Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από Realcon »

@ Kostomanolis
Δεν μίλαγα για σένα και σου ζητώ συγνώμη για την όπια αναστάτωση. Αυτό που είπα έχει να κάνει γενικά με τον Έλληνα, του τύπου... Όλα τα ξέρω!
Δεν είχα καμία πρόθεση και ούτε έχω. Για όνομα του Θεού και της Παναγίας, μα... Δεν σε ξέρω καθόλου!
Στο ποστ μου μιλάω για φωνές στα ραδιόφωνα επίσης ξέρω κανέναν;
Και πάλι συγνώμη αν νόμιζες ότι μίλαγα για σένα.

Για τα παιδιά τα άλλα θέλω να πω ότι, αυτό που είπα, δεν νομίζω να το ακούσατε πρώτη φόρα και βέβαια υπάρχουν άνθρωποι με χαρίσματα και γνώστες κλπ. Ακούσατε όμως και πολλούς εκφωνητές - δημοσιογράφους, που μιλήσανε με το στυλ... Ο Ιβαν, δεν ξέρει τον χώρο, άλλο καπνά εργοστάσια κλπ κι άλλο το ποδόσφαιρο και δώσε αναλύσεις. Αυτοί είχαν την εμπειρία ως παράγοντες του ποδοσφαίρου; Είχαν επιχειρήσεις με καπνά; Την ανάλυση την κάνουν όμως. Αυτό γενικά έχει περάσει σε αρκετούς αδερφούς. Ανάλυση στην ανάλυση, με αποτέλεσμα ο αρνητισμός να μεγαλώνει.
Μίλησα γενικά για την νοοτροπία που έχουμε ως Έλληνες "ξερόλες"

ΥΣ.Ένα μεγάλο συγνώμη για άλλους τους περιπτεράδες. Το περίπτερο το ανάφερα ως προς το μέγεθος του. Γιατί ως επιχείρηση, βεβαίως και είναι σοβαρή.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

Και πιο κερδοφόρα απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ φίλε μου Αυστραλέ..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Και πολυ ευκολο να κλεισει σν αρχισεις τα βερεσε
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Realcon έγραψε:@ Kostomanolis
Δεν μίλαγα για σένα και σου ζητώ συγνώμη για την όπια αναστάτωση. Αυτό που είπα έχει να κάνει γενικά με τον Έλληνα, του τύπου... Όλα τα ξέρω!
Δεν είχα καμία πρόθεση και ούτε έχω. Για όνομα του Θεού και της Παναγίας, μα... Δεν σε ξέρω καθόλου!
Στο ποστ μου μιλάω για φωνές στα ραδιόφωνα επίσης ξέρω κανέναν;
Και πάλι συγνώμη αν νόμιζες ότι μίλαγα για σένα.

Για τα παιδιά τα άλλα θέλω να πω ότι, αυτό που είπα, δεν νομίζω να το ακούσατε πρώτη φόρα και βέβαια υπάρχουν άνθρωποι με χαρίσματα και γνώστες κλπ. Ακούσατε όμως και πολλούς εκφωνητές - δημοσιογράφους, που μιλήσανε με το στυλ... Ο Ιβαν, δεν ξέρει τον χώρο, άλλο καπνά εργοστάσια κλπ κι άλλο το ποδόσφαιρο και δώσε αναλύσεις. Αυτοί είχαν την εμπειρία ως παράγοντες του ποδοσφαίρου; Είχαν επιχειρήσεις με καπνά; Την ανάλυση την κάνουν όμως. Αυτό γενικά έχει περάσει σε αρκετούς αδερφούς. Ανάλυση στην ανάλυση, με αποτέλεσμα ο αρνητισμός να μεγαλώνει.
Μίλησα γενικά για την νοοτροπία που έχουμε ως Έλληνες "ξερόλες"

ΥΣ.Ένα μεγάλο συγνώμη για άλλους τους περιπτεράδες. Το περίπτερο το ανάφερα ως προς το μέγεθος του. Γιατί ως επιχείρηση, βεβαίως και είναι σοβαρή.
Οκ μαν... όλα καλά
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

rainmaker έγραψε::) Όντως ο Realcon δεν το πρόσεξε και φαντάζομαι καταλαβαίνει και ο ίδιος οτι ήταν χοντροκομμένο.
Ειλικρινά δεν το πρόσεξα. Σε ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη και τα καλά σου λόγια.

Και πάλι συγνώμη για την αναστάτωση.

ΟΝ τώρα.

Πιστεύω στον Σαββίδη, γιατί απλά είναι επιτυχημένος και θέλω επίσης να πιστεύω ότι γράφονται η ακούγονται, με 3 κινήσεις μεταγραφικές και με οδηγό τον Άγγελο, που είναι το σωστό να γίνει, θα έχουμε ανατροπή στο κλίμα. Μέχρι τότε που δεν θα είναι πολύς καιρός λίγο υπομονή.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Το ότι δεν μας λένε οι ΑΡΔ τι συμβαίνει στην Π.Α.Ε. μέσα, δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνει τίποτα!
Επίσης, η Π.Α.Ε. δεν θα μας δώσει και λογαριασμό για το τι γίνεται κάθε μέρα (αποφάσεις, τηλεφωνήματα, συμβούλια κτλ), με ανακοινώσεις στο Facebook και στη σελίδα της.

Υπομονή. Αν φτάσει ο πρώτος επίσημος αγώνας και δείξουμε πραγματική εικόνα διάλυσης, τότε ας αρπάξουμε τις λόγχες και τις δάδες.
DASKALOS4

Δημοσίευση από DASKALOS4 »

eorptol έγραψε:Ολα τα τμηματα χρειαζονται τα διαρκειας και το ποδοσφαιρο σληθεια ο κατσαριδας που λεγατε πολλοι ειναι καλος τωρα ;

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος. Μίλησε για το κοινό εισιτήριο διαρκείας και τόνισε πως γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια σε όλα τα τμήματα αλλά και πως οι σχέσεις όλων στον σύλλογο είναι εξαιρετικές.

Αναλυτικά:

Για το κοινό εισιτήριο διαρκείας:

“Ήταν μια πρόταση των συνδέσμων στην Γενική Συνέλευση το οποίο το είδαμε πάρα πολύ θετικά και πήραμε απόφαση να βγάλουμε ένα κοινό διαρκείας για τα έξι αθλήματα που έχει η ομάδα στην Α’. Είμαστε η μόνη ομάδα που βρισκόμαστε σε τόσο καλή κατάσταση. Θα βγάλουμε ένα κοινό διαρκείας και εκτιμήσαμε πως ένα ποσό των 30 ευρώ θα είναι καλή τιμή. Είχαμε μια ανταπόκριση μεγάλη επειδή το κάναμε άμεσα αλλά και επειδή είναι η τιμή προσιτή. Δεν είναι διάρκειες ουσιαστικά αλλά κάρτα μέλους. Να μην ξεχνάμε πως στο βόλεϊ κάνουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα στο βόλεϊ και πιστεύω πως θα κάνουμε την υπέρβαση και θα χτυπήσουμε το πρωτάθλημα”.

http://inpaok.com/185939/ανταπόκριση-στ ... aok.com%29

Λεει αρκετα ενδιαφεροντα
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

marley 4 έγραψε:ναι δεν ειμαι ο πιο καλοβουλος εδω μεσα το ξερω

ειναι ελατωμα που παθιαζομαι ακομα και σε τετοια ηλικια αλλα ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ..

δεν εθιξα σε προσωπικο και φλεγον ζητημα κανεναν συνοπαδο διαφωνω με ηπιο και μη τροπο σε θεσεις περι ΠΑΟΚ και μονο
οπως θα δεις ουτε σε κοινωνικα και πολιτικα θεματα παιρνω θεση δεν με ενδιαφερει κοθολου

ομως εγω δεν εφτασα στο εσχατο σημειο που εφτασε ο αλλος να αναφερω χωρις να ξερω τι περασε η περναει καποιος εδω στην ζωη του καταλαβες? οπως και εσυ δεν ξερεις ποιος ειμαι και τι ειμαι οποτε κρατα μια πισηνη και καταλαβε οτι πηγε προσωπικα και ποναει το θεμα

κριτικη κανουμε στον σαββιδη σχετικα με τον ΠΑΟΚ οχι με τις δουυλεις του νομιζω και ενα παιδακι καταλαβαινει την διαφορα
κριτικη που κανει ο οπαδοσ πχ της τσελσι στον αμπραμοβιτς για την τσελσι οχι για αλλες δουλειες

οτι εχει καλη συμπερηφορα ο αλλος δεν σημαινει οτι δεν πεταξε μαλακια αν δεν μπορεις να το δεις δεν φταιω εγω

Μάρλει παικταρά μου μην τρελαίνεσαι . Εισαι τσακαλακι και το χουμε καταλαβει καποιοι εστω κι απο δω κιολας.
ΠΑΟΚ εισαι και μη μασας οτι και να ναι θα την βρεις την ακρη ειμαι σιγουρος
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Μαρλευ εισαι σωστος κ οντως το διατυπωσε λαθος ο Ριαλκον,αυτο δεν παει να πει οτι δεν ειναι σωστο αυτο που ηθελε να πει,εμεις κρινουμε κ κατακρινουμε τον Σαββιδη οχι μονο για τον ΠΑΟΚ αλλα για τα παντα,καθομαστε κ λεμε γιατι πηρε ελικοπτερο γιατι πηρε την ταδε εκταση γιατι το ενα γιατι το αλλο,δεν μιλαω μοναχα για εμας εδω μεσα στο φορουμ ολοι μας ξερουμε τι παιζει στα ραδιοφωνα κ στις εφημεριδες ενας πολεμος εναντιων του που καθημερινα αυξανει ενταση.
Ξεχναμε ολα τα θετικα που εχει κανει κ ολα οσα θελει να κανει.
Για καποιον που εγραψε οτι ειναι λαθος το μανατζμεντ θα ηθελα απλα να του παραθεσω οτι εχουμε 20% αυξηση των εσοδων απο τα τηλεοπτικα 70% αυξηση των εσοδων απο την μπουτικ 10% αυξηση στις χορηγιες 30% αυξηση στις διαφημισεις μεσα σε 2 χρονακια........
Ναι στο αγωνιστικο τμημα οι οποιες κινησεις εχουν γινει μεχρι τωρα δεν αποδιδουν οπως θα θελαμε (κ ο ιδιος προφανως) αλλα δεν νομιζω οτι ειναι λογος για να κανουμε τετοιας κλιμακας επιθεση εναντιων του (μιλαω για ολους).
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

abg12d34 έγραψε:δηλ. marley4 εισαι περιπτερας ???
:o :o :o :o :shock:

και εαν εισαι σημαινει οτι μπορεις να κανεις επιχειρηματικες υποδειξεις???
Τώρα το είδα αυτό!!!
Πρώτον δεν πήγαινε στον αδερφό αυτο και μιλάω ειλικρινά.
Δεύτερον και το σημαντικότερο, marley4 χίλια συγγνώμη από την ψυχή μου. Αδερφέ τεράστια συγγνώμη!!!
Θεώρησα έτσι όπως το έγραψα ότι θα έβγαινε γενικά σαν την νοοτροπία που έχουμε. Συγγνώμη ξανά!
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

Realcon έγραψε:
abg12d34 έγραψε:δηλ. marley4 εισαι περιπτερας ???
:o :o :o :o :shock:

και εαν εισαι σημαινει οτι μπορεις να κανεις επιχειρηματικες υποδειξεις???
Τώρα το είδα αυτό!!!
Πρώτον δεν πήγαινε στον αδερφό αυτο και μιλάω ειλικρινά.
Δεύτερον και το σημαντικότερο, marley4 χίλια συγγνώμη από την ψυχή μου. Αδερφέ τεράστια συγγνώμη!!!
Θεώρησα έτσι όπως το έγραψα ότι θα έβγαινε γενικά σαν την νοοτροπία που έχουμε. Συγγνώμη ξανά!

δεκτη φυσικα η συγγνωμη δεν υπαρχει θεμα αδερφε ολοι εχουμε τισ κακεσ στιγμες μας η διατυπωη ηταν μεγα λαθος που δεν αφορα μονο εμενα απλα εχω την συνειθεια να μην ειμαι ηρεμος
παντως και παλι διαφωνω με το σκεπτικο να σου δωσω ενα προσφατο παραδειγμα μαντσεστερ γιουν εβγαλαν μεγαλη αντιδραση σχετικα με τον μογιες και λοιπον τι σημαινει αυτο οτι καθε αγγλος την λεει στους γκλειζερ σε πειπεδο διοικησησ επιχειρησεων? οχι βεβαια και παρομοιο παραδειγμα υπαρχει σε καθε μεγαλη ομαδα
με το ιδιο σκεπτικο θα επρεπε οπως ειπε και ο μεγας φιλοσοφος δωνης οσοι εχετε πτυχιο προπονητικης θα μιλατε οι αλλοι οχι
καταλαβαινεις οτι δεν στεκει αυτο

οι σφ τα πανε καλα με σαββιδη και ψαχνουμε αλλο αορατο εσωτερικο εχθρο? και το βρηκαμε στους ραδιοφωνατζιδες? ε οχι
ο κοσμος εχει κριτηριο και αντανακλαστικα βλεπει οτι κατι δεν παει καλα και κραζει και δεν αγοραζει διαρκειας δεν μπορει κανενας να πει οτι ειναι χαζος ο κοσμος η οτι πολεμαει τον σαββιδη
να ξεμπερδευουμε με τα κλισε και να δουμε την πραγματικοτητα ο οπαδος ενδιαφερεται να παει καλα η ομαδα και θα κραξει και θα πει οτι γουσταρει πολεμο δεν κανει βλεπει οτι υπαρχει προβλημα και βγαζει ανησυχια

ΠΑΟΚ ειμαστε και οχι φιλολογικος συλλογος να μιλαμε με το σεις και το σας δειχνετε μεγαλη επιμονη σε ενα θεμα(μην ακουστει τιποτα αρνητικο για την παε) λες και ειναι ζητημα ζωης η θανατου

σε τελικη αναλυση ο κοσμος πρεπει να ξεσπαει σε φορουμ καφενεια ραδια κτλ γιατι αλλιως θα ξεσπασει στο γηπεδο
και για να μην δουμε ενδεκαδα με νικα μανικα και καραμανικα θα κραζουμε θεους και δαιμονες
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

marley 4 έγραψε:......
.........δουμε ενδεκαδα με νικα μανικα και καραμανικα θα κραζουμε θεους και δαιμονες

ωπα ρε μεγαλε

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Τώρα που το σκέφτομαι γιατί δεν τους ταίζει ο Ivan;Να δίνει κάποια χιλιάρικα;Τίποτα δεν είναι για τον Ιωάννη!Ο Μαρινάκης έχει ολόκληρο σύστημα δημοσιογράφων που των προστατεύουν!Ρε κόλκα άμα σου δώσουν 10 χιλιάρικα θά τα λές αλλιώς;Τόσο κοστολογής την ιδέα σου;
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Marley4, τελικά μήπως δεν κατάλαβες τι έγραψα ? Εγώ μίλησα για αρνητισμό που όταν το μεγαλώνουμε μόνο κακό κάνουνε. Δεν είπα ποτέ ότι ο κόσμος δεν έχει κριτήριο. Είπα ότι γίνεται αναπαραγωγή από εκφωνητές και δημοσιογράφους αυτά που λένε, που κάποια στιγμή ΑΘΕΛΑ του κάνει κακό στην ομάδα επειδή απλά παπαγαλιζει για μένα αυτά που ακούστηκαν. Πόσες φορές έχουμε μιλήσει για τους αρδ εδώ μέσα,. Απαντάω ο ίδιος πολλές φορές.
Και τελευταίο ότι τελικά σύμφωνα με αυτά που έγραψες, αυτοί που θα κράξουν έχουν το δίκιο και αυτοί που κάνουν υπομονή όχι. Αυτό καταλαβαίνω. Επίσης βλέπω μια ταραχή λες και ήμαστε στον μήνα Σεπτέμβριο. Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Βέβαια ο κόσμος και εγώ μέσα θέλω μεταγραφές. Ναι υπάρχει στασιμότητα στα διαρκείας, ναι δεν γίνονται ακόμη μεταγραφικές κινήσεις που θα θέλαμε. Αλλά το να λες ότι ο κόσμος έχει δίκιο επειδή φωνάζει.. .Μέσα σε αυτην την φωνή είμαι και εγώ με την διαφορά ότι λέω υπομονή. Αλλά δεν αρέσει η φωνή μου. Δίνεις δίκιο μόνο σε αυτόν που θα γκρινιάξει. Αυτό μου έδωσες να καταλάβω.

ΥΣ. Να φωνάξω να γκρινιάξω γιατί φτάσαμε στο τέλος το καταλαβαίνω αλλά μόλις άρχισε η μεταγραφική περίοδος.
ΥΣ2. Ο Έλληνας από την φύση του είναι ανυπόμονος. Μόνο με το μνημόνιο έχει υπομονή. Φοβερό!!!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

buffalobill4 έγραψε:Προσπαθω γενικα να ειμαι ανθρωπος ηπιων τονων.

Απο περισυ πολλα πραγματα δεν μου αρεσαν στο σχεδιασμο με τους δανεικους σαπιους παιχτες. Ποτε δεν αρχισα τις κορωνες και τα μπινελικια ποσο μαλλον σε ενα φορουμ.

Φετος και ενω δεν ηθελα τον Αγγελο ειπα θα τουμπεκιαστω ρε φιλε γιατι ομολογουμενως ειναι ΠΑΟΚτσης και ποναει την ομαδα. Θα δωσει το 101% για να πετυχει. Ε αυτο που γινεται πλεον στην ομαδα δεν περιγραφεται καν απο τον ορο Μπουρδελο.

1)Ανακοινωση παιχτη που ακομα δεν εχει υπογραψει κανα 15αρια μερες μετα
2) Τσαλιμακια Λουκας-Χακομπο για να αφησεις τον μεν πρωτο να παει τζαμπα ουσιαστικα στην ομαδα της πολης του και για το δευτερο επειδη ειναι απλος στουρνος που περσι εσυ ο πιο στουρνος τον εκανες συμβολαιο 3ετες (μη χασεις το κελεπουρι) με 350 χιλιαρικα.
3)Ανανεωση του πιο αξιοπιστου σεντερ φορ σου τα τελευται 4 χρονια... (εδω και 5 μηνες συζητανε)
4) Διατηρηση (πλην του Τσιστιακοφ προς το παρον) του ιδιου αποτυχημενου (για 4 μεταγραφικες περιοδους) επιτελειου μεταγραφων.

Για να μην το χοντρυνω και πω καμια κουβεντα για την κεφαλη της ΠΑΕ (Σαββιδη εννοω) θα πω απλως οτι μαλλον Ιβαν μετα απο 2 χρονια στραβα αρμενιζεις. Και αν δεν εχεις σκοπο να μας ανεβασεις επιπεδο, τι κουραζεις και τον εαυτο σου και μας?
:roll:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”