Pc support

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
blackterror4

Re: Pc support

Δημοσίευση από blackterror4 »

παιδια χεεεεεεεεελπ.στο λαπτοπ μου στα εικονιδεια που χει κατω αριστερα συγκεκριμενα στο εικονιδιο του ηχειου εχει το σημα της διαγραφης το χ μεσα στο κοκκινο.και παταω δεξι κλικ και με λεει δεν εχουν εγκαταστηθει συσκευες ηχου με αποτελεσμα να μην εχω καθολου ηχο το λαπτοπ μου.που να παω για να εγκαταστησω καποια συσκευη ηχου?γτ δεν εμφανιζει τπτ?αμα ξερει καποιος ας πει :roll: :roll: :roll:
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

μήπως δεν εχεις εγκαταστησει τους audio drivers της motherboard σου σωστα?
εκανες φορματ μηπως προσφατ?

τσεκαρε στον πίνακα ελέγχου σου->συστημα->hardware αν εχουν εγκατασταθει..
blackterror4

οχι φιλε δεν εχω κανει φορματ προσφατα.ειχα ηχο μεχρι προχτες που ανοιξα τελευταια φορα το λαπτοπ μεχρι που σημερα ανοιξα το λαπτοπ και βλεπω αυτο το σηματακι πανω στο εικονιδιο του ηχειου.πηγα πινακα ελενγχου και μετα στο συστημα αλλα αυτο το hardware που πες δεν το βρηκα.τι ειναι αυτο? :roll:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μήπως έχεις πατήσει κάποιο πλήκτρο σίγασης απο το laptop?
Θα πρέπει να έχει το πλήκτρο το ίδιο εικονίδιο με το σήμα που βλέπεις κάτω δεξιά και όχι αριστερά όπως είπες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gash04 την Τετ 18 Φεβ 2009, 03:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
blackterror4

δικιο εχεις γκας δεξια ειναι τα εικονιδια ελεος ειμαι.δεν υπαρχει καποιο κουμπι με αυτο το σημα που χει το εικονιδιο το σημα ειναι αυτο
Εικόνα
ενα χ μεσα σε κοκκινο φοντο
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

ακαταλληλο. do not touch.
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

πλάκα κάνω. Ξαναβάλε τους drivers!
blackterror4

μακαρι να εβλεπα το χ που χουν τα γνωστα επιμορφωτικα ντοκυμαντερ αλλα βλεπω αυτο εδω στο ηχειο και δεν εχω ηχο και τρελενομαι :cry: :cry: :cry: :cry:
που παω για να ξαναβαλω τους ντραιβερς?
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

δεξι κλικ στο my computer, properties, harware, device manager, βρες την καρτα σου, δεξι κλικ properties, driver, roll back driver.
blackterror4

παω βρισκω την συσκευη μου realtek high definition audio αλλα η επιλογη ''επαναφορα'' ειναι ξεμαρκαρισμενη δλδ δεν μπορω να το πατησω ενω οι αλλες επιλογες οχι :roll: :roll: :roll:
blackterror4

το φορματ ειναι λυση για επιλυση του προβληματος?κατι αλλο?
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

driver ηχχου...λαπτοπ ειπες μπες στην ετερεια που ειναι το λαπτοπ(model) σου κ κατεβασε τους driver..απλα!!!!!!!αν εκσηγησεις κ πως το επαθες αυτο θα σε βοηθησω πιο πολυ!!!!

δεκσι κλικ - ο υπολογιστης μου-ιδιοτητες-υλικο-διαχειριση συσκευων

εκει αν δεις οτι βγαζει ενα ερωτηματικο κιτρινο σημενει οτι λειπουν οι ντριβερ ....του σyγκεκριμενου hardaware

κατεβαζεις απο το σιτε..κ τους βαζεις...

υπαρχει κ η λυση της επαναφορας συστηματος σε προηγουμενο σημειο που βρισκετε στα βοηθηματα-εργαλεια συστηματος
κ το γυρνας 1-2 μερες πισω...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

theo86 έγραψε:ρε παιδια τι προγραμμα πρεπει να κατεβασω για να ακουω web radio?εχω media player k winamp k δεν μπορω να ακουσω......

κατεβασε αυτο εδω και θα στο παιξει http://www.videolan.org/vlc/

πατα εκει που λεει listen με winamp - αποθηκευσε το καπου k ανοιξε το με αυτο που σ εστειλα!!!ανοιγμα με...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Bravo το πουλέν μου PARASANDALOS. :P
blackterror4

PARASANDALOS έγραψε:driver ηχχου...λαπτοπ ειπες μπες στην ετερεια που ειναι το λαπτοπ(model) σου κ κατεβασε τους driver..απλα!!!!!!!αν εκσηγησεις κ πως το επαθες αυτο θα σε βοηθησω πιο πολυ!!!!

δεκσι κλικ - ο υπολογιστης μου-ιδιοτητες-υλικο-διαχειριση συσκευων

εκει αν δεις οτι βγαζει ενα ερωτηματικο κιτρινο σημενει οτι λειπουν οι ντριβερ ....του σyγκεκριμενου hardaware

κατεβαζεις απο το σιτε..κ τους βαζεις...

υπαρχει κ η λυση της επαναφορας συστηματος σε προηγουμενο σημειο που βρισκετε στα βοηθηματα-εργαλεια συστηματος
κ το γυρνας 1-2 μερες πισω...
φιλε πραγματικα σε ευχαριστω για την βοηθεια σου οπως και τα αλλα τα παιδια γκας.αγκαβ γτ δεν τα κατεχω αυτα αλλα σημερα που μπηκα στο λαπτοπ δλδ τωρα αυτο το συματακι ειχε φυγει και εχω ηχο κανονικα.δεν ξερω τι εφτεγε και το επαθε χτες ελπιζω να μη ξανασυμβει.να σαι καλα :D :
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”