Ostersunds - Π.Α.Ο.Κ 2-0, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Ostersunds - Π.Α.Ο.Κ., 24/08, 20:00, OteSport3
παλι θα μπει αλλαγη ο ενρικε και θα βαλει κανα γκολ με προσωπικη ενεργεια,μονο ετσι την κοβω την δουλεια. Το βλεπω να ληγει 1-1 το ματς με την βοηθεια κολλυριων
Εγώ αρχικά δεν θέλω πρωτάθλημα.. Θέλω επιτέλους όταν η ομάδα παίζει εκτός έδρας με τέτοια χωριά να πηγαίνει να κάνει παιχνίδι κατοχής να ρίχνει 2-3 μπαλάκια στο χαλαρό και να φεύγει χωρίς να ιδρώσει..
Καημό το έχω.. Αν δεν μπορείς να επιβληθείς σε τέτοιες ομάδες εκτός έδρας είτε στην Ευρώπη ούτε στην Ελλάδα δεν έχει νόημα να συζητάμε τίποτε άλλο.
Και αυτό κατά τη γνώμη μου έχει να κάνει καθαρά με νοοτροπία παικτών και προπονητή. Σιγά την ποιότητα που πρέπει να έχεις δηλαδή για να κάνεις το παιχνίδι σου με αυτές τις ομάδες.
Καημό το έχω.. Αν δεν μπορείς να επιβληθείς σε τέτοιες ομάδες εκτός έδρας είτε στην Ευρώπη ούτε στην Ελλάδα δεν έχει νόημα να συζητάμε τίποτε άλλο.
Και αυτό κατά τη γνώμη μου έχει να κάνει καθαρά με νοοτροπία παικτών και προπονητή. Σιγά την ποιότητα που πρέπει να έχεις δηλαδή για να κάνεις το παιχνίδι σου με αυτές τις ομάδες.
- WestBlock4
φιλε αποστολη θα διαφωνισω μαζι σου ... δεν μπορουν να αλλαξουν μια πασα μεταξυ τους. καμια τακτικη σε καμια γραμμη . το μονο που κανουν ειναι να δειχνουν οτι καιει η μπαλα καθε φορα που την εχουν. και δεν υπαρχει λογικη να σου βγαζουν τοσες καθετες και να εχουμε τοσο μεγαλη στατικοτηταΑποστόληςΑ έγραψε:Η ομάδα δεν είναι τραγική όπως κρίνουν κάποιοι αδελφοί. Μέτρια είναι. Η άμυνα κρατάει καλά, αν και ελάχιστη βοήθεια έχει από τα χαφ. Επιθετικά κάναμε δύο επικίνδυνες φάσεις. Στην πρώτη ο Bis εκανε πολύ καλή κίνηση, πήρε την ωραία πάσα του Matos, σέντραρε υπέροχα εκεί που έπρεπε (στο πέανλτυ), αλλά για πολλοστή φορά η τελική του Campos ήταν για τα πανηγύρια. Στη δεύτερη ο Mak με το λίγο μαρκάρισμα πού δέχθηκε εξουδετερώθηκε πλήρως.
δεν τους βλεπω ξενερωμενους εγω παντως!απλα δεν τους βγαινει τιποτα σημερα στο γηπεδο
Ένας από τους λόγους που για να δούμε άσπρη μέρα πρέπει να φτύσουμε αίμα, είναι η επαρχιωτίλα που βγάζει η ομάδα του τύπου ''έλα μωρέ κέρδισα 3-1, πάω για το αποτέλεσμα'' και τελικά βλέπεις μια απίστευτη αγγαρεία, μια προχειρότητα. Η μεγάλη ομάδα χτίζεται μέσα από την νοοτροπία. Και ευτυχώς η πλειοψηφία των ΠΑΟΚτσήδων τουλάχιστον έχουν επίγνωση του ότι δεν είμαστε Αστέρας Τριπόλεως, ώστε να λένε ζαμάν φου που δεν περνάω το κέντρο με το χωριό στη Σουηδία.
Εγώ βλέπω ότι οι σουηδοί έχουν μιά καλή, πειθαρχημένη ομάδα που πρεσάρει σωστά και είναι πρώτη πάνω στην μπάλα, με αντοχές δύναμη και τρεξίματα.
Ελπίζω να πέσει η απόδοση τους στο β` και να εκμεταλευτούμε το όποιο λάθος τους.
Ελπίζω να πέσει η απόδοση τους στο β` και να εκμεταλευτούμε το όποιο λάθος τους.
- potamda
- Bet Guru 2023
Πού είσαι τέτοιες ώρες ρε besuch (νομίζω) με την ωραία υπογραφή σου...
Τπτ παιδια, η μονη εξηγηση ειναι οτι η ομαδα ειναι καμμενη.
Και οχι επειδή δν παταει τους σουηδους, απλά γιατι επι 35 λεπτα παρα τους 9 παικτες πισω απτη μπαλα, δε μπορούσε να εξασφαλισει οτι η μπαλα δε θα φτασει (επικινδυνα) την περιοχη (κυριως με πλαγιοκοπησεις)
Ο κυριος προβληματισμός αυτος ειναι και το κάψιμο η μονη εξηγηση..
Μην τρελαινομαστε με απαξιωσεις..
Και οχι επειδή δν παταει τους σουηδους, απλά γιατι επι 35 λεπτα παρα τους 9 παικτες πισω απτη μπαλα, δε μπορούσε να εξασφαλισει οτι η μπαλα δε θα φτασει (επικινδυνα) την περιοχη (κυριως με πλαγιοκοπησεις)
Ο κυριος προβληματισμός αυτος ειναι και το κάψιμο η μονη εξηγηση..
Μην τρελαινομαστε με απαξιωσεις..
- ΑποστόληςΑ
Πού το είδες το χωριό; Αυτοί απέκλεισαν την Γαλατά.riegel έγραψε:Θέλω επιτέλους όταν η ομάδα παίζει εκτός έδρας με τέτοια χωριά να πηγαίνει να κάνει παιχνίδι κατοχής να ρίχνει 2-3 μπαλάκια στο χαλαρό και να φεύγει χωρίς να ιδρώσει..
.
Ή αυτά που διαβάζουμε τόσην ώρα????SplashBro22 έγραψε:μπορεί κανένας να βρει λέξεις να περιγράψει αυτό που μόλις είδαμε;
Αρρώστια!!!
Ρε μπας και έχουμε χορηγό καμιά φαρμακευτική εταιρία που φτιάχνει κολλύρια;Αν όχι πρέπει να το σκεφτούν εκεί στην Παε
Πλακα κανεις. ο ΧΕΙΡΩΤΕΡΟΣ εννοεις. Οπως ειπε και ο Σερα ο ανθρωπος ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ απο το 40. Εχει μια φαση εκει γυρω στο 35-37 νομιζω που η μπαλα ειναι εξω απο την περιοχη μας στο πλαι και ο Σακχοφ στην κυρεολεξια ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ και περπαταει απλα κοιταζωντας τον επιθετικο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Όσο το κέντρο μας είναι τοσο μέτριο δεν θα δούμε άσπρη μέρα. Ο Bis είναι πολύ μέτριος, ενώ εξ ίσου μέτριος είναι και ο Cimi. Καλύτερος όλων ο Shakhov, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Η αμυνα μας στο κεντρο συνεχιζει να ειναι ανεκδοτο. Μπαλες περνανε σαν να μην υπαρχουν χαφ ακομη και οταν ειναι στις θεσεις τους. Σακχοφ δεν υπαρχει, τσιμι δεν μπορει να παρει μονομαχια ουτε απο τον αερα. Θα ελεγα ο Τσιμιροτ ηταν ο καλυτερος στο κεντρο αλλα ως "παρουσια" στο χωρο του κεντρου ειναι πολυ ασθενικη.
Α και θα συμφωνησω, σαν ομαδα δεν ειμαστε κατι το φοβερα τραγικο. Απλα μερικοι παικτες ειναι τραγικα ανυπαρκτοι.
Το γελωτοποιό όσο του δίνεις ασυλία αναβαθμιζεται σε καραγκιοζη.