ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ
Re: ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ
Ξερετε ποιο είναι το γαμώτο; Εμείς οι μεμονωμένοι της Αθήνας έχουμε μάθει να επιβιώνουμε και να πηγαίνουμε σε κάθε γήπεδο από Λιβαδιά μέχρι Τρίπολη "μόνοι", είμαστε εμείς που τσοντάρουμε φράγκα σε αδέρφια για να πάρουν το τραίνο της επιστροφής, εμείς που το εισιτήριο μας το δίνουμε μόλις περάσουμε τη θύρα από το κάγκελο για να μπει μέσα στον πανικό και δεύτερος αδερφός που περιμένει έξω από το τουρνικέ και ξαφνικά δεν μας λογαριάζει κανένας. Λες και πόσοι είμαστε τέλος πάντων.
Κάποια μέριμνα θα έπρεπε να κάνουν είτε οι ΣΦ είτε η ΠΑΕ, κι ας είναι σταγόνα στον ωκεανό τα διαθέσιμα εισιτήρια.
ΠΑΟΚ είσαι, ξέρω, αλλά το βαζελάκι που χτύπησε σήμερα πρωί τηλέφωνο κι εκτός από ευχές μου είπε πως έχει διαθέσιμο εισιτήριο το εκτίμησα πιο πολύ από κάτι δικούς μας κιμπάριδες.
Οπότε κορόιδευε πως θα χτυπάω παλαμάκια τον Νίνη και τον Σπυρόπουλο αλλά εγώ που μένω 10 χιλιόμετρα από το ΟΑΚΑ είναι ο μόνος τρόπος να είμαι εκεί μέσα.
Αυτά και συγγνώμη για την κλάψα, ξεχνάω μερικές φορές πως οι τελικοί είναι για άνδρες.
Κάποια μέριμνα θα έπρεπε να κάνουν είτε οι ΣΦ είτε η ΠΑΕ, κι ας είναι σταγόνα στον ωκεανό τα διαθέσιμα εισιτήρια.
ΠΑΟΚ είσαι, ξέρω, αλλά το βαζελάκι που χτύπησε σήμερα πρωί τηλέφωνο κι εκτός από ευχές μου είπε πως έχει διαθέσιμο εισιτήριο το εκτίμησα πιο πολύ από κάτι δικούς μας κιμπάριδες.
Οπότε κορόιδευε πως θα χτυπάω παλαμάκια τον Νίνη και τον Σπυρόπουλο αλλά εγώ που μένω 10 χιλιόμετρα από το ΟΑΚΑ είναι ο μόνος τρόπος να είμαι εκεί μέσα.
Αυτά και συγγνώμη για την κλάψα, ξεχνάω μερικές φορές πως οι τελικοί είναι για άνδρες.
-
Κ γω μάλλον αυτό θα κάνω... γαμησε τα που μας κατάντησανAsimos έγραψε:Να πα να γ@μηθουν θα παω με τους βαζελους.

Ναι ενημέρωσέ με πότε... Ετοιμος είμαιAsimos έγραψε:Οι της χαβούζας, θα γραφτούμε σε ΣΦ, θα μπουμε σε σειρά προτεραιότητας αφού πάρουμε διαρκείας, θα ανεβούμε Σαλονίκη με αεροπλάνο, θα κατεβούμε με πούλμαν, - πέρνουμε τη κούπα - θα ανεβούμε με το πούλμαν πάλι Σαλονικη και θα κατέβουμε με αεροπλάνο για να μην ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ;;;;;

φαρμακοποιέ ευχαριστώ αλλά δεν πειράζει, δώστε το σε κάποιον άλλον, έστω και απέναντι θα είμαι εκει μέσα εγω΄.ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!Simewn έγραψε:Χαχαχαχαχα! Κορυφαίο!Asimos έγραψε:Οι της χαβούζας, θα γραφτούμε σε ΣΦ, θα μπουμε σε σειρά προτεραιότητας αφού πάρουμε διαρκείας, θα ανεβούμε Σαλονίκη με αεροπλάνο, θα κατεβούμε με πούλμαν, - πέρνουμε τη κούπα - θα ανεβούμε με το πούλμαν πάλι Σαλονικη και θα κατέβουμε με αεροπλάνο για να μην ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ;;;;;
ελα ρε τσακαλι,απαντησε στον Ασιμο,δωσε κατευθυνσεις και ξεκολλα απο μενα τον αστειο....
Σ ευχαριστω!

Παρα το γεγονος οτι μολις απευθυνθηκα σε συνδεσμο, χωρις να αντιμετωπισω (προς το παρον) προβλημα, η ανακοινωση της παε ειναι καταπτυστη κ εγω διαρκειας δεν ξαναπαιρνω μετα απο 8 συνεχη χρονια
Στάλθηκε από το GT-S6810P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-S6810P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η απόφαση της ΠΑΕ είναι μια σκόπιμη πριμοδότηση των συνδέσμων.Το επόμενο που μένει είναι να δούμε και τα εισιτήρεια διαρκείας 2014-2015 να διατίθενται από τους συνδέσμους σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια.
Είναι στημένο για να απογοητευτούν οι "ντακοτες" 4 & 7 και να μεινουν στους συνδεσμίτες , οι οποίοι αναρωτιέμαι γιατι δεν εχουν διαρκείας και θέλουν το δικό μου...............
Και ειναι στημένο γιατι αλλιως θα τα ειχαν και αυτα στα εκδοτήρια και όσα δεν, να πηγαιναν στους συνδεσμους την Πέμπτη
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Λάθος κατανομή εισιτηρίων αλλα σίγουρα θα γινει κατι και για εσάς αδέρφια εκει κάτω είστε ο δωδεκατος παίκτης σε αλλα και σε αλλα στον τελικό εσείς θα μας φέρεται την νίκη . . . Ελπίζω να καταλάβατε τι θελω να πω
Παιδιά συγνώμη κιόλας,αλλά αν δικαιούμασταν μόνο 5.000;Ή αν δικαιούμασταν όπως τώρα 21.300 και και είχαμε 25.000 διαρκείας;Τϊ θα γινόταν τότε;
Εγώ προσωπικά δεν είμαι συνδεσμίτης και δεν έχω καμιά σχέση γενικά με τους οργανωμένους,αλλά καταλαβαίνω πως ωθούν τον κόσμο στο να πάει με λεωφορείο,παρά όπως να ναι.Δεν θα είναι βόλτα η διαδρομή.Επίσης στα εκτός έδρας ποτέ δεν είδα τόσο μεγάλη ζήτηση..Τί έγινε ξαφνικά;
Επίσης υπήρχε η λύση την πρώτη μέρα να διατεθούν εισιτήρια μόνο για τα διαρκείας.Αλλά αυτός που έχει διαρκείας και μένει μακρυά;Ή έχει δουλειές και δεν μπορεί να πάει;Δεν υπάρχει τρόπος να ικανοποιηθούν όλοι,είναι απλά αδύνατον.Χαλαρώστε και μην αρχίζετε να βρίζετε με το παραμικρό.Σκεφτείτε και τί εναλλακτικές μπορεί να υπάρξουν και αν βρείτε κάποια,μπορείτε να την προτείνετε..
Παρεπιπτόντως,δεν ξέρω κανέναν που να έφαγε άκυρο από σύνδεσμο..Σιγά μην έχουν οι σύνδεσμοι 14.000 μέλη και τακτοποιημένα κιόλας..Και μην διαχωρίζετε τον λαό του ΠΑΟΚ σε μπαχαλάκηδες,κοστουμάτους και δεν ξέρω γω τί άλλο.Εϊναι λάθος.
Εγώ προσωπικά δεν είμαι συνδεσμίτης και δεν έχω καμιά σχέση γενικά με τους οργανωμένους,αλλά καταλαβαίνω πως ωθούν τον κόσμο στο να πάει με λεωφορείο,παρά όπως να ναι.Δεν θα είναι βόλτα η διαδρομή.Επίσης στα εκτός έδρας ποτέ δεν είδα τόσο μεγάλη ζήτηση..Τί έγινε ξαφνικά;
Επίσης υπήρχε η λύση την πρώτη μέρα να διατεθούν εισιτήρια μόνο για τα διαρκείας.Αλλά αυτός που έχει διαρκείας και μένει μακρυά;Ή έχει δουλειές και δεν μπορεί να πάει;Δεν υπάρχει τρόπος να ικανοποιηθούν όλοι,είναι απλά αδύνατον.Χαλαρώστε και μην αρχίζετε να βρίζετε με το παραμικρό.Σκεφτείτε και τί εναλλακτικές μπορεί να υπάρξουν και αν βρείτε κάποια,μπορείτε να την προτείνετε..
Παρεπιπτόντως,δεν ξέρω κανέναν που να έφαγε άκυρο από σύνδεσμο..Σιγά μην έχουν οι σύνδεσμοι 14.000 μέλη και τακτοποιημένα κιόλας..Και μην διαχωρίζετε τον λαό του ΠΑΟΚ σε μπαχαλάκηδες,κοστουμάτους και δεν ξέρω γω τί άλλο.Εϊναι λάθος.
Αμα ημουν παε ουτε ενα εισιτηριο σε απλο κοσμο δε θα δινα. Να παιζε ΠΑΟΚ ΟΦΗ οκ..τωρα ? ποιοι ειστε εσεις ρε σουπερμαν που θα προστατευτειτε μονοι σας ? δε παμε για ζωαρα αθηνα ,εχετε κλεισει αεροπορικα και βανακια ναμε και σας χαλαει η εκδρομη.
Τωρα θυμηθηκατε τους κακους σφ? παιζουμε εκτος με ζελα,αθηνα,στο γηπεδο της και θα δωσω εισιτηριο σε μερικους που νομιζουν οτι παρακολουθουν τον ηρακλη και ειναι στην πρεμιερ λιγκ ?
Οποιος ΘΕΛΕΙ ,θα μπει στο γηπεδο. Υπαρχει τροπος. Ψαχτειτε λιγο, ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ.
Οσο για σενα ζελα κτλ που κοιτας τη σελιδα ενα εχω να σε πω. Ερχεται ολη η γυφτια μουλοι. Ουτε θα ουτε τιποτα.μονο αυτο.

Τωρα θυμηθηκατε τους κακους σφ? παιζουμε εκτος με ζελα,αθηνα,στο γηπεδο της και θα δωσω εισιτηριο σε μερικους που νομιζουν οτι παρακολουθουν τον ηρακλη και ειναι στην πρεμιερ λιγκ ?
Οσο για σενα ζελα κτλ που κοιτας τη σελιδα ενα εχω να σε πω. Ερχεται ολη η γυφτια μουλοι. Ουτε θα ουτε τιποτα.μονο αυτο.

marley 4 έγραψε:
αν εστειλες αυτο δικαιωμα σαυ βεβαια αλλα εισαι λαθος
αν παρει πχ 5000 λαος στο χερι απο την παε τα εισητηρια με ποιο τροπο θα κατεβει στο γηπεδο? όπως θα κατέβουν και αυτοι που ανήκουν στην κατηγορία 1,2,3,5,6 ή με τα λεωφορεία της ΠΑΕ ή μονοι τους
αν εχεις διαρκειας στην πχ 2 και πας σε σφ για να κατεβεις δεν εχεις κινδυνο οπως υποτιμιτικα λες να περιλαμβανει και ημερολογια η καποιο ειδους καπελο? όχι γιατι μπορεις να κατέβεις με τα λεωφορεία που θα μισθωθουν μέσω της ΠΑΕ
εχεις σκεφτει να ηταν 8000 κοσμος με εισητηρια στο χερι ενα τροπο να κατεβουν? Συνεχίζω να μην μπορω να καταλάβω τα επιχειρήματα σου. 12000 είναι όλα τα διαρκείας και 6000 τα διαρκείας των 1,2,3,5,6. Πάλι έτσι όπως έγινε οι 6000 θα πρέπει να κατεβούν είτε μονοι τους είτε μέσω της ΠΑΕ
ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΣΦ? Και οι δύο είναι προβλημα. Δεν το έκρυψα. Αν οι σύνδεσμοι είχαν διαθέσει όπως λέτε το 80% των εισητηριων διαρκείας στις 4 και 7 θα μπορούσαν να έχουν τα υπόλοιπα 7000 - 8000 να τα διαθέσουν όπως γουστάρουν. Γιατί δηλαδή δεν τους φτανουν?
επισης εισαι μεγαλο φαουλ και δειχνει μια επιθεση χωρις χωρις καμια λογικη
σουπεριζουν οι σφ θα δωσουν σε κολλητους και ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΩΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΕΤΣΙ ΑΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ Γιατί δηλαδή να μην τους κραξω? Δημόσιες σχέσεις με τους συνδεσμίτες κάνουν. Γιατί να αναγκαστώ να πληρώσω καπέλο σε κάποιους που να μην γουστάρω? Οι σύνδεσμοι γιατί πιέσαν τόσο πολυ να παρουν αυτά τα εισητήρια. Αν δεν είναι αυτό ΣΟΥΠΕΡισμός τότε τι είναι?
δεν γουσταρεις λες να παρακαλεσεις σε ειπε κανενας να παρακαλεσεις? ουδέν σχόλιο, αν δεν κατάλαβες....
μηπως μηπως λεω προτιμας να παρουν οι σφ πχ 3000 και να κατεβασουν μονο μελη?
να αφησουν 17000 κοσμο στο ελεος του θεου? έχω απαντήσει πιο πάνω νομιζω
τυπικα τα εισητηρια του τελικου δεν εχουν σχεση με τα διαρκειας τότε γιατί οι ακριβές θύρες θα πάρουν κανονικά από την ΠΑΕ?
αν ειχαμε 5 000 εισητηρια με ποιο τροπο θα τα μοιραζες? υποθετική ερώτηση και δεν καταλαβαίνω το νόημα της εφόσον έχουμε 22000
συμφωνω οτι θα επρεπε να εχουν οι κατοχοι διαρκειας προβαδισμα εφοσον εχεις 21 000 αλλα βρες ενα τροπο εσυ να κατεβουν ολοι με ασφαλεια
και παιδια με διαρκειας στην 4 δεν εχουν εξασφαλισει και βεβαια θα ερθει ασχετος κοσμος οπως το ιδιο θα ηταν αν εβγαιναν στα εκδοτηρια δεν έχει καμία σχέση με αυτά που έγραψα
ξαναλεω οτι οσοι εχουν διαρκειας δυσκολα θα μεινουν εκτος τελικου
αν δεν θελετε να ερθετε με σφ με γεια σας και χαρα σας
ζητηστε ενα εισητηριο και βρειτε τροπο να κατεβετε αθηνα απότι μαθαίνω οι σύνδεσμοι ζητάνε υποχρεωτική συμμετοχή στην εκδρομή και το καπέλο που λέγαμε. Αυτό είναι το ζουμί του όλου ζητήματος φιλε μου
οι αδελφοι που εχουν σε 1-2-3 και 5-6 πως 8α κατεβουν δηλαδη μονοι τους?
DASKALOS4 έγραψε:Αμα ημουν παε ουτε ενα εισιτηριο σε απλο κοσμο δε θα δινα. Να παιζε ΠΑΟΚ ΟΦΗ οκ..τωρα ? ποιοι ειστε εσεις ρε σουπερμαν που θα προστατευτειτε μονοι σας ? δε παμε για ζωαρα αθηνα ,εχετε κλεισει αεροπορικα και βανακια ναμε και σας χαλαει η εκδρομη.
Δηλαδή τώρα οι σύνδεσμοι θα γίνουν οι ''προστάτες'' μας; Και με ποιό δικαίωμα;
Από σεβασμό προς τους οργανωμένους χρησιμοποιώ την λέξη προστάτες γιατι η συνώνυμη της είναι πολύ βαριά.
Οπως και να χει το λάθος είναι της ΠΑΕ και όχι των συνδέσμων.
+1 σε Odi και DASKALO4. Εγώ ούτε συνδεσμιτης είμαι και έχω διάρκειας στην 4, οπότε είμαι απ'τους θιγόμενους, αλλά στον τελικό θα ειμαι. Η μοιρασιά της ΠΑΕ είναι λογική, αν και θα έπρεπε όλα να πάνε στους συνδέσμους και να κατέβουν όλοι ΜΟΝΟ με λεωφορεία. Τα διάρκειας δεν έχουν καμία σχέση με εκτός έδρας αγώνες. Όποιος θέλει να κατέβει με το αυτοκίνητο του είναι τουλάχιστον αφελής.
Re: Απ: ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ
Ναι αλλά έχουμε 21300 εισητήρια με 12000 διαρκείας αν δεν κάνω λάθος. Δώσε την Τετάρτη σε όλους τους διαρκείας, και τα υπόλοιπα δώστα σε συνδέσμους. Μην μας αναγκάζεις να μπλεχτούμε σε συνδέσμους.Odi έγραψε:Παιδιά συγνώμη κιόλας,αλλά αν δικαιούμασταν μόνο 5.000;Ή αν δικαιούμασταν όπως τώρα 21.300 και και είχαμε 25.000 διαρκείας;Τϊ θα γινόταν τότε;
Στάλθηκε από το GT-I8190 μου