Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ρε παιδιά , άλλο είναι το πέναλτυ στο 7ο λεπτό κ ότι δεν σφυρίξανε ποτε εναντίον του γαύρου τέτοιο πέναλτυ , όπως επίσης τα κοράκια , κ άλλο ότι εδώ κ 2 μήνες είμαστε επιεικώς τραγικοί.
Τραγικοί όμως.
Τραγικοί όμως.
- paokovios1974
Ο Μακ λεει εκλαιγε μετα το τελος.Οι αλλοι δηλαδη ηταν καλα?
Η δικαιολογια της κουρασης δεν υπαρχει πλεον εδω και ενα μηνα απο ρεπο σε ρεπο ειστε.
Τι στο διαολο συμβαινει.
Η δικαιολογια της κουρασης δεν υπαρχει πλεον εδω και ενα μηνα απο ρεπο σε ρεπο ειστε.
Τι στο διαολο συμβαινει.
Μεγάλο στραπατσο τι να πω....
Πέρα του αποτελέσματος μου άρεσε η 3πλετα Νομποα Ρατς Μακ.
Πέρα του αποτελέσματος μου άρεσε η 3πλετα Νομποα Ρατς Μακ.
- paokovios1974
caer esta permitido levantarse es obligatorio
φιλε mapogo δες τις διαιτησιες τους τελευταιους 2 μηνες που η ομαδα ηταν τραγικη... και αν βρεις 1 (ΕΝΑ) ματς που να ηταν σωστη πες το και σε μενα να το ξαναδω..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος epitropos την Κυρ 01 Φεβ 2015, 00:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
The_Stalker έγραψε:Φίλε marley,
για την αγωνιστική εικόνα του Σάλπι δεν νομίζω ότι υπάρχουν διαφωνίες, ακόμα κι από αυτούς που τον στήριζαν πάντοτε. Αν κάποιοι συνοπαδοί παραφέρονται ορισμένες φορές, είναι από αντίδραση στην αντίθετη άποψη και όχι επειδή υπάρχει κάποιο οργανωμένο σχέδιο. Εξάλλου το ίδιο παραφέρονται και οι δύο πλευρές.
Τα υπόλοιπα που αν δεν γίνει το χατίρι του Σάλπι υπάρχει απόλυση, δεν μπορώ να τα δεχθώ. Δεν δέχομαι ότι ο Σάλπι έχει στήσει τέτοιο μηχανισμό ικανό να ελέγχει τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, γιατί ουσιαστικά αυτό λες. Τα θεωρώ θεωρίες συνομωσίας, που πηγάζουν από το μίσος στον παίκτη. Το λέω όσο πιο ήπια μπορώ, αναγνωρίζοντας ότι κι εσύ καικαι άλλα παιδιά έχετε την τρέλα του ΠΑΟΚτσή σε υπέρτατο βαθμό, όμως σε κάποιες περιπτώσεις όπως αυτή, πέφτετε σε υπερβολές. Και φυσικά ο Σάλπι δεν είναι (αναλογικά πάντα) Μέσι ή Ρονάλντο που μπορούν να τα κάνουν όλα πουτ@ν@, γιατί η ζημιά στις ομάδες τους θα είναι μεγαλύτερη (και κυρίως οικονομική) άμα στραβώσουν.
Για να επανέλθουμε στο σημερινό παιχνίδι αφού απ' αυτό ξεκίνησε η κουβέντα, εγώ είδα ότι βλέπω τις περισσότερες φορές: έναν παίκτη να προσπαθεί και να μην μπορεί. Όχι πάντως αδιάφορο. Η ευθύνη για εμένα εξακολουθεί να είναι στους ΑΑ και ΖΒ και πουθενά αλλού.
ΥΓ + στο ποστ που σβήστηκε
δεκτη η αποψη σου αλλα επετρεψε μου
και εγω αδιαφορος δεν θα ειμαι θες να παιζω ? δεν νομιζω
επισης δεν νομιζω οτι αν δεν ειναι αδιαφορος αλλα δεν κανεις τοτε παιζεις
παμε στα αλλα
θεωρεις συμπτωση με τον στεφενς? πες συμπτωση
το οτι δεν βγαινει ποτε μα ποτε συμπτωση? εδω ο μεσι βγαινει για ροτεισον αλλα ο δικος μας ποτε γυρναει απο μουντιαλ καμια ξεκουραση 3 χρονια εθνικες τεταρτη κυρκιακη μονιμα ενδεκαδα
θεωρια ειναι οτι η παε για πρωτη φορα διεκδικισε και κερδισε δικη και ανετρεψε τιμωρια παιχτη ?
συμπτωση η δηλωσεις ιβαν και το 4ετες συμβολαιο μεχρι τα 36 37 ποσο ειναι??
ο αγγελος βλεπει να αποδιδει ο σαλπι η ειναι χαζος και αμπαλος αλλη εξηγηση δεν εχει εκτος και αν δεν ειναι θεωρεια συνωμοσιας τι λες λοιπον?
βαριεμαι να πω αλλα
αν δεν βλεπεις οτι εχει διαφορετικη αντιμετωπιση απ οπαε αρδ τι να πω
ειδικα με την αγωνιστικη του αποδοση ειναι σκανδαλο
εγω λοιπον λεω βλακειες και ειμαι κολλημενος
εσυ μπορεις να μου δωσεις μια εξηγηση?
πραγματικα θελω ενας να μου πει παιζει συνεχεια γιατι.... περιμενω
- Περιπτερος
Να σταματησουμε την εσωστρεφεια.
Αυτο που μας κανουν φετος δεν εχει ξαναγινει σε καμια ομαδα του πλανητη.
Δεν θελω να μιλησω για βια, αλλα η αληθεια ειναι οτι την σκεφτομαι και στις χειροτερες μορφες της.
Αυτο που μας κανουν φετος δεν εχει ξαναγινει σε καμια ομαδα του πλανητη.
Δεν θελω να μιλησω για βια, αλλα η αληθεια ειναι οτι την σκεφτομαι και στις χειροτερες μορφες της.
- paokovios1974
Με το κοματι της διαιτησιας θα επρεπε να ασχολουνται αλλοι, οχι ο Αγγελος ,οχι οι παικτες.
Αυτοι οι αλλοι ομως αγρον ηγοραζουν.
Του χρονου που θα ειναι και ο μελλισανιδης ειμαι περιεργος να δω θα τολμησει κανεις να τους σφυριξει πεναλτυ στην εδρα τους στο 5ο λεπτο,ακομα και αν ειναι.
Θα τον ψαχνουμε μετα τον διαιτητη.
Απο τους πινακες εννοω.
Αυτοι οι αλλοι ομως αγρον ηγοραζουν.
Του χρονου που θα ειναι και ο μελλισανιδης ειμαι περιεργος να δω θα τολμησει κανεις να τους σφυριξει πεναλτυ στην εδρα τους στο 5ο λεπτο,ακομα και αν ειναι.
Θα τον ψαχνουμε μετα τον διαιτητη.
Απο τους πινακες εννοω.
Το προβλημα μαγκες δεν ειναι καθαρα αγωνιστικο..
Για μενα το αγωνιστικο κομματι του ολου συνολου ερχεται σε δευτερη μοιρα..
Πρωτα και πανω απ' ολα φταιει η διοικηση της ομαδας..Μηδενος εξαιρουμενου..
Απο που να αρχισει κανεις και που να τελειωσει..
Στον αστειο τροπο λειτουργιας της "εταιρειας" απο την βαση της πυραμιδας ως την κορφη της..?
Εχουν μαζευτει ενα τσουρμο "λιγων" ψυχικα και βαση προσοντων ανθρωπων οι οποιοι διοικουντε απο εναν μεγαλομετοχο απο αποσταση μερικων χιλιαδων χιλιομετρων..Δεν υπαρχει καμια σοβαρη ροη στον τροπο λειτουργιας ολων των επιμερους τμηματων της παε περα ισως απο τα οικονομικα..
Επικοινωνιακα το εχουν χασει το παιχνιδι προπολου με παταγωδη αποτυχια αγγιζοντας τα ορια εξευτελισμου..
Υπαρχουν ανθρωποι που συνδεοντε απο το κοντινο ή και μακρινο παρελθον με τον ΠΑΟΚ και αμοιβοντε απο τον ιβαν για να παριστανουν τι ακριβως..?Που βοηθανε και ποιος ο ρολος τους..?
Και απορροια βεβαια ολων αυτων ειναι η αγωνιστικη κατασταση της ομαδος οπου ειναι και ο καθρεφτης ολων..!
ο αναστασιαδης δεν ηρθε μονος του καποιος τον εφερε..Και δεν λεω ισως το καλοκαιρι ηταν η ενδεδειγμένη κινηση για τον παγκο της ομαδας αλλα προσωπικη μου αποψη ειναι πως ειναι ενας πολυ καλος προπονητης για να σωζει μετριες ομαδες απο υποβιβασμο κτλ..Το βαρος του πρωταθλητισμου δεν μπορει να το σηκωσει..
Ολοι οι παιχτες της ομαδας οσο μπορουνε παιζουν πλην τσανδαρη-τσαβελα που ειναι ο ορισμος του αδιαφορου παιχτη..
Ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι αυτοι οι 10.000-12.000 που ειναι σε καθε αγωνα εδω και τοσα χρονια..Τοσοι ειμαστε οι μαλακες που παμε με βροχες κρυα χιονια πυρετους κτλ..Και το μαλακες το εννοω..!!Δεν μπορω να κατηγορησω κανεναν απο αυτους που δεν ερχοντε στο γηπεδο..Ισα ισα τους ζηλευω που μπορουν και κρατιουντε μακρια απο αυτη την φαρσοκωμωδία που λεγεται ελληνικο πρωταθλημα..Που δεν ειναι μαζόχες σαν και μας που μας βαζουν να παιζουμε σε στημενο παιχνιδι με προδιαγεγραμενη πορεια και εμεις τρεχουμε απο πισω σαν προβατα..
Αυτος ο τρομερος και γαματος λαος του ΠΑΟΚ και καλα δεν υπαρχει κυριοι περα απο την φαντασια στο μυαλο μας μεσα..Τουλαχιστον δεν υπαρχει τα τελευταια 20+ χρονια που τον ζω..Υπαρχει ο πανηγυρτζης λαος του ΠΑΟΚ οπου εγινε μοδα επι εποχης revolution και 2-3 φορες το χρονο ερχεται στην τουμπα με ροζ σταρακι και την γκομενα του αγκαλια να βγαλει καμια selfie και να κανει κανα check in..
γι αυτο λοιπον διοικηση της παε ΠΑΟΚ και λοιποι παρατρεχαμενοι οσα εξτρεμ και σεντερ μπακ να παρετε και οσα εκατομμυρια και αν πεταξετε αν δεν θωρακισετε την ομαδα ,αμα δεν νιωσετε ΠΑΟΚ και δεν αφηνετε κανενα λαμογιο να τρεφετε απο το κουφαρι του ΠΑΟΚ μας τοτε κανενας ΠΑΟΚτσης δεν θα πατησει στην τουμπα περα απο τους γνωστους ψυχακιδες-μαλακες 10.000 που ειμαστε παντα και ουτε φυσικα προκειται να γινουν καινουργια ΠΑΟΚτσακια..
Περιμενω την παραιτηση ολων αυτων που εχουν σχεση εστω και στο ελαχιστο με αυτον τον θιασο που βιωνουμε καθημερινα αγωνιστικα και κυριως εξωαγωνιστικα..
Στο ιδιο εργο θεατες εδω και τοσα χρονια μονο που το παραμυθι σας δεν εχει δρακο........
Για μενα το αγωνιστικο κομματι του ολου συνολου ερχεται σε δευτερη μοιρα..
Πρωτα και πανω απ' ολα φταιει η διοικηση της ομαδας..Μηδενος εξαιρουμενου..
Απο που να αρχισει κανεις και που να τελειωσει..
Στον αστειο τροπο λειτουργιας της "εταιρειας" απο την βαση της πυραμιδας ως την κορφη της..?
Εχουν μαζευτει ενα τσουρμο "λιγων" ψυχικα και βαση προσοντων ανθρωπων οι οποιοι διοικουντε απο εναν μεγαλομετοχο απο αποσταση μερικων χιλιαδων χιλιομετρων..Δεν υπαρχει καμια σοβαρη ροη στον τροπο λειτουργιας ολων των επιμερους τμηματων της παε περα ισως απο τα οικονομικα..
Επικοινωνιακα το εχουν χασει το παιχνιδι προπολου με παταγωδη αποτυχια αγγιζοντας τα ορια εξευτελισμου..
Υπαρχουν ανθρωποι που συνδεοντε απο το κοντινο ή και μακρινο παρελθον με τον ΠΑΟΚ και αμοιβοντε απο τον ιβαν για να παριστανουν τι ακριβως..?Που βοηθανε και ποιος ο ρολος τους..?
Και απορροια βεβαια ολων αυτων ειναι η αγωνιστικη κατασταση της ομαδος οπου ειναι και ο καθρεφτης ολων..!
ο αναστασιαδης δεν ηρθε μονος του καποιος τον εφερε..Και δεν λεω ισως το καλοκαιρι ηταν η ενδεδειγμένη κινηση για τον παγκο της ομαδας αλλα προσωπικη μου αποψη ειναι πως ειναι ενας πολυ καλος προπονητης για να σωζει μετριες ομαδες απο υποβιβασμο κτλ..Το βαρος του πρωταθλητισμου δεν μπορει να το σηκωσει..
Ολοι οι παιχτες της ομαδας οσο μπορουνε παιζουν πλην τσανδαρη-τσαβελα που ειναι ο ορισμος του αδιαφορου παιχτη..
Ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι αυτοι οι 10.000-12.000 που ειναι σε καθε αγωνα εδω και τοσα χρονια..Τοσοι ειμαστε οι μαλακες που παμε με βροχες κρυα χιονια πυρετους κτλ..Και το μαλακες το εννοω..!!Δεν μπορω να κατηγορησω κανεναν απο αυτους που δεν ερχοντε στο γηπεδο..Ισα ισα τους ζηλευω που μπορουν και κρατιουντε μακρια απο αυτη την φαρσοκωμωδία που λεγεται ελληνικο πρωταθλημα..Που δεν ειναι μαζόχες σαν και μας που μας βαζουν να παιζουμε σε στημενο παιχνιδι με προδιαγεγραμενη πορεια και εμεις τρεχουμε απο πισω σαν προβατα..
Αυτος ο τρομερος και γαματος λαος του ΠΑΟΚ και καλα δεν υπαρχει κυριοι περα απο την φαντασια στο μυαλο μας μεσα..Τουλαχιστον δεν υπαρχει τα τελευταια 20+ χρονια που τον ζω..Υπαρχει ο πανηγυρτζης λαος του ΠΑΟΚ οπου εγινε μοδα επι εποχης revolution και 2-3 φορες το χρονο ερχεται στην τουμπα με ροζ σταρακι και την γκομενα του αγκαλια να βγαλει καμια selfie και να κανει κανα check in..
γι αυτο λοιπον διοικηση της παε ΠΑΟΚ και λοιποι παρατρεχαμενοι οσα εξτρεμ και σεντερ μπακ να παρετε και οσα εκατομμυρια και αν πεταξετε αν δεν θωρακισετε την ομαδα ,αμα δεν νιωσετε ΠΑΟΚ και δεν αφηνετε κανενα λαμογιο να τρεφετε απο το κουφαρι του ΠΑΟΚ μας τοτε κανενας ΠΑΟΚτσης δεν θα πατησει στην τουμπα περα απο τους γνωστους ψυχακιδες-μαλακες 10.000 που ειμαστε παντα και ουτε φυσικα προκειται να γινουν καινουργια ΠΑΟΚτσακια..
Περιμενω την παραιτηση ολων αυτων που εχουν σχεση εστω και στο ελαχιστο με αυτον τον θιασο που βιωνουμε καθημερινα αγωνιστικα και κυριως εξωαγωνιστικα..
Στο ιδιο εργο θεατες εδω και τοσα χρονια μονο που το παραμυθι σας δεν εχει δρακο........
Τσάμπα χαλιέστε τόσο για τη διαιτησία παιδιά.
Η ομάδα από πέρυσι απ τους ημιτελικούς είναι σε πόλεμο, όπως είχε ανακοινώσει μέσω μιας ακόμα ανακοίνωσης ο μεγαλομέτοχός κι ιδιοκτήτης της.
Ο πόλεμος λοιπόν έχει απώλειες.
Το πρόβλημα είναι ότι τις απώλεις τις έχει μόνο ο ΠΑΟΚ, είτε από μέσα είτε από έξω.
Όταν λέω ΠΑΟΚ εννοώ και τον ''ιδεολογικό'' ΠΑΟΚ λολ.
Η ομάδα από πέρυσι απ τους ημιτελικούς είναι σε πόλεμο, όπως είχε ανακοινώσει μέσω μιας ακόμα ανακοίνωσης ο μεγαλομέτοχός κι ιδιοκτήτης της.
Ο πόλεμος λοιπόν έχει απώλειες.
Το πρόβλημα είναι ότι τις απώλεις τις έχει μόνο ο ΠΑΟΚ, είτε από μέσα είτε από έξω.
Όταν λέω ΠΑΟΚ εννοώ και τον ''ιδεολογικό'' ΠΑΟΚ λολ.
Αγγελε σου πήρε την ταυτότητα ο Μάκης σημερα. Και αν ήθελες μεταγραφές που έχουν παίξει στο πρωτάθλημα, να παιρνες Μαλεζα (αν είναι δυνατόν). Δες απο ποιους εχασες και κοιταξου στον καθρέπτη και άλλαξε μυαλά.που δεν θες αριστεροπόδαρο. Η εσυ μας δουλευεις η ο Βρύζας.
- paokovios1974
Μπραβο το πουλακι μου.
Κρεμιτσα Γαλατακι νανακια.Λολ
Κρεμιτσα Γαλατακι νανακια.Λολ
Φίλε , τα κοράκια θα είναι πάντα κοράκια.epitropos έγραψε:φιλε mapogo δες τις διαιτησιες τους τελευταιους 2 μηνες που η ομαδα ηταν τραγικη... και αν βρεις 1 (ΕΝΑ) ματς που να ηταν σωστη πες το και σε μενα να το ξαναδω..
Κ θα κάνουν τη δουλειά τους.
Εμεις είναι το θέμα τι κάνουμε.
Ημασταν καλοί ? Δεν νομίζω
Τα ειπες ολα ζαμανφου,ετσι ακριβως αισθανομαι και εγω.
Πολυ πικρα ρε παιδια δηλητηριο πινουμε συνεχεια θα κανουμε καμια μαλακια στο τελος και θα την πληρωνουμε για ολη μας τη ζωη.
Πολυ πικρα ρε παιδια δηλητηριο πινουμε συνεχεια θα κανουμε καμια μαλακια στο τελος και θα την πληρωνουμε για ολη μας τη ζωη.
- Kostas_Peraia4
Παιδια ηρεμα.Μια (ακομα) κακη μερα ηταν.Φαινεται οτι δεν υπαρχει ηρεμια και προπαντως υγεια στις ταξεις της ομαδας.Την κακη εμφανιση μπορω να την δικαιολογησω,τα λαθη του αγγελου κι αυτα μπορω.Δεν μπορω ομως να δικαιολογησω την διοικηση.Δεν ειναι μονο το οτι δεν κανει τιποτα για να υπερασπιστει τα συμφεροντα της.Το χειροτερο ειναι οτι εχει περασει στους παικτες μας την ιδεα οτι ειναι αβοηθητοι.Ξερουν πως οσες κλοτσιες και αν φανε,πως οσες ανηπαρκτες καρτες κι αν δουνε,πως οσα αμετρητα οφσαιντ και να τους κοψουν,πως οσα ανυπαρκτα πεναλτυ τους καταλογισουν,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΡΑΚΙΟΥ..Επισης ξερουν και οι ιδιοι πως κανενας τους δεν ειναι ουτε ο Πικε,ουτε ο Τσαβι και ο Ινιεστα,ουτε ο Μεσσι και ο Ροναλντο,ουτε ο Ντιεγκο Κοστα.Οσοι απ'αυτους αγαπανε την ομαδα(και πιστεψτε με,αυτοι που το κανουν φαινεται)ακομα και οι ιδιοι επιθυμουν την ενισχυση της και αγωνιουν γι'αυτη.Γιατι κακα τα ψεμματα,αλλο ειναι να εχει διπλα του ο Κατσικας,ακομα και στις προπονησεις,εναν Ρικαρντο Κοστα και αλλο τον χ/ψ Κουμαλο ή Βιβιαν και αλλο ειναι να εχει διπλα του ο Τζανδαρης και ο Σαββιδης τον Νομποα και αλλο τον Λορενς και τον Φωτακη.Εκει που ειναι να τρελαινεσαι ομως ειναι το οτι ουτε τετοιους παικτες δεν ειχε φετος η ομαδα και παρ'ολα αυτα βρισκεται εκει που βρισκεται,παρ'ολες τις αντιξοοτητες.Οποτε για μενα το ψαρι παντα βρομαει απο το κεφαλι.Δεχομαστε τρυπημα εκ των εσω,αυτο το ξερουν και οι παικτες και ο προπονητης και παλευουν μονοι τους εναντιον θεων και δαιμονων.Σιγουρα εχουν τεραστιο μεριδιο ευθυνης και αυτοι αλλα οχι στο απυροβλητο.Νομιζω πως ο κοσμος το εχει αντιλυφθει και γι'αυτο απεχει.Προπονητες και παικτες θα ερθουν και θα φυγουν χιλιαδες απο την ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ,ολοι στο τελος θα κριθουν για την προσφορα τους,Ειναι πολυ αδικο ομως η ολη και πολυ φιλοτιμη προσπαθια,που κανει φετος η ομαδα να μην εχει σαν μπροσταρη της την διοικηση της
ΥΓ.Τα επομενα 5 ματς του γαυρου ειναι εκτος με εμας τον βαζελο και εντος με τον Ατρομητο,Τριπολη και τον Εργοτελη
Τα επομενα 5 δικα μας ματς ειναι εκτος με ΟΦΗ(?),Ατρομητο και Βεροια και εντος με γαυρο και Εργοτελη
Εχω την εντυπωση πως με 10 βαθμους σ'αυτα τα παιχνιδια ειμαστε ακομα μεσα στο κολπο του πρωταθληματος.ΠΙΣΤΗ,ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΔΕΡΦΙΑ
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
ΥΓ.Τα επομενα 5 ματς του γαυρου ειναι εκτος με εμας τον βαζελο και εντος με τον Ατρομητο,Τριπολη και τον Εργοτελη
Τα επομενα 5 δικα μας ματς ειναι εκτος με ΟΦΗ(?),Ατρομητο και Βεροια και εντος με γαυρο και Εργοτελη
Εχω την εντυπωση πως με 10 βαθμους σ'αυτα τα παιχνιδια ειμαστε ακομα μεσα στο κολπο του πρωταθληματος.ΠΙΣΤΗ,ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΔΕΡΦΙΑ
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostas_Peraia4 την Κυρ 01 Φεβ 2015, 00:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.