Ολυμπιακοί & Παραολυμπιακοί Αγώνες - Rio de Janeiro 2016

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
DC

Re: Ολυμπιακοί Αγώνες - Rio de Janeiro 2016

Δημοσίευση από DC »

pilotos έγραψε:Όντως απίστευτο, λες και έτρεχε με άλλα πόδια στα τελευταία 150 μέτρα

SM-G935F
Επειδή βλέπω χρόνια στίβο και επειδή με έκατσε πάρα πολύ στραβά η κούρσα από τα ξημερώματα, έκατσα και την ξαναείδα.
Ο μικρός δεν ξεφεύγει στα 150 μέτρα. Ο μικρός μπαίνει 1-2 μέτρα μπροστά, στο τελευταίο κατοστάρι, απομακρύνεται ελάχιστα έως τα 340 μέτρα και ξαφνικά ... επιταχύνει στα τελευταία 60μ. Αυτό γίνεται μερικές φορές σε κάτι μίτινγκ του κώλου, όπου το "αστέρι" της κούρσας κάνει πλάκα (ας το πούμε τακτική) στους υπόλοιπους. ΟΧΙ σε τελικό Ολυμπιάδας.
Τα 400 είναι δρόμος παρατεταμένου σπριντ. Όχι επιταχυνόμενου. ;)
Δε ξέρω. Η λογική μου δεν δέχεται αυτό που είδα εχθές. Μακάρι να κάνω λάθος.
Και τα περί "στοιχειωμένων ρεκόρ" που λένε στην τιβί, εγώ τα ακούω βερεσέ. Όσο καθαρή ήταν η Μαρίτα Κοχ το '85, άλλο τόσο ήταν και ο πάπιας το '99.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

PAOK_Antarctica έγραψε:Εγώ είμαι με τον simba.
Δεν είναι θέμα κομμάτων, δεν θέλω να εκπροσωπεί την πατρίδα μου όποιος να'ναι.

Όπως δεν στηρίζω τις "ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη" γιατί είναι σκουπίδια, έτσι γίνεται και με συγκεκριμένους Έλληνες αθλητές.
δηλαδη θεωρεις λογικο να υφισταται τετοια επιθετικοτητα στο προσωπο της επειδη και μονο ειχε σχεση με τον κασιδιαρη;
σε σημειο να διαβαζω εδω και μερες σε καποια fora ευχες για αποτυχια της; :shock:
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Υφίσταται επιθετικότητα;;
Που, πότε και από ποιον; Δεν νομίζω να την ενόχλησε κανείς. Το ποιον αθλητή υποστηρίζει ο καθένας και για ποιον λόγο είναι δικό του θέμα.

Σίγουρα το διαβόητο "ανέκδοτο" και η σχέση της με την κουράδα είναι συμπτωματικά και ουδεμία σχέση έχουν με το ποιόν της και τις αντιλήψεις της. Σίγουρα. Σίγουρα λέμε.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Σίγουρα θα πανηγυρισες την αποτυχία της.
Σίγουρα λέμε
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Κι όμως όχι, λυπάμαι :)
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Τωρα εδω που τα λεμε, το να κανεις σχεση με ενα κατακαθι της κοινωνιας, ειναι προιον της επιλογης σου, δεν υπαρχει το οψιον "δεν ηξερα, δεν ακουσα, δεν καταλαβα"!!! Και σιγουρα, δινει στοιχεια για το ποιόν σου. Απο κει και μετα, προσωπικα μιλωντας, χεστηκα για πιθανη επιτυχια ή αποτυχια της, ουτε το ονομα της, ουτε σε ποιο αθλημα αγωνιζεται δεν γνωριζω. Δεν παρακολουθω καν τους ..."Ολυμπιακους" αγωνες, απεχουν ετη φωτος απ αυτο που εγω εννοω σαν Ολυμπιαδα!!! Και στην τελικη αν τους ονομαζαν ΠΑΟΚκτσηδικους αγωνες ισως να τους παρακολουθουσα!!! ;)
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

goran 64 έγραψε:
stelyk έγραψε:1η φορα ξενυχτησα φετος να δω ΟΑ και αποζημιωθηκα, τρομερο 400αρι και κλασσικα Μπολτ. ;)
Και του λόγου μου ξενύχτησα και άξιζε τον κόπο για τα καλά με Αργεντινή-Ιαπωνία 0-3 και Ρωσία-Βραζιλία 0-3 στο γυναικείο βόλει!!!!

Απίστευτο αθλητικό και όχι μόνο θέαμα!!!! :shock: :shock:

Φράνκι Καρβάλιο καριόκας λλλλέέέέμμμμεεεε!!!! :geek:

Πανέτοιμη για το "Ντου από παντού"... :D :opaokara: :opaokara:

Το γυναικειο βολλευ ειναι πολυ ωραιο αθλημα και εχουμε ξανα πει οτι εχει τις πιο ωραιες γυναικες....Αμοιριδη σε 2 χρονια στη πρωτη κατηγορια θελουμε τιτλο..... :opaokara:

Γκοραν την Jaqueline Carvalho εννοεις απο τη Βρραζιλια?
Κορμαρα....

Το προγραμμα για το γυναικειο βολλευ ειναι:

Brazil v China
Korea v the Netherlands
Russia v Serbia
Japan v USA

Τα μεγαλα φαβορι ειναι η Βραζιλια και η ΗΠΑ....Μεγαλη απογοητευση μεχρι τωρα η Κινα που συμπαθω ιδιαιτερα αλλα μπορει να γινει η εκπληξη...

p.s Αφηστε ελευθερες τις "πορτοκαλαδες" στο στιβο για να ξεφτυλιστουν τελειως...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Συμφωνω.

Ουτως η αλλως ο καυγας γινεται για το αν το Χ σκευασμα ειναι νομιμο η παρανομο.
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

ABOLEYTOI έγραψε:Συμφωνω.

Ουτως η αλλως ο καυγας γινεται για το αν το Χ σκευασμα ειναι νομιμο η παρανομο.
Καταντια!!! Να τους ριξουνε στον πατο τους τετοιους.... "αγωνες"
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Οντως DC, ηταν εξωοραγματικο αυτο π εγινε σε σημειο να αναρωτιεσαι αν υπηρξε πορτοκαλαδα..
Βέβαια, το οτι αφησε τοσο πισω τους αλλους στα τελυταια 60μ μπορεί να μην ήταν θεμα δικης του επιταχυνσης αλλα (φυσιολογικής) επιβραδυνσης των αντιπάλων και διατήρησης ταχύτητας απ'αυτον..

Οπως κ στο κατοσταρι, που η μεγιστη ταχυτητα των αθλητων επιτυγχανεται στα 40-60μέτρα κ έπειτα το ζητημα ειναι να μην πεσει δραματικα εως τον τερματισμο..
Και εκει ειναι π ξεχωριζει ο υπερανθρωπος Μπολτ, που παρότι αποκτα τη μεγιστη του λιγο πιο αργα (στα 50+μ), έχει το ταλέντο να τη διατηρει σχεδον στο ακεραιο μέχρι τα τελευταία μετρα, τη στιγμή που οι αλλοι επιβραδύνουν σημαντικα..Και ας φαινεται οτι επιταχύνει σαν τον ανεμο στα τελευταία 25 μετρα προσπερνωντας τους αλλους σα σταματημενους.

Υ.Γ. οκ μπορεί να ημουν λιγο αιρετικος με το τροπο π εκφραστηκα, αλλα η ουσία παραμενει η ιδια όπως ειπε κ ο Ανταρκτικα, φασιστακια (ειτε απο βλακεια ειτε εκ πεποίθησης) δε δικαιουνται την καλη προαιρεση μας ποσο μαλλον τη στηριξη μας μονο κ μονο επειδη αγωνιζονται για μια φανελα ή σημαια.. Ειδικα, σε διοργανωσεις με υψηλα ιδεωδη κ αθλητες απ'ολον τον κόσμο..

Και αυτη η κριση δεν προερχεται μονο απο ενα "κακογουστο" ανεκδοτο (παροτι προσβαλλει τα ιδεωδη κ το δικαιολόγησε μεχρι αηδιας μεχρι με χιλια ζορια ναναγκαστει να το παρει πισω) ουτε απτη σχέση της με τον ναζιστη μιγα με τη σβαστικα..
"Μακαρι" ναταν μονο αυτα..

Anw, ηθελα απλα να το ξεκαθαρισω, λαθος μου που το ανεφερα εξαρχης, δε χρειαζοταν να λερωθει κ αυτο το τοπικ με τετοιες συζητησεις..
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

PAOK_Antarctica έγραψε:Υφίσταται επιθετικότητα;;
Που, πότε και από ποιον; Δεν νομίζω να την ενόχλησε κανείς. Το ποιον αθλητή υποστηρίζει ο καθένας και για ποιον λόγο είναι δικό του θέμα.

Σίγουρα το διαβόητο "ανέκδοτο" και η σχέση της με την κουράδα είναι συμπτωματικά και ουδεμία σχέση έχουν με το ποιόν της και τις αντιλήψεις της. Σίγουρα. Σίγουρα λέμε.

επιθετικοτητα δεν ειναι μονο να σηκωσει καποιος χερι,αλλα οταν υφισταται τετοιο bullying αυτες τις ημερες ,δεν ειναι αυτο μια λεκτικη επιθετικοτητα; μην μου πεις πως δεν εχει διαβασεις το τι λενε
το ανεκδοτο εγω το βρηκα ακομψο,ενα επιπολαιο σφαλμα της,αν θυμαμαι καλα ζητησε και συγγνωμη,ενω τιμωρηθηκε απο την ελληνικη ολυμπιακη επιτροπη(μια τελειως τραβηγμενη αποφαση),αλλα τελος παντων εχασε ολοκληρη ολυμπιαδα και τους κοπους 4 ετων.Επομενως ακομα και ετσι να το παρεις δικαιοσυνη αποδοθηκε για το ατοπημα της!!
στο κατω κατω επειδη διαβαζω την εχουν αποκαλεσει εως και ρατσιστρια! :shock: πες μου εσυ αν δεν ειπες ή δεν γελασες ποτε με ανεκδοτα για ξανθιες και ποντιους,που και σεξιστικα και ρατσιστικα ειναι,πιθανον και πολυ περισσοτερο απο το retweet που εκανε η ιδια

απο εκει και περα ολα τα αλλα ειναι στην σφαιρα του φανταστικου,αν ειναι ΧΑ,αν το ενα αν το αλλο,εδω μεχρι και με την σημαια την ναζιστικη εχω δει να την εχουν κανει φωτομονταζ!μιλαμε για απιστευτα πραγματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Δευ 15 Αύγ 2016, 17:21, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Με παραξενεύει που ακόμα και σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που δεν παραδέχονται ότι ο πρωταθλητισμός είναι βουτηγμένος στην ντόπα.
Το θέμα δεν είναι αν ντοπαρονται γιατί και αυτός που βγαίνει τελευταίος είναι φουλ στην ντόπια..

Το θέμα είναι ποιοι έχουν το καλύτερο προϊόν , κάτι σαν τους μηχανικούς στην φόρμουλα ενα πράγμα.
Και έτσι όπως πάει το πράγμα με αυτές τις εταιρίες και τα συμφέροντα που παίζονται, σε λίγο είναι ικανοί να δημιουργήσουν αληθινούς Χμεν

Γι αυτό για πιο ολυμπιακό ιδαιωδες και λακαμιες μιλάμε

Και όπως είπε και ο Δημήτρης παραπάνω το μόνο πραγματικό ιδαιωδες είναι το ΠΑΟΚτσιδικο
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

ποτε ειναι ο πετρουγιας;
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

20.00 ο πετρουνιας
02.35 ο φιλιππιδης στο επι κοντω
Άβαταρ μέλους