Λαμία-ΠΑΟΚ 17/02-19:30, Novasports1HD

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Λαμία-ΠΑΟΚ 17/02-19:30, Novasports1HD

Δημοσίευση από navigator11 »

Ανούσιες αντιπαραθέσεις, ικανές για ΠΑΟΚομετροκουβέντα χωρίς έλεος! Τα πράγματα είναι κάτι παραπάνω από απλά και ξεκάθαρα. Όποιος έχει αντιληφθεί, μετά από τις εμετικές επιθέσεις σε βάρος του ΠΑΟΚ εδώ και ένα εννιάμηνο κοντά από σύσσωμη τη χαβούζα, τι παίζει, κατανοεί, θεωρώ, τη θέση της παε. Τώρα το να βασίσουμε την αναγκαιότητα παρουσίας κόσμου στην Λαμία μήπως τυχόν εμφανιστούν χανουμογαυροι μεταμφιασμένοι σαν ΠΑΟΚτσήδες και γίνει κανένας αχταρμάς δε με βρίσκει σύμφωνο. Δηλαδή, σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, τυχόν παρουσία ΠΑΟΚτσήδων θα αποτρέψει το να γίνει της ιεροδούλου το μαγκάλι; Ή κατά 99% θα έχει σαν αποτέλεσμα την πρόκληση χάους; Με δεδομένο ότι έχει υπάρξει παρελθόν μαύρο στην συγκεκριμένη κωλόπολη;
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

sn0ufel4 έγραψε:Άμα παίξουμε κεκλεισμένων με τη κούλα μη ζητήσει κανείς τα ρέστα από τον Βασιλειάδη όμως

Δυστυχώς το κεκλεισμένων πάει πακέτο με το -
3
φέτος.... Εκεί στη Θ4 πρέπει να ειναι πραγματικα ηλιθιοι. Δινουν και λαβή σε οποιον σχεδιαζει προβοκατσια να πει μετά οτι αφού εβγαλαν και ανακοινωση οτι θα ερθουν με το ετσι θελω, αυτοι καναν τα επεισόδια.....
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

goran 64 έγραψε:
john4serres έγραψε:Αν φορέσουν οι δικοι μας κιτρονομαυρα και φωναξουν για την αεκ, θα τιμωρηθει η αεκ; :mrgreen:

* Προβοκάτσια στην προβοκάτσια *

Αυτό αδερφέ John δεν το κανε, δεν το κάνει και δεν θα το κάνει ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΖΕΙ ένας Π.Α.Ο.Κ.τσής οπαδός...

:nairepaok:

Αυτή είναι η απόλυτη οπαδική ξεφτίλα, που, στα σίγουρα, μόνο εμείς δεν πρόκειται να κατρακυλήσουμε...
Είμαι όμως βέβαιος ότι όλοι οι χαβουζοβοθρολιμανίσιοι "βρυκολακοπαδοί" το καναν και θα το ξανακάνουν...

Υ.Γ. Ούτε για πλάκα λοιπόν, όχι μόνο να γράφονται αλλά να περνάνε καν απ το μυαλό μας τέτοια ξεφτιλίκια... :pano:
Πολύ σοβαρός μου φαίνεσαι Mr "ήθος" Γρηγόρη....
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

giapas έγραψε:Αλα καρτ μαγκιά ρε φίλε είναι αυτή

Επειδή ως νεοέλληνες ειμαστε ενας λαος για τον π@υτσο,κυριολεκτικα....και μερικες λεξεις και εννοιες εχουν χασει τη σημασια τους,θα ηθελα να επισημανω φιλε μου πως αυτό που παει να γινει,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ!

Μαγκια λεγεται όταν κανεις κατι και εισαι ετοιμος να αντιμετωοισεις τις συνεπειες των πραξεων σου.Ειναι αυτό που λεμε....οι μαγκιες πλερονονται!

Όταν κανεις κατι ξεροντας πως τις συνεπειες δεν θα τις πληρωσεις εσυ αλλα καποιος άλλος τοτε αυτό λεγεται μαγκια του κωλου.....ψευτομαγκια!....Και αυτος που το κανει.....ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑΣ!

Ετσι για να τα βαζουμε τα πραγματα στη σωστη διασταση και να ξερουμε και τι λεμε!!!

Και γι'αυτο μου φανηκε απιστευτο το γεγονός ότι η Θ4 εβγαλε τετοια ανακοινωση!

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ!
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Οκκας73 είσαι στον συνδεσμο μέσα και τα ξέρεις;
Μην πετατε χαρακτηρισμους για κάτι που δεν γνωρίζετε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rizla την Πέμ 15 Φεβ 2018, 15:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

okkas73 έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε:Άμα παίξουμε κεκλεισμένων με τη κούλα μη ζητήσει κανείς τα ρέστα από τον Βασιλειάδη όμως

Δυστυχώς το κεκλεισμένων πάει πακέτο με το -
3
φέτος.... Εκεί στη Θ4 πρέπει να ειναι πραγματικα ηλιθιοι. Δινουν και λαβή σε οποιον σχεδιαζει προβοκατσια να πει μετά οτι αφού εβγαλαν και ανακοινωση οτι θα ερθουν με το ετσι θελω, αυτοι καναν τα επεισόδια.....

τι -3 εννοεις? Η κουλα επαιξε κεκλεισμενων και δεν εφαγε -3,που κολλαει η αφαιρεση βαθμων
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

παραδοσιακά, τις πιο σωστές ανακοινώσεις τις βγάζουν η θύρα 4 και ο Πανελλήνιος. Αυτοί οι δύο σύνδεσμοι είναι κατα κάποιον τρόπο οι θεματοφύλακες του οπαδικού μας κινήματος. Τώρα γιατί βγήκε αυτή η ανακοίνωση;; δεν ξέρω. Θελω να πιστεύω πως κάποιον καλό λόγο εχει , και ίσως και σε συνεννόηση με την ΠΑΕ να πω; ίσως. Αδυνατώ να πιστεψω οτι ισχύει αυτό που προκύπτει με την πρώτη αναγνωση.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

tolis01 έγραψε:Ναι ρε Γκόραν, έτσι φαίνεται, πως κάποιοι βάζουν το εγώ του,πάνω από τον ΠΑΟΚ.

Πολλές φορές όμως δεν είναι έτσι όπως φαίνεται...Λίγη ψυχραιμία μέχρι να δούμε τι (κι αν) θα γίνει δεν βλάπτει...
Οι αφορισμοί συνοπαδών και μάλιστα μετά από ενυπόγραφη ανακοίνωση της Θ4, είναι που με στεναχωρούν πολύ...

:pano:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Χωρικός έγραψε:παραδοσιακά, τις πιο σωστές ανακοινώσεις τις βγάζουν η θύρα 4 και ο Πανελλήνιος. Αυτοί οι δύο σύνδεσμοι είναι κατα κάποιον τρόπο οι θεματοφύλακες του οπαδικού μας κινήματος. Τώρα γιατί βγήκε αυτή η ανακοίνωση;; δεν ξέρω. Θελω να πιστεύω πως κάποιον καλό λόγο εχει , και ίσως και σε συνεννόηση με την ΠΑΕ να πω; ίσως. Αδυνατώ να πιστεψω οτι ισχύει αυτό που προκύπτει με την πρώτη αναγνωση.

Ετσι ακριβως!!
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

και μενα μου εκανε εντυπωση μεγαλη,διοτι οντως η θυρα 4 δεν μας εχει συνηθισει σε τετοιου ειδους ανακοινωσεις
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

john4serres έγραψε:
goran 64 έγραψε:
john4serres έγραψε:Αν φορέσουν οι δικοι μας κιτρονομαυρα και φωναξουν για την αεκ, θα τιμωρηθει η αεκ; :mrgreen:

* Προβοκάτσια στην προβοκάτσια *

Αυτό αδερφέ John δεν το κανε, δεν το κάνει και δεν θα το κάνει ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΖΕΙ ένας Π.Α.Ο.Κ.τσής οπαδός...

:nairepaok:

Αυτή είναι η απόλυτη οπαδική ξεφτίλα, που, στα σίγουρα, μόνο εμείς δεν πρόκειται να κατρακυλήσουμε...
Είμαι όμως βέβαιος ότι όλοι οι χαβουζοβοθρολιμανίσιοι "βρυκολακοπαδοί" το καναν και θα το ξανακάνουν...

Υ.Γ. Ούτε για πλάκα λοιπόν, όχι μόνο να γράφονται αλλά να περνάνε καν απ το μυαλό μας τέτοια ξεφτιλίκια... :pano:
Πολύ σοβαρός μου φαίνεσαι Mr "ήθος" Γρηγόρη....

Το πρώτο post σου πάλι John είναι ακριβώς το αντίθετο, ανεπίτρεπτα trol μάλιστα και το δεύτερο ιδιαιτέρως ειρωνικό...Μήπως όμως μπορείς να μου εξηγήσεις τον λόγο που με χαρακτηρίζεις ειρωνικά επί προσωπικού?
Σου δωσα κανένα δικαίωμα, μήπως με γνωρίζεις ή μήπως δεν σέβεσαι τους κανονισμούς του forum?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 15 Φεβ 2018, 15:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Ο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris4 την Πέμ 15 Φεβ 2018, 15:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Χωρικός έγραψε:παραδοσιακά, τις πιο σωστές ανακοινώσεις τις βγάζουν η θύρα 4 και ο Πανελλήνιος. Αυτοί οι δύο σύνδεσμοι είναι κατα κάποιον τρόπο οι θεματοφύλακες του οπαδικού μας κινήματος. Τώρα γιατί βγήκε αυτή η ανακοίνωση;; δεν ξέρω. Θελω να πιστεύω πως κάποιον καλό λόγο εχει , και ίσως και σε συνεννόηση με την ΠΑΕ να πω; ίσως. Αδυνατώ να πιστεψω οτι ισχύει αυτό που προκύπτει με την πρώτη αναγνωση.

Ακριβώς. Η Θ4 κ ο Πανελλήνιος μετράγανε πάντα τα λόγια τους.
Τι να πω..
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

Rizla έγραψε:Οκκας73 είσαι στον συνδεσμο μέσα και τα ξέρεις;
Μην πετατε χαρακτηρισμους για κάτι που δεν γνωρίζετε.

Για εξηγησε τα λοιπον εσυ, που προφανως εισαι μεσα, φιλε μου να καταλαβουμε και ολοι οι υπόλοιποι τι σκοπο εχετε εκει στη Θ4.
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Παλαιολόγος έγραψε:και μενα μου εκανε εντυπωση μεγαλη,διοτι οντως η θυρα 4 δεν μας εχει συνηθισει σε τετοιου ειδους ανακοινωσεις

Δηλαδη σε τι ανακοινωσεις μας ειχε συνηθισει?Ανακοινωσαν ποτέ να μην παμε να δουμε τον ΠΑΟΚ?
Η θυρα 4 παραμενει σταθερη στις ιδεες και τις αποψεις της.Τιποτα δεν αλλαξε.Αλλοι αλλαξαν? και το ειδαν αλλιως το εργο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”