στα του ματς, το μονο που θα σχολιάσω είναι το εξαιρετικά εύστοχο σχόλιο της ΠΑΕ μετά τη λήξη του αγώνα που αναφέρεται στην έναρξη των play-off.

Ρε πιλοτε ξερεις οτι δεν εχω θεμα μαζι σου και ουτε σε ειρωνευομαι αλλα πως το ειπες αυτο? Ομαδα πρωταθλητισμου?pilotos έγραψε:Πάλι με τον κουλουρη;
Εκτός του ενός γκολ που έβαλε, θυμάστε τίποτα άλλο θετικό από το παιδί αυτό; Μπορεί να στηριχτεί ομάδα πρωταθλητισμού πάνω σε αυτό το παιδί Σήμερα;
Μάλλον κάνετε πλάκα...
SM-G920F
Έβαλε 2 γκολ στη Ριζούπολη στον αγώνα κυπέλλου Απόλλων - ΠΑΟΚ 0-3 και το νικητήριο γκολ ΠΑΟΚ - Πλατανιάς (νομίζω) 2-1. Αυτά επί Stephens, όντας 18 ετών. Επί ΑΑ χάθηκε και μετά δόθηκε δανεικός.pilotos έγραψε:Πάλι με τον κουλουρη;
Εκτός του ενός γκολ που έβαλε, θυμάστε τίποτα άλλο θετικό από το παιδί αυτό; Μπορεί να στηριχτεί ομάδα πρωταθλητισμού πάνω σε αυτό το παιδί Σήμερα;
Μάλλον κάνετε πλάκα...
SM-G920F
Ε όχι και χάθηκε.Πήρε ευκαιρίες και έδειξε ότι δεν ήταν έτοιμος γι αυτό το επίπεδο.Κατά τη γνώμη μου χρειάζεται ξανά δανεισμό.ΑποστόληςΑ έγραψε:Έβαλε 2 γκολ στη Ριζούπολη στον αγώνα κυπέλλου Απόλλων - ΠΑΟΚ 0-3 και το νικητήριο γκολ ΠΑΟΚ - Πλατανιάς (νομίζω) 2-1. Αυτά επί Stephens, όντας 18 ετών. Επί ΑΑ χάθηκε και μετά δόθηκε δανεικός.pilotos έγραψε:Πάλι με τον κουλουρη;
Μάλλον κάνετε πλάκα...
SM-G920F
Στην περιπτωση Μπερμπατοφ προφανως το αμπαλος περναει ντουκου ε?Dimg4 έγραψε:[quote="Sekeris4"Διωχνεις τον αμπαλο τεμπελη απ τη βουλγαρια που ολως τυχαιως κοστιζει πολλα
buffalobill4 έγραψε:Ετσι ειναι παιδια. Ο αρνεσεν ειχε εντολη απο τον τουντορ να βρει επιθετικο και ενα καλοκαιρι δεν μπορεσε. Οποτε πηγε απεγνωσμενος κλαιγοντας την τελευταια μερα των ελευθερων στον σαββιδη και του ειπε "μπος δεν μπορω να βρω επιθετικο." Και του απαντησε ο σαββιδης "το ηξερα ρε στουρνε οτι εισαι αχρηστος γι αυτο και εδω και δυο μηνες εχω κανει προταση στον μπερμπατοφ."
Ποσο απεγνωσμενοι ειστε για να πιστευετε οτι παντα φταινε αυτοι που εχουν φυγει ρε παιδια? Θελετε να πιαστειτε απο τον σαββιδη αλλα κ αυτος σας παταει τα χερια καθε χρονο
Καλά και οι δικές μου απαιτήσεις είναι η Σοφία Βεργκάρα, η Μόνικα Μπελούτσι κι εγώ στη μέση το κρέας στο σάντουϊτς της ηδονής, αλλά το θέμα είναι πως θα γίνει αυτό. Μακάρι, αλλά δεν θυμάμαι ποτέ να συμμετέχει ο βάζελος στα playoff και να μη βγαίνει πρώτος και δεν θυμάμαι αν έχουμε περάσει ποτέ την κούλα εκτός από τότε με τον Σάντος.aoratos έγραψε:Sick Bastard έγραψε:μπλα μπλα μπαλ
Ωραιο το ποστ σου sick αλλα δεν μας λες την αποψη σου για το τι φταιει. Περι απαιτησεων, ειναι απολυτα ξεκαθαρο απο την ΠΑΕ οτι ο στοχος ειναι η δευτερη θεση.