Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ, 11/09, 19:30, Novasports1
- aspromaura ioannina
Re: Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ, 11/09, 19:30, Novasports1
Ενταξει ρε φιλε αυτο πιστευω αυτο γραφω τι να κανουμε τωρα? Πρεπει ντε και καλα να πω το αντιθετο?οκ το παραδεχομαι, ειμαι αμπαλος. Αισθανεσαι καλυτερα τωρα?
- Petros1988
Μόνο διπλό δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα μόνο διπλό και η ομάδα θα βρει σιγά σιγά ρυθμό και θα κερδίζει μέσα έξω έχουμε πολύ ποιότητα φέτος!
Χαχαχαχα. Μην τα λες αυτά. Οι αρδ τον υμνούν.Dimg4 έγραψε:Το χαρισακο ε? Κι οι μπαρμαν ετσι τον ελεγανpaokpantou έγραψε:ποτε θα καταλαβουν εκει στην παε ΠΑΟΚ πως παιχτες σαν τον κατσε πρεπει να μην ειναι καν στην ομαδα και οχι 18αδα η στην ενδεκαδα??τοτε θα κανουμε ομαδα ρε που θα νικαει μεσα εξω..
διωξανε τον χαρισακο για να παιζει ο κατσε..ημαρτον παναγια λυπησου μας...
δεν λεω αλλα γιατι θα πω χειροτερα..θα νικησουμε ομως.
- P.A.O.K.jim
στο πεταλο οπως παντα, απο μικρα παιδια στη ριζουπολη. φυσικα με το γιο μου...οπως το 13-14...
διπλο, ευκολα δυσκολα δεν ξερω, αλλα στανταρ διπλο!!!
διπλο, ευκολα δυσκολα δεν ξερω, αλλα στανταρ διπλο!!!
παμε για τη νικη
οι μεταγραφες μας πολυ καλες με εξαιρεσεις τη φυγη των πουλαίν Ενρίκε και (παλαι ποτε) Κλαους και την παραμονη Λέοβατς
προσδοκούμε πορεία τιτλου
οι μεταγραφες μας πολυ καλες με εξαιρεσεις τη φυγη των πουλαίν Ενρίκε και (παλαι ποτε) Κλαους και την παραμονη Λέοβατς
προσδοκούμε πορεία τιτλου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tasso85 την Κυρ 10 Σεπ 2017, 22:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- V-olakiotis
Μόνο νίκη στην προσεχή γειτονιά μου. Κρίμα να μην είναι στον β γύρο το ματς να είμαι στην κερκίδα...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- paoki_sweden
Τη μερα που ο ΠΑΟΚ θα εντρυφισει στους παικτους του νοοτροπια που θα θετει το εγω υπο το εμεις, ετσι ωστε να καταφερει να παιρνει το μεγιστο απο το υλικο του,τοτε θα μπορει να πει πως εχει στοχο το πρωταθλημα.Οσο συμβαινει το αντιθετο, με μεγαλο μεριδιο ευθυνης να αντιστοιχει στην παε, οχι μονο στον παικτη και καθε Ροντριγκεζ,Λουκας, Τσιμιροτ και εγω δεν ξερω ποιος αλλος αγωνιζονται στην ομαδα, με το μυαλο τους να βρισκεται αλλου, δεν εχουμε ελπιδα για κατι καλο.Ειναι αστειο να συγκρινουμε παικτες οπως ο Κατσε με τον Τσιμιροτ για να πεισουμε τον εαυτο μας πως η ομαδα εχει τις ιδιες δυνατοτητες ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο.
- ΑποστόληςΑ
Άγχος μεγάλο για το παιχνίδι ειδικά επειδή πρόκειται για τη μεγάλη μας ευκαιρία να πιάσουμε κορυφή μετά τις γκέλες γάβρου-πανιώνιου. Ιστορικά είμαστε μάνα στις χαμένες μεγάλες ευκαιρίες (πχ με το φετινό Εουρόπα Ληγκ όπου θα είμασταν στους ισχυρούς).
Μακάρι νίκη κι αν πιάσουμε κορυφή μετά δεν την αφήνουμε, γι αυτό είμαι σίγουρος...
Μακάρι νίκη κι αν πιάσουμε κορυφή μετά δεν την αφήνουμε, γι αυτό είμαι σίγουρος...
Ελπίζω να δουμε κανονική 11αδα αύριο και ολα θα πάνε καλά...Μονο μη δουμε πειράματα αλλα λειβαδια η σουηδια....
Να ευχηθω με τη σειρα μου και εγω στην ομαδα καλη πρωτια για αυριο! Παιδια να ρωτησω, το PAOKTV δειχνει και τους εκτος εδρας αγωνες; Η να βολευτω με κατι του στυλ aklautoi; Που δεν εχω ιδεα αν συνεχιζει να στριμαρει η συγκεκριμενη σελιδα

BIacky έγραψε:Ελπίζω να δουμε κανονική 11αδα αύριο και ολα θα πάνε καλά...Μονο μη δουμε πειράματα αλλα λειβαδια η σουηδια....
θες να πεις κατι για Μακ 10αρι η Κρεσπο δεξι μπακ ?