Παναιτωλικός - Π.Α.Ο.Κ. 0-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Re: Παναιτωλικός - Π.Α.Ο.Κ. 0-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμεν
ο γκολασα θα παιξει εκει οταν ειναι καλα
στην ουσια παιζουμε ενα ασυμετρο 4-4-2
με μακ πολυ μπροστα και απο την αλλη πλευρα οποιοσ και αν ειναι γινεται 3 κεντρικος χαφ
θα προτιμουσα ενα ξεκαθαρο 4-3-3 αλλα με περειρα παπ και κουλουρη
μαλλον σε 4-3-1-2 μπορεις να πας η αυτο το 4-4-2 που παιζεις αλλα με μαρτενς η γκολασα θα εισαι πιο καλα επιθετικα
θα βγαζεις πιο πολλες και πιο ποιοτικες επιθεσεις
στην ουσια παιζουμε ενα ασυμετρο 4-4-2
με μακ πολυ μπροστα και απο την αλλη πλευρα οποιοσ και αν ειναι γινεται 3 κεντρικος χαφ
θα προτιμουσα ενα ξεκαθαρο 4-3-3 αλλα με περειρα παπ και κουλουρη
μαλλον σε 4-3-1-2 μπορεις να πας η αυτο το 4-4-2 που παιζεις αλλα με μαρτενς η γκολασα θα εισαι πιο καλα επιθετικα
θα βγαζεις πιο πολλες και πιο ποιοτικες επιθεσεις
Δηλαδή αν κερδίζαμε στην Βέροια, την Βέροια, που είναι 3η, θα ήταν ματς τίτλου;georgedoulk2008 έγραψε:Ενα ματς που κριθηκε στο γκολ μεσα σε μια δυνατη επαρχιακη εδρα.
Με τον προτελευταιο παιζαμε. Αυτα τα ματς ο ΠΑΟΚ ετσι πρεπει να τα καθαριζει.
Μπραβο σε ολους.
4 αγωνιστικές έχουμε παίξει αδερφέ.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Μην τσιμπατε ρε. Δεν το λεω για να μειωσω την νικη. Απλά πρέπει να βάζουμε τον πύχη εκει που πρέπει.
Ο ΠΑΟΚ που θα σηκώσει Τιτλους ετσι πρεπει να βλέπει αυτά τα ματς.
Επι Σαντος ημασταν 2 χρονια αηττητοι στην επαρχία. Γιαυτο χτυπησαμε και Πρωταθλημα.
Ο ΠΑΟΚ που θα σηκώσει Τιτλους ετσι πρεπει να βλέπει αυτά τα ματς.
Επι Σαντος ημασταν 2 χρονια αηττητοι στην επαρχία. Γιαυτο χτυπησαμε και Πρωταθλημα.
- SePuLtUrA_4_
Αδερφε ντινο εισαι σε υπερβολικο βαθμο αδικος για τον κοντο εχτες. Και εγω δεν τον παω και τον κραζω απο τη μερα που γύρισε στον ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ εχτες για μενα ο κοντος ηταν το μεγαλύτερο τρεχαντιρι. Ετρεχε σαν παλαβος και ηταν παντου. Εκοψε πολλες μπαλιες και αμυντικα βοηθησε παρα πολυ. Ουτε βαλτος ειμαι ουτε τιποτα. Η μπαλα δεν ειναι μονο ασιστ και γκολ. Ο κοντος εχτες μαζι με τσανδαρη, κατσε και βιτορ ηταν οι κορυφαίοι του γηπεδου απο πλευρας διαρκειας αποδοσης.Dinos_Liverpool έγραψε:Το να έχουμε σήμερα 6 ψήφους στον Σαλπιγγίδη, το θεωρώ δούλεμα κανονικό! Άντε και σας άρεσε και δεν ήτανε τόσο απαράδεκτος, όσο μου φάνηκε εμένα, αλλά για MVP...παράνοια σκέτη!
Ώρες- ώρες σκέφτομαι το εξής: θα βάζουμε 4-5 παίκτες και θα ψηφίζετε έναν από αυτούς. Με τον τρόπο αυτό, τουλάχιστον εγώ, θα είμαι πιο ήρεμος!
Άκου 6 ψήφοι! ΕΛΕΟΣ!!!
μια χαρα ηταν ολοι χτες. και ο κοντος μπροστα και ο ψηλος πισω και οι κοντοι στο κέντρο και γενικά όλοι. μονο οι γλύκος και σκόνδρας λιγο δεν ακολούθησαν αλλα το θεωρω ως παρένθεση σε ενα σερι θετικότατων εμφανίσεων....
συνεχίζουμε....
υγ: έντονος ο προβληματισμός για τη μη χρησιμοποίηση Μάρτενς. ειδικά χθες μετα το 70 που δυσκολευόμασταν να κρατήσουμε σωστά τη μπαλα περίμενα ότι θα μπει....
υγ2: μβπ παλι Τζανδάρη θα το ριξω γιατι συνεχίζει να με εκπλήσει με την αθόρυβη αλλα μεγάλη προσφορά του στην ομαδική λειτουργία.....
συνεχίζουμε....
υγ: έντονος ο προβληματισμός για τη μη χρησιμοποίηση Μάρτενς. ειδικά χθες μετα το 70 που δυσκολευόμασταν να κρατήσουμε σωστά τη μπαλα περίμενα ότι θα μπει....
υγ2: μβπ παλι Τζανδάρη θα το ριξω γιατι συνεχίζει να με εκπλήσει με την αθόρυβη αλλα μεγάλη προσφορά του στην ομαδική λειτουργία.....
Μαρτενς geo δυστυχώς όσο τον έχω δει ενώ βλέπω ότι προσπαθεί σωματικά δεν.. Κριμα
και ομως στο προηγούμενο ματς που έιπαξιε έδειξε οτι βρίκσει πατήματα. βεβαια απο τοτε περάσαν τρια ματς οπου ειναι εκτός....
πιστεύω ότι την πεμπτη θα ξεκινήσει.....
πιστεύω ότι την πεμπτη θα ξεκινήσει.....
πονεσε καποιους το χθεσινο διπλο απο οτι ειδα.Θα υπαρξει μεγαλυτερος πονος σε λιγες μερες 
Μηπως να βαζετε μονο αυτον που θελεις εσυ ωστε να εισαι ακομα πιο ηρεμος???Dinos_Liverpool έγραψε:Το να έχουμε σήμερα 6 ψήφους στον Σαλπιγγίδη, το θεωρώ δούλεμα κανονικό! Άντε και σας άρεσε και δεν ήτανε τόσο απαράδεκτος, όσο μου φάνηκε εμένα, αλλά για MVP...παράνοια σκέτη!
Ώρες- ώρες σκέφτομαι το εξής: θα βάζουμε 4-5 παίκτες και θα ψηφίζετε έναν από αυτούς. Με τον τρόπο αυτό, τουλάχιστον εγώ, θα είμαι πιο ήρεμος!
Άκου 6 ψήφοι! ΕΛΕΟΣ!!!
Φιλε Dino, γραφεις παντα ωραια και ηρεμα και απορω με το υπεροπτικο αυτο σχολιο σου.
- Μπαρκαρούτσος
Καλα σε κατι εμετικα που γραφει εκεινος εγραψα χθες βραδυ μια απαντηση... αλλα μου ηρθαν φλασια τα λογια σου καποια στιγμη που ειπες "τα γραφω, ξεθυμαινω και μετα τα σβηνω..."RoMaN έγραψε:Τον χάλασε η παρέα με τον Κρανάτο!
Από του χάρου τα δόντια με γλίτωσες Ρομάν με τις συμβουλές σου. :'(