paokfc.gr & PAOK FC Megastore

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
axilleas4

Re: ΠΑΟΚ FC Megastore

Δημοσίευση από axilleas4 »

Το οτι οι υπάλληλοι της boutιque συμπεριφέρονται λές και δουλεύουν σε μπακάλικο και οχι σε εταιρία είναι γνωστό. Εδω πριν 1,5 μήνα προσπαθούσαμε με ένα φίλο μου να βγάλουμε γραμμή και το σήκωσαν μετά από τρείς μέρες!Αυτός ανέβηκε στο παιχνίδι με το γαύρο πήγε εκεί και ήταν γεμάτη από φανέλες.Πήρα τηλ. να ρωτήσω αν έχουν νέα παραλαβή από φανέλες και η απάντηση ηταν οχι...Βαριόντουσαν να στείλουν με αντικαταβολή.Τι άλλο να σκεφτείς; Γενικά δεν υπάρχει οργάνωση και αυτό που γράφετε μερικοί οτι δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη να φτιάξουν ολα καθώς έχουμε να διμηουργήσουμε υποδομές,καλή ομάδα κτλ δεν ισχύει. Οι υπεύθυνοι στη boutique,στο τμήμα marketing,θα πρέπει να ασχολούνται αποκλειστικά με αυτό και να γίνονται συνεχώς βελτιώσεις. Αν η ομάδας με τη μεγαλύτερη εμπορικότητα στην Ελλάδα αποκτήσεi boutique και on-line megastore που της αρμόζει τα κέρδη της ΠΑΕ θα είναι πολλαπλάσια.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Για αυτό τον λόγο είναι χρήσιμο να ακούγοντε και φωνές τέτοιου είδους.
Προς βελτ'ιωση καταστάσεων.
Και μάλιστα οι φωνές είναι πολλές ότι κάτι δεν πάει καλά.
sskape

Δημοσίευση από sskape »

παλι σφαιρα παει σημερα

"Σφάλμα διακομιστή στην εφαρμογή '/'."

μαλλον λογω της απεργιας :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

σε μενα πως δουλευει σφαιρα ? μαλλον σε σενα αρχισε η απεργια σε μενα τελειωσε
.....:)
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

και γω μπαινω πολυ ανετα.......
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Re: Online Μπουτίκ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Lakistuta »

καλη αρχη...επιτελους...ελα οι PAOKcards να παρουν φωτια..
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

γιατι εβγαλαν απο το site τις ριγε φανελες??????
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Φτώχια.

Ελπίζω από την επόμενη σεζόν να εμπλουτισθεί η ποικιλία και να ανέβει ραγδαία η ποιότητα των προιόντων.
Άβαταρ μέλους
tsef4

Δημοσίευση από tsef4 »

Κι εμενα ανετα μπαινει στο site.Πιστευω μερικες φορες μπορει να φταιει και η συνδεση,οχι ολες,αλλα με την οργανωση πρεπει να το κοιταξουν γιατι πρεπει να γινονται βηματα προοδου σε ολους τους τομεις.Αυτοι που ειναι υπευθηνοι για την μπουτικ πρεπει να ασχολουνται εξ'ολοκληρου με αυτο το θεμα και οχι με κατι αλλα.Ξερει κανεις για ποσο ακομα θα φοραμε φανελες puma?
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Καλησπέρα αδέρφια.

Το θέμα Εμπορική Εκμετάλλευση του σήματος ΠΑΟΚ και κυρίως το θέμα με την εμπορικότητα και τις πωλήσεις διαφόρων προϊόντων που φέρουν το σήμα του ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ σημαντικό και πονάει τον σύλλογο πάρα πολλά χρόνια. Το θέμα είναι σημαντικό γιατί στην σύγχρονη μορφή του επαγγελματικού ποδοσφαίρου με την διείσδυση που έχουν τα δυνατά εμπορικά σήματα (brands), τα έσοδα που έχουν οι λαοφιλείς ομάδες είναι πάρα πολλά και πολυεπίπεδα.

Δυστυχώς το συγκεκριμένο θέμα στον ΠΑΟΚ αντιμετωπιζόταν πάντοτε με ερασιτεχνισμό. Πολύ μεγάλο ερασιτεχνισμό. Και στο παρελθόν ήταν φανερό ότι είχε μετατραπεί και σε πεδίο συναλλαγών κάτω από το τραπέζι προς όφελος λαμογιών. Η μάσα ήταν μεγάλη και αυτό είναι κατανοητό από όλους. Ξέρουμε και τα ονόματα πολλοί από εμάς.

Από ότι φαίνεται στις ημέρες Ζαγοράκη έχει γίνει μία προσπάθεια να αλλάξει προς το καλύτερο η κατάσταση. Η αλήθεια είναι ότι τα αποτελέσματα είναι πενιχρά. Και ο ερασιτεχνισμός συνεχίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Το θέμα το έχω δει από κοντά είτε με τις κινήσεις που λέγεται ότι έχουν γίνει, είτε μέσα στο μαγαζί, είτε με κάποια προϊόντα που βγήκαν παραέξω σε άλλα σημεία πώλησης, είτε με την προσπάθεια να καταπολεμηθούν τα ιμιτασιόν, είτε με την συμπεριφορά των υπαλλήλων, είτε με την ύπαρξη εμπορευμάτων, είτε με τις ώρες λειτουργίας, είτε με την δημιουργία τελευταία του Online καταστήματος.

Η γνώμη μου για τα αποτελέσματα των κινήσεων που έχουν γίνει είναι ότι όχι μόνο είναι ερασιτεχνικά αλλά εξακολουθούν να προσβάλουν τους καταναλωτές πελάτες με την ποιότητα και το πιο πιθανό είναι όχι μόνο να μην βγαίνει τίποτα για την ΠΑΕ αλλά πολύ πιθανό είναι να μπαίνουν και μέσα αν λάβω υπόψη μου ακίνητα-απούλητα αποθέματα, εφορίες και όλα τα άλλα που πληρώνονται από τέτοιες εταιρείες.

Συνήθως μέσα στο paokmania λέμε την άποψή μας σαν οπαδοί για τα ποδοσφαιρικά. Εκεί που οι περισσότεροι από εμάς είμαστε σχετικά άσχετοι και συνήθως σχολιάζουμε τις κινήσεις των υπευθύνων.

Στο συγκέκριμένο θέμα όμως παίζω εντός έδρας και μάλιστα στην Τούμπα !!!!

Η εκμετάλλευση της εμπορικότητας δεν είναι κάτι αόριστο. Είναι δυναμικό και πραγματικό για τον ΠΑΟΚ. Τα έσοδα για μία πλήρη γκάμα προϊόντων όπως την εκτιμώ ότι πρέπει να οργανωθεί θα πρέπει να κυμαίνονται περίπου στο 10-15% των υπόλοιπων εσόδων της ομάδας. Και τα κέρδη πρέπει να είναι ανάλογα αφού θα αφορούν καθαρό εμπόριο δηλαδή περίπου 4-6%. Για να τα πω με νούμερα αν φέτος τα έσοδα του ΠΑΟΚ είναι 20 εκατ. τα 2,5 εκατ πρέπει να προέρχονται από την εκμετάλλευση των προϊόντων που φέρουν το σήμα της εταιρείας. Και τα καθαρά κέρδη πρέπει να είναι περίπου 800 χιλιάδες.

Διάβασα παραπάνω για κάτι κουνιάδες και κάτι τέτοια. Αυτά δεν τα ξέρω και προσωπικά δεν με αφορούν. Εγώ αξιολογώ το αποτέλεσμα.

Η γνώμη μου πάνω στο θέμα και την έχω ξαναγράψει είναι ότι κάθε τομέας πρέπει να διοικείται από έναν επαγγελματία. Και μάλιστα καλό. Ο Ζαγοράκης ξέρει από μπάλα και προφανώς για αυτό διάλεξε τον Σάντος. Έναν πολύ καλό μάνατζερ ποδοσφαίρου.
Αναλόγως πρέπει να γίνει και στο θέμα της εκμετ. της εμπορικότητας.
Δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης σε τέτοια πράγματα. Αυτά είναι για μαγαζάκια. Εδώ μιλάμε για μαγαζάρα με πολύ μεγάλες δυνατότητες.

Πρέπει λοιπόν να προσληφθεί ένας εμπορικός διευθυντής, έμπειρος του συγκεκριμένου τομέα. Επειδή δεν έχω υπόψη μου στην Ελλάδα, να προσληφθεί από το εξωτερικό (την Αγγλία που είναι μανούλες σε αυτά).
Ο άνθρωπος αυτός πρέπει να πλαισιωθεί από ένα στέλεχος έλληνα με όρεξη για δουλειά σε προμήθειες και logistics ο οποίος θα τον ενημερώνει για την τοπική αγορά και τις πιθανές δυνατότητες που υπάρχουν εδώ. Π.χ. πρέπει να βγάλεις πολύ μεγάλη γκάμα παιδικών ρούχων (το μεγαλύτερο μερίδιο στο σύγχρονο εμπόριο ρούχων και οι δικοί μας έχουν τρία φορμάκια των 60 ευρώ-γελάει ο κόσμος). Δεν χρειάζεται να τρέξεις στην Κίνα αφού για μικρές σχετικά ποσότητες ανά οδηγό έχουμε στην Θεσσαλονίκη χιλιάδες βιοτεχνίες οι οποίες θα σου κάνουν παπάδες με πολύ χαμηλό κόστος.

Μπορούμε να γράψουμε βιβλίο για το θέμα αλλά τέλος πάντων. Εύχομαι να την πάρουν χαμπάρι γρήγορα στην διοίκηση γιατί δεν πάει καθόλου καλά το θέμα αυτό. Το κατανοώ βέβαια ότι έπεσαν πολλά στο κεφάλι τους. Ας είμαστε υπομονετικοί.

Από την άλλη θέλω να επιστίσω την προσοχή σε αδέρφια όπως ο Interad παραπάνω. Αυτοί οι παοκτσήδες με συγκινούν πάντα πάρα πολύ. Ο άνθρωπος από ότι κατάλαβα είναι πολύ καλός τεχνικός στο θέμα του σχεδιασμού σαιτ e-commerce και έστειλε από μόνος του την γνώμη του στην ΠΑΕ για το τι πρέπει να γίνει.
Τέτοιοι Παοκτσήδες υπάρχουν πάρα πολλοί. Που θέλουν να προσφέρουν και να δώσουν την ψυχή τους για τον ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ οφείλει να τους ακούει αυτούς. Βάζω στοίχημα μία γνήσια φανέλα Πάμπλο Γκαρσία ότι αν έκανε το σαιτ ο Interad θα έμοιαζε λίγο πολύ με της Manchester United. Εντάξει θα ήταν λίγο χειρότερο.
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

χαιρομαι να διαβαζω τετοιες τοποθετησεις...
αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ, ο λαος του!
συγχαρητηρια tad και interad για το αγνο ΠΑΟΚτσηδιλικι σας,διδασκετε ΠΑΟΚ!
και οπως γραφτηκε ''τέτοιοι Παοκτσήδες υπάρχουν πάρα πολλοί. Που θέλουν να προσφέρουν και να δώσουν την ψυχή τους για τον ΠΑΟΚ'' και σιγουρα η βοηθεια αυτη ειναι πολυ πιο ουσιαστικη... :D
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Συμφωνω με τον axl. Πραγματικα διαφωτιστικοτατα τα σχολια του tad για το τι γινεται με την εμπορικη εκμεταλλευση του προιοντος ΠΑΟΚ και το τι θα μπορουσε να γινει, οπως και του interad (σελ. 14) σε οτι αφορα το θεμα του ηλεκτρονικου καταστηματος.

Ειμαστε σε μαυρο χαλι και στους δυο τομεις αν και ειναι ευκολως εννοουμενο οτι αλλα ζητηματα ειχαν προτεραιοτητα. Ελπιζω ομως οτι δεν θα συνεχιστει αυτη η κατασταση για πολυ. Αλλωστε ειναι πολυ πιο ευκολο να διορθωθουν τετοιου ειδους θεματα, απο οτι αυτα (τα αγωνιστικα εννοω) που ηδη εχουνε διευθετηθει ή ειναι σε πορεια διευθετησης.
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Είναι ίσως η μόνη σοβαρή αδυναμία της ΠΑΕ...Υπάρχει βέβαια υπομονή αφού ήταν πολλά άλλα που έπρεπε να διορθωθούν πρώτα, μιας και πριν από 2 χρόνια όχι μπουτίκ αλλά ΠΑΟΚ δεν υπήρχε...αλλά θα πρέπει σιγά σιγά να δούμε κάποια βελτίωση και σ' αυτό το θέμα.Είναι και μια πολύ βασική πηγή εσόδων που μένει ανεκμετάλευτη...και είναι πολύ πιο εύκολο για τον κόσμο να δίνει λεφτά αγοράζοντας προϊόντα της ομάδας, παρά σε αλλεπάληλες ΑΜΚ χωρίς πρακτικό αντοποδοτικό όφελος.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

να προσθεσω μονο οτι στο παρελθον συγγενικο μου προσωπο οπαδος και κατοχος διαρκειας που εστειλε cv στη ΠΑΕ (ειδικευση μαρκετιγκ και οικονομικα) δεν ειχε ουτε απαντηση ουτε ακροαση απο τη ΠΑΕ.......ειναι κριμα νεοι ανθρωποι με ορεξη για δουλεια (που τελικα εργαζονται σε πολυεθνικες) να μη μπορει η ΠΑΟΚΑΡΑ να τα αξιοποιησει..........
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

καταρχήν είμαι πολύ ευτυχισμένος που αρκετά παιδιά κατάλαβαν πλήρως το σκεπτικό μου...

ΝΑΙ το σκεπτικό μου είναι να δουλέψω ΔΩΡΕΑΝ σε επαγγελματικά πρότυπα και να πληρώσω και απο την τσέπη μου (κόστη συντήρησης κλπ) για την ΚΑΨΟΥΡΑ μας...

πιστεύω πάρα πολλά παιδιά έχον αυτή τη διάθεση ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ...

αν υπήρχε τρόπος και έλεγε ο Τεό ελάτε να γκρεμίσετε / χτίσετε θα βλέπαμε όλοι πόσες 1000δες θα είμασταν εκεί...

τέλος πάντων για να μην μακρηγορούμε...

σίγουρα μας ξενερώνουν (ειδικά όποιον ξέρει ότι δεν χρειάζεται και πολλά πολλά αρκεί να ξέρεις τη δουλειά) αποτελέσματα σαν το online store αλλά και του φυσικού καταστήματος (μικρή ποικιλία, όχι τόσο καλή ποιότητα, δυσανάλογες τιμές κλπ κλπ)

είμαστε όλοι εκεί όμως και στηρίζουμε με ΠΡΑΞΕΙΣ (αγορές) και όχι με γκρίνια και μουρμούρα...

Ξαναγράφω κάτι που έχει γίνει το σλόγκαν μου εδώ και σχεδόν 2 χρόνια.

ΑΓΑΠΑΩ ΤΟ ΘΟΔΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ...
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”