Π.Α.Ο.Κ-ΠΑΣ Γιάννενα 0-1, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Π.Α.Ο.Κ-ΠΑΣ Γιάννενα 0-1, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Mīngus »

Από το ματς με Παναιτωλικό το λέγαμε ότι θα χαθούν βαθμοί στην Τούμπα με αυτή την ιστορία με τις χαμένες φάσεις.
200 τελικές για να μπει ένα γκολ και κάποιοι χαίρονται.
Εν τω μεταξύ 7 αγώνες εντός, 4 νίκες, 2 ήττες, 1 ισοπαλία με μοναδικό ντέρμπι απέναντι στην αεκ.
Και αντί να είμαστε στα κάγκελα για να βοηθηθεί ο Ίβιτς και το ωραίο ποδόσφαιρο να αποκτήσει ουσία, τα βάζουμε με την μπάλα και όλα είναι ωραία.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Dimg4 έγραψε:[
Τα μπλε γραμματακια σε κανουν σουπερμαν ε? Ειρωνειες απο μοντ προφανως επιτρεπονται στους κανονες σας. Ασε μας ρε φιλε
Ειρωνεύεσαι παίχτες και συνοπαδους κάθε τρίτη μέρα και παρεξηγήθηκες με αυτό

Κλαίω και δεν emoticon να το δείξω
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Αλλη μια ήττα με 28 τελικές και 0 γκολ Οκ είναι και ανικανότητα άλλα είναι και ατυχία ο ανίκανος σημερα Πέλκας έβαλε το γκολ προχτές που δεν ήταν ανίκανος. Υπάρχει αυτό το σφίξιμο μπροστά στη εστία που για μένα είναι καθαρά ψυχολογιας και για να αλλάξει θα χρειασθεί μια αλλαγή και μόνο γιαυτό πρέπει να έρθουν γρήγορα κάποιοι παίχτες μηπως και αλλάξει αυτή η ψυχολογία.Το ότι θα τρλωγαμε γκολ ήταν το μόνο σίγουρο λόγο στατιστικής το ότι δεν θα βάζαμε κανένα σε τουλάχιστον 20 καλές τελικές είναι στατιστικό σφάλμα.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Με διαφορά 3 ημερών...
Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ... +20 ευκαιρίες, 1 εύστοχη ο ΠΑΟΚ. 1 ευκαιρία ο Κομπότης, αστοχη. Πολλές τελικές, συνδιασμοί και φουλ κατοχή από την ομάδα μας. Τελικό σκορ 0-1.
Αποθέωση της ομάδας του Ivic, και της μπαλάρας που παίζει στο φόρουμ. Φέρτε ένα φορ και πάμε να τους διαλύσουμε όλους!

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ... +20 ευκαιρίες, αστοχες ο ΠΑΟΚ. 1 ευκαιρία το Γιάννενο, εύστοχη. Πολλές τελικές, συνδιασμοί και φουλ κατοχή από την ομάδα μας. Τελικό σκορ 0-1.
Εκμηδένηση των πάντων... της ομάδας του Ivic, και του πως παίζει στο φόρουμ. Ξεφτίλες και άχρηστοι που δεν φέραν το φορ.

Το ποδόσφαιρο αλα Santos, το αποτέλεσμα στο βωμό του αποτελέσματος, δεν μας άρεσε... γκρινιάζαμε... δεν θέλαμε τέτοιον ΠΑΟΚ. Κολύρια για τα μάτια μας ζητάγαμε! Θέαμα και χωρίς νίκη ζητάγαμε!
Το ποδόσφαιρο αλα Ivic, θεαματικό/γρήγορο θέαμα αλλά όχι πάντα αποτελεσματικό, πάλι δεν μας αρέσει... πάλι γκρίνια... δεν θέλουμε τέτοιον ΠΑΟΚ. Χάπια για τα νεύρα μας ζητάμε! Νίκη και χωρίς καλή μπάλα ζητάμε!
ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΓΚΡΙΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.

Δεν ξέρω αν έχει μπει στο DNA της ομάδας το "παραλίγο" ... αυτο που είμαι σίγουρος είναι ότι στο DNA του οπαδού έχει μπει η "μιζέρια", η "γκρίνια" και η "εκμηδένηση".

ΥΣ. Δεν μου άρεσε η επιλογή του Πέρση... αλλά αν κάνει τα βασικά... άνετα προλαβαίνει να βγει πρώτος σκόρερ.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

παντως αυτο το δεν θελει η μπαλα να μπει ειναι αστειο..τι ειναι η μπάλα για να θελει η οχι..
σημερα το ματσ χαθηκε απο τον πελκα..επαιξε μεν καλα αλλα εχασε τα αχαστα με κακα ασθενικα τελειωματα..
μοναδικα πραγματικα απειλητικα τελειωματα του μπισεσβαρ στο β που το βγαζει με αναποδο χερι και του κλαους..
εγω λεω οτι με τοσο στρωτο ποδοσφαιρο δημιουργια ιβιτς ξεκαθαρα
με τη μπαλα στη περιοχη και χαμηλα ο ιβιτς βγαζει τα ματια του με την εμμονη να μη χρησιμοποιει ουτε μια φορα τον περειρα με το βασικο σχημα εκτος απο κατι παιχνιδια κυπελλου με συνθεση μη ομοιογενη..
εχει δειξει ο περειρα στη πρωτη παρουσια που ηταν πρωτος σκορερ αλλα και φετος παροτι ειναι παροπλισμενος οτι ειναι αρτιος και μεσα στη περιοχη ματωνει και δημιουργει..
εβγαλε μονος τα ματια του ο ιβιτς καλα να παθει οι εμμονες πληρωνονται
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Άν είχαμε καλύτερη ποιότητα θα βάζαμε και γκολ, απλούστατα.
Εκεί που κάνουμε αντεπίθεση και ο πας δεν έχει και τους δέκα πίσω-και αυτό συμβαίνει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι μας-έχει τη μπάλα ο Πέλκας και ο Μπίσεσβαρ και ο Κάμπος και αντί να δώσουν πάσα δεξιά ή αριστερά σε αμαρκάριστο συμπαίχτη τους, κάνουν σουτάκια της απελπισίας.
Εκεί τότε τί βρισίδι να κάνεις;
Επιφυλάχθηκα για τον Πέλκα και το είπα και μου το επιβεβαίωσε πάλι.
Όταν είναι να κάνει το κάτι άλλο και να πεις, μπράβο το πούστη ρε, αυτό θα πει μεγάλος παίχτης, κάνει την μαλακία.
Και αυτό ισχύει και για τον Μπίσεσβαρ και τον Κάμπος και όλους του υπόλοιπους.
Ενώ τους έχουμε στο καναβάτσο και θέλουν μια κλωτσιά για να πέσουν κάτω, έρχονται κάτι ανόητες ενέργειες των παιχτών μας, κάτι τρελλά λάθη, κάτι ανώμαλες πάσες, που σου σπάνε τα νεύρα.
Και αυτό είναι απόρροια της έλλειψης ικανότητας.
Μέτριους παίχτες έχουμε και πρέπει πλέον να το δούμε κατάματα.
Αυτά.
Ζητώ συγγνώμη για την αθυροστομία μου, αλλά μερικά πράγματα ήθελα να τα γράψω έτσι και οχι "πολιτισμένα".
:cry:
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ας σταματήσουμε πια να απαξιώνουμε όλους ανεξαιρέτως τους ποδοσφαιριστές μας, ιδίως αυτούς που προέρχονται από τις ακαδημίες. Δεν είναι δυνατό να αποδοκιμάζονται στην πρώτη λάθος πάσα ή στην πρώτη χαμένη ευκαιρία. Βέβαια και αυτοί πρέπει να δουλέψουν εξτρά, αν θέλουν να κάνουν πραγματικά καριέρα στον ΠΑΟΚ (Κουλούρης, Πέλκας). Με τον Κλάους, έχω χάσει κι εγώ που τον πίστευα μέχρι πριν 1 μήνα την υπομονή μου, άποψή μου είναι πως πλέον όχι δεν μπορεί, αλλά δεν θέλει.
Ο Ιβάν έχει τσιμπήσει φέτος γύρω στα 13 μύρια από πωλήσεις, ώρα να φέρει έναν βαρβάτο φορ, ακραίο μεσοεπιθετικό δύο επίπεδα καλύτερο του Γκάρυ, 8άρι που να δημιουργεί και να σκοράρει και ενδεχόμενα και αριστερό μπακ. Βλέπω τον ΠΑΟκ 45 σχεδόν χρόνια, έχω δει τίτλους κερδισμένους αλλά και κλεμμένους και δεν ανέχομαι μέσα στην Τούμπα ήττα από Ρεάλ, Μπάρτσα και Μπάγερν, πόσο μάλλον από κάτι κωμοπόλεις, περιφερικούς δήμους και χωριά.
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

ομαδάρα έχουμε, ελπίζω να μην κάνουν κάνα έγκλημα και αρχίσουν να κάνουν πολλές μεταγραφές και χάσει την χημεία. 1 παίχτη μονο μεταγραφή, και αυτός παιχταράς, όχι 3 και 5 μετριότητες, μονο έτσι θα έχουμε σταθερή ανοδική πορεία
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

GiorgosAtha έγραψε:Με διαφορά 3 ημερών...
Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ... +20 ευκαιρίες, 1 εύστοχη ο ΠΑΟΚ. 1 ευκαιρία ο Κομπότης, αστοχη. Πολλές τελικές, συνδιασμοί και φουλ κατοχή από την ομάδα μας. Τελικό σκορ 0-1.
Αποθέωση της ομάδας του Ivic, και της μπαλάρας που παίζει στο φόρουμ. Φέρτε ένα φορ και πάμε να τους διαλύσουμε όλους!

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ... +20 ευκαιρίες, αστοχες ο ΠΑΟΚ. 1 ευκαιρία το Γιάννενο, εύστοχη. Πολλές τελικές, συνδιασμοί και φουλ κατοχή από την ομάδα μας. Τελικό σκορ 0-1.
Εκμηδένηση των πάντων... της ομάδας του Ivic, και του πως παίζει στο φόρουμ. Ξεφτίλες και άχρηστοι που δεν φέραν το φορ.

Το ποδόσφαιρο αλα Santos, το αποτέλεσμα στο βωμό του αποτελέσματος, δεν μας άρεσε... γκρινιάζαμε... δεν θέλαμε τέτοιον ΠΑΟΚ. Κολύρια για τα μάτια μας ζητάγαμε! Θέαμα και χωρίς νίκη ζητάγαμε!
Το ποδόσφαιρο αλα Ivic, θεαματικό/γρήγορο θέαμα αλλά όχι πάντα αποτελεσματικό, πάλι δεν μας αρέσει... πάλι γκρίνια... δεν θέλουμε τέτοιον ΠΑΟΚ. Χάπια για τα νεύρα μας ζητάμε! Νίκη και χωρίς καλή μπάλα ζητάμε!

Σύμφωνος σε όλα όσα τονίζεις αδελφέ.

Δεν ξέρω αν έχει μπει στο DNA της ομάδας το "παραλίγο" ... αυτο που είμαι σίγουρος είναι ότι στο DNA του οπαδού έχει μπει η "μιζέρια", η "γκρίνια" και η "εκμηδένηση".

ΥΣ. Δεν μου άρεσε η επιλογή του Πέρση... αλλά αν κάνει τα βασικά... άνετα προλαβαίνει να βγει πρώτος σκόρερ.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

K_geo έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Οικογενειακες αναφορες κομμενες, πρωτον.
Δευτερον εσβησες τη λεξη βλακειες και απειλεις με μονιμο μπαν. Για πες μου αν δειχνει καταχρηση η οχι. Και ναι οταν μου τη λες σαν να μου κανεις χαρη οτι με αφηνεις εδω τοτε ειναι καταχρηση εξουσιας. Μονο εσυ απο τους μοντ μιλας ετσι. Προβληματισου το οτι τα μπλε δε σε κανουν ανωτερο απο μας.
ειναι ο χαρακτηρας μου τετοιος που οταν εχω κατι να πω το λεω. ισως για αυτο ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι μονο εγω το λεω.

δεν το συνεχίζω, έχεις κουράσει. μεγάλο παιδί είσαι αν νιώθεις οκ, αν όχι δε προκειται άλλο να υπομενουμε τετοιες συμπεριφορες που πραγματικά μας γράφουν στα @@ σου όπως και αν προσεγγίσουμε ενα θέμα. ΤΕΛΟΣ. (ναι, εξουσια και ετσι).
Δε θα συννενοηθουμε οταν δε θες να συννενοηθεις οποτε ΤΕΛΟΣ κι απο μενα. Με σενα δε θα ασχοληθω και σε παρακαλω εαν δεν παραβιαζω κανονα φορουμ να μην επεμβαινεις σε ποστ μου. Κι ο σουρμε μεγαλο παιδι ειναι και δε χρειαζεται εξτρα "εξουσια κι ετσι (χαιρομαι που το παραδεχεσαι).
Συνεχιζουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Κυρ 08 Ιαν 2017, 18:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: συνεχισε ετσι και να δω ποσο θα συνεχίσουμε... κανονα φορουμ εχεις παραβιασει πολλακις, πχ με το να λες σε μοντερεϊτορ "κοψε τις βλακειες".
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

pgetsos έγραψε:
Dimg4 έγραψε:[
Τα μπλε γραμματακια σε κανουν σουπερμαν ε? Ειρωνειες απο μοντ προφανως επιτρεπονται στους κανονες σας. Ασε μας ρε φιλε
Ειρωνεύεσαι παίχτες και συνοπαδους κάθε τρίτη μέρα και παρεξηγήθηκες με αυτό

Κλαίω και δεν emoticon να το δείξω
Καθε τριτη μερα ε? :lol:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

κοιτα το τσουβαλιασμα ειναι ευκολο.η συγκριση λαικιστικη.
κανεις δε λεει οτι η ομαδα δεν παιζει καλη μπαλα.λεμε οτι οι επιθετικοι ειναι αχρηστοι η ανικανοι.εσυ ποσα ματς εισαι διατεθειμενος να δεις τον ΠΑΟΚ να κανει 30 ευκαιριες προκειμενου ειτε να κερδισει με την ψυχη στο στομα ειτε να χανει απο αντιπαλους που δεν υπαρχουν στο γηπεδο μεσα στην εδρα σου.ναι στη νικη με 1-0 στο 90' μετα απο 25 φασεις ανακουφιζεσαι και λες οκ ατυχη μερα.οταν αυτο γινεται ξαναγινεται και ξαναγινεται και κανεις ηττες απο χωρια στην εδρα σου δεν ειναι ολα ροδινα με λιγη ατυχια.
εχω εκνευριστει τοσο που αργοτερα θα ψαξω στατιστικα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

thanos-xanthi έγραψε:ενταξει η πλειοψηφια ειμαστε με νευρα και πιεση
πως να συνελθεις απο τετοια σφαλιαρα
δε χρειαζεται να τσακωνομαστε ουτε να ειρωνευομαστε, ολοι χαλαστηκαμε και ποναμε (με εξαιρεση αυτους που μπαινουν μονο μετα απο κατι τετοιες ηττες να φιτιλιασουν)
η ομαδα αποδυναμωνεται και δεν ενισχυεται, οποτε υπαρχει κι απο κει μια καποια αγωνια και γκρινια
μερικοι παιχτες παντως το βραδακι πιθανοτατα θα τα πινουν χαλαρααα με τσιγαρακι
αυτο σκεφτομαι και σιχτιριζω, και προσπαθω να ηρεμησω
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Τις απειλες οχι σε μενα απο τη στιγμη που δεν παραβαινω καποιο κανονα. Οταν εγω εγραφα στο φορουμ εσυ δεν υπηρχες καν ουτε σαν νικνειμ εδω.
Ωραιο επιχειρημα....
Ευχαριστω. Ειναι που ειπαμε με τον kgeo τελος ε?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Σύμφωνος σε όλα όσα τονίζεις αδελφέ.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”