Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
mbison

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευση από mbison »

Πόλυ σωστα, στο μετάξυ μας παιχνιδι φαίνεται τι παιχταρας είναι, έβγαινε κρυφός, κυρίως απο αριστερά όμως. Αυτός πήρε το ματς. Πολύ ουσιαστικός και πραγματικός γκολτζης.

Δεν τον παίρνουμε για αντιΠαπ άλλα για αντιΣαλπι στη βασική ενδεκάδα. Επιτέλους ο Μακ στα δεξια.
Τρομερή 4αδα μπροστά με Κλάους και Φακούντο και ας μην γελιομαστε με αυτά που συνέβησαν με Μακ, Τζιωλη κλπ που απουσίασαν τόσο καιρο, κανεις δεν εγγυάται οτι ολοι θα είναι ετοιμοπολεμοι. Θα έρθουν κ καρτες, πρεπει να εχεις καλούς να βάζεις.
Πάμε φουλ για πρωτάθλημα, πλεον και στο ρόστερ υπερτερουμε.

Υ.Γ.
Και ο βαζελος έχει 2 φορ, Μπεργκ, Πέτριτς και Καρελη.
Άβαταρ μέλους
Pa0ki

Δημοσίευση από Pa0ki »

Μπαμ μπουμ, παιχτάρα κ.λπ, το θέμα είναι πότε θα είναι έτοιμος να παίξει
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

john4serres έγραψε:
Kourdos έγραψε:Dany Nounkeu πήρε κάπου το μάτι μου.
παρουσιαστηκε σημερα απο την εβιαν
ακυρο
στην οποια εβιαν σεντερ μπακ που ληγει το συμβολαιο ειναι το πουλεν μου ο μενσα(αααχχχχχχ) :) :)
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Υ.Γ. τωρα που βρηκαμε την ρεζερβα του κοντου φερτε τον αντρα της βασως
ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ ΒΡΥΖΑ
ΠΑΛΙ ΑΠ ΤΟΝ ΒΟΥΚΙΤΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

navigator11 έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:
falconakis έγραψε:Του δώρισαν το γάιδαρο τον κοίταζε στα δόντια!!!
Ρε είναι παικταράς και εαν έρθει και ο Κόστα τότε έχουμε ομάδα που σε ποιότητα μπορεί να κοιτάξει στα μάτια(εαν δεν ξεπερνάει) τον γαύρο!

Αφήστε την γκρίνια και χαρείτε το!!!!

ΤΟΝ ΜΆΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!

:pano: :pano: :pano: :pano:
Πως να τον κοιταξουμε στα ματια αυτος εχει αλαξει επιπεδο,οταν εμεις παιρνουμε νομποα και ντεβιτς αυτος παιρνει τον πασιγνωστο :) παικταρα :D χαρα :lol: :lol: :lol: :lol:
Αν βγει παι-χ(τ) αρα όμως θα καταπιείτε τις γλώσσες σας!
Αν δεν βγει ομως θα θα καταπιειτε τις καλτσες σας :mrgreen:
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

guardian4 έγραψε:Υ.Γ. τωρα που βρηκαμε την ρεζερβα του κοντου φερτε τον αντρα της βασως
ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ ΒΡΥΖΑ

ειμαι με ζβ πηραμε φραπεδες και σε περιμενει λεει να κανεις το γλυπτο

θα αργησεις ρωταει?
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

guardian4 έγραψε:Υ.Γ. τωρα που βρηκαμε την ρεζερβα του κοντου φερτε τον αντρα της βασως
ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ ΒΡΥΖΑ
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Sera4 έγραψε:
barlow4 έγραψε:γιατι χρειαζεται ντε και καλα το 4-3-3 εξτρεμ στον ασβεστη?
η επιτομη του 4-3-3 της βαλενθια επι μεντιετα κιλι γκονζαλες κλπ μονο san εξτρεμ ασβεστη δεν επαιζαν και γι αυτο αφησε εποχη εκεινη η ομαδα.
αν μπορει να κουβαλαει μπαλα οπως μπορει ο ντεβιτς οσο λιγοι 1000 φορες ετσι παρα εξτρεμ τυπου αφελαι.
και με κλαους κνετρο σαν αντι-κλαουντιο λοπεζ με φακουντο και ντεβιτς να ερχονται απο πισω κανεις μια τετοια απομιμηση μια χαρα.
μα το θεμα μου μπαρλοου και γκεο ειναι να δημιουργησω...δεν υπαρχει ενας ρημαδιασμενος παιχτης να μου δημιουργησει σε αυτη την ομαδα...δεν χρειαζεται ασβεστωτος...δημιουργος χρειαζεται ειτε εσωτερικος ειτε στον ασβεστη...ο ντεβιτς δεν δημιουργει τελειωνει...φοβερη τριαδα ο κλαους με τον φακουντο και τον ντεβιτς αλλα ποιος θα τους τροφοδοτει?αμα ειχα δημιουργικο κνετρο παει στο διαολο αλλα αφου δεν εχω...
γενικα πολλα γκολ και πολλες ασιστ ο ντεβιτς σερα.δεν ειναι σεντρεφορ.δημιουργουν αβερτα και αυτος και ο φακουντο.
μαλλον εχεις εσυ στο μυαλο σου ενα συστημα πολυ πιο σετ.με εξτρεμ στη θεση τους δεκαρι για δημιουργια κλπ.
δε λεω ετσι ειναι πιο ξεκαθαρα τα πραγματα ως προς το τι περιμενεις απο τον καθενα αλλα τσακαλε ξεκολλα.ντεβιτς λεμε.:)
Άβαταρ μέλους
Indio

Δημοσίευση από Indio »

Εαν μιλάμε για αγορές (όπως με Νομπόα) ή προσιτές οψιόν και όντως έρθει ή έρθει άλλος απο το ΙΔΙΟ ράφι τοτε.....
ας φτιάξουμε ένα άγαλμα στον Α.Α. γιατί δε νομίζω να πιστεύει κανείς οτι αν ήμασταν στο -10 θα πέρναμε (τέτοιους) παίκτες).
Εδώ φυσικά προκυπτουν και οι ευθύνες γιατί τέτοιες κινήσεις δεν έγιναν το καλοκαίρι (εφ όσον είχε ήδη γίνει μια αρχή με Νάτχο).
Οπως και να χει μικρό καλάθι μέχρι το τέλος και γήπεδο γεμάτο σε μπάλα (και μπασκετάρα και βολεευ και χάντμπολ...χρονιά για ΓΟΥΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ)
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

καλο εξτρεμ που μενει ελευθερος το καλοκαιρι απο την Ντεπορτιβο
ειναι ο Isaac Cuenca , 24 ετων

:D
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Ελλειψα και έγινε ...
Να έλθει το παιδί με το καλό.
Μπράβο, φοβερός παίκτης.
Μεγάλος παπάς, ίσως και αρχιμανδρίτης ... .

(Για αλλαγή του Παπ τον πήραμε ?)
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Μα πως θελετε να παρουμε τον Βιειρινια απο τη στιγμη που δεν παιξαμε αντιμετωποι με τη Βολφσμπουργκ;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: abg12d34, ace79grpaok, aformes, aisiodoksos, alp920, Asimos, astnord, ΑποστόληςΑ, barlow4, cellophan, che4, Darkphobia, Demir, denyparxeisalio, Dio4, Dipthong, eagle4, gerrard4, gsavvas, guardian4, gvpaok89, ilovegame27, john4serres, JohnMiami, karlat85, klainmein, Kopritakos, Kostas_Peraia4, Lord, makispaspartou, marley 4, mbison, mitsotakis, mpampos, Mīngus, navigator11, nikos_algio, obanebane, olafpaok, omerta76, paokovios1974, paoktzis, paprica, Pastor_of_Muppets, pepe, prist64, Rolson, seaman, Sera4, Simewn, sourmenetes, Spiros_S, STRAFNIK, teacher, teod1980, The_Stalker, theo G4, tsaknick, xlebouras, xristaras, Περιπτερος, Мир και 200 επισκέπτες
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Μετα τον βελγοκυπριο μας φερνουν τον σερβοουκρανο,ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Indio έγραψε:Εαν μιλάμε για αγορές (όπως με Νομπόα) ή προσιτές οψιόν και όντως έρθει ή έρθει άλλος απο το ΙΔΙΟ ράφι τοτε.....
ας φτιάξουμε ένα άγαλμα στον Α.Α. γιατί δε νομίζω να πιστεύει κανείς οτι αν ήμασταν στο -10 θα πέρναμε (τέτοιους) παίκτες).
Εδώ φυσικά προκυπτουν και οι ευθύνες γιατί τέτοιες κινήσεις δεν έγιναν το καλοκαίρι (εφ όσον είχε ήδη γίνει μια αρχή με Νάτχο).
Οπως και να χει μικρό καλάθι μέχρι το τέλος και γήπεδο γεμάτο σε μπάλα (και μπασκετάρα και βολεευ και χάντμπολ...χρονιά για ΓΟΥΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ)
Μπράβο ρε τσάκαλε :opaokara: :opaokara: :opaokara: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”