Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
Μπόλονι μου μυρίζει...... Ειδικά λόγω καθυστέρησης (περιμέμουν να τελειώσει το αραβικό Ch L.) και λογω κασέ.....
- Paok_eisai_4
ετσι την βλεπω την δουλεια....κακα τα ψεματα δυσκολα θα ερθει μεγαλος προπονητης ακομακι αν του τα σκασεις χοντρα...μιλαμε για ελληνικο ποδοσφαιρο....απο ντι ματεους μπιελσες κλπ ξεχαστε το!nikolasf έγραψε:Μπόλονι μου μυρίζει...... Ειδικά λόγω καθυστέρησης (περιμέμουν να τελειώσει το αραβικό Ch L.) και λογω κασέ.....

Αμα κανεις κανα χαζο ιβαν και τον φερεις στον ΠΑΟΚ θα πεσουν τα τσιμεντα.
Ο ανθρωπος εχει τον ΠΑΟΚ στο dna toυ.Ο τρελος στους τρελους..
Πεθαινω να τον βλεπω με την φορμουλα του και το ασπρο παπουτσακι να πηγαινει περα-δωθε μπροστα απο τον παγκο..
Βαλτε τον Μπιελσα στο poll στην θεση του αλλου...δεν ειναι ο αλλος...αυτος ειναι!!!

- paoki_sweden
I wrote about Bielsa 1 month ago!
Bielsa on the bench, PABLO on field! AINTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PAOKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Bielsa on the bench, PABLO on field! AINTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PAOKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
Για Bielsa έχω ακούσει μόνο το όνομά του και ό,τι λέτε εσείς εδώ (δηλαδή ότι είναι..τρελός!).
Ποδόσφαιρο ξέρει; Είναι καλός coach;
Ποδόσφαιρο ξέρει; Είναι καλός coach;
- kataramenos5
Δες με τα ματάκια σου.Η "ομαδούλα" με τα κόκκινα είναι η Man. United.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.contra.gr/multimedia/videos/mantsester-gioynaitent-athletik-mpilmpao-2-3.1683782.html
Roman μιλαμε για ΑΛΛΟ επιπεδο. Θα παραθεσω μια photo για να καταλαβεις για ποιον μιλαμε..

Ο πεπ ειναι μαθητουδι του..

Ο πεπ ειναι μαθητουδι του..

Όσο δεν τον ήξερα καλά τον έβλεπα και μου ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι ...
Ιδίως όταν άφηνε εκτός της αγαπημένης μου εθνικής ονόματα όπως τον Σαβιόλα, τον Αιμάρ, τον Ρικέλμε και όλους τους άλλους τους Μαραντονομιμήσεις ....
Βλέπετε και εγώ από μικρός καψούρα είχα με ότι είχε να κάνει με τον Θεό !
Τα μεγαλύτερα μπινελίκια του τα έριχνα το 2002 στο μουντιάλ ... όπου θεωρούσα ότι έπρεπε σίγουρα να το πάρουμε ...
Ο τύπος δεν είναι προπονητής ... είναι ψυχάκιας απλά ! το ποδόσφαιρο το έχει αναγάγει σε επιστήμη !
Δεν χωράει συζήτηση για το ποια ομάδα στον πλανήτη γη του ταιριάζει περισσότερο από κάθε άλλη !!!!
Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να αποφασίσω μέσα μου αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τρελό ή το εντελώς αντίθετο ....
αν τον ρόλο της λογικής τον παίζει η διοίκηση τότε ίσως για ισορροπία να χρειάζεται ο τρελός ! αλλιώς η χημεία μας μπορεί να είναι εκρηκτική και καταστροφική !
Επίσης δεν ξέρω αν ο οργανισμός του ΠΑΟΚ είναι ώριμος να έχει αυτόν προπονητή ...
Με αυτόν ένα είναι σίγουρο !
Δεν θα βαρεθούμε ποτέ ...
Ιδίως όταν άφηνε εκτός της αγαπημένης μου εθνικής ονόματα όπως τον Σαβιόλα, τον Αιμάρ, τον Ρικέλμε και όλους τους άλλους τους Μαραντονομιμήσεις ....
Βλέπετε και εγώ από μικρός καψούρα είχα με ότι είχε να κάνει με τον Θεό !
Τα μεγαλύτερα μπινελίκια του τα έριχνα το 2002 στο μουντιάλ ... όπου θεωρούσα ότι έπρεπε σίγουρα να το πάρουμε ...
Ο τύπος δεν είναι προπονητής ... είναι ψυχάκιας απλά ! το ποδόσφαιρο το έχει αναγάγει σε επιστήμη !
Δεν χωράει συζήτηση για το ποια ομάδα στον πλανήτη γη του ταιριάζει περισσότερο από κάθε άλλη !!!!
Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να αποφασίσω μέσα μου αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τρελό ή το εντελώς αντίθετο ....
αν τον ρόλο της λογικής τον παίζει η διοίκηση τότε ίσως για ισορροπία να χρειάζεται ο τρελός ! αλλιώς η χημεία μας μπορεί να είναι εκρηκτική και καταστροφική !
Επίσης δεν ξέρω αν ο οργανισμός του ΠΑΟΚ είναι ώριμος να έχει αυτόν προπονητή ...
Με αυτόν ένα είναι σίγουρο !
Δεν θα βαρεθούμε ποτέ ...
Ο αμυντικός κόβει, δίνει στο μπακ και ως διά μαγείας σε 10΄΄ μπαίνουν στην αντίπαλη περιοχή 6 παίκτες της Μπιλμπάο, εναντίον 5 αμυνομένων...
[youtube]W2j-0VYN4UM[/youtube]
[youtube]W2j-0VYN4UM[/youtube]
Μακαρι να ερχοταν ενας τετοιος προπονητης αλλα ειναι πολυ "προχωρημενο" σεναριο....