Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Πόλυ σωστα, στο μετάξυ μας παιχνιδι φαίνεται τι παιχταρας είναι, έβγαινε κρυφός, κυρίως απο αριστερά όμως. Αυτός πήρε το ματς. Πολύ ουσιαστικός και πραγματικός γκολτζης.
Δεν τον παίρνουμε για αντιΠαπ άλλα για αντιΣαλπι στη βασική ενδεκάδα. Επιτέλους ο Μακ στα δεξια.
Τρομερή 4αδα μπροστά με Κλάους και Φακούντο και ας μην γελιομαστε με αυτά που συνέβησαν με Μακ, Τζιωλη κλπ που απουσίασαν τόσο καιρο, κανεις δεν εγγυάται οτι ολοι θα είναι ετοιμοπολεμοι. Θα έρθουν κ καρτες, πρεπει να εχεις καλούς να βάζεις.
Πάμε φουλ για πρωτάθλημα, πλεον και στο ρόστερ υπερτερουμε.
Υ.Γ.
Και ο βαζελος έχει 2 φορ, Μπεργκ, Πέτριτς και Καρελη.
Δεν τον παίρνουμε για αντιΠαπ άλλα για αντιΣαλπι στη βασική ενδεκάδα. Επιτέλους ο Μακ στα δεξια.
Τρομερή 4αδα μπροστά με Κλάους και Φακούντο και ας μην γελιομαστε με αυτά που συνέβησαν με Μακ, Τζιωλη κλπ που απουσίασαν τόσο καιρο, κανεις δεν εγγυάται οτι ολοι θα είναι ετοιμοπολεμοι. Θα έρθουν κ καρτες, πρεπει να εχεις καλούς να βάζεις.
Πάμε φουλ για πρωτάθλημα, πλεον και στο ρόστερ υπερτερουμε.
Υ.Γ.
Και ο βαζελος έχει 2 φορ, Μπεργκ, Πέτριτς και Καρελη.
Μπαμ μπουμ, παιχτάρα κ.λπ, το θέμα είναι πότε θα είναι έτοιμος να παίξει
στην οποια εβιαν σεντερ μπακ που ληγει το συμβολαιο ειναι το πουλεν μου ο μενσα(αααχχχχχχ)john4serres έγραψε:παρουσιαστηκε σημερα απο την εβιανKourdos έγραψε:Dany Nounkeu πήρε κάπου το μάτι μου.
ακυρο

Υ.Γ. τωρα που βρηκαμε την ρεζερβα του κοντου φερτε τον αντρα της βασως
ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ ΒΡΥΖΑ
ΠΑΛΙ ΑΠ ΤΟΝ ΒΟΥΚΙΤΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?
ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ ΒΡΥΖΑ
- paokovios1974
Αν δεν βγει ομως θα θα καταπιειτε τις καλτσες σαςnavigator11 έγραψε:Αν βγει παι-χ(τ) αρα όμως θα καταπιείτε τις γλώσσες σας!paokovios1974 έγραψε:Πως να τον κοιταξουμε στα ματια αυτος εχει αλαξει επιπεδο,οταν εμεις παιρνουμε νομποα και ντεβιτς αυτος παιρνει τον πασιγνωστοfalconakis έγραψε:Του δώρισαν το γάιδαρο τον κοίταζε στα δόντια!!!
Ρε είναι παικταράς και εαν έρθει και ο Κόστα τότε έχουμε ομάδα που σε ποιότητα μπορεί να κοιτάξει στα μάτια(εαν δεν ξεπερνάει) τον γαύρο!
Αφήστε την γκρίνια και χαρείτε το!!!!
ΤΟΝ ΜΆΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!
![]()
![]()
![]()
παικταρα
χαρα
![]()
![]()
![]()

guardian4 έγραψε:Υ.Γ. τωρα που βρηκαμε την ρεζερβα του κοντου φερτε τον αντρα της βασως
ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ ΒΡΥΖΑ
ειμαι με ζβ πηραμε φραπεδες και σε περιμενει λεει να κανεις το γλυπτο
θα αργησεις ρωταει?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++guardian4 έγραψε:Υ.Γ. τωρα που βρηκαμε την ρεζερβα του κοντου φερτε τον αντρα της βασως
ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ ΒΡΥΖΑ
γενικα πολλα γκολ και πολλες ασιστ ο ντεβιτς σερα.δεν ειναι σεντρεφορ.δημιουργουν αβερτα και αυτος και ο φακουντο.Sera4 έγραψε:μα το θεμα μου μπαρλοου και γκεο ειναι να δημιουργησω...δεν υπαρχει ενας ρημαδιασμενος παιχτης να μου δημιουργησει σε αυτη την ομαδα...δεν χρειαζεται ασβεστωτος...δημιουργος χρειαζεται ειτε εσωτερικος ειτε στον ασβεστη...ο ντεβιτς δεν δημιουργει τελειωνει...φοβερη τριαδα ο κλαους με τον φακουντο και τον ντεβιτς αλλα ποιος θα τους τροφοδοτει?αμα ειχα δημιουργικο κνετρο παει στο διαολο αλλα αφου δεν εχω...barlow4 έγραψε:γιατι χρειαζεται ντε και καλα το 4-3-3 εξτρεμ στον ασβεστη?
η επιτομη του 4-3-3 της βαλενθια επι μεντιετα κιλι γκονζαλες κλπ μονο san εξτρεμ ασβεστη δεν επαιζαν και γι αυτο αφησε εποχη εκεινη η ομαδα.
αν μπορει να κουβαλαει μπαλα οπως μπορει ο ντεβιτς οσο λιγοι 1000 φορες ετσι παρα εξτρεμ τυπου αφελαι.
και με κλαους κνετρο σαν αντι-κλαουντιο λοπεζ με φακουντο και ντεβιτς να ερχονται απο πισω κανεις μια τετοια απομιμηση μια χαρα.
μαλλον εχεις εσυ στο μυαλο σου ενα συστημα πολυ πιο σετ.με εξτρεμ στη θεση τους δεκαρι για δημιουργια κλπ.
δε λεω ετσι ειναι πιο ξεκαθαρα τα πραγματα ως προς το τι περιμενεις απο τον καθενα αλλα τσακαλε ξεκολλα.ντεβιτς λεμε.

Εαν μιλάμε για αγορές (όπως με Νομπόα) ή προσιτές οψιόν και όντως έρθει ή έρθει άλλος απο το ΙΔΙΟ ράφι τοτε.....
ας φτιάξουμε ένα άγαλμα στον Α.Α. γιατί δε νομίζω να πιστεύει κανείς οτι αν ήμασταν στο -10 θα πέρναμε (τέτοιους) παίκτες).
Εδώ φυσικά προκυπτουν και οι ευθύνες γιατί τέτοιες κινήσεις δεν έγιναν το καλοκαίρι (εφ όσον είχε ήδη γίνει μια αρχή με Νάτχο).
Οπως και να χει μικρό καλάθι μέχρι το τέλος και γήπεδο γεμάτο σε μπάλα (και μπασκετάρα και βολεευ και χάντμπολ...χρονιά για ΓΟΥΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ)
ας φτιάξουμε ένα άγαλμα στον Α.Α. γιατί δε νομίζω να πιστεύει κανείς οτι αν ήμασταν στο -10 θα πέρναμε (τέτοιους) παίκτες).
Εδώ φυσικά προκυπτουν και οι ευθύνες γιατί τέτοιες κινήσεις δεν έγιναν το καλοκαίρι (εφ όσον είχε ήδη γίνει μια αρχή με Νάτχο).
Οπως και να χει μικρό καλάθι μέχρι το τέλος και γήπεδο γεμάτο σε μπάλα (και μπασκετάρα και βολεευ και χάντμπολ...χρονιά για ΓΟΥΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ)
- john4serres
καλο εξτρεμ που μενει ελευθερος το καλοκαιρι απο την Ντεπορτιβο
ειναι ο Isaac Cuenca , 24 ετων

ειναι ο Isaac Cuenca , 24 ετων

- Περιπτερος
Ελλειψα και έγινε ...
Να έλθει το παιδί με το καλό.
Μπράβο, φοβερός παίκτης.
Μεγάλος παπάς, ίσως και αρχιμανδρίτης ... .
(Για αλλαγή του Παπ τον πήραμε ?)
Να έλθει το παιδί με το καλό.
Μπράβο, φοβερός παίκτης.
Μεγάλος παπάς, ίσως και αρχιμανδρίτης ... .
(Για αλλαγή του Παπ τον πήραμε ?)
Μα πως θελετε να παρουμε τον Βιειρινια απο τη στιγμη που δεν παιξαμε αντιμετωποι με τη Βολφσμπουργκ;
- ΑποστόληςΑ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: abg12d34, ace79grpaok, aformes, aisiodoksos, alp920, Asimos, astnord, ΑποστόληςΑ, barlow4, cellophan, che4, Darkphobia, Demir, denyparxeisalio, Dio4, Dipthong, eagle4, gerrard4, gsavvas, guardian4, gvpaok89, ilovegame27, john4serres, JohnMiami, karlat85, klainmein, Kopritakos, Kostas_Peraia4, Lord, makispaspartou, marley 4, mbison, mitsotakis, mpampos, Mīngus, navigator11, nikos_algio, obanebane, olafpaok, omerta76, paokovios1974, paoktzis, paprica, Pastor_of_Muppets, pepe, prist64, Rolson, seaman, Sera4, Simewn, sourmenetes, Spiros_S, STRAFNIK, teacher, teod1980, The_Stalker, theo G4, tsaknick, xlebouras, xristaras, Περιπτερος, Мир και 200 επισκέπτες
- paokovios1974
Μετα τον βελγοκυπριο μας φερνουν τον σερβοουκρανο,ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ
Μπράβο ρε τσάκαλεIndio έγραψε:Εαν μιλάμε για αγορές (όπως με Νομπόα) ή προσιτές οψιόν και όντως έρθει ή έρθει άλλος απο το ΙΔΙΟ ράφι τοτε.....