"γαύρος"-Π.Α.Ο.Κ., 22/10, 20:30, NS1
- Petros1988
Re: "γαύρος"-Π.Α.Ο.Κ., 22/10, 20:30, NS1
Αν παιξει μπροστα με βιερινια, μακ και πελκα εχει βαση το δημοσιευμα...Petros1988 έγραψε:Γράφουνε ότι δεν ξεκινάμε με Πρίγιο στο Καραισκάκη!
Ο κοσμος θα βοηθησει την ομαδα,θα της δωσει δυναμη.
Ειμαστε η μοναδικη ομαδα στον πλανητη που θα παιζει μεχρι τις 10 δεκεμβρη χωρις τους οπαδους της.
Μην κατακρινετε την καθε κινηση,ολα για καλο γινονται.
Δεν ξερω τι θα γινει την κυριακη,αυτο για το οποιο ειμαι σιγουρος ειναι οτι οι παιχτες θα τα δωσουν ολα,αν αυτο γινει οι αλλοι πρεπει να φοβουνται και οχι εμεις.
Ειμαστε η μοναδικη ομαδα στον πλανητη που θα παιζει μεχρι τις 10 δεκεμβρη χωρις τους οπαδους της.
Μην κατακρινετε την καθε κινηση,ολα για καλο γινονται.
Δεν ξερω τι θα γινει την κυριακη,αυτο για το οποιο ειμαι σιγουρος ειναι οτι οι παιχτες θα τα δωσουν ολα,αν αυτο γινει οι αλλοι πρεπει να φοβουνται και οχι εμεις.
- Petros1988
Ετσι ακριβλως φίλε με κορύφη τον ΜΑΚ γράφουνε!crow1581 έγραψε:Αν παιξει μπροστα με βιερινια, μακ και πελκα εχει βαση το δημοσιευμα...Petros1988 έγραψε:Γράφουνε ότι δεν ξεκινάμε με Πρίγιο στο Καραισκάκη!
Δεν ειναι κακη επιλογη...3 ατομα που τρεχουν τα 100 μετρα σε 11 sec...τους τρυπας για πλακα...Petros1988 έγραψε:Ετσι ακριβλως φίλε με κορύφη τον ΜΑΚ γράφουνε!crow1581 έγραψε:Αν παιξει μπροστα με βιερινια, μακ και πελκα εχει βαση το δημοσιευμα...Petros1988 έγραψε:Γράφουνε ότι δεν ξεκινάμε με Πρίγιο στο Καραισκάκη!
- Petros1988
Οι ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ sITE ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΥΣΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ!
Φαβορί δεν είμαστε και δεν πρέπει να καβαλάμε κανένα καλάμι. Άλλωστε μέχρι σήμερα στα εκτός έδρας παιχνίδια η ομάδα είναι "ωσεί παρούσα", χώρια το ότι τα τελευταία χρόνια-πλην εξαιρέσεων ελαχίστων-στο λεκανοπέδιο βγάζουμε τον χειρότερο εαυτό μας.
Αλλά...την Κυριακή βρίσκουμε έναν γαύρο σε κακή κατάσταση, με προβλήματα τεράστια και ευάλωτο στην άμυνα, στην οποία μόνο ο Μποτία όπως τον είδα χθες βράδυ δίνει κάποιες λύσεις, όμως προέρχεται από μακρά αποχή και είναι αργός. Επιθετικά, τα περιμένουν όλα από τον Πεφτούνη και προσοχή πρέπει να δώσουμε στον Ανσαριφάρντ ο οποίος και ξεκούραστος είναι και θέλει να αποδείξει. Αν είμαστε επιτέλους αυτοί που πρέπει, ο Κομίνης δεν θα μπορεί πιστεύω να κάνει πολλά πράγματα, δεν νομίζω να θέλει να φάει και το κεφάλι του, και έχουμε πολύ καλές πιθανότητες για το διπλό που το θέλουμε όλοι, ενώ δεν θα με χαλάσει και το Χ. Και σε περίπτωση ακόμα και θριάμβου ακόμα, χαμηλά την μπάλα, θα μας περιμένουν πολλά και πολλοί στις γωνίες.
Άποψή μου, να ξεκινήσουμε με ένα καθαρό 6άρι για να τους κόψουμε στη μέση,με Μαουρίτσιο και Τσίμι, ίσως, να έχουμε πρόβλημα μεσο-ανασταλτικά. Έγινα για μια ακόμα φορά ένας από τους 25.000 προπονητές της Τούμπας.
Δυστυχώς για μένα θα απουσιάζω την Κυριακή εκτός Ελλάδος, γούρι όμως(;) γιατί και το 2005 ήμουν εκτός, στην Πόλη, και το τελικό γαύρος-ΠΑΟΚ ήταν 1-2. Έχω δώσει εντολή στον γιο μου να με ενημερώνει με sms. Καλή Επιτυχία στην ομάδα μας.
Αλλά...την Κυριακή βρίσκουμε έναν γαύρο σε κακή κατάσταση, με προβλήματα τεράστια και ευάλωτο στην άμυνα, στην οποία μόνο ο Μποτία όπως τον είδα χθες βράδυ δίνει κάποιες λύσεις, όμως προέρχεται από μακρά αποχή και είναι αργός. Επιθετικά, τα περιμένουν όλα από τον Πεφτούνη και προσοχή πρέπει να δώσουμε στον Ανσαριφάρντ ο οποίος και ξεκούραστος είναι και θέλει να αποδείξει. Αν είμαστε επιτέλους αυτοί που πρέπει, ο Κομίνης δεν θα μπορεί πιστεύω να κάνει πολλά πράγματα, δεν νομίζω να θέλει να φάει και το κεφάλι του, και έχουμε πολύ καλές πιθανότητες για το διπλό που το θέλουμε όλοι, ενώ δεν θα με χαλάσει και το Χ. Και σε περίπτωση ακόμα και θριάμβου ακόμα, χαμηλά την μπάλα, θα μας περιμένουν πολλά και πολλοί στις γωνίες.
Άποψή μου, να ξεκινήσουμε με ένα καθαρό 6άρι για να τους κόψουμε στη μέση,με Μαουρίτσιο και Τσίμι, ίσως, να έχουμε πρόβλημα μεσο-ανασταλτικά. Έγινα για μια ακόμα φορά ένας από τους 25.000 προπονητές της Τούμπας.
Δυστυχώς για μένα θα απουσιάζω την Κυριακή εκτός Ελλάδος, γούρι όμως(;) γιατί και το 2005 ήμουν εκτός, στην Πόλη, και το τελικό γαύρος-ΠΑΟΚ ήταν 1-2. Έχω δώσει εντολή στον γιο μου να με ενημερώνει με sms. Καλή Επιτυχία στην ομάδα μας.
Ολα δειχνουν οτι παμε για ευκολη ηττα.Ελπιζω να μην ειναι με μεγαλο σκορ.
Δυστυχώς ναι . Ατμόσφαιρα φαβορί ( στο νου μας ) , ανοικτή προπόνηση στη Τούμπα , Σαββίδης παρών , οι άλλοι υποψιασμένοι θα μπουν για πόλεμο
Τα σημάδια δεν είναι καλά.
Τα σημάδια δεν είναι καλά.
Μόνο αν καβαλήσουν σκουτεράκι κάνουν το 100αρι σε 11sec οι Βιερίνια - Μακcrow1581 έγραψε:Δεν ειναι κακη επιλογη...3 ατομα που τρεχουν τα 100 μετρα σε 11 sec...τους τρυπας για πλακα...Petros1988 έγραψε:Ετσι ακριβλως φίλε με κορύφη τον ΜΑΚ γράφουνε!crow1581 έγραψε:
Αν παιξει μπροστα με βιερινια, μακ και πελκα εχει βαση το δημοσιευμα...

Χωρις Πριγιοβιτς θελουμε 10 τελικες για να σκοραρουμε.Τι να την κανω τη ...γρηγοραδα του Μακ,αν στερηθω εναν παιχτη που απ το πουθενα μπορει να σκοραρει.Διαγωνισμο χαμενων ευκαιριων και στο τελος ηττα δεν θελω να ξαναδω.
Δεν υπάρχει
11άδα Π.Α.Ο.Κ. δίχως Πρίγιοβιτς...Με τα στόπερς-γατάκια τους...μην τυχόν...
Υ.Γ. Το παιχνίδι πρέπει να το δουν όλοι σαν ένα άτυπο Super Cup (90') μεταξύ πρωΚταθλητή-Κυπελλούχου Ελλάδας!!!

Υ.Γ. Το παιχνίδι πρέπει να το δουν όλοι σαν ένα άτυπο Super Cup (90') μεταξύ πρωΚταθλητή-Κυπελλούχου Ελλάδας!!!

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Δηλαδή ο πιο on fire επιθετικός του πρωταθλήματος σε ντέρμπι κορυφής θα μείνει έξω; Και τους διαβάζετε ακόμα;
οι μεγάλοι παίχτες φτιάχνονται από τέτοια ματς. Μη μας φανεί παράξενο αν τους δούμε με τη περιβολή του λύκου την Κυριακή με μάτια να γυαλίζουν. Να ξεχάσουμε ότι είδαμε μέχρι τώρα. Ο γαύρος θα έχει το ζόρι και τη γκρίνια από τη κερκίδα.
Αρκεί ο προπονητής να μη φοβηθεί το ματς. Μόνο αυτόν φοβάμαι όχι τους παίχτες.
Αρκεί ο προπονητής να μη φοβηθεί το ματς. Μόνο αυτόν φοβάμαι όχι τους παίχτες.