28.Κώστας Κατσουράνης
- desperando
- Επικοινωνία:
- kataramenos5
Re: 28.Κώστας Κατσουράνης
Ντέσπερ τον κατσούρ δε τον ήθελες λόγω χαρακτήρα κυρίως .Περίμενε ,ακόμα είναι ρούκι στην ομάδα.
- desperando
- Επικοινωνία:
αυτα περι χαρακτηρα ειναι μακακιες εγω τον καλο τον χαρακτηρα τον θελω για γαμπρο μου , στην ομαδα μου θελω παικταραδες και ας ειναι και φυλακοβιοι
Τεραστια εμπνευση να σε βγαλει ο Σερ Δωνης ενω ησουν ο μονος που μοιραζε παιχνιδι και καναμε ευκαιριες...
- Sladjan Spasić
Μπορεί να φανώ κάπως υπερβολικός με αυτό το σχόλιο,αλλά τον θεωρώ έναν από του ελάχιστους εναπομείναντες τεράστιους παίκτες-προσωπικότητες(ποδοσφαιρικά πάντα),του ελληνικού πρωταθλήματος και ποδοσφαίρου συλλήβδην.
Εννοείται πως δε το γράφω αυτό,με κριτήριο τη σημερινή του εμφάνιση.Ούτε κατά διάνοια.
''Στεναχωρήθηκα'' που δεν του άνοιξα εγώ το topic,λόγω υποχρεώσεων,γιατί αποτελούσε ανέκαθεν,μια ποδοσφαιρική μου καψούρα.Χαίρομαι που ήρθε στον Π.Α.Ο.Κ.,έστω και σε αυτή τη φάση της καριέρας του.
Υ.Γ. Μία ερώτηση προς τους moderators:Υπάρχει η δυνατότητα,να μεταφερθεί κάποιο post μου στη θέση αυτού(του post) του ARMY,που άνοιξε το topic,το οποίο θα περιλαμβάνει βιογραφικό,φωτογραφίες,ίσως και κάποιο-α video-s,για να φαίνεται το topic πιο όμορφο;
Εννοείται πως δε το γράφω αυτό,με κριτήριο τη σημερινή του εμφάνιση.Ούτε κατά διάνοια.
''Στεναχωρήθηκα'' που δεν του άνοιξα εγώ το topic,λόγω υποχρεώσεων,γιατί αποτελούσε ανέκαθεν,μια ποδοσφαιρική μου καψούρα.Χαίρομαι που ήρθε στον Π.Α.Ο.Κ.,έστω και σε αυτή τη φάση της καριέρας του.
Υ.Γ. Μία ερώτηση προς τους moderators:Υπάρχει η δυνατότητα,να μεταφερθεί κάποιο post μου στη θέση αυτού(του post) του ARMY,που άνοιξε το topic,το οποίο θα περιλαμβάνει βιογραφικό,φωτογραφίες,ίσως και κάποιο-α video-s,για να φαίνεται το topic πιο όμορφο;
- nick_shortjohn
χαχαχαχα ισως.. αλλα δε νομιζω οτι του εχουν λειψει οι "λαμπαδες"
οποιος κοιταει τις κινησεις του, βλεπει ποσο μεγαλος παικτης ειναι
οποιος κοιταει τις κινησεις του, βλεπει ποσο μεγαλος παικτης ειναι
- Μπαρκαρούτσος
Τόσα ωραία μαγαζιά έχει η πόλη. Το Markiz βρήκες να αναφέρεις;nick_shortjohn έγραψε:Είναι που δεν έχει πάει στο Μαρκίζ ακόμα...
Τι να πάει να ακούσει, remixάκια του Γονίδη, της μΠάολας και του Παντελίδη;
Ήμαρτον...
Το ότι δεν είναι έτοιμος να βγάλει 90λεπτο δε σου πέρασε απτο μυαλό ε;Dimg4 έγραψε:Τεραστια εμπνευση να σε βγαλει ο Σερ Δωνης ενω ησουν ο μονος που μοιραζε παιχνιδι και καναμε ευκαιριες...
Αν τον κρατούσε και έβγαινε και αυτός με καμια θλάση, μετά πάλι Δώνη θα κράζατε...
ΕΛΕΟΣ
- nick_shortjohn
Αφού τέτοιες σαβούρες ακούνε ρε οι ποδοσφαιριστές (αφού ξυρίσουν τα πόδια)... Τι θα ακούν; Republic, rainbow κ.λ.π.;RoMaN έγραψε:Τόσα ωραία μαγαζιά έχει η πόλη. Το Markiz βρήκες να αναφέρεις;nick_shortjohn έγραψε:Είναι που δεν έχει πάει στο Μαρκίζ ακόμα...
Τι να πάει να ακούσει, remixάκια του Γονίδη, της μΠάολας και του Παντελίδη;
Ήμαρτον...
Αν αν αν... Κι αν ΔΕΝ παθαινε τιποτα και συνεχιζαμε το σφυροκοπημα με τον Κατσουρανη να συνεχιζει τις καθετες και το μοιρασμα? Κι αν εμπαινεο Σαλπι και παστελωνε κανα δυο απο ασιστ του Κατσουρ?eleos έγραψε:Το ότι δεν είναι έτοιμος να βγάλει 90λεπτο δε σου πέρασε απτο μυαλό ε;Dimg4 έγραψε:Τεραστια εμπνευση να σε βγαλει ο Σερ Δωνης ενω ησουν ο μονος που μοιραζε παιχνιδι και καναμε ευκαιριες...
Αν τον κρατούσε και έβγαινε και αυτός με καμια θλάση, μετά πάλι Δώνη θα κράζατε...
ΕΛΕΟΣ
Εκ του αποτελεσματος τον κραζουμε, οχι πριν. Επιμενει σε εναν παικτη που ειναι επικινδυνος και ξαναεκανε την ιδια ακριβως μ@λακια και μας κρεμασε με εντιπαλο ενα σεντερ φορ που στη ζωη του δε θα τα ξανακανει αυτα. Ο Ιντζιδης μπροστα στον Βιβιαν ειναι ο Κοντρερας... ελα ρε φιλε...
- ΑποστόληςΑ
Τον έβγαλε για να τον ξεκουράσει γιατί δεν είναι σε επίπεδο 90λεπτου ακόμη (μετά βίας ένα ημίχρονο, άντε 60 λεπτά) και επιπλέον σε τρία 24ωρα έχουμε ένα δύσκολο αγώνα στην Τούμπα. Χθες πάντως σε όσους είμασταν στο γήπεδο ήταν εμφανές ότι αυτός ήταν ο ηγέτης της ομάδας. Ολες οι επιθέσεις περνούσαν από αυτόν κι όλοι έψαχναν να τον βρουν. Με το που βγήκε χάθηκε ο όποιος ρυθμός ανάπτυξης υπήρχε.
- sourmenetes
- Moderator
Καλος εχθες....Ο μονος που εκανε κατι ( μαζι μετον Σταφυ).... Πιστευω θα βοηθησει στην συνεχεια....