PLAY-OFF 2016
Re: PLAY-OFF 2016
Τι καθεστε και μετρατε βαθμους και μαλακιες.
Δεν κερδιζεις την πρωτη αγωνιστικη και τελος.
Αμα κερδισεις την πρωτη αγωνιστικη τοτε μπορεις να πεις οτι κατι πας να κανεις και αρχιζεις να το μελετας...
Δεν κερδιζεις την πρωτη αγωνιστικη και τελος.
Αμα κερδισεις την πρωτη αγωνιστικη τοτε μπορεις να πεις οτι κατι πας να κανεις και αρχιζεις να το μελετας...
- Μπαρκαρούτσος
CCCP, δύσκολα κερδίζουμε το χανούμι στην άδεια Τούμπα...εγώ με 3 νίκες θα είμαι ικανοποιημένος πάντως..
Όχι, απλά με τη μικτή Markiz κουράζεται η ψυχή μου...πιο εύκολα χωνεύεται η ήττα από το Φάρο στο μπάσκετ, παρά η άψυχη και μπλαζέ εμφάνιση αυτής της ομάδας, όχι μόνο φέτος, όχι μόνο αγωνιστικά... Του χρόνου θα ασχοληθώ ελάχιστα..
Θέλω να ανοιγοκλείσω τα μάτια και να έχει φύγει αυτή η ποδοσφαιρική σεζόν...έκαναν τη φανέλα χαρτοπετσέτα...
sourmenetes έγραψε:Ρομαν σηκωσες κουπα και το παιζεις ανετος;;;;

Όχι, απλά με τη μικτή Markiz κουράζεται η ψυχή μου...πιο εύκολα χωνεύεται η ήττα από το Φάρο στο μπάσκετ, παρά η άψυχη και μπλαζέ εμφάνιση αυτής της ομάδας, όχι μόνο φέτος, όχι μόνο αγωνιστικά... Του χρόνου θα ασχοληθώ ελάχιστα..
Θέλω να ανοιγοκλείσω τα μάτια και να έχει φύγει αυτή η ποδοσφαιρική σεζόν...έκαναν τη φανέλα χαρτοπετσέτα...
- desperando
- Επικοινωνία:
Άμα κουράστηκες από τώρα αγορινα μου άστοRoMaN έγραψε:Μπράβο σε όσους από εσάς έχετε κουράγιο και ασχολείστε...
RoMaN έγραψε:CCCP, δύσκολα κερδίζουμε το χανούμι στην άδεια Τούμπα...εγώ με 3 νίκες θα είμαι ικανοποιημένος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Παρ 29 Απρ 2016, 04:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Πριν μετρήσετε τα κουκιά μάθετε πως ο αθλητικός εισαγγελέας άνοιξε φάκελο (αυτοβούλως; ) που δεν κατεβήκαμε στο τηγάνι και αναρωτιέται αν δυσφημήσαμε το ποδόσφαιρο ή αν το διακωμωδήσαμε.
Σε άλλα νέα αν δεν κλείσει σύντομα ο φάκελος έρχεται ένα ακόμη -3 με φόρα στα PO με πολύ αγάπη ύστερα από προτροπή της ΕΠΟ. Ποιας ΕΠΟ; Αυτής που τον Οκτώβριο θα είναι παρελθόν, αυτής που πριν 2 χρόνια μας έστειλε στο ΟΑΚΑ μισούς, αυτής που για 2 κιλά γαύρο μας έστειλε στο καναβάτσο.
Τους βαρέθηκα πια, τους σιχάθηκε η ψυχή μου. Πόσα πληρώνει μαύρα επιτέλους ο χοντρός και πόσους ταϊζει; Ανάθεμα κι αν φτάνανε τα 25 του τσου λου. Αυτός πρεπει να δίνει 200 μύρια το χρόνο σε όλο το σύστημα για να το έχει υπό έλεγχο.
Σε άλλα νέα αν δεν κλείσει σύντομα ο φάκελος έρχεται ένα ακόμη -3 με φόρα στα PO με πολύ αγάπη ύστερα από προτροπή της ΕΠΟ. Ποιας ΕΠΟ; Αυτής που τον Οκτώβριο θα είναι παρελθόν, αυτής που πριν 2 χρόνια μας έστειλε στο ΟΑΚΑ μισούς, αυτής που για 2 κιλά γαύρο μας έστειλε στο καναβάτσο.
Τους βαρέθηκα πια, τους σιχάθηκε η ψυχή μου. Πόσα πληρώνει μαύρα επιτέλους ο χοντρός και πόσους ταϊζει; Ανάθεμα κι αν φτάνανε τα 25 του τσου λου. Αυτός πρεπει να δίνει 200 μύρια το χρόνο σε όλο το σύστημα για να το έχει υπό έλεγχο.
- Μπαρκαρούτσος
Στην Ελλάδα της κρίσης, δεν είναι δύσκολο να έχεις χορτάτα 50 στόματα..τα σωστά στόματα όμως.Asimos έγραψε:Πόσα πληρώνει μαύρα επιτέλους ο χοντρός και πόσους ταϊζει; Ανάθεμα κι αν φτάνανε τα 25 του τσου λου. Αυτός πρεπει να δίνει 200 μύρια το χρόνο σε όλο το σύστημα για να το έχει υπό έλεγχο.
Ποτέ μην λες ποτέ!!!RoMaN έγραψε:Ωχ λες να υπάρξουν και χειρότερα;;;
Κάποιοι παλιοί τα έχουμε ζήσει-ξεπεράσει ήδη!!!
Παρ όλα αυτά όμως...
1..."Π.Α.Ο.Κ. στα εύκολα, Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ στα δύσκολα"!!!

2..."Π.Α.Ο.Κ. μέχρι τον θάνατο"!!!

3..."Π.Α.Ο.Κ. σ αγαπώ κι όταν θα πεθάάάνωωω...
.....θέλω τον Δικέφαλο στον τάφο μου απάάάνωωω"!!!

Υ.Γ. Δεν βγήκαν τυχαία αυτά τα συνθήματα παλικάρια...

Πιστευε και μη ερεύνα.kataramenos5 έγραψε:Ουτε για την ομαδα ουτε για τον κατ5 το πολυπιστευω.Η ελπιδα ομως πεθαινει τελευταιαprist64 έγραψε: Δεν ελπιζουμε.....πιστευουμε.
Εκτος αν προτιμας το.....πιστευε και μη,ερεύνα.
Η το .....ερευνάτε τας γραφας.
Οτι κι αν αποφασισεις να κανεις στο τελος........................

Δεν ξερω ποσα δινει αλλά,Asimos έγραψε:
...........Τους βαρέθηκα πια, τους σιχάθηκε η ψυχή μου. Πόσα πληρώνει μαύρα επιτέλους ο χοντρός και πόσους ταϊζει; Ανάθεμα κι αν φτάνανε τα 25 του τσου λου. Αυτός πρεπει να δίνει 200 μύρια το χρόνο σε όλο το σύστημα για να το έχει υπό έλεγχο.
απο τον Φεβρουαριο πρωταθλητης,συν τα παραρτηματα,
βγαζεις οσα χρειαζονται και πολλα περισσοτερα στην .........Μαλαισια.
ΥΓ μπορει να παιξει οτι θα σκοραρει ο ρομπερτο
και να τον βαλει να χτυπαει πεναλτυ μεχρι να βαλει γκολ.
- painkiller4
Ανέκαθεν έτσι ήταν .Το χρήμα αλλάζει συνείδηση χαρακτήρες τα πάντα . Έτσι προσπαθούν να σε εξοντώσουν γιατί τόλμησες ναAsimos έγραψε:
αμφισβητήσεις τη σαπίλα και την βρωμιά ενός συστήματος που είναι ριζωμένο πολύ βαθιά. Ο πόλεμος πρέπει να είναι ανελέητος και ασταμάτητος.
- Kostomanolis
- john4serres