Π.Α.Ο.Κ-Oldenburg 79-82, Σχόλια & Παραλειπόμενα
- KalamarGiannis
Re: Π.Α.Ο.Κ-Oldenburg 79-82, Σχόλια & Παραλειπόμενα
λοιπόν, δεν έχουμε βρει αλλά ψάχνουμε σαν τρελοί για άσσο!
συγκεντρώνει πιθανότητες πλέον το σενάριο να φύγουν τον Σέρβο καθώς ο Σούλης δεν τον γουστάρει!
συγκεντρώνει πιθανότητες πλέον το σενάριο να φύγουν τον Σέρβο καθώς ο Σούλης δεν τον γουστάρει!
- Chuck Norris
Εγώ πάντως αν τον είχα παίχτη,θα μου είχε στρίψει.
Λιγο τον εχω δει αλλ οντως Σέρβος δε μοιαζει
Παμε για ρεκορ αλλαγών λοιπών
Παμε για ρεκορ αλλαγών λοιπών
Προχτες έβλεπα ρουλη αεκ με τραγικο κοουτσαρισμα και απο πριφτη και απο ζντοβτς. Σκεφτόμουν καθως γυριζα να γραψω ενα εγκωμιαστικού χαρακτηρα σχόλιο για τον κ. Μαρκόπουλο που τουλαχιστον προσπαθεί να παιξει οργανωμένο μπασκετ και οχι ενα σκριν στον ασο απ οποιον να ναι, να κανει ενα ντριβ και οτι γινει εγινε όπως κανουν αυτοι οι δυο τραγικοι.
Και έρχεται το σημερινό, δε θυμάμαι χειρότερο κοουτσαρισμα τα τελευταία πεντε χρονια.
Κατα τη γνωμη μου χασαμε από κατωτερη ομάδα και ας μην το δικαιολογει το μπατζετ για τρεις κομβικούς λογους
1. Αρχες δεύτερου ημιχρόνου βαζεις γλυνιαδακη 5 λεπτα και σου κανουν το συν 7 συν 20, πραγματικά ο γλυνιαδακης δεν μπορεί να παίζει στον ΠΑΟΚ.
2. Στο κρισιμο σημειο στο τεταρτο δεκάλεπτο που με την πιεση στην αμυνα τους εχεις στριμωξει (εξαιτίας Κονιαρη βασικά και δευτερευόντως πεινερς και λινου), βγάζει κονιατη και βαζει τσοχλα (επισης δε γινεται να παιζει στον ΠΑΟΚ έλεος) με τα γνωστα αποτελεσματα σε αμυνα και επιθεση.
3. Και κυριότερο από τότε που πήραμε μακφαντεν εχουμε σχεδον σταματήσει το οργανωμένο μπασκετ, και του εχουμε δώσει το ελεύθερο να κανει ότι θελει,πράγματα δλδ που δεν εγιναν παλιότερα ουτε με μπανε, στογιακοβιτς η εστω μουλα, κουπερ κλπ. Αυτο το μπασκετ αλανας ειναι τραγικό και ακομα και αν φερει νικες μας γυριζει πολύ πισω και ακυρωνει καθε μικρο εστω βημα που εγινε τα τελευταία χρονια. Επίσης αυτο το παιχνιδι ακυρώνει εντελως τον καλυτερο μας παικτη τον σαιμπερτ που μονο μέσα από οργανωμένο μπασκετ μπορει να αποδώσει.
Μακφαντεν, τσοχλας γλυνιαδακης κλαντον μιλιενοβιτς τραγικοι σημερα, όαση ο κονιαρης πηγε να το γυρισει μονος του στην αμυνα οτι καλύτερο εχω δει στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρονια
Υ. Γ. Εξακολουθω να πιστευω πως αν πρέπει να αποκτηθεί ενας παίκτης αυτος πρεπει να είναι σεντερ
Και έρχεται το σημερινό, δε θυμάμαι χειρότερο κοουτσαρισμα τα τελευταία πεντε χρονια.
Κατα τη γνωμη μου χασαμε από κατωτερη ομάδα και ας μην το δικαιολογει το μπατζετ για τρεις κομβικούς λογους
1. Αρχες δεύτερου ημιχρόνου βαζεις γλυνιαδακη 5 λεπτα και σου κανουν το συν 7 συν 20, πραγματικά ο γλυνιαδακης δεν μπορεί να παίζει στον ΠΑΟΚ.
2. Στο κρισιμο σημειο στο τεταρτο δεκάλεπτο που με την πιεση στην αμυνα τους εχεις στριμωξει (εξαιτίας Κονιαρη βασικά και δευτερευόντως πεινερς και λινου), βγάζει κονιατη και βαζει τσοχλα (επισης δε γινεται να παιζει στον ΠΑΟΚ έλεος) με τα γνωστα αποτελεσματα σε αμυνα και επιθεση.
3. Και κυριότερο από τότε που πήραμε μακφαντεν εχουμε σχεδον σταματήσει το οργανωμένο μπασκετ, και του εχουμε δώσει το ελεύθερο να κανει ότι θελει,πράγματα δλδ που δεν εγιναν παλιότερα ουτε με μπανε, στογιακοβιτς η εστω μουλα, κουπερ κλπ. Αυτο το μπασκετ αλανας ειναι τραγικό και ακομα και αν φερει νικες μας γυριζει πολύ πισω και ακυρωνει καθε μικρο εστω βημα που εγινε τα τελευταία χρονια. Επίσης αυτο το παιχνιδι ακυρώνει εντελως τον καλυτερο μας παικτη τον σαιμπερτ που μονο μέσα από οργανωμένο μπασκετ μπορει να αποδώσει.
Μακφαντεν, τσοχλας γλυνιαδακης κλαντον μιλιενοβιτς τραγικοι σημερα, όαση ο κονιαρης πηγε να το γυρισει μονος του στην αμυνα οτι καλύτερο εχω δει στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρονια
Υ. Γ. Εξακολουθω να πιστευω πως αν πρέπει να αποκτηθεί ενας παίκτης αυτος πρεπει να είναι σεντερ
- KalamarGiannis
μία είναι η αλλαγή...άσσος. ψηλός προς το παρόν δεν συζητιέται (οικονομική στενότητα;;)
- Chuck Norris
Με ένα ΚΑΝΟΝΙΚΟ άσσο η ομάδα θα ανέβει πάρα πολυ
κρίνοντας από το παρελθόν του παρόντος τημ, νομίζω οτι θα δούνε τί υπάρχει στην αγορά και θα πάρουνε αυτόν που τους ταιριάζει περισσότερο (άσσος ή 4.5άρι). μέσα στις επόμενες 10 μέρες το πολύ.
- Μπαρκαρούτσος
Re: Π.Α.Ο.Κ-Oldenburg, 18/01, 19:00, Novasports
pilotos έγραψε:Λίγο σουτ ρε Γμτ...
Ρομάν δεν σε ακούω ρε
SM-G935F
Άφησα λαρύγγι, ρώτα τον Περαία!
pilotos έγραψε:Βγες ρε ταλιμπαν μόνος σου
Ας μπει ο Ρομάν μέσα
SM-G935F
Από το μούσι, δεν θα καταλάβει κανείς διαφορά...

ABOLEYTOI έγραψε:βρήκα ότι ο Κιθ θα είναι πρώτος σκόρερ στο ημίχρονο αλλά μας έφαγε η κλήρωση.
Μια από τα ίδια. Αν και Π.Α.Ο.Κ. - Άρης από εκεί δεν πολυλέει...
Kostomanolis έγραψε:Κερδιζει φαουλ ο Τσοχλας και ακουγεται απο την tv "μπραβο Τσοχλινιο!". Roman εσυ;
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ

Είχα να πάω γήπεδο από το φιλικό με την CSKA...
Καύλωσα τη ζωή μου σήμερα με τον λαό κυρίως ποσοτικά, αλλά και ποιοτικά, σε κάποια σημεία του αγώνα!
Εκεί που η ομάδα ανέβασε 120% παραπάνω, τα ατομικά λάθη κόστισαν.
Ο Τσόχλας μπήκε επειδή Κόνιαρης και Miljenovic έχασαν κρίσιμα εύκολα καλάθια. Και πιστεύω ότι ο Σούλης τον ήθελε μέσα γιατί μπορεί να κατεβάσει πιο ψύχραιμα την μπάλα.
Πολύ καλός Κόνιαρης και Λίνος! Sibert επίσης...
Το Σάββατο πάλι μέσα, με τη Λευκάδα!
Μπορούμε να προκριθούμε, δεν χάθηκε τίποτα...
Ο NM13 και ο ψηλός14 πρέπει σιγά σιγά να φύγουν...
Ενας καλός άσος μπορεί να αξιοποιήσει σε καλυτερο βαθμο το ταλέντο των συμπαικτών του απ οτι ο Κονιαρης και ο μιλιενοβιτς. Το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ όμως ειναι οτι με εξαίρεση τον σαιμπερτ οι υπόλοιποι παίκτες πλην των πλειμεκερ, ειτε δεν εχουν επιθετικο ταλεντο είτε δεν μπορούν να το βγάλουν παιζοντας οργανωμένα (πεινερς και μακφαντεν).
Ειμαι σίγουρος οτι η καε θα παρει καποιον άσο αλλα δε θα φερει και κανεναν ουκιτς οποτε δεν θα αλλάξουν πολλά πραγματα
Για του χρόνου καλο θα ηταν να έβλεπε καποιος τον ταλτον του Ηρακλείου (αν γινεται σε πακέτο με γιαννοπουλο). Σορυ για το μέγεθος του προηγούμενου σχολίου ...
Ειμαι σίγουρος οτι η καε θα παρει καποιον άσο αλλα δε θα φερει και κανεναν ουκιτς οποτε δεν θα αλλάξουν πολλά πραγματα
Για του χρόνου καλο θα ηταν να έβλεπε καποιος τον ταλτον του Ηρακλείου (αν γινεται σε πακέτο με γιαννοπουλο). Σορυ για το μέγεθος του προηγούμενου σχολίου ...
- Aureliano Buendia
Re: Π.Α.Ο.Κ-Oldenburg, 18/01, 19:00, Novasports
PAOK_Antarctica έγραψε:Έτσι κι αλλιώς έχουμε προκριθεί ουσιαστικά αλλά με νίκη προκρινόμαστε και μαθηματικά.
Πέρσυ μας πήραν μέσα-έξω, φέτος μας πήραν έξω. Ε δεν μπορεί να χάσουμε 4η σερί φορά.
Εκεί
Κι όμως, κι όμως...
Ιάσονας έγραψε:1. Αρχες δεύτερου ημιχρόνου βαζεις γλυνιαδακη 5 λεπτα και σου κανουν το συν 7 συν 20, πραγματικά ο γλυνιαδακης δεν μπορεί να παίζει στον ΠΑΟΚ.
Συμφωνώ σε 1,2,3, δηλαδή τι συμφωνώ, ταυτίζομαι απόλυτα.
Διαφωνώ στο ΥΓ. Πλέι μέικερ και να μας αδειάσει τη γωνιά αυτός που παριστάνει τον Σέρβο
- kataramenos5
Ψυχοφαρμακα,ναρκωτικα οτι βρειτε παρτε .Δε υπαρχει αυτο.Απ το -23 στο -4 κι ενω εχει χρονο βαραμε τριποντα στον αιφνιδιασμο αν ακουσα καλα?
Τον προσεξες το Σουλη τελευταια?
[youtube]GsDE3E0cB3M[/youtube]

obanebane έγραψε:Εγώ πάντως αν τον είχα παίχτη,θα μου είχε στρίψει.
Τον προσεξες το Σουλη τελευταια?

[youtube]GsDE3E0cB3M[/youtube]
- Μπαρκαρούτσος
Επίσης, Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., στα γενέθλιά μου δεν θα με κάνεις χάλι γκάλι τη καρδιά.
Άλλη φορά που θα παίζουμε 18 Γενάρη και θα έρχομαι, θα κερδάς, αντιλαβού;
Άλλη φορά που θα παίζουμε 18 Γενάρη και θα έρχομαι, θα κερδάς, αντιλαβού;