Παμε να αντιστρεψουμε την ψυχολογια.
Η τελευταια φορα που τους κλεισαμε το σπιτι, ηταν με Ρουμάνο

Σε ένασυμφωνούμε όλοι θαρρώ...
![]()
Π.Α.Ο.Κ. ΓΕΡΑ, ΓΕΡΑ ΚΑΙ Γ@Μ@ ΤΑ ΜΟΥΝΙ@....![]()
Π.Α.Ο.Κ. ΓΕΡΑ, ΓΕΡΑ ΚΑΙ Γ@Μ@ ΤΑ ΜΟΥΝΙ@!!!!
![]()
Επισης δε λεει πουθενα και τη λέξη ισοπαλία αλλά και την λέξη ήττα...άρα πάμε για νίκη. Αδερφέ μην μεταφράζεις ίοπως σε βολεύει λόγια από συνεντεύεις που πιο πολύ είναι copy paste στο χώρο του ποδοσφαίρου. Προφανώς και δεν θα παίξουμε με τις γραμμές τόσο ψηλά όσο με τον αστέρα ή τη λαμία. Αυτό δε σημαίνει αμυτνικογεννές στήσιμο.Βρειτε μου εστω ενα σημειο αυτης της συνεντευξης που ο προπονητης μας λεει την λεξη "Νικη"
Ναι δεν ειπε ισοπαλια.Giorgos_Sketos έγραψε:Επισης δε λεει πουθενα και τη λέξη ισοπαλία αλλά και την λέξη ήττα...άρα πάμε για νίκη. Αδερφέ μην μεταφράζεις ίοπως σε βολεύει λόγια από συνεντεύεις που πιο πολύ είναι copy paste στο χώρο του ποδοσφαίρου. Προφανώς και δεν θα παίξουμε με τις γραμμές τόσο ψηλά όσο με τον αστέρα ή τη λαμία. Αυτό δε σημαίνει αμυτνικογεννές στήσιμο.Βρειτε μου εστω ενα σημειο αυτης της συνεντευξης που ο προπονητης μας λεει την λεξη "Νικη"
Μην τρελαινεστε με τετριμμενες δηλωσεις.paokovios1974 έγραψε:Ναι δεν ειπε ισοπαλια.Giorgos_Sketos έγραψε:Επισης δε λεει πουθενα και τη λέξη ισοπαλία αλλά και την λέξη ήττα...άρα πάμε για νίκη. Αδερφέ μην μεταφράζεις ίοπως σε βολεύει λόγια από συνεντεύεις που πιο πολύ είναι copy paste στο χώρο του ποδοσφαίρου. Προφανώς και δεν θα παίξουμε με τις γραμμές τόσο ψηλά όσο με τον αστέρα ή τη λαμία. Αυτό δε σημαίνει αμυτνικογεννές στήσιμο.Βρειτε μου εστω ενα σημειο αυτης της συνεντευξης που ο προπονητης μας λεει την λεξη "Νικη"
ΕΙπε "αν το κάνουμε αυτό δεν θα φύγουμε με αποτέλεσμα που δεν θα μας ικανοποιεί» .
Πιαστο αυγο και κουρευτο δηλαδη.
goran 64 έγραψε:+ 1926...Σε ένασυμφωνούμε όλοι θαρρώ...
![]()
Π.Α.Ο.Κ. ΓΕΡΑ, ΓΕΡΑ ΚΑΙ Γ@Μ@ ΤΑ ΜΟΥΝΙ@....![]()
Π.Α.Ο.Κ. ΓΕΡΑ, ΓΕΡΑ ΚΑΙ Γ@Μ@ ΤΑ ΜΟΥΝΙ@!!!!
![]()
Και η Μίλαν έχει εμφανέστατη διάφορα ποιότητας με την ΑΕΚ αλλά σε δύο παιχνίδια δεν κατάφερε ούτε γκολ να την βάλει.Dimg4 έγραψε:Ειπαμε πολλες φορες "αν δεν κερδισουμε φετος δε θα κερδισουμε ποτε". Ομως φετος ειναι εμφανεστατη η διαφορα ποιοτητας στα ροστερ αλλα δεν βγηκε αυτη η ανωτεροτητα στο χορταρι ακομη λογω του λουζερ προπονητη που εχουμε. Μακαρι να γινει το πολυποθητο διπλο μεθαυριο και να παρουν τα πανω τους ολοι