Π.Α.Ο. - Π.Α.Ο.Κ. 70-69 Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνα
- PAOK_Antarctica
Re: Π.Α.Ο.-Π.Α.Ο.Κ. 14/12/2015 17:30 Novasports2
Πόσες φορές ακομα θα φτάσουμε στην πηγή και δεν θα πιούμε νερό γαμωτο; πόσες;
Εγω παντως σιγουρεύτηκα... Αν περάσουμε στον τελικό δεν θα είμαστε κομπάρσοι όπως οι σκώληκες προπερσυ. Πρέπει να φτάσουμε ως εκεί.
Εγω παντως σιγουρεύτηκα... Αν περάσουμε στον τελικό δεν θα είμαστε κομπάρσοι όπως οι σκώληκες προπερσυ. Πρέπει να φτάσουμε ως εκεί.
- hasio_john
καλυτερα να χασεις με 20 ποντους παρα ετσι...δε γινεται να εχει χαθει τετοιο παιχνιδι απο τοσα επιθετικα ριμπαουντ....
Απ'οτι καταλαβα οι περισσοτεροι εδω μεσα η το ακουγατε η το ακολουθυσατε απο τα λαιβ στατιστικα.Τυχεροι ειστε που δεν ειχατε εικονα.Η χειροτερη μας ηττα εδω και χρονια.Κοντρα σε εναν ψοφιο βαζελο,που χανει ΤΑ ΠΑΝΤΑ εισαι μπροστα στα τελευταια λεπτα και τι κανεις?ΤΙΠΟΤΑ.Μας εδιναν το ματς και εμεις επιδεικτικα τους το επιστρεφαμε.Τα τελευταια 5 λεπτα βαλαμε 3 ποντους,και τιποτα αλλο σωστο.Τρεις λαθος πασσες του ανεκδιηγητου Τσοχλα(πολυ λιγος εισαι ρε μουσια για τετοια ματς),λαθος επιθεσεις,απειρα χαμενα ριμπαουντ και σαν κερασακι στην τουρτα οι δυο μας πιο ευστοχοι παιχτες στις βολες Χατσερ και Βασιλειαδης ειχαν 1 στις 4 στα τελευταια 20 δευετερολεπτα.Εβλεπες στις φατσες τους και στα τρεμαμενα χερια τους οτι θα τις εχαναν.Αυτο σορι δεν λεγεται καταρα αλλα μια ομαδα μπολιασμενη με νοοτροπια λουζερ που φοβαται να κερδισει...Πως χασαμε το ματς με τον Γαυρο?Αυτο επι δεκα εγινε σημερα..
- PAOK_NORTH_ARMY
Συμφωνώ απολύτως φίλε, απλά η λούζερ νοοτροπία που αναφέρεις αφορά καθαρά τον γαύρο και τον βάζελο ε, δηλαδή αυτούς που πρέπει. Όχι ότι φέτος δεν επιβεβαιώθηκε το σενάριό σου, αλλά ισχύει μόνο για φέτος.dtown έγραψε:Απ'οτι καταλαβα οι περισσοτεροι εδω μεσα η το ακουγατε η το ακολουθυσατε απο τα λαιβ στατιστικα.Τυχεροι ειστε που δεν ειχατε εικονα.Η χειροτερη μας ηττα εδω και χρονια.Κοντρα σε εναν ψοφιο βαζελο,που χανει ΤΑ ΠΑΝΤΑ εισαι μπροστα στα τελευταια λεπτα και τι κανεις?ΤΙΠΟΤΑ.Μας εδιναν το ματς και εμεις επιδεικτικα τους το επιστρεφαμε.Τα τελευταια 5 λεπτα βαλαμε 3 ποντους,και τιποτα αλλο σωστο.Τρεις λαθος πασσες του ανεκδιηγητου Τσοχλα(πολυ λιγος εισαι ρε μουσια για τετοια ματς),λαθος επιθεσεις,απειρα χαμενα ριμπαουντ και σαν κερασακι στην τουρτα οι δυο μας πιο ευστοχοι παιχτες στις βολες Χατσερ και Βασιλειαδης ειχαν 1 στις 4 στα τελευταια 20 δευετερολεπτα.Εβλεπες στις φατσες τους και στα τρεμαμενα χερια τους οτι θα τις εχαναν.Αυτο σορι δεν λεγεται καταρα αλλα μια ομαδα μπολιασμενη με νοοτροπια λουζερ που φοβαται να κερδισει...Πως χασαμε το ματς με τον Γαυρο?Αυτο επι δεκα εγινε σημερα..
- PAOK_Antarctica
Ακομα δεν το έχω χωνέψει... 9/9 βολές ο χατσερ και χάνει και τις δυο που κρίνουν το παιχνίδι.
ΠΩΩΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ
ΠΩΩΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ
κακαρουδης-τσοχλας-λιαπης-κωττας δεν εχουν θεση στο ροστερ.τσαμπα λεφτα τους δινουμε.θελουμε 3 καλους αμερικανους χτες να μπορεσουμε να κυνηγησουμε κυπελλο κ 3η θεση επι ισοις οροις...
δεν μπορω να συνελθω..με τον γαυρο τουλαχιστον το γυρισαν παιζοντας,βαζοντας ποντους..ο Βαζελος δεν εκανε τιποτα.Εκανε αιρμπολ,εχανε βολες,γκρινια στην κερκιδα..Ειχαν αποδεχτει την μοιρα τους,ενα φυσημα ηθελες για να τους ριξεις στο ταρταν με νοκ αουτ,μια μαμημενη σωστη επιθεση,ενα καλαθι!..Και δεν ηρθε ποτε..επι 3 λεπτα δεν βγαλαμε μιση σωστη φαση..και ακομα και ετσι ειχες την ευκαιρια με τις βολες και οι δυο γκαρντ που σουταρουν με 98% ξερω εγω εχουν 1 στις 4..καντε την την γαμημενη μεγαλη νικη να γελασει το χειλακι μας,να χαρουμε λιγο..εβλεπα τον γιανακοπουλο να πανυγηριζει και μου γυριζαν τα αντερα..γιατι να ειμαστε μια ζωη στις ηθικες νικες και στα μπραβο για την προσπαθεια? 
ΑΚΡΙΒΩΣdtown έγραψε:δεν μπορω να συνελθω..με τον γαυρο τουλαχιστον το γυρισαν παιζοντας,βαζοντας ποντους..ο Βαζελος δεν εκανε τιποτα.Εκανε αιρμπολ,εχανε βολες,γκρινια στην κερκιδα..Ειχαν αποδεχτει την μοιρα τους,ενα φυσημα ηθελες για να τους ριξεις στο ταρταν με νοκ αουτ,μια μαμημενη σωστη επιθεση,ενα καλαθι!..Και δεν ηρθε ποτε..επι 3 λεπτα δεν βγαλαμε μιση σωστη φαση..και ακομα και ετσι ειχες την ευκαιρια με τις βολες και οι δυο γκαρντ που σουταρουν με 98% ξερω εγω εχουν 1 στις 4..καντε την την γαμημενη μεγαλη νικη να γελασει το χειλακι μας,να χαρουμε λιγο..εβλεπα τον γιανακοπουλο να πανυγηριζει και μου γυριζαν τα αντερα..γιατι να ειμαστε μια ζωη στις ηθικες νικες και στα μπραβο για την προσπαθεια?
- PAOK_NORTH_ARMY
Είχα καιρό να νιώσω τόσο χάλια με τον ΠΑΟΚ. Ξέρω είναι ματς χωρίς όφελος, αλλά όχι έτσι ρε, όχι έτσι. Ας χάναμε με 30 πόντους και ας τελείωνε το παραμύθι. 9/9 έχεις ρε Χάτσερ και τις χάνεις και τις 2. Ρε Βασιλειάδη καλός χρυσός ρε αγόρι μου αλλά γιατί όταν η μπάλα ζυγίζει πολύ είσαι πάντα απών? Σε κάτι τέτοια σημεία σε θέλουμε γαμώτο.
Είχε καιρό να με πιάσει τέτοιο σφίξιμο και μπούκωμα. Νιώθω σαν να χάσαμε κάποιο τίτλο.
Είχε καιρό να με πιάσει τέτοιο σφίξιμο και μπούκωμα. Νιώθω σαν να χάσαμε κάποιο τίτλο.
-
Μπαρκαρούτσος
john4serres έγραψε:Δεν μιλάτε σοβαρά έτσι ; διαβάσα με αγωνία πόσες σελίδες και χάσαμε για έναν πόντο;
Αυτό ακριβώς.........!!!!!!!!! Φώναζα μέσα στο γαμημένο το λεωφορείο, δεν είναι δυνατόν...
Κρίμα ρε πούστη μου, κρίμα...και το πίστευα ρε... Α ρε Π.Α.Ο.Κ.!!!!
ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΝΤΕΜΕΚ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;;;
Re: Π.Α.Ο. - Π.Α.Ο.Κ. 70-69 Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνα
Κάντε ρε κάτι με τα στημένα ρε. Ελεος ρε πουστη μου. Όλα τζάμπα τα χτυπάμε ρε.
Σε λάθος τοπικ το γραψα ρε. Εγκεφαλικό θα παθουμε.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Λάθος τοπικ νοθου
Μάλλον πόνεσαν τα μάτια σου
Μάλλον πόνεσαν τα μάτια σου