Π.Α.Ο.Κ. - CSKA Moskva - 09/09 20:00,Novasports3

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παιχτών
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Re: Π.Α.Ο.Κ. - CSKA Moskva - 09/09 20:00,Novasports3

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Φοβερη η εκδηλωση. Ειναι τετοιες βραδιες που θα ηθελα να ζω Θεσσαλονικη. Ας ειναι καλα η tv... Η ομαδα μου αρεσε, ελπιζω να δεσει εγκαιρως και να μας προσφερει ωραιες στιγμες...

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Κλασσικη ομαδα Σουλη η σημερινη....στο 1ο ημιχρονο ειχαμε τρομερα ποσοστα στα τριποντα και τραγικα στα 2ποντα και στο 2ο φυσιολογικα επεσαν τα νουμερα στα 3ποντα και τα 2ποντα παρεμειναν τραγικα.
Θα μιλησω για καθε παικτη ξεχωριστα για τα πραγματα που παρατηρησα .
Μιλιενκοβιτς :Τρομερος πασερ και με μυαλο που παιρνει 1000000 στροφες το δευτερολεπτο αλλα με κακες επιλογες σουτ και αμυντικα δεν τον ειδα ''σκυλο''.
Μπραιαντ: Παικτης με απιστευτη εκρηκτικοτητα και πολυ καλος σκορερ (στην μερα του θα καθαριζει παιχνιδια μονος του) αλλα αμυντικα δεν δειχνει τον ιδιο ζηλο ουτε τον βοηθαει το κορμι του.
Πεινερς: Πολυ καλη εμφανιση και δειχνει ολοκληρωμενος παικτης στο 3 κατι που ειχαμε να δουμε χρονια (Διαθεση και επιθετικα και αμυντικα).
Μαργαριτης : Το Μαργαριταρι του ΠΑΟΚ μας....καθε φορα και καλυτερος....Μπραβο ρε Βαγγελη.
Γλυνιαδακης: Τα χρονια εχουν περασει και δεν εχει καλα τελειωματα...στα θετικα οτι προσπαθει και σπρωχνει και κατεβαζει σκουπιδια.
Κονιαρης: Αυτα τα παιχνιδια ειναι για να αρπαζει την ευκαιρια και να μαθαινει πραγματα...μου αρεσει πολυ σαν παικτης και ειμαι σιγουρος οτι του χρονου θα ειναι ο βασικος PG της ομαδας μας.
Σαιμπερτ : Ενας κορυφαιος σουτερ....που θα κανει πλακα στην Ελλαδα και την Ευρωπη και μεινει μακρια απο τραυματισμους θα κανει καλη καριερα.
Τσοχλας: Δεν πηρε πολλες προσπαθειες και δεν εδειξε κατι δημιουργικα.
Τειλορ: Η μεγαλη μου απογοητευση σημερα....δεν μου γεμισε το ματι οτι θα μπορεσει να σταθει στην ομαδα μας...μετριο σουτ τριων ποντων και οχι τοσο καλος ριμπαουντερ.
Λινος : Το παιδι πρεπει να γινει λιγο πιο τσαμπουκας και να ειναι θρασυς....με τετοια αθλητικα προσοντα ειναι απαραδεκτος να μην μπορει να τελειωσει τις φασεις και να κοβεται ψηλα.
Κλαντον Αν βελτιωσει τα τελειωματα του κοντα στο καλαθι θα ειναι απο τους καλυτερους ψηλους στην Ελλαδα....τρομερο positioning και γρηγορα ποδια....και περσυ τα ιδια εκανε!
Άβαταρ μέλους
obanebane
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από obanebane »

Πολυ ωραια βραδια,μεγαλη συγκινηση.
Μπραβο σε ολους,Ζητω ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Chuck Norris έγραψε:Παίζει να υπάρχει πουθενά σε βίντεο ή gif ή φάση που ο Bryant ρίχνει τον αμυντικό στο πάτωμα ;

[youtube]k85DwTAAhcA[/youtube]
Στο 1:02:!8
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ο μπρο έχασε προπόνηση για να έρθει, μετά από δική μου πρόταση..και δικαιωθήκαμε.

Όσο πλησίαζε η ώρα που θα έμπαινα στο γήπεδο, τόσο λιγότερο πίστευα ότι θα έχουμε λιγότερο από 2 χιλιάδες!

Έφτασα γήπεδο, στα γνώριμα, με τον ίδιο σεκιουριτά στην ίδια είσοδο να χαιρετιόμαστε και να ευχόμαστε καλή χρονιά.

Με το που πέρασα τη μπλε πόρτα, σταμάτησα να περπατάω... Τέτοιες εικόνες τις έβλεπα 2-3 φορές το χρόνο πέρσι. Τι 3 μωρέ, δύο μόνο... Πολύς κόσμος, κοντά στο 6χίλιαρο, χωρίς υπερβολή! Και πιτσιρικαρία παντού, νέα παιδιά που αυτό το ματς θα το θυμούνται για χρόνια.. Αφού χτένισα το γήπεδο με το βλέμμα μου, κατέβηκα μες στο χαμόγελο τα σκαλιά, για να ξαναπάω στη θέση μου, η οποία με περίμενε... Φέτος μαύρη.

Αφήσαμε τσάντες και κοιτάξαμε πάλι γύρω μας..τα μαύρα καρεκλάκια, τους δεινοσαύρους με τα πουκάμισα στην άκρη του παρκέ, τον κόσμο, τα σημαιάκια...και τους 50 συνδεσμίτες. Γέλασα..

Φυσικά και δεν ξεκίνησε τίποτα στις 20:00, 20:15 έπιασε περίπου ένα παλικάρι το μικρόφωνο (λογικά τον έβαλε η επιτροπή των 90 χρόνων, κανονικά έπρεπε να είναι ο Σήφης, αυτός ξέρει τι να πει και πότε) και έκανε ένα τσεκ ετοιμότητας...

Μετά, αν θυμάμαι καλά, έπεσε πρώτα το βίντεο και μετά ακούστηκαν ένα-ένα τα ονόματα... Από τον αρχηγό της ομάδας του 1959 (σχωράτε με, δεν συγκράτησα το όνομα), μέχρι τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, τον Κώστα Χαραλαμπίδη... Συγκίνηση μεγάλη στο βίντεο και ανατριχίλα, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο...κι ας μην έζησα τίποτα από όσα προβλήθηκαν. Ήμουν στον ίδιο χώρο με εκατοντάδες ανθρώπους που τα έζησαν..ως οπαδοί, ως παίχτες, ως προπονητές... Και "ω Μπάνε Μπάνε", και "Cliff Cliff Cliff" και πανηγυρισμός στα καλάθια και παγωμάρα στο κλάμα του Μπάνε... Απίστευτο, αλλά πράγματι έτσι έγινε.

Και να λέω στον αδερφό μου (11 χρονώ) ποιος είναι ποιος και τι έκανε, και "Να ρε αυτόν σε τον έχω δείξει στο YouTube" και "Θυμάσαι τότε με εκείνο το τρίποντο από το κέντρο" ή "Εκείνος που κάρφωνε συνέχεια"...

Αχ...

Και τότε πραγματικά πίστεψα ότι ο κόσμος θα γυρίσει. Εκείνη τη στιγμή το αισθάνθηκα μέσα μου...ρε γαμώτο, θα γυρίσουν...δεν γίνεται...τώρα είδαν και οι τυφλοί..ποιος είναι ο Μπάνε, τι έκανε και τι κάνει για τον Π.Α.Ο.Κ.! Αυτός δεν έφυγε ποτέ...

Μετά Σαββίδης, κεμεντζές, "αγαπώ πολύ τον Π.Α.Ο.Κ." κτλ, οκ..

Ζέσταμα μετά της ομάδας, πρώτες ματιές στους νέους αθλητές μας.. Και να λέω στον αδερφό μου ποιος είναι ποιος, να μαθαίνουμε τα ονόματα, τα νούμερα στη φανέλα... Μπήκαν και τα νούμερα ΣΩΣΤΑ επιτέλους στους πίνακες.

Έμαθα αμέσως το νούμερο του Darryl "Truck" Bryant (25), είναι το πουλέν μου πριν τον δω καν με ασπρόμαυρα.

Ο συνδυασμός μαύρο σορτσάκι με άσπρη φανέλα είναι ΓΑ-ΜΑ-ΤΟΣ!!!! Και πολύ Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Nenad Miljenovic έδειξε να διαβάζει ωραία το γήπεδο. Έβγαλε και μια φορά τον Clanton σχεδόν για alley-hoop, αυτό νομίζω δεν το είδαμε ποτέ πέρσι. Με άρεσε.
Darryl "Truck" Bryant δικαιολόγησε το παρατσούκλι του Truck, λόγω διεισδυτικότητας. Και δικαίωσε εμένα που τον έχω πουλέν. Θα δούμε ωραία πράγματα.
Ανδρέας Γλυνιαδάκης περίεργο στυλ στις βολές, με αρέσει!
Zanis Peiners Φορτώνει τρελό νιμού. Εκτός κι αν ήταν καμιά αδερφή του αυτή που είδα. Και έχει πολύ καλό 3ποντο. Markpaynίζει ή με φάνηκε;;
Άπο Τσόχλας βάρα κανένα 3ποντο ρε αγόρι μου.. Ωραίες αυτές οι πάσες σου που δίνεις στο 5άρι και τον βγάζεις μόνο με τη ρακέτα. Προσπάθησέ το συχνότερα!
Keith Clanton νιώθει πιο άνετα με την ομάδα, μετά τον Νοέμβρη που θα δέσει η ομάδα, θα ανεβεί πάρα πολύ, έχει καλές κινήσεις. Περίπτωση Langford, αν και νομίζω ότι είναι κοντύτερός του.
Βαγγέλης Μαργαρίτης αρχηγίζει και μ'αρέσει. Στο λάθος του συμπαίχτη να είσαι εκεί και να τους δίνεις το χέρι πάντα.
Νίκος Καμάρας μπήκε για ενάμιση λεπτό (?) και έβαλε ένα όμορφο καλάθι. Σούλη, βάλ'τον κι άλλο, είναι πολύ ορεξάτο το παιδί...
Κώστας Χαραλαμπίδης άχαρος ρόλος, το ξέρω, μάζευες μπάλες στο ζέσταμα και ήθελες να μπεις να κάνεις ζέσταμα κι εσύ.. Συνήθεια είναι.

Η ομάδα με δικαίωσε απόλυτα σε ό,τι είπα. Δεν ξέρω αν ο Ιτούδης τους είπε "Xalara guys exei Markiz apopse", αλλά τους κοντράραμε καλά, για 2ο αγώνα της σεζόν ήμασταν αξιοπρεπέστατοι, δεν το περίμενα τόσο. Τα στοιχεία καλού μπάσκετ φάνηκαν κιόλας. Ήδη είμαστε πολύ καλύτεροι για την υγεία του οπαδού-φιλάθλου, απ'ό,τι πέρσι...

Γιατί σταματήσατε να γιουχάρετε τον Teodosic;;; Μόνο μου με αφήσατε μετά το 2ο δεκάλεπτο! :mrgreen:

Εσείς που χειροκροτούσατε τους CSKίτες, είστε για πολύ.......κράξιμο. Δεν πα να είναι οι GSW, δεν πα να είναι οι Bulls των 90's, δεν πα να είναι η εθνική USA;;; Σεβασμό δείχνουμε στον αντίπαλο, όχι θαυμασμό! Εκεί μέσα γαμώ το ξεσταύρι μου, θαυμάζουμε μόνο τον Π.Α.Ο.Κ. και το μεγαλείο του!! Πηγαίνετε να πάρετε διαρκείας στη CSKA να γουστάρετε με vodka στο χέρι μπασκετάρα και να λέτε "Ωωωωωωω τι έκανε" και να χειροκροτάτε. Στο Παλατάκι θαυμάζουμε τον Σούλη και την ομάδα του, τέλος.

Μετά μπήκαμε μέσα με τον αδερφό, φωτογραφική μηχανή στο χέρι και όποιον πάρει η κάμερα! Πρώτο έπιασα τον Mike Jones, ο μόνος που με μίλησε (στα Αγγλικά τα είπαμε, αλλά επειδή μίλησα λίγο βαπορίσια Αγγλικά, θα τα παραθέσω στα γκρικ..)

- Ευχαριστώ για όλα όσα προσέφερες!
- Εσείς είστε η ομάδα.. Όταν άκουγα από τις κερκίδες "ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ" ξέρεις πώς ένιωθα;; (Και έκανε κάτι κινήσεις με το χέρι σαν να ανάβει φωτιά μέσα του...)
Και μετά καταλήξαμε να λέμε για το άδειο Παλατάκι.
Μεγάλε Π.Α.Ο.Κ., η δύναμή σου είμαστε εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου... Το Παλατάκι να 'ναι καζάνι και να δω μετά εμάς ποιος θα μας πιάνει...

Αυτό που είπε ρε γαμώτο...αυτό..να φωνάζουν για την ομάδα σου, για εσένα, και να βράζει το αίμα σου, να χορεύει η καρδιά σου στους ρυθμούς του τυμπάνου. Αυτό λείπει από τους παίχτες μας. ΟΛΑ τα άλλα τα έχουν. Και το μη NBAικό ταλέντο, καλύπτεται από αυτό το συναίσθημα. Δηλαδή το 2004 είχανε ταλέντο πρωταθλητών Euro; Προπονηταρά είχαν και την υποστήριξη από το κοινό. Κι εμείς προπονηταρά έχουμε...

Α ναι, Σούλη, σε ευχαριστώ που δεν έφυγες στον γαύρο πριν σχεδόν 2 χρόνια ακριβώς! Αποζημιώνεσαι...κυριολεκτικά και μεταφορικά..

Φωτογραφίες με Jones, Levingston, Barlow, Σταυρόπουλο, Darryl Bryant... Και τσιμπήσαμε και αυτοκόλλητα-name tags από τις θέσεις που κάθονταν ο Μπάνε, ο Levingston και ο Λάζος.. :mrgreen:

Μετά επίσκεψη στη μπουτίκ.. Μισοάδεια από εμπόρευμα, τέσσερις φορές ξανακρέμασε επετειακές ο Σήφης, δεν έχει ξανακάνει καλύτερο τζίρο από τότε που ανοίξαμε! Σάρωσε η επετειακή. Θυμίζω ότι τα διαρκείας δικαιούνται έκπτωση στη μπουτίκ (καμιά 15-20 τοις εκατό..).

Το μουσείο ανανεώθηκε, έγινε ακόμη καλύτερο και βάφτηκαν λίγο κάποιοι τοίχοι. Μπήκαν και νέες φωτογραφίες και κάποια πρωτοσέλιδα που νομίζω ότι δεν υπήρχαν.

Έφυγα γεμάτος από το Παλατάκι. Τώρα θέλω να φεύγω από γεμάτο Παλατάκι...

Ευχαριστώ τον άνθρωπο που βοήθησε να πάρω στα χέρια μου πριν 2 χρόνια το πρώτο διαρκείας με το όνομά μου σε οποιοδήποτε άθλημα. Εσύ φταις για όλα! :pano:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Επίσης, άλλαξαν οι cheerleaders.. Οι προηγούμενες ήθελαν να πληρώνονται, αυτές μακάρι να μείνουν, αν και με φάνηκαν όλες..οριακά νόμιμες! :mrgreen:

Ωραίες πάντως, ειδικά μια συγκεκριμένη. Θα τα ξαναπούμε...
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Roman μαζί σου και 4γώ για τον Bryant (Μεγάλο πουλεν) θυμίζει πολύ τον Μπομπ Μακαλεμπ!
Κρίμα που έχει μονοετές συμβόλΑΙΟ!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Του Ρομανού ανάρτηση αμέσως στην κεντρική....
Εύγε αγόρι μου, με μετέφερες μέσα στην εκδήλωση και τα γεύτηκα όλα.... και ας ήμουν 500χλμ μακριά!!!!! :pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

ilovegame27 έγραψε:Roman μαζί σου και 4γώ για τον Bryant (Μεγάλο πουλεν) θυμίζει πολύ τον Μπομπ Μακαλεμπ!
Κρίμα που έχει μονοετές συμβόλΑΙΟ!

Θα δούμε άλλο μπάσκετ και έχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία! Πληρότητα σχεδόν παντού! Οι παίχτες έχουν πάνω από ένα ατού ο καθένας (οι περισσότεροι τουλάχιστον) και είναι mentally εκεί που πρέπει να είναι.

Ψιτ, εσείς που ήρθατε σήμερα...ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΘΕΤΕ!!
Και όποιος μάθει για ποιον στηπού λόγο δεν ήρθαν οι ΣΦ, να μας πει και εμάς... Είμαι σίγουρος ότι οι πρώην αθλητές μας σήμερα αναρωτιόσανε "What the hell happened, after all these years?"... Μακάρι ο Μπάνε να είχε απάντηση να τους δώσει.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI
Has thanked: 1 time

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ωραία περιγραφή roman, καλά τα είπες. Φέτος με το διαρκείας, ίσως τα πούμε και μέσα ;)

Ο τύπος με το μικρόφωνο που έκανε και την παρουσίαση των βετεράνων ήταν ο τζο τζο βακάρος (κάπου τον πήρε το μάτι μου στο αρδοτόπικ).

Πολύ κλάμα με τους παικταράδες του παρκέ και της καρδιάς μας να τους βλέπεις στο βίντεο και ζωντανά μπροστά σου, πρήστηκαν τα μάτια μου. :cry:

Το γεμάτο πέταλο είχε τσικό από τις ακαδημίες.

και για όποιον δεν το έπιασε, σήμερα στο παλατάκι ακούσαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο να λέει τα συγκεκριμένα λόγια πριν την έναρξη του αγώνα
[youtube]4faGW099qYM[/youtube]

για τον αγώνα δε σκαμπάζω για να μιλήσω
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Ρόμαν εξαιρετική η περιγραφή και με πολύ συναίσθημα.

Χαίρομαι που χάρηκες την βραδιά.

Καλή χρονιά να έχει το πιο αδικημένο τμήμα της ομάδας (από τους ίδιους τους οπαδούς)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Φωτογραφίες από το Facebook της Κ.Α.Ε. (λίγα πράγματα)

[youtube]LAzPuquK4Zw[/youtube]

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/110008-ti-ploysia-omada-einai-afti
Ένα πολύ όμορφο άρθρο που αξίζει να διαβάσετε!

Απόψε ή αύριο θα ανεβάσω δικές μου φωτογραφίες...ό,τι μπορεί να μπει εδώ (δεν έχει τη φάτσα μου δηλαδή)..

Δεν γινόταν να μη χαρώ τη βραδιά, ή να μη βάλω συναίσθημα, ή να μην τα πω όπως τα ένιωσα...ήταν κάτι φοβερό, μέσα σε ένα βράδυ πάτησα παρκέ, χαιρετήθηκα από νυν staff του Π.Α.Ο.Κ., φωτογραφήθηκα, άγγιξα και συνομίλησα με παλιούς παικταράδες μας, έζησα έστω και αμυδρά αναμνήσεις, είδα βίντεο με παλιοσειρές τις κερκίδας που τους ένιωθα δίπλα μου να σφίγγεται ο λαιμός τους... Το περίμενα πολλές μέρες!
Και σε όλα αυτά, ήταν δίπλα μου ο 11χρονος αδερφός μου, που ήρθε σε επαφή με ένα μεγάλο κομμάτι της ΠΑΟΚτσήδικης ιστορίας, κατάλαβε λίγο καλύτερα τι είναι ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ. και γιατί κάνω 40 λεπτά με το λεωφορείο για να πάω σε ένα γήπεδο που πάνε άλλοι 500 και τον φέρνω μαζί μου να δει μπάσκετ, που αυτός παίζει ποδόσφαιρο...

Λυπάμαι που σύντομα μπαρκάρω, αλλά άμα τη επιστροφή μου θα ξαναείμαι εκεί και θα το γουστάρω! Μακάρι με περισσότερους ΠΑΟΚτσήδες πλάι μου..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Έχασε κανείς τα ταμπελάκια του;;; 8-)

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

nikolasf έγραψε:Του Ρομανού ανάρτηση αμέσως στην κεντρική....
Εύγε αγόρι μου, με μετέφερες μέσα στην εκδήλωση και τα γεύτηκα όλα.... και ας ήμουν 500χλμ μακριά!!!!! :pano: :pano: :pano: :pano:

Ακριβώς το ίδιο για εμάς που δεν μπορούσαμε είμαστε εκεί.
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

RoMaN έγραψε:Επίσης, άλλαξαν οι cheerleaders.. Οι προηγούμενες ήθελαν να πληρώνονται, αυτές μακάρι να μείνουν, αν και με φάνηκαν όλες..οριακά νόμιμες! :mrgreen:

Ωραίες πάντως, ειδικά μια συγκεκριμένη. Θα τα ξαναπούμε...

Από τις cheerleaders το 7 είναι τεράστιο πουλεν !

Thanks ilove ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”