Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ale

Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016

Δημοσίευση από Ale »

McCarthy έγραψε:Άντε καλά..Και μετά θα έρθει να παίξει τσάμπα και το ΠΑΟΚτσάκι ο Διαμαντίδης, ο οποίος δεν ανανέωσε ακόμα το συμβόλαιο του με τον βάζελο και χώθηκε ο Μπάνε και του έκανε πρόταση για κλειστό 4ετές με απεριόριστες τυρόπιτες και καφέδες από το κυλικείο. Ο Μαυροκεφαλίδης ο καλύτερος παίχτης των περυσινών τελικών, που πριν κανά 2 μήνες δήλωνε πως είναι Παναθηναϊκός και πρόσφατα τον ήθελε η Μάλαγα, θα έρθει να παίξει τσάμπα στον ΠΑΟΚ! Οκ...

Κι εγώ σου λέω πως ακόμα κι έτσι να είναι και μόνο ο όρος ότι μπορεί να φύγει όποτε γουστάρει από την ομάδα είναι ξεφτίλα για τον σύλλογο. Δηλαδή να έρθει, να παίξει κανά μήνα και να του κάνει πρόταση καμιά ρώσικη, τούρκικη και να ψάχνουμε παίχτη πάλι..Καλύτερα να μην έρθει καθόλου. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Έχουμε γίνει προθάλαμος για εκκολαπτόμενους νεαρούς και σκαλοπάτι για τους ξένους.
Αδερφέ, στείλε ένα μέηλ, αν θες.
Το έχεις από πέρυσι. ;)
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

http://inpaok.com/254196/%ce%ba%ce%ac%c ... %88%cf%89/
ποτέ του. Θα μας κάνει χάρη δηλαδή κάποτε;
Άβαταρ μέλους
apache 4

Δημοσίευση από apache 4 »

Λογικό είναι...Από την στιγμή που η ομάδα μας έχει ορισμένες δυνατότητες και οι θέσεις της Euroleague είναι με συμβόλαια, δύσκολα να έρθουν παίκτες αξίας σε καλή ηλικία...

:twisted: :twisted: :twisted:
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

palok έγραψε:δε νομίζω οτι υπάρχει λόγος βιασύνης. έχουμε 9 στο ρόστερ και ψάχνουμε άλλους 4, φαντάζομαι αμερικανούς που είναι και φτηνότεροι (εξαίρεση ο βασιλειάδης). Από εδώ και πέρα ως τον Οκτώβρη σχεδόν θα παίρνουμε αυτόν που μας αρέσει, όποτε γίνει αυτό: να μας κάνει αγωνιστικά και να είναι στα λεφτά που δίνουμε (βία 5 χιλιάρικα το μήνα για τους ψηλούς και τον PG).

PS: με τα ρόστερ που υπάρχουν ήδη απο συμπολίτη και ΑΕΚ, η επιλογή των 4 αμερικανών είναι ύψιστης σημασίας. 100% πιστεύω οτι με 4 πολύ καλές επιλογές (ειδικά στον PG) φτιάχνουμε ισοδύναμες ομάδες.
Ο Βασιλειάδης κατά την γνώμη μου δεν είναι ο παίκτης που θα βοηθήσει. Στηνεται στο τρίποντο και σουτάρει, μόνο αυτό κάνει, αντε να χτυπήσει και με την γροθιά του το στήθος του σε κάνα τρίποντο απέναντι σε γαυροβαζελο. Λαικιζει απίστευτα.
Δεν είναι μεταγραφή ουσίας, αλλά ενθουσιασμού πιο πολύ για τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Αλλά νομίζω τον έχουν καταλάβει όλοι, δεν υπάρχει ενθουσιασμός
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Η μέρα της μαρμότας στον ΠΑΟΚ

Ο οπαδός κάθε χρόνο απαιτεί να βρεθεί κάποιος να βάλει χρήματα στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Σε μια ομάδα που δεν έχει παγωμένα χρέη αλλά οι υποχρεώσεις τρέχουν. Που συμμετέχει σε ένα άθλιο από κάθε άποψη πρωτάθλημα με τριτοκοσμικά γήπεδα (όποιος έχει πάει Κηφισιά καταλαβαίνει τι λέω), χωρίς κανένα απολύτως σχέδιο να υπάρξει ανάπτυξη της λίγκας, με μόνο γνώμονα να τιμωρούμε τις ομάδες με πρόστιμα για να μπαίνουν λεφτά στα ταμεία του ΕΣΑΚΕ (αν και δεν πιστεύω οτι τα πληρώνουμε ποτέ αυτά τα πρόστιμα). Με τηλεοπτικά, οπαπ-στοίχημα στα 250 χιλιάρικα, τόσα πρέπει να παίρνει ο ΑΟ Ψαχνών για να συμμετέχει στη Γάμμα Εθνική στο ποδόσφαιρο. Για να παίξεις στο γιουροκαπ βάζεις από την τσέπη σου 150 χιλιάρικα και η Χαλκηδόνα Περιστερίου θα πάρει 2.5 εκατομμύρια μπόνους αν περάσει στους ομίλους του Γιουρόπα. Ο κόσμος ονειρεύεται ευρωλίγκα. Νομίζει οτι εκεί είναι τσουλου. Εκεί να δείτε πόσα θέλουν για να συμμετέχεις. Και αν φτιάξεις ομάδα με 1.5 μύριο (νούμερο εξωπραγματικό αυτή τη στιγμή για οποιονδήποτε μιλάμε οτι πρέπει να μπαίνει μέσα αυτός που θα κάνει μύριο at least 500 χιλιάρικα το χρόνο...), το πιο πιθανό είναι να περάσεις μέχρι το top16 και να χεις στην Πυλαία 2500 άτομα γιατί δεν μπορεί φίλε ο ΠΑΟΚ να χάνει από κάποια Cedevita ξέρω γω...

η ομάδα τα τελευταία χρόνια κάνει βήματα..αργά και σταθερά. αλλά αυτοπαγιδεύεται και μιζεριάζεται από μόνη της. Και αυτό φυσικά περνάει στον κόσμο. ο κόσμος διαβάζει εδώ και 2 χρόνια για έλεγχο οικονομικών από τον Ιβάν, διαβάζει τον Μαλελή να λέει κάθε φορά ζεστός ο Κοντομηνάς και φέρτε τον mcGrath (Μαλελή τι θα άλλαζε τελικά ρε σύ αν φέρναμε τον McGrath?), και απογοητεύεται κάθε φορά που δεν γίνεται τίποτα...

λέει ο άλλος μας φύγανε οι παίκτες. χάσαμε τον odum και τον carter (για langford-vaughn δεν περιμένανε και στην ουρά οι υποψήφιοι αγοραστές). Δλδ ο ΠΑΟΚ έφτασε να χάνει από ρόστερ 10 παικτών τους 3-4 και έχουμε παράπονο όταν δεν υπάρχει ούτε ευρώ στα ταμεία της ΚΑΕ? Ξεχάσατε τις εποχές Petway? Ξεχάσατε οτι οι παίκτες παίζανε ολόκληρη σεζόν και δεν έμπαινε ΕΥΡΩ στο λογαριασμό τους? ξεχάσατε πόσοι παίκτες φεύγανε Δεκέμβρη, όχι καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ?

Ποιά είναι η ομάδα στον κόσμο που έχει καλούς παίκτες, κάνει καλή πορεία και ΔΕΝ χάνει κανένα παίκτη της. Να μου την πείτε γιατί εγώ δεν ξέρω. Η Νταρούσαφκα που πήρε το πρωτάθλημα στην Τουρκία και κατεβαίνει ΕΥρωλίγκα με 4 μύρια πάντως έχασε αρκετούς.

Και πάμε και στο τελευταίο για τους Έλληνες παίκτες. Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα δεν έχουνε προηγούμενο ΠΟΥΘΕΝΑ και σε καμία χώρα. Όλοι οι παίκτες πάνε στον γαυροβάζελο. Θυμάμαι τον βεζυρτζή να κατεβαίνει με τις βαλίτσες για να πάρει οικονόμου μυριούνη κλπ. και οι άλλοι πηγαίνανε στον ανύπαρκτο (τότε) βάζελο. Τώρα ακόμα και ο Τολιόπουλος με τον Χριστοδούλου πάνε στον γαύρο γνωρίζοντας την εξέλιξη που είχε το γκαρντ Κατσίβελης!!! ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟ.

όσο για τους παίκτες που ήδη έχουμε? πάλι έρχεται ο ΕΣΑΚΕ, η νομοθεσία, δεν ξέρω ποιός και λέει το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο στα 18 το υπογράφεις όπου θες. Και βάζεις εσύ τον Κόνιαρη στα 17 να παίξει βασικός ας πούμε σαν τον νέο Rubio και έρχεται ο βάζελος, σου δίνει 3.5 ευρώ για ένα καφέ στην Αριστοτέλους και σου τον παίρνει. Καμία προστασία διότι ΕΤΣΙ. Το πρωτάθλημα, το ΜΠΑΣΚΕΤ ολόκληρο ανήκει στους 2.

πάμε λοιπόν στο δια ταύτα: αυτή είναι η ζωή στον ΠΑΟΚ του 2015. αν ζείτε κάτι άλλο στη δική σας ζωή με λεφτά και χλίδες να μας το πείτε. Αν έχετε άνθρωπο που θα σπρώχνει ζεστό χρήμα να τον φέρετε. Αν βρείτε αμερικανούς καλύτερους από τον Μάτζικ να τους προτείνετε.

το είπα και σε άλλο ποστ: ο ΠΑΟΚ έχει ένα πολύ καλό (σχετικά πάντα) κορμό 9 παικτών. Αν φέρει (ΑΝ) 4 αμερικανούς καλούς, όλα γίνονται. Οι αμερικανοί κάνουν τη διαφορά στο σύγχρονο ευρωπαικό μπάσκετ, τα έχουμε ξαναπεί. Ευρωπαίο ή έλληνα παίκτη με πόδια αμερικανού ΔΕΝ μπορείς να τον ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ για να τον πάρεις. Αλλά αμερικανό μπορείς, αν έχεις κάνει καλό scouting.

και καταλήγω: από Οκτώβρη θα είμαι μάλλον μόνιμος στην Πυλαία. Πρώτη φορά στα 40 χρόνια που ζώ. Και εγώ θα ήθελα να βλέπω παιχταράδες και ένα γεμάτο γήπεδο και να φεύγω κάθε φορά γεμάτος από αυτό. Αλλά that's life και θα ζήσω με αυτή. Και αν οι άλλοι έχουνε γκαφρά, εγώ δεν έχω τίποτα, μόνο ΠΑΟΚ.

[youtube]3gOrrjnXwrE[/youtube]
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Ωραίος ο palok.

Έχουν ξεφύγει οι γαυροβαζελοι.Δεν τους φτάνουμε ούτε με το μυριο του Ιβαν.Εμεις απλά ζητάμε να τα βάλει για να μην μας περάσουν και οι υπολοιποι. :( :shock:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Back to reality

Εύγε παλοκ

Και δυστυχως βλεπω αυτόν στους εφήβους που εχουμε με κανα πεντοχίλιαρο να παει γαβρο βαζελο οταν ερθει η ώρα

Δυστυχως ειναι που εθναι πι μόνοι με λεφτα εχεις και ενα συςτημα να τους ταΐζει στερώντας ταυτόχρονα έσοδα απο έτους φτωχούς
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Μπράβο ρε συ palok.

Δυστυχώς αν δεν γίνουν ριζικές τομές σε όλη τη δομή του ελληνικού μπάσκετ, δεν πρόκειται να δούμε χαϊρι.
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

kastrakis έγραψε:
Έχουν ξεφύγει οι γαυροβαζελοι.Δεν τους φτάνουμε ούτε με το μυριο του Ιβαν.Εμεις απλά ζητάμε να τα βάλει για να μην μας περάσουν και οι υπολοιποι. :( :shock:
Σε τι έχουν ξεφύγει; Λεφτά έχουν. Αν έχεις λεφτά στο μπάσκετ φτιάχνεις ομάδα σε μια χρονιά. Αν δεν έχεις κάνεις πλάνα τριετίας κοροιδεύοντας τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ε πανε παρε την ομάδα ρε φίλε και βάλε κάνα φράγκο. Ολο την ίδια κασέτα. Τι να κανουν δηλαδή αυτοί στη διοίκηση;
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ορισμένοι έχουν ξεφύγει...
Άβαταρ μέλους
nickzark

Δημοσίευση από nickzark »

Ή ομάδα κάνει βήματα. Κ με αυτά που έχει ή διοίκηση προσπαθεί για το καλύτερο. Στήριξη θέλει
Άβαταρ μέλους
McCarthy

Δημοσίευση από McCarthy »

Ale έγραψε:
McCarthy έγραψε:Άντε καλά..Και μετά θα έρθει να παίξει τσάμπα και το ΠΑΟΚτσάκι ο Διαμαντίδης, ο οποίος δεν ανανέωσε ακόμα το συμβόλαιο του με τον βάζελο και χώθηκε ο Μπάνε και του έκανε πρόταση για κλειστό 4ετές με απεριόριστες τυρόπιτες και καφέδες από το κυλικείο. Ο Μαυροκεφαλίδης ο καλύτερος παίχτης των περυσινών τελικών, που πριν κανά 2 μήνες δήλωνε πως είναι Παναθηναϊκός και πρόσφατα τον ήθελε η Μάλαγα, θα έρθει να παίξει τσάμπα στον ΠΑΟΚ! Οκ...

Κι εγώ σου λέω πως ακόμα κι έτσι να είναι και μόνο ο όρος ότι μπορεί να φύγει όποτε γουστάρει από την ομάδα είναι ξεφτίλα για τον σύλλογο. Δηλαδή να έρθει, να παίξει κανά μήνα και να του κάνει πρόταση καμιά ρώσικη, τούρκικη και να ψάχνουμε παίχτη πάλι..Καλύτερα να μην έρθει καθόλου. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Έχουμε γίνει προθάλαμος για εκκολαπτόμενους νεαρούς και σκαλοπάτι για τους ξένους.
Αδερφέ, στείλε ένα μέηλ, αν θες.
Το έχεις από πέρυσι. ;)
You 've got mail... ;)

Απορώ γιατί το κείμενο του Palok δεν έχει ανέβει ήδη στην κεντρική...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

τσιριγώτης έγραψε:Ο Βασιλειάδης κατά την γνώμη μου δεν είναι ο παίκτης που θα βοηθήσει. Στηνεται στο τρίποντο και σουτάρει, μόνο αυτό κάνει, αντε να χτυπήσει και με την γροθιά του το στήθος του σε κάνα τρίποντο απέναντι σε γαυροβαζελο. Λαικιζει απίστευτα.
Δεν είναι μεταγραφή ουσίας, αλλά ενθουσιασμού πιο πολύ για τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Αλλά νομίζω τον έχουν καταλάβει όλοι, δεν υπάρχει ενθουσιασμός
Και αν λαϊκίζει, τι έγινε; Εγώ σαν οπαδός θέλω από τον παίχτη μου να σκοράρει συχνά, να πασάρει καλά και να αμύνεται σωστά όταν πρέπει. Ο προπονητής και η διοίκηση θέλουν όλα όλα τα παραπάνω αλλά και να έχει καλό χαρακτήρα και να μη δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα. Άλλωστε ποιος δεν θέλει να τον αγαπάνε εκεί πού πηγαίνει;
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

by the way einai periergo to quote apo pano. fainetai san na ta grapsa ego ayta gia ton vasileiadi :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”