29.Róbert Mak
- ΑποστόληςΑ
Re: 11.Róbert Mak
Μόλις γράφω κάτι πέφτει ο πέλεκυς...
Το προσπερνάω λόγω ανωτερότητος...
Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν έχουμε εξτρέμ και αν ποτέ χρειαστεί να παίξουμε χωρίς Μακ θα το καταλάβουμε και μάλλον επώδυνα.
Το προσπερνάω λόγω ανωτερότητος...
Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν έχουμε εξτρέμ και αν ποτέ χρειαστεί να παίξουμε χωρίς Μακ θα το καταλάβουμε και μάλλον επώδυνα.
ΠΑπ σαλπι εξτρεμ και ίσως γκολάρα μαρτενς.. Και πιο πίσω ποζογλου..
Για αυτό ακόμα και ο γιαννιωτας μου φάνηκε καλή λύση στο τέλος ..πόσο μάλλον σισοκο
Υγ ο λάμα πήγε Ουγκαρια νομίζω
Για αυτό ακόμα και ο γιαννιωτας μου φάνηκε καλή λύση στο τέλος ..πόσο μάλλον σισοκο
Υγ ο λάμα πήγε Ουγκαρια νομίζω
Χωρίς εξτρεμ αν χρειαστεί να παίξουμε θα ξέρει ο Άγγελος τι θα κάνει
εξάλλου το αγαπημένο του είναι το 3-5-2 οπότε θα καλύψει αλλιώς το κενό αν χρειαστεί να παίξουμε χωρίς το μακ
Π.Α.Ο.Κ είσαι την ταρίφα την κόψαμε ήδη θα χορτάσουμε 4αρες να βλέπουμε φέτος

Π.Α.Ο.Κ είσαι την ταρίφα την κόψαμε ήδη θα χορτάσουμε 4αρες να βλέπουμε φέτος
- paokovios1974
Re: Róbert Mak
Ο παικτης ΟΡΓΩΝΙΕΙΕΙpaokovios1974 έγραψε:Welcome Mak make us forget adelino soon very soon if its possible

Ποδοσφαιριστής με πολύ καλά στοιχεία, όπως δύναμη, ταχύτητα, ανεκτή τεχνική και καλή τακτική παιδεία, ενώ μοιάζει να είναι 100% επαγγελματίας μέσα και έξω από το γήπεδο, με φιλοδοξίες και σε πολύ καλή ηλικία. Θέλει δουλειά στα τελειώματα και στη περιοχή, αλλιώς ο Άγγελος θα τον κουμαντάρει σαν πλέη στέησιον φωνάζοντας, για πολύ καιρό ακόμα. Φαίνεται να βελτιώνεται συνεχώς πάντως. Όπως και να έχει, είναι συνεχώς από τους πιο επικίνδυνους παίχτες που έχουμε. Είναι από τα ατού μας φέτος.
Σε πιστεψα απο τη πρωτη στιγμη και δε πεφτω εξω ευκολα.
Γουσταρεις που παιζεις στον ΠΑΟΚ και εμεις γουσταρουμε που παιζεις για τον ΠΑΟΚ.

Γουσταρεις που παιζεις στον ΠΑΟΚ και εμεις γουσταρουμε που παιζεις για τον ΠΑΟΚ.
-
- Aureliano Buendia
μακ -στοχ η μακ - βιερινια στα ακρα με μαρτενς 10αρι
ετσι θελω την ομαδα επιθετικογενη στο φουλ με τεχνικη και ταχυτητα
ετσι θελω την ομαδα επιθετικογενη στο φουλ με τεχνικη και ταχυτητα