Π.Α.Ο.Κ.-S.L.BENFICA 20/2/2014 20:00 Ant1
- SePuLtUrA_4_
Re: Π.Α.Ο.Κ.-S.L.BENFICA 20/2/2014 20:00 Ant1
Δεν θα ηθελα τον λινο σε αυτο το παιχνιδι βασικο γιατι ο στοχ δεν μαρκαρει και θα βγαινουν με παραπανω παιχτη απο τα δεξια. Θα προτιμουσα να δω τζαβελα στα αριστερα επειδη ο 37αρης πλεον λινο δεν νομοζω οτι θα αντεξει πανω απο 1 ημιχρονο.
- Sick Bastard
Προτιμάς Σκόνδρα από Κίτσιου γι αυτό το ματς;olivares έγραψε:Moτοσυκλετιστή γιατρέ μου τα είπα τα περισσότερα στην αρχή. Ο Σκόνδρας πρέπει να βγάζει συνεχώς το αριστερό του πόδι εμπρός για να κλείνει το δεξί του Markovic με το οποίο σουτάρει συγκλίνοντας και να βγαίνει πρώτος στη μπάλα και δυναμικά πάνω του γιατί ο πιτσιρικάς είναι εύλογα κομματάκι εύθραστος.
Με τίποτα.Sick Bastard έγραψε:Προτιμάς Σκόνδρα από Κίτσιου γι αυτό το ματς;olivares έγραψε:Moτοσυκλετιστή γιατρέ μου τα είπα τα περισσότερα στην αρχή. Ο Σκόνδρας πρέπει να βγάζει συνεχώς το αριστερό του πόδι εμπρός για να κλείνει το δεξί του Markovic με το οποίο σουτάρει συγκλίνοντας και να βγαίνει πρώτος στη μπάλα και δυναμικά πάνω του γιατί ο πιτσιρικάς είναι εύλογα κομματάκι εύθραστος.
- Μπαρκαρούτσος
Μόνο ΚΑΚΑΛΑ ομάδα και οπαδούς μη δούμε...kataramenos5 έγραψε:Δε μ ενδιαφέρει χασω κερδίσω αυρίο.Το μονο που θέλω να δω εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου ειναι..
ΚΑΚΑΛΑ

Αν και πιστεύω ότι ο Π.Α.Ο.Κ. θα εμφανίσει το καλύτερο φετινό αγωνιστικό του πρόσωπο!
Άσχετα που οι πρόσφατες εμφανίσεις δεν δίνουν περιθώριο τέτοιας ελπίδας!
Αλλά στα ΚΑΚΑΛΑ μου, Π.Α.Ο.Κ. είμαι, ό,τι γουστάρω πιστεύω!

Ελπιζω καποιοι παιχτες να δειξουν οτι αξιζουν να παιζουν στον ΠΑΟΚ
Οχι οπως στο πρωταθλημα
Το ευρωπαικο κινητρο ειναι μεγαλο
Εκει δεν σε βλεπει μονο ο μπουλης
Σε βλεπουν πολλοι

Οχι οπως στο πρωταθλημα
Το ευρωπαικο κινητρο ειναι μεγαλο
Εκει δεν σε βλεπει μονο ο μπουλης
Σε βλεπουν πολλοι

μη σου πω οτι η αμυνα πρεπει να ειναι σκονδραο κατσουρ ελ τσακο τζαβελ.....η ευρωπη θελει αμυνα με κακαλα οπως λενε αλλοι παραπανω δε γινεται με σοφτ παιχτες τυπου λινο στα 37 και κιτσιου αν και αντικειμενικα ειναι στο συνολο καλυτεροι απο σκονδρα και τζαβελα στη θεση αλλα οχι γιαυτο το ματς....εκτος εδρας γκολ ισον τελοςSick Bastard έγραψε:Προτιμάς Σκόνδρα από Κίτσιου γι αυτό το ματς;olivares έγραψε:Moτοσυκλετιστή γιατρέ μου τα είπα τα περισσότερα στην αρχή. Ο Σκόνδρας πρέπει να βγάζει συνεχώς το αριστερό του πόδι εμπρός για να κλείνει το δεξί του Markovic με το οποίο σουτάρει συγκλίνοντας και να βγαίνει πρώτος στη μπάλα και δυναμικά πάνω του γιατί ο πιτσιρικάς είναι εύλογα κομματάκι εύθραστος.
- efthimis_paok
Πάντως παντού δίνουν λουκας κ Στόχ πλάγια κ κιτσιου δεξιά Μπακ..
che4 έγραψε:μη σου πω οτι η αμυνα πρεπει να ειναι σκονδραο κατσουρ ελ τσακο τζαβελ.....η ευρωπη θελει αμυνα με κακαλα οπως λενε αλλοι παραπανω δε γινεται με σοφτ παιχτες τυπου λινο στα 37 και κιτσιου αν και αντικειμενικα ειναι στο συνολο καλυτεροι απο σκονδρα και τζαβελα στη θεση αλλα οχι γιαυτο το ματς....εκτος εδρας γκολ ισον τελοςSick Bastard έγραψε:Προτιμάς Σκόνδρα από Κίτσιου γι αυτό το ματς;olivares έγραψε:Moτοσυκλετιστή γιατρέ μου τα είπα τα περισσότερα στην αρχή. Ο Σκόνδρας πρέπει να βγάζει συνεχώς το αριστερό του πόδι εμπρός για να κλείνει το δεξί του Markovic με το οποίο σουτάρει συγκλίνοντας και να βγαίνει πρώτος στη μπάλα και δυναμικά πάνω του γιατί ο πιτσιρικάς είναι εύλογα κομματάκι εύθραστος.
Το ζευγάρι κατσούρ-ελ τσάκο δεν έχει παίξει ποτέ μαζί και είναι ρίσκο η χρησιμοποιήση του. Είτε Κατσούρ-Τζαβέλας, είτε Ελ Τσάκο-Μαντούρ, είτε Ελ Τσάκο-Τζαβέλλας. Το τελευταίο θεωρώ πιο πιθανό και σας έχει παίξει μόνο ένα 20λεπτο με απόλλωνα.
- Sick Bastard
Ο Σκόνδρας έχει κάκαλα αμυντικά???? Και τι περιμένει να τα δείξει, τη Μόνικα Μπελούτσι;che4 έγραψε:μη σου πω οτι η αμυνα πρεπει να ειναι σκονδραο κατσουρ ελ τσακο τζαβελ.....η ευρωπη θελει αμυνα με κακαλα οπως λενε αλλοι παραπανω δε γινεται με σοφτ παιχτες τυπου λινο στα 37 και κιτσιου αν και αντικειμενικα ειναι στο συνολο καλυτεροι απο σκονδρα και τζαβελα στη θεση αλλα οχι γιαυτο το ματς....εκτος εδρας γκολ ισον τελοςSick Bastard έγραψε:Προτιμάς Σκόνδρα από Κίτσιου γι αυτό το ματς;olivares έγραψε:Moτοσυκλετιστή γιατρέ μου τα είπα τα περισσότερα στην αρχή. Ο Σκόνδρας πρέπει να βγάζει συνεχώς το αριστερό του πόδι εμπρός για να κλείνει το δεξί του Markovic με το οποίο σουτάρει συγκλίνοντας και να βγαίνει πρώτος στη μπάλα και δυναμικά πάνω του γιατί ο πιτσιρικάς είναι εύλογα κομματάκι εύθραστος.
- sourmenetes
- Moderator
Δεν νομίζω Σκόνδρας ρε παιδιά.. Ήταν απαράδεκτος κ για λύπηση με βάζελο..κ γενικά αν κ είμαι απο αυτούς που τν πίστευα δείχνει λίγος... Πρέπει να κρατήσουμε μπάλα .. Ο κιτσιου μπορεί ... Εξάλλου λείπει κ ο gaitan... Τώρα εύχομαι να μην δώ σαλπι βασικό .....λουκας έστω κ για τις 2-3 καλές στιγμές - μισά γκολ- που θα εχει ..
- sourmenetes
- Moderator
Νταξει ο κοουτς ελυσε τις αποριες για την 11αδα:"it's a surpise...."

Ωχ σαλπι δεξί Μπακ ,γλυκός άμ χάφ, κ λυκας στόπερ για να κάνει παιχνίδι.