palok έγραψε:BigBaby έγραψε:palok έγραψε:α Μάκη ήταν ανέτοιμος ρε, πάω πάσο. Δεν τον παίρνει ο βιουγιόσεβιτς στη λιμόζ να πάρουμε τον μπονγού κολό?
Κατσε ρε Θωμα....το ιδιο κοστιζουν αυτοι οι παικτες?? Ας τον δωσουμε να παρουμε τον Jimmy Butler. Ποιος μπονγκου κολο ?? αυτον που καναμε πλακα στην Πυλαια?? Περσυ με τον Καρτερ-Λανκφορντ-Βον που φτασαμε?? Μπας και πηραμε το Γιουροκαπ και το ξεχασα??
στα παπάρια μου οι πορείες και οι νίκες και τα σερί και οι ευρωλιγκικοί και όλοι. το ξέρεις. εγώ θέλω να βλέπω μπάσκετ κάθε στιγμή και μια ομάδα να πεθαίνει στο γήπεδο. αυτό μου αρκεί. Παίκτες σαν τον (σημερινό) Tepic με συγχωρείς αλλά δε θέλω να βλέπω ούτε με 100 χιλιάρικα μπάτζετ
Καταλαβα τι λες Θωμα....κι εγω σου ειπα τι θελω για σεντερ στην ομαδα μας αλλα δεν το βλεπω.
Τελειωσε το σημερινο...πικραθηκαμε για ακομα μια φορα (γιατι ετσι μας εχει μαθει αυτη η ομαδα ) αλλα δεν μπορουν παραπανω.... λαθη εγιναν δεν λεει κανενας το αντιθετο....απλα εμεις πρεπει να στηριζουμε οσο μπορουμε...στο τελος της χρονιας θα κανουμε ταμειο!