9.Aleksandar Prijovic

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Re: 9.Aleksandar Prijovic

Δημοσίευση από DimitrisS »

Εικόνα

Πρωτη προπονηση!

Πολλα μπραβο στην ομαδα!
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

DimitrisS έγραψε:Εικόνα

Πρωτη προπονηση!

Πολλα μπραβο στην ομαδα!
Καλά που δεν είδα Κλάους στη σειρά Σάσα μου γιατί δεν έβγαινες όρθιος από τον ανθρωποδιάδρομο με τίποτα. Φοβερό πλάνο με Περέιρα που από εκεί που είναι μόνος του στην άκρη, μπαίνει σαν τον κλέφτη στη γραμμή για να ρίξει καμία.......θεός.
:pano:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Φαποκρατωρ
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Το γραφω εδω σορρυ, ρε τρελε Μπίσεσβαρ στο 0.41 της σημερινής προπόνησης (video ΠΑΕ), πως εκτελείς έτσι την ασκηση? Θα πετάξεις !!!!
Σήκωσε κ κάνα πόδι, μην βαριέσαι
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Παλι στην κρεπαλη το ρίξε ;
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Yπερβολικος εισαι ρε φιλε north. Εκατσα απο περιεργεια να δω τι εννοεις και πραγματικα νταξει υπερβολικο το σχολιο σου. Φιλικα ετσι, δεν χρειαζεται να πιανομαστε απο τετοιες λεπτομεριες και να δημιουργουμε θεματα εκει που δεν υπαρχουν.

Σορρυ για το οφ τοπικ και καλυτερα να μην το συνεχισουμε για θα ρθουν οι μπλε.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Απίστευτη συνέντευξη σε πολωνικό μέσο. Ομολογώ οτι τον θεωρώ μεγάλο κάγκουρα, αλλά διαβάζοντας τις δηλώσεις του μου έπεσε το σαγώνι στο πάτωμα!
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Aπο sdna

Δεν έχετε την εντύπωση πως αφήνοντας τη Λέγκια που έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ για τον ΠΑΟΚ, κάνετε ένα βήμα πίσω;
«Όντως η Λέγκα έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ και ήμουν μέλος αυτής της ομάδας. Είχε μία πολύ καλή πρόταση από την Κίνα, μίλησα με τον ΠΑΟΚ, υπήρχαν και άλλοι σύλλογοι που έδειξαν ενδιαφέρον. Η καρδιά μου με οδήγησε στην Ελλάδα και όταν την ακούω δεν κάνει ποτέ λάθος».

Δεν ανησυχείτε για τις απολαβές σας;
«Ο ΠΑΟΚ είναι από τους ισχυρότερους οικονομικά συλλόγους στην ανατολική Ευρώπη εξαιρώντας τους Ρώσους και κάποιους Ουκρανούς. Υπάρχουν φιλόδοξοι στόχοι, να κερδίσουμε τίτλους και να αποκαθηλώσουμε τον Ολυμπιακό».

Πιστεύετε πως αυτές οι φιλοδοξίες είναι πραγματικές;
«Όταν ήρθε στη Λέγκια, είπα πως πληρούμε τις προϋποθέσεις για να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και κάποιοι δεν με πήραν στα σοβαρά. Στον ΠΑΟΚ έχουμε πολύ καλούς παίκτες και είμαι αισιόδοξος».

Πως χώρισες με τη Λέγκια;
«Τον Οκτώβριο μίλησα με την διοίκηση και ξεκαθαρίσαμε πως αν τον χειμώνα εμφανιστεί μία ενδιαφέρουσα πρόταση που θα επωφεληθεί και το κλαμπ, θα αποχωρήσω. Ήξερα πως έπρεπε να είναι ελκυστική και για εμένα και για τον σύλλογο. Τα ΜΜΕ της χώρας γράφουν ανοησίας για δήθεν κακό χωρισμό μου με την ομάδα. Γνωρίζαμε με τους υπευθύνους ποια είναι τα σχέδιά μου εδώ και δύο μήνες και αποχώρησα αρμονικά».

Υπάρχει κάποια πικρία που η Λέγκια δεν σας έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστείτε στη Κίνα;
«Δεν ισχύει ακριβώς το ότι εγώ πίεζα για Κίνα. Ήθελα μία καλή μεταγραφή, οι Κινέζοι ξεκίνησαν να μιλάνε με τη Λέγκια στα μέσα Δεκεμβρίου και ήταν τα πάντα υπό διαπραγμάτευση μέχρι που εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ μπορεί να υποτιμηθεί στη Πολωνία, αλλά στη Σερβία που γνωρίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, αντιλαμβάνονται το μέγεθός του. Όταν ξεκίνησα να μιλάω με τον ΠΑΟΚ, η συμφωνία έγινε πάρα πολύ γρήγορα».

Μετανιώνετε που αφήνετε τη Βαρσοβία;
«Έχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις από την παρουσία μου σε αυτή. Η Λέγκια αναπτύχθηκε όσο βρισκόμουν εδώ, ενίσχυσε τη δυναμική της στο Ευρωπαϊκό στερέωμα. Ο σύλλογος πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση, αγοράζει φθηνά, πουλάει ακριβά, έχει δημιουργήσει μία σταθερότητα.

Είμαι χαρούμενος που σε αυτή την πορεία μου στη Λέγκια, γράφτηκε ιστορία, έδωσα όλη μου την ψυχή σε κάθε παιχνίδι, άκουσα το όνομά μου πολλές φορές από το πέταλο. Ξέρω πως ο κόσμος είναι θυμωμένος μαζί μου όμως έτσι είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο.

Είμαι ένας παίκτης που πάντα θέλει να κερδίζει. Έχω κάνει καλή δουλειά και φεύγω με τους πάντες να είναι κερδισμένοι. Πήρα πολλά από τη Λέγκια, αγωνίστηκα σε υψηλότερο επίπεδο χάρις στην εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Ποτέ δεν είπα ψέματα, πάντα έλεγα αυτό που αισθανόμουν.

Δεν φοβάστε τους Έλληνες οπαδούς;
«Γνωρίζω καλά πως όταν κερδίζει ο ΠΑΟΚ όλοι είναι πολύ ευτυχισμένοι και όταν χάνει τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνα. Ξέρω που πάω. Υπάρχει μία σημαντική διαφορά σε αυτό το κομμάτι από τη Πολωνία.
Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να κερδίζει και είμαι υπέρ της απαίτησης των οπαδών να αφήνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να πετύχουμε τον στόχο μας.
Όταν μου μιλάνε για οπαδούς στην Ελβετία, αντιμετωπίζουν αυτούς της Λέγκια σαν δολοφόνους, όμως δεν είναι έτσι.
Και στον ΠΑΟΚ ξέρω πως είναι τα πράγματα, γιατί έχουν πολλά κοινά με την Παρτιζάν Βελιγραδίου».
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Ευχαριστω Ζαρατουστρα. Το ειδα στην κεντρικη γι αυτο εσβησα το ποστ μου.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Τους εβαλε στις θεσεις τους παντως ο πριγιο

Μπραβο
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Odi έγραψε:10 εκατομμύρια η ρήτρα του.Ρεκορ για τον ΠΑΟΚ.
Αν δεν βαλουν σε καποιον αλλο μεγαλυτερη :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

''Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να κερδίζει και είμαι υπέρ της απαίτησης των οπαδών να αφήνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να πετύχουμε τον στόχο μας.''
ωραίος.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Καλα θα τον δουμε αν κανει κανα 8ωρο να παει στη μαρίνα μετα απο κλαρίνο με γαβρο :mrgreen:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Βρηκαμε τον γκαρσια της επιθεσης
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Σκέφτομαι σοβαρά να σε κάνω poulain!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”