Νεος Τεχνικός Διευθυντής
- ΑποστόληςΑ
Re: Νεος Τεχνικός Διευθυντής για νέα αρχή
Κερδίζει πόντους ο Π.Κωνσταντινίδης
paoknextgeneration - Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015
Ο Π.Κωνσταντινίδης, γνωστός Σβούρας βοηθάει τον ΠΑΟΚ από πολλά επίπεδα, όντας αθόρυβος εργάτης. Τον τελευταίο καιρό οι μετοχές του έχουν ανέβει κατακόρυφα. Η αλληλεπίδρασή του με τον Ιάκωβο Αγγελίδη, ο ρόλος του στις μεταγραφές ποδοσφαιριστών από την Superleague τον έχουν ανεβάσει στα μάτια του μεγαλομετόχου, ενώ στα πολλά συν τους συνυπολογήστε και τη σχέση του με τους οπαδούς. Δεν αποκλείεται τελικά αυτός να είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής, έκπληξη μεγατόνων. Μην ξεχνάτε πως στο παρελθόν έφερε στην Τούμπα τον πολύ, Λάζλο Μπόλονι.
paoknextgeneration - Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015
Ο Π.Κωνσταντινίδης, γνωστός Σβούρας βοηθάει τον ΠΑΟΚ από πολλά επίπεδα, όντας αθόρυβος εργάτης. Τον τελευταίο καιρό οι μετοχές του έχουν ανέβει κατακόρυφα. Η αλληλεπίδρασή του με τον Ιάκωβο Αγγελίδη, ο ρόλος του στις μεταγραφές ποδοσφαιριστών από την Superleague τον έχουν ανεβάσει στα μάτια του μεγαλομετόχου, ενώ στα πολλά συν τους συνυπολογήστε και τη σχέση του με τους οπαδούς. Δεν αποκλείεται τελικά αυτός να είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής, έκπληξη μεγατόνων. Μην ξεχνάτε πως στο παρελθόν έφερε στην Τούμπα τον πολύ, Λάζλο Μπόλονι.
-
τσιριγώτης
Μωρέ αυτοί δεν θέλουν λύπηση,άστους να είναι μόνοι στο γήπεδο. Η μόνη ομάδα παγκοσμίως που όλους τους πρώην τους έχουμε κάνει μεγαλοπαραγοντες και προπονηταδες και τους αφήνουμε την μαύρη τύχη της ομάδας στα χέρια τους, εδώ γελάμε. ..να σημειωθεί ότι οι παλαίμαχοι μας που τους έχουμε θεούς μας έχουν πουλήσει κατά το παρελθόν και έχουν πάει σε γαυροβαζελους . Ο ένας με το ελικόπτερο του βαρδινογιαννη, ο άλλος με δηλώσεις πως του πάνε τα κόκκινα κτλ. Καταντια
διαφωνώ στο μονη ομάδα παγκοσμίως, απο τη στιγμή που οι περισσότερες ομάδες (και δη μεγάλα κλαμπ) έχουν παλαιούς αθλητές τους να στελεχώνουν τα τμήματα τους. βλ. Ρεάλ, ΜανΓιουν, Μπάρτσα, Άρσεναλ, Μπάγερν κτλ κτλ...
O Λουις Ενρικε,μετα το δρομολογιο Ρεαλ-Μπαρτσα σαν παικτης,
θα μπορουσε να κανει το αντιστροφο σαν προπονητης?
Η ο Φιγκο,θα μπορουσε να επιστρεψει στην Μπαρτσα
ακομη και σαν πορτιερης?
Ο σβουρας μου ειναι συμπαθης,αλλά Τ.Δ.?
Το γαμωτο ειναι οτι τον θελει ο γαμπρος μου.
θα μπορουσε να κανει το αντιστροφο σαν προπονητης?
Η ο Φιγκο,θα μπορουσε να επιστρεψει στην Μπαρτσα
ακομη και σαν πορτιερης?
νταξ. με βάζεις και εσυ παραδείγματα τι να λέω τώρα...
αλλά μάλλον κατάλαβες(ατε) τι εννοώ οπότε οκ!
υγ: να προβλέψω ενδοοικογενειακές διαμάχες;
υγ2: ο σβούρας σαν τδ είναι ένα θέμα που μπορεί να συζητηθεί. βέβαια, το δείγμα που έχουμε είναι (χρονικά) πολύ μικρό αλλά παρόλα ταυτα, έχει (σημαντικά) θετικά γεγονότα υπέρ του... όπως πχ μπολόνι και αντίδραση του κατα την φυγή αυτού... συν τα εντελώς διαφορετικά οικονομικά δεδομένα τότε.... επίσης ότι είναι γέννημα θρέμμα ΠΑΟΚτσάκι.... πάντως ενώ το είχα σαν σκέψη, δεν μπορώ ακόμα να ξερω αν είμαι θετικός, αρνητικός ή στο ενδιάμεσο (μάλλον για το τελευταίο παω)....
τέλος, αν θέλει κανείς να σχολιάσει επι τούτου, μπορεί να το κάνει στο τόπικ του Παντελή Κωνσταντινίδη
αλλά μάλλον κατάλαβες(ατε) τι εννοώ οπότε οκ!
υγ: να προβλέψω ενδοοικογενειακές διαμάχες;
υγ2: ο σβούρας σαν τδ είναι ένα θέμα που μπορεί να συζητηθεί. βέβαια, το δείγμα που έχουμε είναι (χρονικά) πολύ μικρό αλλά παρόλα ταυτα, έχει (σημαντικά) θετικά γεγονότα υπέρ του... όπως πχ μπολόνι και αντίδραση του κατα την φυγή αυτού... συν τα εντελώς διαφορετικά οικονομικά δεδομένα τότε.... επίσης ότι είναι γέννημα θρέμμα ΠΑΟΚτσάκι.... πάντως ενώ το είχα σαν σκέψη, δεν μπορώ ακόμα να ξερω αν είμαι θετικός, αρνητικός ή στο ενδιάμεσο (μάλλον για το τελευταίο παω)....
τέλος, αν θέλει κανείς να σχολιάσει επι τούτου, μπορεί να το κάνει στο τόπικ του Παντελή Κωνσταντινίδη
K_geo,εγω εχω μεγαλες απαιτησεις,γι αυτο στοχευω πολυ ψηλα κι ας μην φτασω.
Οτι θα φτασω ψηλα ομως ειναι σιγουρο.
Για παραδειγμα,ονειρευομαι να γινει ο Π.Α.Ο.Κ. σαν
την Liverpool,που εβλεπα καποτε.Και να μη γινει,του π#υστ#,
σαν τη Ρεαλ ή την Μπαρτσα θα γινει.
ΥΓ Πιτσιρικαδες με ενα φιλο μου ειχαμε ενα ονειρο.
Να"προσκυνησουμε" στο κεντρο του Ανφιλντ
με φανελες της Λιβερπουλ και μια σημαια του Π.Α.Ο.Κ.
Οτι θα φτασω ψηλα ομως ειναι σιγουρο.
Για παραδειγμα,ονειρευομαι να γινει ο Π.Α.Ο.Κ. σαν
την Liverpool,που εβλεπα καποτε.Και να μη γινει,του π#υστ#,
σαν τη Ρεαλ ή την Μπαρτσα θα γινει.
ΥΓ Πιτσιρικαδες με ενα φιλο μου ειχαμε ενα ονειρο.
Να"προσκυνησουμε" στο κεντρο του Ανφιλντ
με φανελες της Λιβερπουλ και μια σημαια του Π.Α.Ο.Κ.
prist64 έγραψε:
Ο Αντονέλο Πρέιτι μιλάει για πρώτη φορά σε ελληνικό μέσο, παραδέχεται ότι έχει στα χέρια του πρόταση να αναλάβει τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ και ομολογεί ότι ενδιαφέρεται να εργαστεί στον Δικέφαλο του Βορρά, για τον οποίο ήδη συλλέγει στοιχεία.
Το κινητό αποτελεί προέκταση του χεριού του, επομένως κάθε άλλο παρά εύκολο είναι να ξεκλέψεις μερικά λεπτά από τον Αντονέλο Πρέιτι, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Σπορ Του Βορρά είναι από τους βασικούς υποψηφίους για την θέση του τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ.
Το SDNA μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες κατάφερε τελικά να πετύχει τον Ιταλό τεχνικό διευθυντή της Πάρμα, ο οποίος για πρώτη φορά μιλάει σε ελληνικό μέσο και όχι μόνο παραδέχεται (με τα μέτρια αγγλικά του) πως όχι μόνο έχει στα χέρια του την πρόταση του ΠΑΟΚ, αλλά μάλιστα την βλέπει με πολύ θετικό μάτι, ωστόσο η διοίκηση του Δικέφαλου του Βορρά θα αποφασίσει τελικά, αν αυτός θα είναι ο εκλεκτός για την θέση που του τεχνικού διευθυντή.
- Στον ελληνικό Τύπο γράφτηκε ότι υπάρχει ενεργό ενδιαφέρον και πρόταση από τον ΠΑΟΚ για να αναλάβετε την θέση του τεχνικού διευθυντή. Το επιβεβαιώνετε;
«Κοιτάξτε (φανερά αιφνιδιασμένος), είναι αλήθεια, ναι. Είναι αλήθεια. Είχα ένα ραντεβού με ανθρώπους από τον ΠΑΟΚ πριν από μερικές μέρες και όντως μιλήσαμε. Μιλήσαμε για πολλά θέματα. Είναι μία καλή ομάδα, μία καλή επιλογή. Ναι, ξέρω για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και είχαμε μία καλή κουβέντα με τους ανθρώπους του».
- Είστε θετικός στο ενδεχόμενο να αποδεχθείτε αυτή την πρόταση;
«Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα και μία πολύ καλή προοπτική. Είναι ένα καλό project και μία ομάδα με βαριά ιστορία. Έχει πολύ διάσημο κόσμο, καλό πρόεδρο και είναι μία ανερχόμενη ευρωπαϊκή δύναμη. Είναι ένα άριστο μέρος για να δουλέψει κανείς.».
- Πότε θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις; Γνωρίζετε αν υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι για την θέση;
«Ναι, υπάρχουν κι άλλοι. Έτσι γνωρίζω, ωστόσο δεν ξέρω τα ονόματα τους. Δεν είναι στο χέρι μου να ξέρω πότε θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα αποφασίσει αν εγώ θα είμαι ο επόμενος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, αλλά ο πρόεδρος. Εγώ βλέπω θετικά την πρόταση και επαναλαμβάνω ότι πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική. Το μέλλον θα δείξει αν τελικά θα συμφωνήσουμε. Προς το παρόν πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις.».
- Γνωρίζετε παραπάνω λεπτομέρειες για τον ΠΑΟΚ; Αρχίσατε να συλλέγετε κάποια στοιχεία;
«Γνωρίζω ότι είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και γνωρίζω αρκετούς παίκτες του. Είναι ενημερωμένος για πολλά πράγματα. Ξέρω ότι έχει πολύ ζεστό κόσμο και πρώην πρόεδρος του ήταν ένας διάσημος παλιός ποδοσφαιριστής που έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο στην Ιταλία, ο Ζήσης Βρύζας. Δεν έχω μιλήσει προσωπικά μαζί του, αλλά ξέρω ότι είχε πολύ ενεργό ρόλο στον ΠΑΟΚ, όλα αυτά τα χρόνια».
Το κινητό αποτελεί προέκταση του χεριού του, επομένως κάθε άλλο παρά εύκολο είναι να ξεκλέψεις μερικά λεπτά από τον Αντονέλο Πρέιτι, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Σπορ Του Βορρά είναι από τους βασικούς υποψηφίους για την θέση του τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ.
Το SDNA μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες κατάφερε τελικά να πετύχει τον Ιταλό τεχνικό διευθυντή της Πάρμα, ο οποίος για πρώτη φορά μιλάει σε ελληνικό μέσο και όχι μόνο παραδέχεται (με τα μέτρια αγγλικά του) πως όχι μόνο έχει στα χέρια του την πρόταση του ΠΑΟΚ, αλλά μάλιστα την βλέπει με πολύ θετικό μάτι, ωστόσο η διοίκηση του Δικέφαλου του Βορρά θα αποφασίσει τελικά, αν αυτός θα είναι ο εκλεκτός για την θέση που του τεχνικού διευθυντή.
- Στον ελληνικό Τύπο γράφτηκε ότι υπάρχει ενεργό ενδιαφέρον και πρόταση από τον ΠΑΟΚ για να αναλάβετε την θέση του τεχνικού διευθυντή. Το επιβεβαιώνετε;
«Κοιτάξτε (φανερά αιφνιδιασμένος), είναι αλήθεια, ναι. Είναι αλήθεια. Είχα ένα ραντεβού με ανθρώπους από τον ΠΑΟΚ πριν από μερικές μέρες και όντως μιλήσαμε. Μιλήσαμε για πολλά θέματα. Είναι μία καλή ομάδα, μία καλή επιλογή. Ναι, ξέρω για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και είχαμε μία καλή κουβέντα με τους ανθρώπους του».
- Είστε θετικός στο ενδεχόμενο να αποδεχθείτε αυτή την πρόταση;
«Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα και μία πολύ καλή προοπτική. Είναι ένα καλό project και μία ομάδα με βαριά ιστορία. Έχει πολύ διάσημο κόσμο, καλό πρόεδρο και είναι μία ανερχόμενη ευρωπαϊκή δύναμη. Είναι ένα άριστο μέρος για να δουλέψει κανείς.».
- Πότε θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις; Γνωρίζετε αν υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι για την θέση;
«Ναι, υπάρχουν κι άλλοι. Έτσι γνωρίζω, ωστόσο δεν ξέρω τα ονόματα τους. Δεν είναι στο χέρι μου να ξέρω πότε θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα αποφασίσει αν εγώ θα είμαι ο επόμενος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, αλλά ο πρόεδρος. Εγώ βλέπω θετικά την πρόταση και επαναλαμβάνω ότι πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική. Το μέλλον θα δείξει αν τελικά θα συμφωνήσουμε. Προς το παρόν πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις.».
- Γνωρίζετε παραπάνω λεπτομέρειες για τον ΠΑΟΚ; Αρχίσατε να συλλέγετε κάποια στοιχεία;
«Γνωρίζω ότι είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και γνωρίζω αρκετούς παίκτες του. Είναι ενημερωμένος για πολλά πράγματα. Ξέρω ότι έχει πολύ ζεστό κόσμο και πρώην πρόεδρος του ήταν ένας διάσημος παλιός ποδοσφαιριστής που έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο στην Ιταλία, ο Ζήσης Βρύζας. Δεν έχω μιλήσει προσωπικά μαζί του, αλλά ξέρω ότι είχε πολύ ενεργό ρόλο στον ΠΑΟΚ, όλα αυτά τα χρόνια».
- desperando
- Επικοινωνία:
ε ναι τον ειχαν δωσει τα εκατομμυρια και αυτος εφερε τον αριας σαν δεν ντρεπεταιπαοκαρα23 έγραψε:ο σβουρας με τις τρομερες μεταγραφες τις περιοδου 11-12..
- john4serres
ποιος ειναι αυτος ο Πρέιτι ? τον ξερουμε ?
ιταλος ή αλβανος ειναι ?
ιταλος ή αλβανος ειναι ?
οχι εφερε τον Σπαντατσιο με 500000 για 2 ματς και μ αλλα τοσα τον τραυματια Λεοναρντο...desperando έγραψε:ε ναι τον ειχαν δωσει τα εκατομμυρια και αυτος εφερε τον αριας σαν δεν ντρεπεταιπαοκαρα23 έγραψε:ο σβουρας με τις τρομερες μεταγραφες τις περιοδου 11-12..
- desperando
- Επικοινωνία:
καλο ειναι οταν λεμε κατι να εχουν καποια αληθεια.
τον σπαντασιο τον ηθελε πολυ ο μπολονι και φυσικα δεν ηρθε με 500.000
οσο για τον λεοναρντο ηρθε για μπακ απ του λινο με μολις 100.000
σε λιγο θα μας πεις οτι αυτος εφερε και τον νιμανι και τον εδωσε ενα μυριο
τον σπαντασιο τον ηθελε πολυ ο μπολονι και φυσικα δεν ηρθε με 500.000
οσο για τον λεοναρντο ηρθε για μπακ απ του λινο με μολις 100.000
σε λιγο θα μας πεις οτι αυτος εφερε και τον νιμανι και τον εδωσε ενα μυριο