ΑΕΛ Καλλονης-Π.Α.Ο.Κ 2-5 Mvp-Σχολια και παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σπυρόπουλος
2
2%
Τζαβέλλας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vitor
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κατσουράνης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Lazar
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vukic
9
9%
Ολίσε
11
11%
Lucas
61
62%
Σαλπιγγίδης
14
14%
Πόζογλου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γεωργιάδης
2
2%
Τζιώλης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 99

marley 4

Re: ΑΕΛ Καλλονης-Π.Α.Ο.Κ 2-5 Mvp-Σχολια και παραλειπομενα

Δημοσίευση από marley 4 »

Asimos έγραψε:Με τη λογική πως κάποιοι βρίσανε τον Μπατμαν και τον Γουμενο πριν σκάσουν τα κανονια τους και τωρα "κραζουν" δια πλαγιας τις επιλογες του ρωσου οδηγουμαστε με μαθηματικη ακριβεια σε εποχες αλαλουμ;
οχι κανεις λαθος τα κονονια ειχαν σκασει αλλα οι πολλλοι εκαναν οτι δεν ακουγαν τα ιδια και με ζαγορακη
εκει ειναι το προβλημα..
οπως χαζομαρα ειναι να προσπαθεις να περασεις οτι παμε να τα ριξουμε στον σαββιδη
αν θελαμε να το καναμε θα το καναμε
οτι δεν υπαρχει καποιο μασωνικο σχεδιο σε εξελιξη απο το 26 απο την ελιτ των πρεζονιων δεν σου περναει απο το νου?
οτι τα σωστα και τα λαθη που εκαναν κανουν και θα κανουν οι αλητες δεν εχει κρυφους σκοπους ρε παιδι μου τιποτα?
απλα οτι καποιοι βλεπουν αλλιως τα πραγματα ισως? χωρις σωστους και λαθος απλα διαφορετικα
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

marley 4 έγραψε: εσυ αν ησουν σαλπιγγιδης και εκανες οτι εκανες ερχεσε σαν αντιπαλος και σε βριζει ολο το γηπεδο και θελεις με γεια σου και χαρα σου να επιστρρεψεις σαν περασμενα ξεχασμενα και ξερεις οτι καποιοι θελεις αλητες πρεζονια οπως θελεις πεστους
στο κρατανε και δεν σε θελουν και εγω σου λεω οτι εσυ το βλεπεις παραλογο και περιεργο αλλα το ξερεις και το εχεις πει οτι δεν με νοιαζει και ξερεις οτι εχουν λογο που στα χωνουν δεν ξυπνησαν ενα πρωι ετσι
και εισαι εμπειρος ποδοσφαιριστης και την αποφαση σου την σκεφτηκες 10000000000 φορες
τι κανεις?
βάζεις όποιον ΑΡΔ ξέρεις να γράψει για τα αγωνιστικά οφέλη της επιστροφής σου(έστω και αν χρειαστεί να σε αναφέρει και ως Mr 20 goal -κλαίνε και τα δάκρυα) , τα φράγκα που πετάς στη μάπα του πολυμετοχικού, το πόσο ΠΑΟΚ ήσουν ακόμα και στο βάζελο όταν έπαιζες, για το ότι είσαι γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, επίσης βγάζεις ψεύτες τους μεροκαματιάρηδες που σε δώσαν τα λεφτά του κόσμου, γενικολογείς ότι κανείς δεν ξέρει την αλήθεια χωρίς βέβαια να την αναφέρεις εσύ, εννοείται συγνώμη δε ζητάς ούτε για το φτύσιμο στο Βενιζέλος αλλά ούτε και για το πέναλτυ στο ΟΑΚΑ (άλλωστε γύρω στα 2.500 ζευγάρια μάτια ήταν τυφλά που σε είδαν να παίρνεις τη μπάλα από τα χέρια του μυταρά)..
Και γενικά κρατάς χαμηλό προφίλ, το παίζεις ριγμένος, κλαμμένος και θιγμένος και πετάς μπιχτές πάντα για την αγωνιστική σου ανυπαρξία σε ζούγκλες, ταρζάν, αλήτες και οτιδήποτε άλλο βολεύει τις σελίδες να γεμίζουν και τα κλικ να δεκαπλασιάζονται..
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Και άλλο 'ενα σκηνικό, που λίγοι το είδαν και είναι ενδεικτικό της κατάστασης μας και το πόσο είμαστε "αδέρφια"... Περιμένουμε στην 1η ουρά για τον έλεγχο από τα ΜΑΤ... Σαν να μην τρέχει τίποτα 10 τυπάκια περνάνε τους 200 μ@λάκες που περιμέναν να μπουν και πανε να μπουνε πρώτοι. Μόλις τους είπε ο αστυνόμος να πάνε στο τέλος της ουράς και να περιμένουν την σειρά τους μανούρα και ιστορίες... Τι να πεις... Αν μερικοί χρειάζεται να είναι μαστουρωμένοι για να δουν τον ΠΑΟΚ, δικαιωμά τους; Αν πρέπει να μυρίζω μπάφο όταν γυρνάω σπίτι μου, δικαιωμά τους; Αν κινδυνέυω να πλακωθώ επειδή θεωρώ αλλιώς τα πράγματα, δικαιωμά τους; Αδέλφια μου , αλήτες, πουλιά που έλεγε και μια ψυχή, αν θέλετε να κόψετε και από άλλους το γήπεδο, δικαιωμά σας;
ampalaeos

Δημοσίευση από ampalaeos »

Παντα θα λετε αυτα που θα θελατε να πιστεψετε πως ισχυουν.. 10-20-100-200 πρεζονια και οτι αλλο φανταζεστε ξερω γω... Οσοι ηταν γηπεδο σημερα ειδαν ενα πεταλο να βρωντοφωναζει για τον μητσαρα τον ασπρομαυρο πελε, τον ζαγορακη τον εξυγιαντη και την εθνικη της χονολουλους. Παπα περι μικρη μεριδα οπαδων και αλλα τετοια ευφανταστα να τα λετε μεταξυ σας και να χαιρεστε.

Οπως καποτε ολοι σισσωμοι υποστηριζατε οτι ο νο14 δεν θα φερει διχασμο στον κοσμο και καποιοι μπερδεμενοι σας λεγαμε οτι θα υπαρχει προβλημα. Μια ζωη τα ιδια. Τελικα ποιοι ειναι οι εγωιστες ακομα δεν εχω καταλαβει..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ampalaeos την Δευ 16 Δεκ 2013, 01:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Kranatos (και οι υπόλοιποι),
ΠΑΟΚ - γαύρος. Γίνεται το 1-0, είσαι σε καφετέρια στην Αθήνα και γαύροι βρίζουν τον σκόρερ Δημήτρη 14.

Τους βρίζεις ή όχι;
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Πόσο καμένα άτομα υπάρχουν στον ΠΑΟΚ μας.?πραγματικά...νοιωθω αηδία όταν γίνονται τέτοια., αντί να είμαστε φέτος δεμένοι κ δυνατοί , σε κάθε ματς φεύγω με πίκρα κ κομπόστας στο στομάχι.. Πριν 1-2 χρόνια κερδίζαμε κ φεύγαμε με χαμόγελο κ γεμάτοι από το γήπεδο.. Τώρα φτάσαμε σε επίπεδο να μην μας ικανοποιεί ο τρόπος που κερδίζουμε.. Και μετά μιρλα..
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Fail το παράδειγμά σου Roman..
Από κάθε άποψη.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Μιλάμε η ομάδα έχει μεγάλη κατάρα, σοβαρά, αν δεν κάνουμε κάτι να εξιλεωθούμε δε βλέπω να ησυχάζουμε μου φαίνεται...Έχει κανείς στο μυαλό του ποια είναι η αμαρτία που πληρώνει αυτός ο σύλλογος? Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα όμως...σοβαροί άνθρωποι είμαστε ή μήπως υπάρχει έστω σε κάποιο αόρατο και μεταφυσικό επίπεδο τιμωρία? Αλήθεια δεν ξέρω, εμένα μου μάθανε για ύβρις...Αυτές οι γραμμές στη σημαία κάτι σημαίνουν για κάποιον, τα σύμβολα είναι ιερά,άλλο η ΕΠΟ άλλο η Εθνική, άλλο ο Σάλπι, άλλο ο Σάλπι το σέντερφορ του ΠΑΟΚ, άλλο έχω διαφωνία και μίσος αν θες,άλλο το εκφράζω στο γήπεδο μετά μάλιστα απο νίκη, άλλο αγαπώ τον Γκαρσία άλλο τον Βάζω πάνω απ'τον ΠΑΟΚ, και το κάνετε, όπως κάνατε και με τον Σάλπι, ΛΑΘΟΣ.Κανείς δεν είναι πάνω απο τον ΠΑΟΚ, όχι ΠΑΟΚ πα΄νω απ'ολα όμως! Κάποιοι πεθάνανε για να σαι εσύ ελεύθερος να μιλάς μεγάλε, αλλά δεν μπορώ να περιμένω πολλά απο απελπισμένους ανθρώπους...Δεν φταίτε εσείς, είμαι σίγουρος πως οι πιο πολλοί απ'αυτούς που μπερδεύονται λοιπόν, βαριούνται τη μπάλα και τις συζητήσεις γύρω απ'τη μπάλα και μόνο έτσι παρασιτικά έχουν χώρο στα γήπεδα. Για μένα λοιπόν, που αν θέλετε πιστεύω στα σημάδια, σας το λέω ευθαρσώς, ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη κατάρα, πολύ μεγάλη,δεν ξέρω πως θα ξεπλυθεί... Αν δεν αλλάξουμε εμείς, δεν αλλάζει τίποτα, εσείς λοιπόν που πάτε στα γήπεδα, αλήθεια σκεφτείτε γιατί πάτε? Σας αρέσει στ'αλήθεια το ποδόσφαιρο?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Οπως ειπε και ο dani ....ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ
marley 4

RoMaN έγραψε:Kranatos (και οι υπόλοιποι),
ΠΑΟΚ - γαύρος. Γίνεται το 1-0, είσαι σε καφετέρια στην Αθήνα και γαύροι βρίζουν τον σκόρερ Δημήτρη 14.

Τους βρίζεις ή όχι;
ναι θα τους βρισω και μετα θα βαλω την στολη του σουπερμαν και θα του πω ελατε ρεεεεεεεεεεε
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Parolos έγραψε:Fail το παράδειγμά σου Roman..
Από κάθε άποψη.

Τότε γιατί να θιχτώ με τον γαύρο οπαδό που βρίζει τον Garcia και να μη θιχτώ με τον ΠΑΟΚτσή που βρίζει τον Σαλπιγγίδη*;

*ο οποίος δεν έχει δημιουργήσει ΠΟΤΕ πρόβλημα στα αποδυτήρια, σε αντίθεση με τον Garcia (βλ. πονοκέφαλο τότε επί Beretta, μανούρες με Δώνη και ΙΣΩΣ τώρα με Stevens)
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Τον Σαλπιγγίδη τον έβρισαν συνοπαδοί σου και όχι γαύροι.
2ον τον έβρισαν για άλλους λόγους από αυτούς που θα τον έβριζαν οι γαύροι.
Δεν έχει καμία λογική το υποθετικό παράδειγμά σου..
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

marley 4 έγραψε: ναι θα τους βρισω και μετα θα βαλω την στολη του σουπερμαν και θα του πω ελατε ρεεεεεεεεεεε
Μην αποκαλύπτεσαι ρε μλκ Κλαρκ.. :lol:
marley 4

να θιχτεις με οποιον θελεις

τα αλλα ξαναδιαβασε τι γραφεις

ποιος να δημιουργεισει προβλημα(και βασικα εσυ που ξερεις τι κανει?)

μπερετα ειπες? :lol: :lol:
δωνη? :lol: :lol: :lol:
στεφενς ? εκανε κατι ο γκαρσια?

και που κολλαει ο γκαρσια ρε φιλε? εκραζε σαλπιγγιδη και αυτος η πεταμε ενα γκαρσια ψευτο στορυ που κολλαει με ολα?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Οκ, πάω πάσο, είναι αργά για να διατυπώσω άλλη σκέψη.. Νομίζω πάντως ότι γενικά κατάλαβε ο κόσμος τι θέλω να πω.

Θα σας διαβάσω λίγο ακόμα και θα κοιμηθώ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”