ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 2-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- ΑποστόληςΑ
Re: Απ: ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 2-1, MVP, σχόλια & παραλειπό
Φήμες λένε πως ο Rayos με το Navaro κέρδισαν στα 10.000 μέτρα τον Gebresilasie με παγκόσμιο ρεκόρ..Parolos έγραψε: Τώρα ή ο αστέρας έχει φοβερούς γυμναστές ή χρησιμοποιούν οτι κι ο γαύρος Βόλου πριν δύο χρόνια με τον Μπρεσκα να μοιάζει Arshavin..
Re: ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 2-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ο μπρεσκα στον Βόλο με τσιωλη δεν πιανοταν σε ταχύτητα ειναι καθαρά θέμα αξιοποίησης του ταλέντου του απο τον τσιωλη εκεί φαινετε ο μεγάλος τεχνικός
A player in an offside position is only penalised if, at the moment the ballΑποστόληςΑ έγραψε:Δηλαδή το wiki θεωρείται έγκυρο;
touches or is played by one of his team, he is, in the opinion of the referee,
involved in active play by:
• interfering with play or
• interfering with an opponent or
• gaining an advantage by being in that position
In the context of Law 11 – Offside, the following definitions apply:
• “interfering with play” means playing or touching the ball passed or
touched by a team-mate =>Στην δικη μας περιπτωση δεν ειναι ουτε played ουτε touched by a teammate καθως την κλωτσαει εκει περα ο Αποστολοπουλος ο οποιος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ TEAMMATE
• “gaining an advantage by being in that position” means playing a ball
that rebounds to him off a goalpost or the crossbar having been in an
offside position or playing a ball that rebounds to him off an opponent
having been in an offside position
http://www.fifa.com/mm/document/affeder ... 0_11_e.pdf
Αποστολης??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shaman4 την Πέμ 18 Απρ 2013, 15:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απλά ο Μπρέσκα μετά κατάντησε να παίζει στην Παναχαική, ο Μόνχε πήγε στο γαύρο με Βαλβέρδε και έκανε 5 συμμετοχές και τώρα βολοδέρνει κάπου στην Τουρκία και παίζει αναπληρωματικός παγουράς.eorptol έγραψε:Ο μπρεσκα στον Βόλο με τσιωλη δεν πιανοταν σε ταχύτητα ειναι καθαρά θέμα αξιοποίησης του ταλέντου του απο τον τσιωλη εκεί φαινετε ο μεγάλος τεχνικός
Μα ξερεις τι γινεται.....οταν εισαι μπροστα σε κατι και ακους διαφορα...οσο να'ναι..τρελαινεσαι.hitman έγραψε:Εντάξει ρε αδερφέ, δε θα μαλώσουμε κιόλας. Έπεσα σε fake video τί να κάνουμε, συμβαίνουν κι αυτά.
Συγχωρεστε με για το υφος μου!
- sakis_the_fraud
Θα ξεκινησω αναποδα, θα απαντησω πρωτα σε αυτα που διαβασα και μετα θα πω τα δικα μου.
Παιζαμε με μια ομαδα που με βαση αυτα που ειδαμε απο το VIS Track τρεχει σχεδον οσο εμεις. Στο δευτερο ημιχρονο δεν ειχαμε κατοχη μπαλας και τρεχαμε συνεχεια πισω της. Ο Παυλαρας που ακριβως θα σε βοηθουσε στο συγκεκριμενο ματς;
ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!
Οσοι ΕΙΔΑΝ το χθεσινο ματς καταλαβαν πως στο 2ο ημιχρονο που οι παικτες κουραστηκαν χασαμε το κεντρο.
Χαναμε την μπαλα απο λανθασμενες επιλογες στην επιθεση και επειδη ειχαμε ηδη ανεβασει ολα τα χαφ μπροστα με 1-2 μπαλιες εβγαιναν 3vs3 και 4vs4 οι παικτες του αστερα.
Το οτι παιζει ετσι ο Αστερας το ξερουμε και ειναι δεδομενο και για εμενα ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ Δωνη που το αφησε να επαναληφθει και μεσα στο σπιτι μας.
Ο επαναλληπτικος θα γινει πολυ ευκολος αν ο ΠΑΟΚ πετυχει ενα γρηγορο γκολ εκει μεσα.
Οσο για τις αλλαγες, η μονη ενσταση μου ειναι οτι ΑΡΓΗΣΕ πολυ για να τις κανει.
ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΠΕΛΛΟ Η ΕΜΕΙΣ Η ΕΜΕΙΣ.
edit:
Υ.Γ. Ο κοουτς πρεπει να δωσει ανασες σε λινο, κατσε και λορενς στο ματς με τον ΠΑΣ.
Καθολου.makiz έγραψε:ΠΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Ο PABLO....ακομα και σαν αλλαγη........
Παιζαμε με μια ομαδα που με βαση αυτα που ειδαμε απο το VIS Track τρεχει σχεδον οσο εμεις. Στο δευτερο ημιχρονο δεν ειχαμε κατοχη μπαλας και τρεχαμε συνεχεια πισω της. Ο Παυλαρας που ακριβως θα σε βοηθουσε στο συγκεκριμενο ματς;
ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!
Οσοι ΕΙΔΑΝ το χθεσινο ματς καταλαβαν πως στο 2ο ημιχρονο που οι παικτες κουραστηκαν χασαμε το κεντρο.
Χαναμε την μπαλα απο λανθασμενες επιλογες στην επιθεση και επειδη ειχαμε ηδη ανεβασει ολα τα χαφ μπροστα με 1-2 μπαλιες εβγαιναν 3vs3 και 4vs4 οι παικτες του αστερα.
Το οτι παιζει ετσι ο Αστερας το ξερουμε και ειναι δεδομενο και για εμενα ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ Δωνη που το αφησε να επαναληφθει και μεσα στο σπιτι μας.
Ο επαναλληπτικος θα γινει πολυ ευκολος αν ο ΠΑΟΚ πετυχει ενα γρηγορο γκολ εκει μεσα.
Οσο για τις αλλαγες, η μονη ενσταση μου ειναι οτι ΑΡΓΗΣΕ πολυ για να τις κανει.
ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΠΕΛΛΟ Η ΕΜΕΙΣ Η ΕΜΕΙΣ.
edit:
Υ.Γ. Ο κοουτς πρεπει να δωσει ανασες σε λινο, κατσε και λορενς στο ματς με τον ΠΑΣ.
sakis_the_fraud, εχεις παιξει μπαλα στην ζωη σου??? οχι σε 5χ5 αλλα σε 11χ11???
Δεν σου την λεω. Ρωταω στ αληθεια. Αλλωστε εγω δεν εχω παιξει ποτε επαγγελματικα, μονο ερασιτεχνικα.
Ομως εχω παιξει, και αρκετα μαλιστα. Και νομιζω πως η εμπειρια αυτη με εχει βοηθησει να καταλαβω καλυτερα το ποδοσφαιρο. Συμφωνω δηλαδη με την αποψη οτι αν δεν εχεις παιξει μπαλα, δεν προκειτε να καταλαβεις ποτε καποια πραγματα.
Η εμπειρια μου λοιπον, σαν ατεχνος, τα δυνατα μου σημεια ητανε παντα η αντοχη, ταχυτητα, σωστες τοποθετησεις, αμηντικη συμπεριφορα, διαβασμα μιας φασης (πολυ μαραντονα εε??), ομως, διπλα μου ειχα παντα παικτες με αλλα χαρακτηριστικα οπως κουβαλημα της μπαλλας, καλες μακρυνες και κοντινες πασες, δυναμη, κατοχη, οργανωση... Καποιοι απο αυτους ητανε και πατσοκοιλιαδες, και καποιοι ητανε και παπουδες, χωρις τα τρεξιματα μου, αλλα την δουλεια τους δεν μπορουσα να την κανω. Και οσα τρεξιματα και να ειχα, το να εχεις διπλα σου εναν πατσοκοιλια αλλα μπαλαδορο συμπαικτη ηρεμει την ομαδα, οργανωνει και ξεκουραζει ταυτοχρονο, δινει αρχη και τελος, αυτο που δεν ειχαμε χθες...
Χτες ο Γκαρσια θα ειχε συμμαζεψει την ανοργανωσια στο κεντρο, θα ειχαμε πιο ορθολογικο παιξιμο, μακρυνες μπαλιες, θανατηφορες καθετες, και και και χιλια δυο αλλα. Δεν νομιζω τα λιγα τρεξιματα του να ητανε προβλημα. Αλλα αυτο ειναι και θεμα αποψεων..
Δεν σου την λεω. Ρωταω στ αληθεια. Αλλωστε εγω δεν εχω παιξει ποτε επαγγελματικα, μονο ερασιτεχνικα.
Ομως εχω παιξει, και αρκετα μαλιστα. Και νομιζω πως η εμπειρια αυτη με εχει βοηθησει να καταλαβω καλυτερα το ποδοσφαιρο. Συμφωνω δηλαδη με την αποψη οτι αν δεν εχεις παιξει μπαλα, δεν προκειτε να καταλαβεις ποτε καποια πραγματα.
Η εμπειρια μου λοιπον, σαν ατεχνος, τα δυνατα μου σημεια ητανε παντα η αντοχη, ταχυτητα, σωστες τοποθετησεις, αμηντικη συμπεριφορα, διαβασμα μιας φασης (πολυ μαραντονα εε??), ομως, διπλα μου ειχα παντα παικτες με αλλα χαρακτηριστικα οπως κουβαλημα της μπαλλας, καλες μακρυνες και κοντινες πασες, δυναμη, κατοχη, οργανωση... Καποιοι απο αυτους ητανε και πατσοκοιλιαδες, και καποιοι ητανε και παπουδες, χωρις τα τρεξιματα μου, αλλα την δουλεια τους δεν μπορουσα να την κανω. Και οσα τρεξιματα και να ειχα, το να εχεις διπλα σου εναν πατσοκοιλια αλλα μπαλαδορο συμπαικτη ηρεμει την ομαδα, οργανωνει και ξεκουραζει ταυτοχρονο, δινει αρχη και τελος, αυτο που δεν ειχαμε χθες...
Χτες ο Γκαρσια θα ειχε συμμαζεψει την ανοργανωσια στο κεντρο, θα ειχαμε πιο ορθολογικο παιξιμο, μακρυνες μπαλιες, θανατηφορες καθετες, και και και χιλια δυο αλλα. Δεν νομιζω τα λιγα τρεξιματα του να ητανε προβλημα. Αλλα αυτο ειναι και θεμα αποψεων..
- sakis_the_fraud
αδερφε εχω παιξει και εγω ερασιτεχνικα.
Και στην ομαδα ειχαμε εναν παικτη τυπου Τσιαρτα, Rivaldo κλπ που οταν επαιρνε την μπαλα εκανε παπαδες, αλλα απο πισω του τρεχαμε 2 ατομα γιατι το παλικαρι επειδη δεν μπορουσε να σπρινταρει πανω απο 10 φορες σε 90 λεπτα δεν μαρκαρε καθολου.
Δεν λεω οτι δεν ειναι χρησιμοι αυτοι οι παικτες, αλλα σε αμφιρροπο ματς που δεν εχεις την κατοχη της μπαλας (αρα αναγκαστικα θα τρεξεις) με εναν τετοιο παικτη στο γηπεδο εισαι αυτοματα -1.
Και στην ομαδα ειχαμε εναν παικτη τυπου Τσιαρτα, Rivaldo κλπ που οταν επαιρνε την μπαλα εκανε παπαδες, αλλα απο πισω του τρεχαμε 2 ατομα γιατι το παλικαρι επειδη δεν μπορουσε να σπρινταρει πανω απο 10 φορες σε 90 λεπτα δεν μαρκαρε καθολου.
Δεν λεω οτι δεν ειναι χρησιμοι αυτοι οι παικτες, αλλα σε αμφιρροπο ματς που δεν εχεις την κατοχη της μπαλας (αρα αναγκαστικα θα τρεξεις) με εναν τετοιο παικτη στο γηπεδο εισαι αυτοματα -1.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sakis_the_fraud την Πέμ 18 Απρ 2013, 17:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
συγνωμη κι ολας που επεμβαινω στην μεταξυ σας αντιπαραθεση, να τονισω μονο οτι η μπαλα παιζετε απο παικτη του αστερα, και φτανει στον παικτη που σκοραρει απο προβολη παικτη του ΠΑΟΚ (προβολη οχι πασα) κατι που σημαινει οτι ο αντιπαλος απεκτησε αντικανονικα πλεονεκτημα απεναντι στους αμυντικους μας. και επειδη σε καποιους ισως τους μπερδευει η προβολη και την βλεπουν σαν πασα, μπορουν να φερουν στο μυαλο τους σαν παραδειγμα την ιδια φαση με μονη διαφορα τον αποστολοπουλο αντι για προβολη να κανει τακλιν, παλι η παικτης του αστερα θα αποκτουσα αντικανονικα το πλεονεκτημα γιατι ο παικτης μας θα εκανε κόψιμο και οχι πασα προς συμπαικτη.Shaman4 έγραψε:A player in an offside position is only penalised if, at the moment the ballΑποστόληςΑ έγραψε:Δηλαδή το wiki θεωρείται έγκυρο;
touches or is played by one of his team, he is, in the opinion of the referee,
involved in active play by:
• interfering with play or
• interfering with an opponent or
• gaining an advantage by being in that position
In the context of Law 11 – Offside, the following definitions apply:
• “interfering with play” means playing or touching the ball passed or
touched by a team-mate =>Στην δικη μας περιπτωση δεν ειναι ουτε played ουτε touched by a teammate καθως την κλωτσαει εκει περα ο Αποστολοπουλος ο οποιος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ TEAMMATE
• “gaining an advantage by being in that position” means playing a ball
that rebounds to him off a goalpost or the crossbar having been in an
offside position or playing a ball that rebounds to him off an opponent
having been in an offside position
http://www.fifa.com/mm/document/affeder ... 0_11_e.pdf
Αποστολης??
αυτο μου εχουν πει σημερα τρεις πρωην αλλα και εν ενεργεια διαιτητες.
ΥΓ βεβαια οπως πολλοι εχουν πει ολο αυτο ειναι ο θαμνος, γιατι το δασος ειναι αλλο.
@sakis the fraud συμφωνω σε αυτο που λες, αλλα ειμαι της αποψης οτι θα βοηθουσε παραπανω απ οσο θα πονουσε ενας Γκαρσια χθες. Αλλα το καταλαβαινω αυτο που λες. Βασικα αναλογα και το ποσο ψοφιμι ειναι ο και καλα μπαλαδορος. Ο Γκαρσια βεβαια δεν ητανε ψοφιμι, αλλα ουσιαστικα αργος στο τρεξιμο...
Οσο για σενα ντεσπεραντο, καπου εκει ειναι η ουσια, δηλαδη αν το θεωρεις καραμπολα, ειναι οφφσαιντ, γιατι στην καραμπολα την ακουμπαει και ο συμπαικτης, αλλα αν θεωρεις οτι εχει κατοχη ο αστερας, και την διωχνει αθελα του ο Αποστολοπουλος προς τα εκει μερια, τοτε δεν ειναι οφφσαιντ συμφωνα με τα οσα παρεθεσα παραπανω.
Παντως κανεις λαθος καθως το εστιαζεις στο αν ειναι προβολη η πασα. Πουθενα η Φιφα δεν το αναλυει αυτο. Μιλαει μονο για συμπαικτη, και εδω περα, ειτε το πεις τακλιν ειτε πασα ειτε οτιδιποτε αλλο, ειναι απο αντιπαλο παικτη, και χωρις καραμπολα για να το θεωρησεις οτι ακουμπησε και στα ποδια του αστερα... μονο ο αποστολοπουλος ακουμπαει διωχνοντας οποτε... οφφσαιντ δεν ειναι.
Προσωπικα, δεν με αρεσει να ακουω και καλα ειδικους, γιατι συχνα βλεπεις μετα οτι δεν ειχανε δικιο (πχ οι οικονομολογοι δεν προβλεψανε απολυτως τιποτα απ οσα τεραστια συνεβησαν τελευταια, και μην με πει κανενας για μια δυο εξαιρεσεις, ολοι οι αλλοι, τον υπνο του δικαιου)
Προσωπικα, για μενα, θα επρεπε να θεωρειτε οφφσαιντ, αλλα ετσι οπως το γραφει στα αγγλικα η Φιφα, νομικα, δεν ειναι οφφσαιντ, αυτο καταλαβαινω, γιατι οφελειτε απο την οφφσαιντ θεση του, αλλα δεν ειναι καραμπολα, ειναι διωξιμο απο παικτη μας.
Και το μονο σιγουρο ειναι πως οταν ενας αμυνομενος κανει λαθος μπαλια προς τα πισω και την παιρνει αντιπαλος σε οφφσαιντ θεση, δεν θεωρειτε οφφσαιντ, και σου βγαινει και τετ α τετ...
Οσο για σενα ντεσπεραντο, καπου εκει ειναι η ουσια, δηλαδη αν το θεωρεις καραμπολα, ειναι οφφσαιντ, γιατι στην καραμπολα την ακουμπαει και ο συμπαικτης, αλλα αν θεωρεις οτι εχει κατοχη ο αστερας, και την διωχνει αθελα του ο Αποστολοπουλος προς τα εκει μερια, τοτε δεν ειναι οφφσαιντ συμφωνα με τα οσα παρεθεσα παραπανω.
Παντως κανεις λαθος καθως το εστιαζεις στο αν ειναι προβολη η πασα. Πουθενα η Φιφα δεν το αναλυει αυτο. Μιλαει μονο για συμπαικτη, και εδω περα, ειτε το πεις τακλιν ειτε πασα ειτε οτιδιποτε αλλο, ειναι απο αντιπαλο παικτη, και χωρις καραμπολα για να το θεωρησεις οτι ακουμπησε και στα ποδια του αστερα... μονο ο αποστολοπουλος ακουμπαει διωχνοντας οποτε... οφφσαιντ δεν ειναι.
Προσωπικα, δεν με αρεσει να ακουω και καλα ειδικους, γιατι συχνα βλεπεις μετα οτι δεν ειχανε δικιο (πχ οι οικονομολογοι δεν προβλεψανε απολυτως τιποτα απ οσα τεραστια συνεβησαν τελευταια, και μην με πει κανενας για μια δυο εξαιρεσεις, ολοι οι αλλοι, τον υπνο του δικαιου)
Προσωπικα, για μενα, θα επρεπε να θεωρειτε οφφσαιντ, αλλα ετσι οπως το γραφει στα αγγλικα η Φιφα, νομικα, δεν ειναι οφφσαιντ, αυτο καταλαβαινω, γιατι οφελειτε απο την οφφσαιντ θεση του, αλλα δεν ειναι καραμπολα, ειναι διωξιμο απο παικτη μας.
Και το μονο σιγουρο ειναι πως οταν ενας αμυνομενος κανει λαθος μπαλια προς τα πισω και την παιρνει αντιπαλος σε οφφσαιντ θεση, δεν θεωρειτε οφφσαιντ, και σου βγαινει και τετ α τετ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shaman4 την Πέμ 18 Απρ 2013, 17:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτή τη συνήθεια του αυτομαστιγώματος πρέπει να την κόψουμε κάποια στιγμή (καλό θα ήταν μαζί με τη συνήθεια της μόνιμης μίρλας, αλλά αυτό είναι χούι που φεύγει μετά την ψυχή).
Το παρακάτω στιγμιότυπο είναι κομμένο ακριβώς τη στιγμή που ο παίκτης του Αστέρα κάνει την πάσα, αυτή που έκοψε ο Αποστολόπουλος.

Είναι ή δεν είναι οφσάιντ ο (σημαδεμένος στην εικόνα) Ναβάρο; Θα μου πεις «η μπάλα πάει από τα αριστερά». Ναι, αλλά αποκομίζει όφελος ΕΝΑ δευτερόλεπτο μετά. Μάλλον αυτό υπέδειξε ο βοηθός, γι' αυτό ακούστηκε νωρίς το σφύριγμα, άλλο που μετά από διαβουλεύσεις και άνωθεν εντολές, άλλαξαν γνώμη.
Τα άλλα τα είπε ο desperado.
Το παρακάτω στιγμιότυπο είναι κομμένο ακριβώς τη στιγμή που ο παίκτης του Αστέρα κάνει την πάσα, αυτή που έκοψε ο Αποστολόπουλος.

Είναι ή δεν είναι οφσάιντ ο (σημαδεμένος στην εικόνα) Ναβάρο; Θα μου πεις «η μπάλα πάει από τα αριστερά». Ναι, αλλά αποκομίζει όφελος ΕΝΑ δευτερόλεπτο μετά. Μάλλον αυτό υπέδειξε ο βοηθός, γι' αυτό ακούστηκε νωρίς το σφύριγμα, άλλο που μετά από διαβουλεύσεις και άνωθεν εντολές, άλλαξαν γνώμη.
Τα άλλα τα είπε ο desperado.
- desperando
- Επικοινωνία:
Shaman4
ειναι λογικο οτι σε μια κολλα χαρτι δεν μπορουν να αποτυπωθουν ολοι οι πιθανοι τροποι οφ σαιιντ, απλα στα σεμιναρια που γινονται στους διαιτητες τετοιες φασεις διδασκονται.
επισης ο εποπτης κοιταει την ευθεια των παικτων την ωρα που ο επιτιθεμενος κανει την τελευταια του επαφη με την μπαλα και φυσικα οχι την ωρα της προβολης του αμυντικου
ειναι λογικο οτι σε μια κολλα χαρτι δεν μπορουν να αποτυπωθουν ολοι οι πιθανοι τροποι οφ σαιιντ, απλα στα σεμιναρια που γινονται στους διαιτητες τετοιες φασεις διδασκονται.
επισης ο εποπτης κοιταει την ευθεια των παικτων την ωρα που ο επιτιθεμενος κανει την τελευταια του επαφη με την μπαλα και φυσικα οχι την ωρα της προβολης του αμυντικου
of topic
αλλα λογω ελειψης πμ Στεφανε γιατι δεν ποστερνεις αλλα βινδεο των αγωνων?
αλλα λογω ελειψης πμ Στεφανε γιατι δεν ποστερνεις αλλα βινδεο των αγωνων?
Ναι ρε σεις, συμφωνω οτι ειναι πολυ ειδικη περιπτωση, αλλα αν ο διατητης θεωρησε πως την εδιωξε ο αποστολοπουλος, τοτε νομικα ειναι καλυμενος θα ελεγα...
Οσο για την παραπανω εικονα που εβαλες δεν το καταλαβα?? στο οτι ΕΙΝΑΙ σε θεση οφφ σαιντ νομιζω συμφωνουμε ολοι... το θεμα ειναι αν υπαρχει παραβαση οφφ σαιντ παρα ταυτα, δυο πραγματα εντελως διαφορετικα (οπως το διευκρινιζει και η ΦΙΦΑ στο κειμενο της..)
Οσο για την παραπανω εικονα που εβαλες δεν το καταλαβα?? στο οτι ΕΙΝΑΙ σε θεση οφφ σαιντ νομιζω συμφωνουμε ολοι... το θεμα ειναι αν υπαρχει παραβαση οφφ σαιντ παρα ταυτα, δυο πραγματα εντελως διαφορετικα (οπως το διευκρινιζει και η ΦΙΦΑ στο κειμενο της..)