7.Omar El Kaddouri
Re: 7.Omar El Kaddouri
Μην τους συγκρίνεται ο ένας είναι δεκαριά ο άλλος επιθετικό χαφ
Δείτε πόσες φορές πλαγιοκοπησε,δημιουργούνται υπέρ αριθμια,έτσι βοήθησε πολύ κ τον Μάτος
Επίσης βγαίνει πολύ δίπλα στον πριγιο
Αλλά δεν έχει την κάθετη κ την σέντρα του Μπισε
Δείτε πόσες φορές πλαγιοκοπησε,δημιουργούνται υπέρ αριθμια,έτσι βοήθησε πολύ κ τον Μάτος
Επίσης βγαίνει πολύ δίπλα στον πριγιο
Αλλά δεν έχει την κάθετη κ την σέντρα του Μπισε
Και απ'αυτα εχει, ισως σε μικροτερο βαθμο, γτ δεν κρατα και πολύ τη μπάλα.
Ειναι πιο ολοκληρωμενος, γτ συμμετεχει σε πολλές αναγκαιες πτυχές του παιχνιδιού.
Πρέπει κ αυτος ν ανοίξει λογαριασμο, να παρει κι αλλο τα πάνω του.
Ειναι πιο ολοκληρωμενος, γτ συμμετεχει σε πολλές αναγκαιες πτυχές του παιχνιδιού.
Πρέπει κ αυτος ν ανοίξει λογαριασμο, να παρει κι αλλο τα πάνω του.
Ακόμη βαρύς, αλλά η ποιότητα δεν κρύβεται. Θέλει παιχνίδια για να βρει ρυθμό, σήμερα έπρεπε να ατιακατσταθεί, τα είχε φτύσει εμφανώς.
Διαφορετικός παίκτης από τον Μπίσε. Τακτικά σίγουρα καλύτερος, σαφώς πιο αθλητικός, λίγο πιο πίσω σε πάσα, αρκετά πίσω σε φαντασία.
Αναμένω μεγαλη βελτίωση.
Διαφορετικός παίκτης από τον Μπίσε. Τακτικά σίγουρα καλύτερος, σαφώς πιο αθλητικός, λίγο πιο πίσω σε πάσα, αρκετά πίσω σε φαντασία.
Αναμένω μεγαλη βελτίωση.
- pisakaipoupoula
Ατυχής η σύγκριση με τον Μπίσε, που είναι ο πιο ποιοτικός μας παίκτης ακόμα και τώρα με τους σημερινούς, το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι αθλητής.
Και ο Μαροκινός μ αρέσει πάντως, μπορεί να κρατήσει, ξέρει μπαλίτσα, έχει και ύψος...λίγο τσαπατσούλης στη τελική πάσα αλλά με το καιρό θα βρεθούν καλύτερα με τους υπόλοιπους...περιμένω να δω τι θα κάνει όταν αρχίσουν τα ντέρμπυ
Και ο Μαροκινός μ αρέσει πάντως, μπορεί να κρατήσει, ξέρει μπαλίτσα, έχει και ύψος...λίγο τσαπατσούλης στη τελική πάσα αλλά με το καιρό θα βρεθούν καλύτερα με τους υπόλοιπους...περιμένω να δω τι θα κάνει όταν αρχίσουν τα ντέρμπυ
Λίγο ακόμα χρόνο χρειάζεται για "να τα βρει" με τους υπόλοιπους και μετά αρχίζουν τα γούστα ΚΑΙ μ αυτόν!!!!

- Aureliano Buendia
Να πω την αμαρτία μου, δεν έχω ακόμη δει στοιχεία που να με εντυπωσιάζουν ή να μου δικαιολογούν την μόνιμη παρουσία τους στην ενδεκάδα από τώρα.
- ΑποστόληςΑ
Με Λεβαδειακό στο κύπελλο, που έπαιξε λίγο, φαινόταν εκτός τόπου και χρόνου. Στον Απόλλωνα έδειξε καλά στοιχεία.
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω την περιπτωση του.Ενω ειναι προφανης η τεχνικη του καταρτιση,η νοοτρπια και η διαθεση,δεν εχει προσφερει σε ουσια σχεδον τιποτα.Φταιει συνολικα ο τροπος παιχνιδιου της ομαδας μεσοεπιθετικα,φταιει κατι αλλο που δεν βλεπω?
7.Omar El Kaddouri
Εγω πιστευω πως οι παλιοί παικτες της ομαδας εχουν μαθει να παιζουν ενα άθλιο ποδοσφαιρο με τον ιβιτς ολη τη χρονια πέρσι αλλα κ πριν τον ιβιτς. Επιθεση με γιομες ελάχιστοι συνδυασμοί μηδενική κινηση χωρις μπαλα αλλα κ προσπάθεια να παιξουν με απευθείας γρήγορη πασα το οποιο δεν το εχουν οι περιςςοτεροι αλλα και δεν ειναι παντα καλο. Πρεπει καποιοι παικτες να κουβαλάνε κ λιγο μπαλα να κανουν κ μια τριπλά ωστε να ξεκλειδώσουν λιγο τον αντίπαλο. Οταν εχει μαθει να παιζει ετσι η ομαδα οποιον και να φέρεις θα χαθεί κι αυτος γιατι και να παιζει σωςτα δε θα συγχρονίζεται με τους υπολοιπους που εχουν μαθει να παιζουν αλλιως. Γι αυτο χρειάζεσαι ενα σοβαρό προπονητη που να ξερει ακριβως τι πρεπει να κανει ωστε να επαναπρογραμματιςει την ομαδα. Να εχει πλάνο που να φαινεται στην προπόνηση και σιγουρια ωστε να πείσει τους παικτες οτι ξερει τι κανει κ να μην αμφιβάλλουν γι αυτον. Θελει χρονο η αλλαγη νοοτροπίας αλλα θελει κ καποιον που να μπορει να την κανει ομως.
Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου, δεν τον βρίσκω καλύτερο του Μπίσεσβαρ για κανένα λόγο και σε κανένα κομμάτι του παιχνιδιού.
Εμενα να ειμαι ειλικρινης μεχρι τωρα μου κανει πιο πολυ 8ρι παρα 10ρι,το μονο σιγουρο ειναι πως δυσκολευεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να βρεθει με τους συμπαικτες του.
Εχει πολυ καλυτερο κράτημα μπάλας απο μπισεσβαρ ο οποιος πεφτει με την παραμικρή επαφή. Δεν εχει τις εμπνεύσεις κ την πασα του μπισεσβαρ. Για μενα ο μπισεσβαρ πρεπει να παιζει με μικρες ομαδες που θες δημιουργία ενω ο ελ σε παιχνιδια που ο αντίπαλος θα πιέσει περισσοτερο. Βεβαια ετσι οπως παιζουμε τωρα που μπορει να μας πιέσει οποιαδήποτε ομαδα ολα αυτα ειναι φιλολογικές συζητήσεις.
- Sick Bastard