Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ, 14/5,20:30, Nova & Paokmania Web Radio
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ, 14/5,20:30, Nova & Paokmania Web Radio
Τιποτα το καινουργιο η περιεργο δεν βλεπουμε.
Παίζουμε σαν να το 'χουμε 5-0 το ματς. Χαλαρότητα με κολπάκια, τακουνάκια και ιστορίες.
- HeartOfDarkness
Γιατι στο κεντρο μας ειναι 2 παικτες μονο που μαρκάρουν οι υπολοιποι πετάνε αετο και οι παικτες της κουλας εχουν ολο το χωρο και το χρονο για να βγάλουν μπαλιές στους μπροστά.Παλαιολόγος έγραψε:βγαζουν καθετες ή ψηλες και περνανε χαλαρα την αμυντικη γραμμη στην κοντρα,την εχουν εκθεσει ουκ ολιγες φορες
Στην ουσια η 4αδα της αμυνας μας ειναι αναμεσα στα χαφ και στους επιθετικους της αεκ και προσπαθουν να αμυνθουν αλλά και να μην εκτεθουν στην πλάτη τους - το οποιο ειναι πρακτικά αδυνατο να συμβει
- navigator11
Ειλικρινά τώρα, δεν ντρέπεστε κάποιοι με σενάρια και υπονοούμενα; Τέλος πάντων, κακώς ασχολούμαι με τέτοιες φαιδρότητες ...
εγω προτιμώ το τσουλου...κριμα για τον κοσμο...ντρεπομαι...ευχομαι να εχω αδικο και να νικησουμε....μου φαίνεται οτι δεν θελουμε να κερδισουμε..CCCP έγραψε:Εγω ειχα πει απο πριν οτι θελω το κυπελο και να τα χεσω τα πλαυ οφφ του ΤΣ Λ, και στο υποθετικο παπαροσεναριο ανταλαγης ευχαριστημενος ειμαι παντως
- Παλαιολόγος
GI4NNEN4 έγραψε:Παίζουμε σαν να το 'χουμε 5-0 το ματς. Χαλαρότητα με κολπάκια, τακουνάκια και ιστορίες.
δεν ειναι αυτο,απλα δεν μπορουμε να αναπτυχθουμε,αδυνατουμε ,δεν ειναι κατι το πρωτοφανες φετος αυτο,ο αξονας δεν εχει παρει τις διεκδικησεις,δεν ανεβαζει την ομαδα,ποσο μαλλον γρηγορα,δεν μπορουμε να πιεσουμε
ειναι ολα προβληματικα
σαν να βλεπεις πρωτο ημιχρονο ΠΑΟΚ παναθηναικου
η ΑΕΚ ειναι γρηγοη και παιζει καλα την κοντρα ...
γι αυτο προτιμω αθλητικους παιχτες που θα πιεσουν τετοιες ομαδε ςοπως ο παραγκωνισμενος κατσε,μεσα και ο τσιμιροτ παρα τετοια σχηματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Κυρ 14 Μάιος 2017, 20:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- potamda
- Bet Guru 2023
μερικά σχόλια πρέπει το λιγότερο να σβηστούν. ντροπή!
-
γεμισαμε βαθυστοχαστα συμπερασματα πριν το μισαωρο παλι...
ξέρουμε σε ποια φάση μπαίνει στο europa ο ΠΑΟΚ ως κυπελλουχος και σε ποια φάση μπαινει ως πρώτος στα πλαυ οφ στο champion ;
Οποιος ξερει να κοουτσαρει καλυτερα να στειλει βιογραφικο για την θεση του προπονητη, οταν κανουμε την ανατροπη να δω τι θα λετε
Δεν υπαρχει κανενα σεναριο ανταλλαγης.δεν παιξαμε καλα στο πρωτο τεταρτο και το φαγαμε.τωρα εχει αλλαξει αισθητα η κατοχη της μπαλας υπερ μας και φαινεται οτι μπορουμε να ισοφαρισουμε .πρεπει οπωσδηποτε να μη χασουμε για να μεινουμε ζωντανοι 

Η αεκ που δεν μπορούσε πριν 1 βδομάδα να παρει τα πόδια της και σημερα πετάει φωτιές,ο καλογεροπουλος θα φταιει
- potamda
- Bet Guru 2023
στο europa πλέι-οφ και στο champions τρίτο προκριματικόxpan έγραψε:ξέρουμε σε ποια φάση μπαίνει στο europa ο ΠΑΟΚ ως κυπελλουχος και σε ποια φάση μπαινει ως πρώτος στα πλαυ οφ στο champion ;