Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
Το φθηνος για κατσουρανη απο που ακριβως προκυπτει; Χαλαρα στα 200-300.000,δεν ειναι απο τους large στο οικονομικο.Δεν βλεπω τον λογο για τετοιο εξοδο.Δωστα ολα για 2 μεσοεπιθετικους και αν δεν εχεις χρονο να βρεις εξαρι τωρα, αστο για το καλοκαιρι.Η χρονια με τους στοχους που εχεις αν ενισχυθεις μεσοεπιθετικα βγαινει μια χαρα.
- kataramenos5
Ίσως?buffalobill4 έγραψε: Ο Κατσουρ καλος ειναι αλλα θα τα κανει ταναπου στα αποδυτηρια πιστευω και με Παυλαρα ισως πεσουν και ψιλες.

- Dinos_Liverpool
Εάν ήταν σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση ο Φωτάκης και ο Lazar, ούτε που θα το σκέφτονταν στην ΠΑΕ...
Έχει μείνει χωρίς ομάδα ο λεγεωνάριος και τώρα παρακαλάει και χτυπάει την πόρτα του ΠΑΟΚ. Όταν τον ζήταγε ο Ζαγοράκης μας 3κλ@σ3 κανονικότατα... Του το κρατάω μανιάτικο!
Μυρίστηκε χρήμα το λαγωνικό και σου λέει "δεν πάω να κολλήσω και τα τελευταία μου ένσημα ?"
Χίλιες φορές να εμπιστευτούμε πιτσιρίκια και να βάλουμε παρακαταθήκη για το μέλλον, παρά τον Κατσουράνη.
Έχει μείνει χωρίς ομάδα ο λεγεωνάριος και τώρα παρακαλάει και χτυπάει την πόρτα του ΠΑΟΚ. Όταν τον ζήταγε ο Ζαγοράκης μας 3κλ@σ3 κανονικότατα... Του το κρατάω μανιάτικο!
Μυρίστηκε χρήμα το λαγωνικό και σου λέει "δεν πάω να κολλήσω και τα τελευταία μου ένσημα ?"
Χίλιες φορές να εμπιστευτούμε πιτσιρίκια και να βάλουμε παρακαταθήκη για το μέλλον, παρά τον Κατσουράνη.
- kataramenos5
Το αν θα βγει φιλόμενο δεν μπορείς να το ξέρεις και αυτο ισχύει για κάθε παίκτη πρέπει τον Λούκας να τον δεις τι έκανε κανει στο Ουκρανικο πρωτάθλημα για να κρίνεις και εκει έκανε ότι έκανε με εμάς στα δυο μεταξύ μας παιχνιδιαxrisitsapa έγραψε:συμφωνω για Κατσουρανη, Φυτανιδη, Τζαβελλα. Τους θεωρω σιγουρες και ετοιμες λυσεις, στη λογικη "καβατζωνω τη 2η θεση και βγαινω περπατωντας CL".
Για παραπανω, χρειαζεται παικτες σαν τον Αντελινο.
Υ.Γ. Τον Λουκας τον θυμαμαι απο την Καρπατι. Ειμαστε τοσο σιγουροι οτι θα μας βγει; η θα ειναι νεος Φιλομενο;
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Θα εχει πολυ ενδιαφερον ο καταρτισμος της οποια εντεκαδας, αν τελικα αποκτηθουν 2 εντεκαδατοι μεσοεπιθετικοι και ακομα περισσοτερο αν αποκτηθει και μεσοαμυντικος .Πονοκεφαλος για τον Δωνη, αλλα σιγουρα προτιμοτερος απο αυτον που δημιουργουσε ο αδειος παγκος,καλα καλα η αδεια εντεκαδα.
Φιλομένο δε βγαίνει ούτε με πατερίτσα να παίζει...eorptol έγραψε:Το αν θα βγει φιλόμενο δεν μπορείς να το ξέρεις και αυτο ισχύει για κάθε παίκτη πρέπει τον Λούκας να τον δεις τι έκανε κανει στο Ουκρανικο πρωτάθλημα για να κρίνεις και εκει έκανε ότι έκανε με εμάς στα δυο μεταξύ μας παιχνιδιαxrisitsapa έγραψε:συμφωνω για Κατσουρανη, Φυτανιδη, Τζαβελλα. Τους θεωρω σιγουρες και ετοιμες λυσεις, στη λογικη "καβατζωνω τη 2η θεση και βγαινω περπατωντας CL".
Για παραπανω, χρειαζεται παικτες σαν τον Αντελινο.
Υ.Γ. Τον Λουκας τον θυμαμαι απο την Καρπατι. Ειμαστε τοσο σιγουροι οτι θα μας βγει; η θα ειναι νεος Φιλομενο;
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Τέτοια μούφα 1 φορά στα 100 χρόνια σε "έτοιμο παίχτη".
- john4serres
Τα μπαμ των μεταγραφών να τα ψάχνετε μόνο μεταξύ νυν και πρώην Ελλήνων διεθνών ποδοσφαιριστών...
Πιστεύω να έχω γίνει σαφής γιατί δεν θέλω να επανέλθω ξανά επί του θέματος...

Πιστεύω να έχω γίνει σαφής γιατί δεν θέλω να επανέλθω ξανά επί του θέματος...

- sourmenetes
- Moderator
Για πες μας δηλαδη τα 2 εξτρεμ ελληνικης καταγωγης που ψαχνουμε.Και διεθνεις..
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
- Kostomanolis
Αποστόλη οι 2 πρώτοι που ανέφερες, αν θέλουν να έρθουν, είναι πανάκριβοι...
Ο 3ος παίζεται...
Ο 3ος παίζεται...

- john4serres
αυτος ο Μπεκοε που ακουγεται εχει τιποτα το ιδιαιτερο ?
10 αγωνες φετος με μια ασιστ μονο , και δεν ειναι 18-19 ειναι 24 :ugeek:
10 αγωνες φετος με μια ασιστ μονο , και δεν ειναι 18-19 ειναι 24 :ugeek: