Πρώτα ντροπή μας και μετά ντροπή του...δυστυχώς...eorptol έγραψε:Τι να πω ο Παράσχος συνήλθε; α ο νοικοκύρης ανέβασε νέο άρθρο με τίτλο ο ευνοημενος ΠΑΟΚ και λέει ότι μέχρι και στα φόρουμ τους οι παοκτσηδες λένε ότι ήταν μαϊμού:)
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Π.Α.Ο.Κ. - Πλατανιάς, 1-0, mvp, Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Πλατανιάς, 1-0, mvp, Σχόλια & παραλειπόμενα
Πείτε τα εσείς για να συμφωνώ εγώ ρε καρντάσια...Παραέχουμε γίνει τίμιοι απέναντι στους μεγαλύτερους απατεώνες της υφηλίου...Ξυπνάτε ρρρέέέέέέέ...Μας κλέβουν δεκαετίες και λέμε κι ευχαριστώ...δυστυχώς...K_geo έγραψε:τα λογια περιττα.eorptol έγραψε:Τι να πω ο Παράσχος συνήλθε; α ο νοικοκύρης ανέβασε νέο άρθρο με τίτλο ο ευνοημενος ΠΑΟΚ και λέει ότι μέχρι και στα φόρουμ τους οι παοκτσηδες λένε ότι ήταν μαϊμού:)
εντωμεταξυ στο μυστα ειναι λιγοτερο απο οτι στον τζαβελλα, τετοια μαρκαρισματα γινονται συνεχεια στα στημενα, το θεμα ειναι το φαουλ που δινει στην ιδια φαση, ΙΔΙΑ με τη φάση που μας ΕΚΛΕΨΕ 2 βαθμούς στον αγώνα με τη γριά αλλα και εκεί είμασταν... ¨τίμιοι".... εδω κουβέντα κανείς...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 21 Δεκ 2015, 11:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ace79grpaok
Συγνώμη θα κράζουμε και μετά απο νίκες?ρε παιδιά έλεος?φαρμακοποιε ο ΠΑΟΚ που εσύ έχεις στο κεφάλι σου δεν είναι υποχρεωτικο να είναι και στα δικά μας ,ποδοσφαιρική ομάδα είναι όχι ο ρομπεν των δασών αν εσυ πιστεύεις το αντίθετο μην την λες σε συνφορουμιτες που δεν μοιράζετε το όραμα σου.Εγω κρατάω την νίκη ✌ που μας φέρνει μπροστά απο τον βάζελο ,γιατί τον έχουν ακόμα με 28 ανερεθηκε η τιμωρία του?και δυστυχώς τους τραυματισμούς και ακόμη χειρότερα το αντίο του δημητρακη για φετος.Την αγωνιστικήη αυτήν ούτε παραγγελια να την είχαμε με τα αποτελέσματα που ήρθαν.Ασιμε εγω παντως ειμαι χαρούμενος απο την νίκη μαζί σου και δεν αισθάνομαι γαυρος όπως κάποιοι εδω και ώρες θέλουν να με κάνουν να νιώσω.
-
Μαγκιά του που κέρδισε το πέναλτι
Αυτό είναι το πρόβλημα;;; Ή ότι ο Τζαββελας θα έπρεπε η να πέρνει λιγότερα και να μην είναι βασικός.
Κάποιος ειπε ότι ζούμε εποχές Τζαβέλα, να μου λείπουν
Φυσικά εννοώ ότι στο ρόστερ μονο 4-5 αξίζουν και ότι φτάνει πια, 3 από αυτούς παίζουν δεν παίζουν βασικοί.
Και πως γίνετε ο άλλος να τους πληρώνει τόσα αφού δεν το αξίζουν, απο πέρυσι τα ξέρουμε και τώρα θέλουν ανανέωση;;; Δεν πάμε καλά, αυτά θα βλέπουμε; Πως πληρώνονται για αγγαρεία...σορρι καλή η νίκη αλλά αυτοί είναι σαν τους αργόμισθους του δημοσίου...

Αυτό είναι το πρόβλημα;;; Ή ότι ο Τζαββελας θα έπρεπε η να πέρνει λιγότερα και να μην είναι βασικός.
Κάποιος ειπε ότι ζούμε εποχές Τζαβέλα, να μου λείπουν
Φυσικά εννοώ ότι στο ρόστερ μονο 4-5 αξίζουν και ότι φτάνει πια, 3 από αυτούς παίζουν δεν παίζουν βασικοί.
Και πως γίνετε ο άλλος να τους πληρώνει τόσα αφού δεν το αξίζουν, απο πέρυσι τα ξέρουμε και τώρα θέλουν ανανέωση;;; Δεν πάμε καλά, αυτά θα βλέπουμε; Πως πληρώνονται για αγγαρεία...σορρι καλή η νίκη αλλά αυτοί είναι σαν τους αργόμισθους του δημοσίου...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostaras78 την Κυρ 20 Δεκ 2015, 23:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πότε θα αποβάλουμε την νοοτροπία του ηρωικού Μακεδονομάχου που πρέπει να κερδίσει μετά απο επική μάχη διαιτητές, αντιπάλους, θεούς, δαίμονες και δυο alien και μάλιστα με 5-0;
Πότε θα σταματήσουμε να στοχοποιούμε παίκτες της ομάδας μας γιατί δε μας αρέσει η φάτσα τους, η τσίχλα τους,η καράφλα τους, ή δεν ανταποκρίνεται στο πως έχουμε σχηματίσει στο μυαλό μας πως πρέπει να είναι ο παίκτης του ΠΑΟΚ;
Τα καλοκαίρι μιλούσαμε για υπομονή και χτίσιμο ομάδας και τα έχουμε ισοπεδώσει πριν κλείσει Νοέμβρης.
Λέμε για μισθοφόρους και "ανιωθους" που πρέπει να πάρουν πούλο, όταν οι τελευταίοι παίκτες που ενιώθαν ΠΑΟΚ (κατα πολλούς) έφαγαν ΤΕΣΣΕΡΑ (4) σε έναν αγώνα και έκαναν αποχές επειδή ήταν απλήρωτοι.
Δυστυχώς αν δεν αλλάξει μυαλά-νοοτροπία-ξεκολλήσει απο το '70-πείτε το όπως θέλετε, η κερκίδα του ΠΑΟΚ πάντα θα είναι η τροχοπέδη της ομάδας για κάτι παραπάνω εκτός απο του ηρωικού αδικημένου.
Καληνύχτα και καλή τύχη ΠΑΟΚ
Πότε θα σταματήσουμε να στοχοποιούμε παίκτες της ομάδας μας γιατί δε μας αρέσει η φάτσα τους, η τσίχλα τους,η καράφλα τους, ή δεν ανταποκρίνεται στο πως έχουμε σχηματίσει στο μυαλό μας πως πρέπει να είναι ο παίκτης του ΠΑΟΚ;
Τα καλοκαίρι μιλούσαμε για υπομονή και χτίσιμο ομάδας και τα έχουμε ισοπεδώσει πριν κλείσει Νοέμβρης.
Λέμε για μισθοφόρους και "ανιωθους" που πρέπει να πάρουν πούλο, όταν οι τελευταίοι παίκτες που ενιώθαν ΠΑΟΚ (κατα πολλούς) έφαγαν ΤΕΣΣΕΡΑ (4) σε έναν αγώνα και έκαναν αποχές επειδή ήταν απλήρωτοι.
Δυστυχώς αν δεν αλλάξει μυαλά-νοοτροπία-ξεκολλήσει απο το '70-πείτε το όπως θέλετε, η κερκίδα του ΠΑΟΚ πάντα θα είναι η τροχοπέδη της ομάδας για κάτι παραπάνω εκτός απο του ηρωικού αδικημένου.
Αυτό ακριβώς Καληνύχτα σας.....goran 64 έγραψε:Πρώτα ντροπή μας και μετά ντροπή του...δυστυχώς...eorptol έγραψε:Τι να πω ο Παράσχος συνήλθε; α ο νοικοκύρης ανέβασε νέο άρθρο με τίτλο ο ευνοημενος ΠΑΟΚ και λέει ότι μέχρι και στα φόρουμ τους οι παοκτσηδες λένε ότι ήταν μαϊμού:)

+++++++++++++++ Συμφωνώ απόλυτα...δυστυχώςthanos-xanthi έγραψε:
καπως ετσι ειμαστε...

ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ, ΘΛΙΨΗ και ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ με τον Πλατανια στην Τουμπα! ΝΤΡΟΠΗ!!!
Φαρμακοποιός
Την επόμενη φορά που θα πεις παίχτη του ΠΑΟΚ βρωμιαρη η οτιδήποτε παρόμοιο, έχεις φύγει για καιρό
Χαρισμένη τώρα γιατί αντιλαμβάνομαι πως όλοι έχουμε το αίμα στο κεφάλι, αλλά ήταν ΒΑΡΎ
Την επόμενη φορά που θα πεις παίχτη του ΠΑΟΚ βρωμιαρη η οτιδήποτε παρόμοιο, έχεις φύγει για καιρό
Χαρισμένη τώρα γιατί αντιλαμβάνομαι πως όλοι έχουμε το αίμα στο κεφάλι, αλλά ήταν ΒΑΡΎ
- ace79grpaok
Και predators ξέχασες τα predators θα σε μαλώσω.Παντως έχεις δίκιο σε αυτό κάποιοι σας βγάλουν αλλου τον che που κρύβουν μέσα τους και οχχι νταηλίκι να θέλουν να τον επιβάλλουν και στην ομαδαjyc έγραψε:Πότε θα αποβάλουμε την νοοτροπία του ηρωικού Μακεδονομάχου που πρέπει να κερδίσει μετά απο επική μάχη διαιτητές, αντιπάλους, θεούς, δαίμονες και δυο alien και μάλιστα με 5-0;
- kataramenos5
Φαουλ ειστε και οι δυοgoran 64 έγραψε:+++++++++++++++ Συμφωνώ απόλυτα...δυστυχώςthanos-xanthi έγραψε:
καπως ετσι ειμαστε...![]()
![]()
+++++++++++++++

Καμιά ανησυχία, όταν συζητάω με αδελφό το γουστάρω ότι και να λέμε. Εξάλλου αναλωθήκαμε πολύ για κάτι ανούσιο αν και βλέπω δύσκολο με τη διακοπή να αλλάζει κάτι δραματικά προς το καλό εαν δεν ερθουν/φύγουν άμεσα όσοι χρειάζονται.
Πες τα χρυσόστομε...Ξυπνάτε βρε ραγιάδδδεεεεεεεεςςςςς...Μας κλέβουν και ζητάμε συγγνώμη που δεν μας τα πήραν όλα ρρρρρρέέέέέέέέέέέέ...Gimnistis έγραψε:Μήπως όμως καταλήγουμε και στο άλλο άκρο του αυτομαστιγώματος? Δηλ. επειδή ο ΠΑΟΚ πήρε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι θα πρέπει να θέσουμε θέμα ηθικής?
Υπάρχει και αυτό στο παιχνίδι. Μην δηλητηριαζόμαστε άδικα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 21 Δεκ 2015, 00:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- hasio_john
Σαββίδης: "Δεν επιτρέπεται να κάνουμε καθυστέρηση στην Τούμπα"
Προβληματισμένος για την εικόνα του ΠΑΟΚ στη νίκη επί του Πλατανιά ήταν ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος κατά την αποχώρησή του από την Τούμπα σχολίασε τις αποδοκιμασίες των οπαδών και το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές.
Ο ΠΑΟΚ νίκησε δύσκολα τον Πλατανιά στην Τούμπα, με αποτέλεσμα η εικόνα του να προβληματίσει τον Ιβάν Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου", κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο στάθηκε στις αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους αλλά και στο ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές.
"Παρά τη νίκη δεν έχουμε γλυκαθεί. Ο πρώτος γύρος ήταν… τσαλακωμένος, πιεσμένος. Είναι κρίμα! Όπως είναι κρίμα, που η Τούμπα στο τελευταίο ματς είχε τόσο λίγο κόσμο. Κάναμε συνεδρίαση χθες (σ.σ. Σάββατο), θα κάνουμε και αύριο (σ.σ. Δευτέρα). Αναζητούμε να συμπληρώσουμε τη νέα χρονιά, αυτά που χάσαμε", τόνισε αρχικά.
Για τις αποδοκιμασίες είπε: "Είμαι το ίδιο με τους φιλάθλους μας. Δεν είμαι ικανοποιημένος. Θέλω οι νίκες του ΠΑΟΚ να είναι δυνατές και να φέρνουν συναίσθημα και το DNA του ΠΑΟΚ. Πρέπει να λυπόμαστε. Υπάρχει μια εξήγηση, λένε. Ότι παίξαμε 30 ματς και ενδεχομένως τα παιδιά να κουράστηκαν. Για μένα δεν υπάρχει εξήγηση. Δεν επιτρέπεται να κάνουμε εμείς στην Τούμπα καθυστέρηση. Να μην έχουμε το DNA. Αυτό δεν αρέσει σε όλους και πρώτα σε μένα".
Τέλος, τόνισε ότι δεν σκέφτεται άμεσα αλλαγές: "Γεννηθήκαμε και... περιμένουμε. Ο γρήγορες αλλαγές δεν φέρνουν αποτέλεσμα. Δεν θέλω να είμαι πεσιμιστής, πριν τον καινούργιο χρόνο που έρχεται και στον οποίο γιορτάζουμε τα 90 χρόνια μας. Να έχουμε καλή διάθεση στις γιορτές. Να έχουμε, όμως και ωριμότητα και οποιαδήποτε απόφαση πρέπει να έχει ωριμότητα".
Προβληματισμένος για την εικόνα του ΠΑΟΚ στη νίκη επί του Πλατανιά ήταν ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος κατά την αποχώρησή του από την Τούμπα σχολίασε τις αποδοκιμασίες των οπαδών και το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές.
Ο ΠΑΟΚ νίκησε δύσκολα τον Πλατανιά στην Τούμπα, με αποτέλεσμα η εικόνα του να προβληματίσει τον Ιβάν Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου", κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο στάθηκε στις αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους αλλά και στο ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές.
"Παρά τη νίκη δεν έχουμε γλυκαθεί. Ο πρώτος γύρος ήταν… τσαλακωμένος, πιεσμένος. Είναι κρίμα! Όπως είναι κρίμα, που η Τούμπα στο τελευταίο ματς είχε τόσο λίγο κόσμο. Κάναμε συνεδρίαση χθες (σ.σ. Σάββατο), θα κάνουμε και αύριο (σ.σ. Δευτέρα). Αναζητούμε να συμπληρώσουμε τη νέα χρονιά, αυτά που χάσαμε", τόνισε αρχικά.
Για τις αποδοκιμασίες είπε: "Είμαι το ίδιο με τους φιλάθλους μας. Δεν είμαι ικανοποιημένος. Θέλω οι νίκες του ΠΑΟΚ να είναι δυνατές και να φέρνουν συναίσθημα και το DNA του ΠΑΟΚ. Πρέπει να λυπόμαστε. Υπάρχει μια εξήγηση, λένε. Ότι παίξαμε 30 ματς και ενδεχομένως τα παιδιά να κουράστηκαν. Για μένα δεν υπάρχει εξήγηση. Δεν επιτρέπεται να κάνουμε εμείς στην Τούμπα καθυστέρηση. Να μην έχουμε το DNA. Αυτό δεν αρέσει σε όλους και πρώτα σε μένα".
Τέλος, τόνισε ότι δεν σκέφτεται άμεσα αλλαγές: "Γεννηθήκαμε και... περιμένουμε. Ο γρήγορες αλλαγές δεν φέρνουν αποτέλεσμα. Δεν θέλω να είμαι πεσιμιστής, πριν τον καινούργιο χρόνο που έρχεται και στον οποίο γιορτάζουμε τα 90 χρόνια μας. Να έχουμε καλή διάθεση στις γιορτές. Να έχουμε, όμως και ωριμότητα και οποιαδήποτε απόφαση πρέπει να έχει ωριμότητα".
Μπράβο ρε μάγκα...Πες τα μπας και ξυπνήσουν επιτέλους οι "αμνοί οι επί σφαγή"...Asimos έγραψε:Έχουμε ξεχάσει τα βασικά... και φαίνεται από τις δηλώσεις των κοουτς που όλοι είναι απορημένοι πως φεύγουν δύσκολα χωρίς αποτέλεσμα από την Τούμπα πλέον..
Όταν έρχονται και ξέρουνε πως το στραγάλι θα σπρώξει τον καθένα είναι λογικό να φαίνεται ο κάθε πλατανιάς, νιόνιος, ξανθη και λοιπές δορυφορικές δυνάμεις Μπαρτσελόνα. Αλλά οκ, αυτοί βγάζουν το ψωμί τους πουλώντας τρέλα και ξέρουνε πως οι δηλώσεις θα ακουστούν και στο τελευταίο μπακάλικο που είναι ανοιχτό 20 ώρες την ημέρα με το μυαλό του μπακάλη ήδη πολτό από την καθημερινότητα του ώστε να αξιολογήσει αυτά που βλέπει/ακούει.
Τρεις φορές σε έκοψε μέχρι το 15' λεπτό με οφσάιντ και συ ασχολεισαι με την πατουσα του #31 αν πατούσε γη, παίχτη του πλατανιά ή συννεφάκι του ουρανού.
Ευχαριστώ δεν θα πάρω, δεν είμαι φίλος, ξέρω τις αδυναμίες της ομάδας μου αλλά σαπίλα δεν αγοράζω. Το ηθικόμετρο δεν ρυθμίζεται από κανέναν παράγοντα κύριοι, ή βλέπουμε ότι συμβαίνει αλλιώς να το γυρίσουμε σε πρέφα.