93.Terry Antonis
- Trilofiotis
Re: 93.Terry Antonis
Ενώ τον Κουτσιανικουλη που δώσαμε 2μυρια και τον κρατήσαμε και τον φάγαμε στη μάπα καλύτερα ήταν ε;...
Θα τον δουν και θα κρίνουν, μη βιαζόμαστε ΣΕ ΟΛΑ.
Θα τον δουν και θα κρίνουν, μη βιαζόμαστε ΣΕ ΟΛΑ.
spyretto έγραψε:450 χιλιάρικα για να πάει δανεικός; Πολύ ωραία.
Δεν εχει σημασία
, δεν ξερω αν θα παει αλλα μεγάλες ομάδες παίρνουν παικτες και τους δανείζουν αν θεωρούντε ανέτοιμοι
Τουλάχιστον ο Κουτσιανικούλης κρίθηκε μέσα στο γήπεδο, τον Αντόνις δεν τον είδαμε καν.
Πάλι καλά, γιατί είχα διαβάσει για 450.
Δεν νομίζω να του κάνει καλό ο δανεισμός αν πάει σε άλλη ομάδα της Σούπερ Λιγκ.
Δεν νομίζω να του κάνει καλό ο δανεισμός αν πάει σε άλλη ομάδα της Σούπερ Λιγκ.
Απλώς, δεν έχουν αναλάβει την προστασία του, όπως με άλλους. Οι 24 το γράφουν.joshua έγραψε:Για να το γραφουν παντως συνεχως δεν νομιζω να το βγαζουν απο το μυαλο τους.
- sourmenetes
- Moderator
Τοτε γιατι λες οτι θα παει δανεικος;;;spyretto έγραψε:Τουλάχιστον ο Κουτσιανικούλης κρίθηκε μέσα στο γήπεδο, τον Αντόνις δεν τον είδαμε καν.
Αν ο παιχτης παιξει και αποδωσει καλα γιατι να φυγει;;
- ΑποστόληςΑ
-
Λογικά θα πάρει ευκαιρίες μετά τον τραυματισμό κάτσε. Άντε να τον δούμε και αυτόν λίγο.....
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Πιο πιθανό το βρίσκω να παίξει σε αγώνα κυπέλλου, μιας και είναι φανερό πως δεν υπολογίζεται αυτή τη στιγμή από τον Τούντορ
Τζιόλης
Τσίμιροτ
Κάτσε
Σάμπο
Χαρίσης
Αντώνης/Σαββίδης.
αυτή θεωρώ είναι η σειρά για τους δυο τους κέντρου, οπότε λογικά δύσκολο να πάρει πανω απο 5-8 αγώνες στη χρονιά...
Τσίμιροτ
Κάτσε
Σάμπο
Χαρίσης
Αντώνης/Σαββίδης.
αυτή θεωρώ είναι η σειρά για τους δυο τους κέντρου, οπότε λογικά δύσκολο να πάρει πανω απο 5-8 αγώνες στη χρονιά...
Το γεναρη που ελπιζω να εχουν επιστρεψει ολοι, δε θα ηταν οντως καλυτερο να πηγαινε δανεικος καπου (γιαννενα τον φοβαμαι στο κ#λοχωραφο που παιζουν), κανα πανιωνιο ή βεροια ξερω γω?
Χαζες ειναι τοσες ομαδες στην Ισπανια που δινουν υποσχομενους παικτες τους για να ψηθουν οταν ξερουν πως δεν προκειται να παρουν πολλες ευκαιριες?
Χαζες ειναι τοσες ομαδες στην Ισπανια που δινουν υποσχομενους παικτες τους για να ψηθουν οταν ξερουν πως δεν προκειται να παρουν πολλες ευκαιριες?
ας ερθει βεροια θα του κανω πλυση εγκεφαλου αλά ΠΑΟΚ. θα γυρίσει με τατουάζ επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς!

υγ: νομίζω είχαν πει για δανεισμό αλλά δεν ήθελε παρά να δείξει αν μπορεί απο τώρα, ίσως το γενάρη είναι αυτό το σχέδιο...

υγ: νομίζω είχαν πει για δανεισμό αλλά δεν ήθελε παρά να δείξει αν μπορεί απο τώρα, ίσως το γενάρη είναι αυτό το σχέδιο...