Duke_Rolson έγραψε: .......
Το μόνο θετικό...; Ότι πλέον στην θέση του ποντικιού μπήκε ο γαύρος, και της γάτας εγω.. Μετά από πάρα πολλά χρόνια..Από την εποχή που ο θείος Σωκράτης είχε μπει στο ποδόσφαιρο..
ΣΩΣΤΟΣ, μαζί σου και γω!
Ωστόσο αυτό που θα μείνει είναι το τελικό αποτέλεσμα και κανείς δεν θα θυμάται τι και πως.
Τα πονταλάκια στο σακί και ποιος θ' αρπάξει το κομπόδεμα του cl!
Όλα τ' άλλα είναι για συναισθηματική κοσμοθεωρία.
Εδώ ρε συ έβαλαν τίτλους ότι μας κατάπιε και μας έκαψε η κόκκινη λάβα.
(Τέτοια θέλουν τα γαβροΖΩΑ, σανό και την ομάδα τους να παίρνει μόνο τους πόντους ακόμα και αν είναι ακίνητοι οι παίχτες τους)
Εγώ προσωπικά στεναχωρήθηκα μόνο για το γεγονός που δεν τους βάλαμε μπουρλότο στα σκέλια χθες.
Ήταν η ΣΟΥΠΕΡ ευκαιρία μας να τους κλείσουμε το σπίτι. Να τους κερδίσουμε με 2-3 τεμάχια διαφορά!
Πραγματικά, όσο και αν ακούγετε λαικίστικα, θα μπορούσαμε να τους είχαμε ξεφτιλίσει εκεί μέσα.
Να τους κάναμε να πετάγανε πυρσούς και να τους κλείναμε το μαγαζί για φέτος!
ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ, εγώ βάζω πρώτο πρώτο τον προπονητής μας και μετά τους χομπίστες παίχτες μας. (πλην ελαχίστων περιπτώσεων)
Εννοείτε πως δεν χάθηκε ακόμα ΤΙΠΟΤΑ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΕΤΣΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΑΤΣ, ειδικά όταν πετυχαίνεις χώμα αντίπαλο, με υποδεέστερους παίχτες και γενικά μια ομάδα που ξέρεις πως θα την μαμήσεις γενικώς αν την νικήσεις, τόσο ψυχολογικά όσο και ζωτικά.
Ράζβαν, έχασες χθες την ευκαιρία της ζωής σου και απλά μας απέδειξες ότι είσαι ΛΙΓΟΣ για το φετινό ΘΩΡΗΚΤΟ ΠΑΟΚ! Δεν είσαι κακός προπονητής, απλά δεν μπορείς να ηγηθείς του θωρηκτού και σε καμιά περίπτωση δεν έχεις κερδίσει τους παίχτες ώστε να σου δώσουν το 100% τους.