Qabala - Π.Α.Ο.Κ. 0-0 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
-
Dimg4
Re: Qabala - Π.Α.Ο.Κ. 0-0 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Επειδη δεν γνωριζεις το παρελθον, ο αρμαγεδωνας ηταν πρωτος στις ηττες και στη διχονοια και σε ΚΑΜΙΑ νικη δεν εμφανιζοταν. Συστηματικα... σαν να λεμε δε χαιροταν για το καλο του ΠΑΟΚ.. ειτε ποδοσφαιρικου ειτε μπασκετικου... ουπς ειπα μπασκετικου? Σορυ black n white...
- ο τζο ο νάγκμπε
αφιερωμένο
[youtube]W3JsuWz4xWc[/youtube]
Μεγάλος Χέντριξ, αφιέρωση χρυσάφι. Να σαι καλά!
[youtube]W3JsuWz4xWc[/youtube]
Μεγάλος Χέντριξ, αφιέρωση χρυσάφι. Να σαι καλά!
Ακριβώς δεν γνωρίζει ας μάθει και μετά να γίνει συνήγορος
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι εγώ διαφωνώ 100% με τον Αρμαγεδδώνα άλλα αυτό που κάνετε κάποιοι όταν διαφωνείτε με τις απόψεις ενός, να τον βγάζετε σκουλήκι, γαύρο, αντιπαοκτση κλπ είναι πολύ εκνευριστικό.
nico4 έγραψε:Κι εγώ διαφωνώ 100% με τον Αρμαγεδδώνα άλλα αυτό που κάνετε κάποιοι όταν διαφωνείτε με τις απόψεις ενός, να τον βγάζετε σκουλήκι, γαύρο, αντιπαοκτση κλπ είναι πολύ εκνευριστικό.
καταλαβαινεις οταν καποιος ειναι ΠΑΟΚτσης ή οχι ακομα και αντιθετη γνωμη να εχει
-
Dimg4
Ασε μας ρε φιλε. Αυτο ειναι εκνευριστικο... δεν ειναι εκνευριστικο το να χανει ο ΠΑΟΚ και τσουπ πρωτη μουρη ο αλλοθρησκος με πανηγυρια και μιζερια. Δεν ειναι εκνευριστικο να εχει κερδισει προκρισεις με τοτεναμ φενερ κλπ και ο αλλος εξαφανισμενος ενω ΟΟΟΟΛΟΙ γραφουμε οτι προλαβουμε στην χαρα μαςnico4 έγραψε:Κι εγώ διαφωνώ 100% με τον Αρμαγεδδώνα άλλα αυτό που κάνετε κάποιοι όταν διαφωνείτε με τις απόψεις ενός, να τον βγάζετε σκουλήκι, γαύρο, αντιπαοκτση κλπ είναι πολύ εκνευριστικό.
Ναι, το ότι μετά από νίκη τα τοπικ έχουνε δύο τρεις σελίδες ενώ μετά από κλαρίνα φτάνουν τις πενήντα δε σου λέει τίποτα. Αν όλοι όσοι μπαίνουνε και κράζουνε μετά τις ήττες είναι αρειανοι αυτό σημαίνει πως οι αρειανοι είναι δεκαπλασιοι απο μας.
- Trilofiotis
Κάποιοι νομίζουν ότι οι αλλόθρησκοι δε μπαίνουν μέσα στο παοκμάνια, σα το διάολο στην εκκλησια, έχει force field...
Έχει διαφορά το ΠΑΟΚι το στεναχωρημένο απτον Αλλόθρησκο.
Το ΠΑΟΚι το στεναχωρημένο ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΠΟΛΛΟΙ, θα ειναι εδώ και στις χαρες να χαρει μαζι μας. Ο αλλόθρησκος ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ μονο στα ασχημα εμφανίζεται. Ειδικά σε τέτοια ψιλο-άσχημα για να τα χοντρύνει κιάλλο ανευ λογου για να μαλώνουμε μεταξυ μας.
Ξυπνάτε.
Έχει διαφορά το ΠΑΟΚι το στεναχωρημένο απτον Αλλόθρησκο.
Το ΠΑΟΚι το στεναχωρημένο ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΠΟΛΛΟΙ, θα ειναι εδώ και στις χαρες να χαρει μαζι μας. Ο αλλόθρησκος ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ μονο στα ασχημα εμφανίζεται. Ειδικά σε τέτοια ψιλο-άσχημα για να τα χοντρύνει κιάλλο ανευ λογου για να μαλώνουμε μεταξυ μας.
Ξυπνάτε.
-
Dimg4
Νικο4 φιλικα.. αστο αδερφε δεν καταλαβες επειδη δεν ειδες συγκεκριμενα.
Επειδή δεν το είδα, υπάρχουν εκτεταμένα στιγμιότυπα πουθενά;
Εγω βλεπω οτι πεταει το τυρακι και τρεχετε ολοι μαζι.
Και εχει γινει επανειλημενως.
Αφου οι μοντς κρινουν οτι μπορει να δημοσιευθει ενα σχολιο,
απλα μην δινετε σημασια και μην του απαντατε.
Οπως και σε αλλους που κανουν το ιδιο.
Ον τοπικ,το μονο που με στενοχωρησε ειναι οι βαθμοι που χασαμε
και θα τους ψαχνουμε,.......κριμα.
Και εχει γινει επανειλημενως.
Αφου οι μοντς κρινουν οτι μπορει να δημοσιευθει ενα σχολιο,
απλα μην δινετε σημασια και μην του απαντατε.
Οπως και σε αλλους που κανουν το ιδιο.
Ον τοπικ,το μονο που με στενοχωρησε ειναι οι βαθμοι που χασαμε
- paokovios1974
Δεν το ειδα το παιχνιδι δυστυχως και δεν εχω βρει ακομα στιγμιοτυπα.
Απο τα γραφομενα σας καταλαβαινω οτι ειμασταν κατω του μετριου.
Θα υπαρξουν πολλα σκαμπανεβασματα μεχρι να σταθεροποιηση την αποδοση της η ομαδα που εχει αλλαξει προπονητη παικτες τακτικη σχηματισμο και φιλοσοφια,στον 3 μηνα της πορειας της.
Αυτος ειναι ο δρομος, και αυτος ο δρομος θα εχει και μεγαλες νικες ,θα εχει και κακες στιγμες.
Δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο αυτη τη στιγμη.
Χαθηκαν 2 ποντοι που επρεπε λογικα να τους παρουμε,θα πρεπει να τους ζητησουμε απο αλλου πλεον.
Και νομιζω πως εγινε επιτακτικη αναγκη να μην χασουμε απο την Ντορτμουντ στην τουμπα πλεον.Δεν μας παιρνει για ηττα.Αν εχουμε την μαγκια ας ψαξουμε εκει τους 2 χαμενους ποντους.
Απο τα γραφομενα σας καταλαβαινω οτι ειμασταν κατω του μετριου.
Θα υπαρξουν πολλα σκαμπανεβασματα μεχρι να σταθεροποιηση την αποδοση της η ομαδα που εχει αλλαξει προπονητη παικτες τακτικη σχηματισμο και φιλοσοφια,στον 3 μηνα της πορειας της.
Αυτος ειναι ο δρομος, και αυτος ο δρομος θα εχει και μεγαλες νικες ,θα εχει και κακες στιγμες.
Δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο αυτη τη στιγμη.
Χαθηκαν 2 ποντοι που επρεπε λογικα να τους παρουμε,θα πρεπει να τους ζητησουμε απο αλλου πλεον.
Και νομιζω πως εγινε επιτακτικη αναγκη να μην χασουμε απο την Ντορτμουντ στην τουμπα πλεον.Δεν μας παιρνει για ηττα.Αν εχουμε την μαγκια ας ψαξουμε εκει τους 2 χαμενους ποντους.
-
Dimg4
Ρε εγω ξερω ποιον επρεπε να ριξουμε στη μαχη να τους το παστελωσει αλλα... χαχαχαprist64 έγραψε: Ον τοπικ,το μονο που με στενοχωρησε ειναι οι βαθμοι που χασαμε
Ale και paokovie
δυστυχως μονο αυτα υπαρχουν..
[youtube]_U_EgpnQ9z8[/youtube]
και http://www.footballtube.com/videos/qaba ... -17-9-2015
Ο loupnikis που εκανε εκτεταμενα απο ΟΤΕ στο youtube δεν ξανακανει επειδη του τα κατεβαζουν οι γελοιοι,
οι οποιοι ουτε ενα πορταλ οπως το νοβα δε μπορουν να κανουν με τα highlights απο τα ματς που δειχνουν οι ιδιοι...
Μονο το Σπυροπουλο ξερουν ν'απολυουν..
δυστυχως μονο αυτα υπαρχουν..
[youtube]_U_EgpnQ9z8[/youtube]
και http://www.footballtube.com/videos/qaba ... -17-9-2015
Ο loupnikis που εκανε εκτεταμενα απο ΟΤΕ στο youtube δεν ξανακανει επειδη του τα κατεβαζουν οι γελοιοι,
οι οποιοι ουτε ενα πορταλ οπως το νοβα δε μπορουν να κανουν με τα highlights απο τα ματς που δειχνουν οι ιδιοι...
Μονο το Σπυροπουλο ξερουν ν'απολυουν..
Dimg4 έγραψε:Ρε εγω ξερω ποιον επρεπε να ριξουμε στη μαχη να τους το παστελωσει αλλα... χαχαχαprist64 έγραψε: Ον τοπικ,το μονο που με στενοχωρησε ειναι οι βαθμοι που χασαμε

Μηπως αυτον,του οποιου το αυτογραφο το φυλαω "ως κορη οφθαλμου"?