S.L.BENFICA-Π.Α.Ο.Κ. 27/2-22:00 Ant1

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
olivares

Re: S.L.BENFICA-Π.Α.Ο.Κ. 27/2-22:00 Ant1

Δημοσίευση από olivares »

Ναι Γεώ, γιατί πέρα από την συνολική αμυντική συμπεριφορά που θεωρώ ότι θα είναι έτσι και αλλιώς σωστή το βασικό ζητούμενο είναι να κρατήσουμε και να κυκλοφορήσουμε από την αρχή σωστά το τόπι και αυτό η παρουσία του εκ του Ζρένγιανιν ορμώμενου παίκτουρ το εγγυάται, ενώ λόγω του υψηλού ποδοσφαιρικού άι κιού του θεωρώ πως θα κάνει την κατάλληλη κατανομή δυνάμεων για να βγάλει απόψε το 90λεπτο. Από εκεί και πέρα σε περίπτωση που τα πλεμόνια του τον προδώσουν στο τελευταίο 20λεπτο υπάρχουν και οι επιλογές εισόδου του Μαδούρο με ταυτόχρονη προώθηση Κατσούρ και της μετατόπισης του Σωτηράκη στον άξονα που έχει και αυτός μια τελευταία μεγάλη ευκαιρία να ανεβάσει τη μετοχή του στο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο έχοντας εμπνευστεί από το Kalashnikov.

[youtube]CYryevHIZGw[/youtube]
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Όπως τα λέει ο Ολιβάρες, τα έλεγε και ο Μπόλονι πριν λίγο καιρό σε κάποια ποδοσφαιρικά αμόρφωτα παιδάκια :lol:

http://www.dailymotion.com/video/xqzipi ... rt?start=6

Βούκιτς από την αρχή, που μπορεί να κρατάει την μπάλα όταν καίει. Το πρόβλημα θα το έχουμε αν δεν σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο, αφού μετά ο Βούκιτς θα κουραστεί και πρέπει να μπει άλλος. Πάντως πιστεύω ότι μέχρι το 15 θα έχουμε βρει τουλάχιστον μία κόντρα επίθεση, όπως τότε στην Τότεναμ
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

ΠΑΟΚΑΡΑ μου σε λατρεύω ..... είμαστε σκαστοί από την κλινική ΠΑΟΚΑΡΑ μου δεν το ξέρουνε γιατί .... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

όλη μας η σκέψη θα είναι με την ομάδα σήμερα και όλα τα φιλαράκια και αλάνια που την συνοδεύουν από την κερκίδα ...

κάνε μας υπερήφανους για ακόμα μία φορά ... όλα τα πιτσιρίκια μας θα βλέπουν τον αγώνα ... σε κάτι τέτοιες βραδιές γίνονται χιλιάδες Παοκτσάκια ....

το μόνο που με νοιάζει είναι να δω ένα σύνολο με μαυρόασπρες στολές που δίνει στο γήπεδο ότι έχει και δεν έχει ...

επειδή το έργο το έχουμε ξαναζήσει πολλές φορές εμένα αυτό μου φτάνει ... και σε αυτή την περίπτωση ο ΘΕΟΣ του ΠΑΟΚ είναι μεγάλος ...

Δεν περνάνε οι ώρες για το βράδυ .... !!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

άρα Oli Πάμε για.......βουρ στον πατσά!......γουστάρω!!!!!!

ΑΙΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΜΑΚΑΡΙ Ο Zvonimir!
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

εγώ πάντως τις μπύρες τις άρχισα από τώρα :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

για να φερουμε καλο αποτελεσμα πρεπει σιγουρα να σκυλιασουν 90 λεπτα...ας παιξουν την μπαλα της ζωης τους ολοι,ας καταθεσουν οχι μονο ψυχη αλλα τα παντα στο γηπεδο αρκει να φυγουνε με την προκριση...το σκορ μας αδικει απο το πρωτο ματς αλλα ΠΑΟΚ εισαι κανε τα αδυνατα δυνατα αλλα προκρισου..χαρα και ικανοποιηση πηραμε με την σαλκε με την εμφανιση τωρα θελουμε προκριση...δεν θελω καθε χρονο να κανω ονειρα για ευρωπη και να σταματαω στους 32'...
π@@ τυχη κατι μας χρωστας...ελπιζω σημερα να μας το ξεπληρωσεις...
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Re: CSKA Moskva - Π.Α.Ο.Κ. 22/2 19:00 ant1

Δημοσίευσηαπό mpafos4 » Κυρ Φεβ 20, 2011 2:56 pm
Διαβαζα μετα το ματς,σχολια που ελεγαν πως τελειωσε η ευρωπαϊκη χρονια,πως αποκλειστηκαμε και αλλα τετοια.....

Το μονο που θελω να πω,σε ολους αυτους ειναι πως βιαζεστε.......βιαζεστε πολυ και καταδικαζετε μια ομαδα που,γενικως,σε Ελλαδα και Ευρωπη μας εχει συνηθισει σε τρελα πραγματα......Γι'αυτο........θα επιμενω και θα λεω....

ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΠΑΟΚ ΟΛΕΟΛΕ!!!!

ΥΓ.Το σιγουρο ειναι πως η CSKA ειναι καλυτερη ομαδα απο τον ΠΑΟΚ.....αλλα αυτο δεν μου λεει τιποτα!

ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ!!!!!

Αλλαξτε τωρα το CSKA με Μπενφικα.....τη Μοσχα με Λισαβονα......

ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!!!!
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Παίδες σήμερα έχουμε ολονυχτία γι αυτό κλέψτε κανένα δυοράκι ύπνο!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δεν περνάει η ριμάδα η ώρα :opaokara: :opaokara:
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

[youtube]D9xuwqTwx3E[/youtube]

θέλω να δω το επόμενο επεισόδιο, invasion to Lisboa :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoMaRoS την Πέμ 27 Φεβ 2014, 14:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Μάλλον αυτό θέλεις να βάλεις γόμαρε οπότε σβήσε τα πάντα πριν το ίσον και πάτα το γιουτιούβ για τα υπόλοιπα για να θυμόμαστε ότι στο 0:57 δώσαμε μια υπόσχεση στη Λέστερ Σκουέρ ότι θα'ρθουμε ξανά γιατί από παιδιά μας παλάβωσε η ασπρόμαυρη στολή και από όσο ξέρω τα συνθήματα δεν ψεύδονται.

[youtube]D9xuwqTwx3E[/youtube]
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

το κατάφερα όλι :pano:
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Ευχαριστώ olivares για την πολύ ωραία ανάλυση. (Που αν περίμενα από τα γατιά και τα σκυλιά του διαδικτύου, θα είχα ζήσει άλλον ένα αιώνα).
koupa10 έγραψε:Είναι που όλοι είμαστε μέσα στη μιζέρια στην καθημερινότητά μας και περιμένουμε κάτι τέτοιες βραδιές και κάποιες Κυριακές να χαρούμε και να ξεχαστούμε λιγάκι με την καψούρα μας, την τρέλα μας, την ΠΑΟΚΑΡΑ μας! Να πάρουμε δύναμη να συνεχίσουμε... Να φωνάξουμε και να εκτονωθούμε... Να τα ξεχάσουμε για μια στιγμή όλα και να φουσκώσουμε από υπερηφάνεια, να δακρύσουμε από χαρά για το μεγαλείο σου δικέφαλε!
:nairepaok:
Γι' αυτό, θερμή παράκλησις: Όσοι έχετε ακόμη αντισώματα στη μίρλα, σήμερα είναι η μέρα που πρέπει να την πολεμήσετε. Χρησιμοποιήστε τη φωνή σας, την τρέλα σας και διοχετεύστε τη θετική σας ενέργεια στον ασπρόμαυρο δικέφαλο.
Όσοι πάλι είστε εκ φύσεως μιρλιάριδες, μήν δείτε το ματς. Ούτε καν στα κλεφτά στο καφενείο, ανάμεσα σε τάβλι και πρέφα. Ούτε στο σπίτι με τη γυναίκα, μετά από και πριν. Σήμερα δεν θέλω να μου σχολιάσετε ότι «δεν παίζουμε καλά», σήμερα δεν θέλω να μου γκαντεμιάσετε «τώρα θα το φάμε», σήμερα χέστηκα για το αν παίζουμε καλά, σήμερα θέλω ΜΟΝΟ ΠΡΟΚΡΙΣΗ.
Δεν θέλω να «μπούνε μέσα και να βγάλουνε ψυχή και ας χάσουνε με 4-0», ας μπούνε νωθρά, ας μπούνε ψυχρά, ας μπούνε όπως θέλουν, σήμερα θέλω ΠΡΟΚΡΙΣΗ.

Και μαζί μπορούμε.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

τώρα να θυμηθούμε τα παλιά

[youtube]pxWVB2WPNjQ[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”