Π.Α.Ο.Κ.-Slovan Liberec 8/12-18:00 Cosmote Sport3
- hasio_john
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Slovan Liberec 8/12-18:00 Cosmote Sport3
Ο τερματάς τους μαμήθηκε σήμερα!
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ...
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ...
- thanos-xanthi
θα μπορουσαμε και να ειμαστε πιο ανετοι μ ενα 2-0
παιζουμε πολυ καλυτερα σε σχεση με τα προηγουμενα ματς
παιζουμε πολυ καλυτερα σε σχεση με τα προηγουμενα ματς
μια χαρα πρωτο ημιχρονο! στο 2ο θα βρουμε περισσοτερους χωρους για ευκαιριες. πρεπει να βαλουμε οπωσδηποτε κιαλλο γκολ για να ειμαστε ησυχοι!
το αλλο ματς παει για χ η φιορεντινα το ελεγχει αλλα ειναι επιφοβο
το αλλο ματς παει για χ η φιορεντινα το ελεγχει αλλα ειναι επιφοβο
Η ομάδα είναι πολύ χαλαρή μετά το γκολ. Πρέπει να σοβαρευτεί. Να βάλει και δεύτερο και να κόβει πιο γρήγορα τις επιθέσεις της αντίπαλης κρατώντας την μπάλα.
Ο Πέλκας πάρα πολλά λάθη. Νομίζω ότι έχει γίνει χειρότερος του Κάτσε. Ίσως ένας δανεισμός θα ήταν ότι πρέπει. Θα προτιμούσα τον ουκρανό στο β είναι πιο σοβαρός.
Ο Πέλκας πάρα πολλά λάθη. Νομίζω ότι έχει γίνει χειρότερος του Κάτσε. Ίσως ένας δανεισμός θα ήταν ότι πρέπει. Θα προτιμούσα τον ουκρανό στο β είναι πιο σοβαρός.
Παίζουμε με ενέργεια και διάθεση, δεν υπάρχει όμως ένας παίχτης μαέστρος στο κέντρο, να κρατήσει την μπάλα και να δίνει τον ρυθμό....το ματς είναι ροντέο και ελπίζω να μην το πληρώσουμε. Η πρόκριση είναι στα χέρια μας!

- ace79grpaok
Άντε ρε βιόλα βάλτε ένα γαμημενο γκολ,μπροστά πετάμε φωτιές παραφωνία ο πελκας
πιστευω θα μπει ο μπισε να κρατησει λιγο μπαλα
- Chuck Norris
Οχι μπίσε ! Ο Πέλκας τουλαχιστον είναι πίσω και σκίζεται στην αμυνα καθε φαση
Θα το βαλουμε το 2ο, το θεμα ειναι να βαλει και η Φιορεντινα 1 για να μην εχουμε θριλερ
Τωρα πρεπει να παιξουμε έξυπνα, θα βρουμε πολλους χώρους,μέχρι το 60' να έχουμε τελειώσει το ματς οπωσδήποτε.
Μετά θα περιμένουμε από τη Φιορεντίνα να ανοίξει το σκορ για να κλειδώσει οριστικά η προκριση.
Υ.Γ Θέλω Γκλαντμπαχ στους 32.
Μετά θα περιμένουμε από τη Φιορεντίνα να ανοίξει το σκορ για να κλειδώσει οριστικά η προκριση.
Υ.Γ Θέλω Γκλαντμπαχ στους 32.
πρεπει να κρατησουμε μπαλα οπωδηποτε....η παιζει να βγαλει κλαους κ να βαλει σαχοβ κ να περασει καμπος κορυφη... θα δουμε
Προβλεπω ακομα ενα γκολ για εμας απο τα αποδυτηρια για να το τελειωνουμε το παραμυθι..
Παιδιά ούτε για πλάκα μη γράφετε έτσι για πωλήσεις. Αναγουλιάζω. Όσους ελάχιστους καλούς έχουμε πρέπει να τους κρατήσουμε και να κάνουμε ποιοτικό κορμό ομάδας. Ούτε για αστείο δε θέλω να το ακούω.
Φοβερή μπάλα ο Μάτος και ακολουθούν οι Τζαλμά και Γκάρυ. Μου αρέσει σήμερα ο Κλάους που έδειξε οξυδέρκεια στη φάση που χάλασε ο Πέλκας. Κάνε ένα σουτ ρε πιτσιρίκο. Αυτός ο Πελκας είναι ότι πρέπει για τις μαμάδες. Όσο και να μεγαλώσει μωρό μένει. Για αγκαλίτσες και χαδάκια
.
Φοβερή μπάλα ο Μάτος και ακολουθούν οι Τζαλμά και Γκάρυ. Μου αρέσει σήμερα ο Κλάους που έδειξε οξυδέρκεια στη φάση που χάλασε ο Πέλκας. Κάνε ένα σουτ ρε πιτσιρίκο. Αυτός ο Πελκας είναι ότι πρέπει για τις μαμάδες. Όσο και να μεγαλώσει μωρό μένει. Για αγκαλίτσες και χαδάκια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 08 Δεκ 2016, 19:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.