Π.Α.Ο.Κ.-αρης 30/09,20:30,NS
Re: Π.Α.Ο.Κ.-αρης 30/09,20:30,NS
μπραβο στα παιδια της δευτερης ομαδας!sex και βια...
υγ αυριο κατα μεγαλο ποσοστο θα φαμε αρκετες κλωτσιες και να προκληθουμε και εμεις.δεν πρεπει να πεσουμε στην παγιδα.μια φορα ας φανουμε εξυπνοι...
υγ αυριο κατα μεγαλο ποσοστο θα φαμε αρκετες κλωτσιες και να προκληθουμε και εμεις.δεν πρεπει να πεσουμε στην παγιδα.μια φορα ας φανουμε εξυπνοι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lefis την Σάβ 29 Σεπ 2012, 20:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
για την νίκη της κ21 και σεξ κΙ Βία
δες το εδώ
δες το εδώ
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.enikos.gr/sports/83406,Kontra_aiwniwn_gia_1_tweet_.htmlRe: Π.Α.Ο.Κ.-αρης 30/09,20:30,NS
Σε ένα παίκτη θα στοχεύσουν τα σκουλήκια..
Στον Κάτσε...
Είναι και επιρρεπής στις κάρτες, εκεί θα πάνε συστημένοι αλλά ο μικρός έχει ήδη ακούσει κάποια πράγματα από τους συμπαίκτες του και πιστεύω θα δείξει αυτοσυγκράτηση.
Ο άλλος είναι ο Λαζάρ αλλά είναι παλιά π@@ για να μασίσει..
ΑΥΡΙΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Στον Κάτσε...
Είναι και επιρρεπής στις κάρτες, εκεί θα πάνε συστημένοι αλλά ο μικρός έχει ήδη ακούσει κάποια πράγματα από τους συμπαίκτες του και πιστεύω θα δείξει αυτοσυγκράτηση.
-
Μπαρκαρούτσος
Θέινξ dimbar!dimbar έγραψε:για την νίκη της κ21 και σεξ κΙ Βία
δες το εδώ
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.enikos.gr/sports/83406,Kontra_aiwniwn_gia_1_tweet_.html
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
Αυριο θα ηθελα ενα ''ζεστο'' καλωσορισμα στον ανθρωπο που με την εισοδο του στην ομαδα μας, στην κυριοελεξια μας κρατησε ζωντανους σαν Π.Α.Ε.
Ειμασταν τελικα πολυ κοντα στην καταστροφη.....να ναι καλα ο ανθρωπος.
Τα ''ξευτιλικια'' της κουλας και του ρουλη ειναι η απαντηση που θα ειμασταν αν δεν ερχοταν ο Σαββιδης.
για αυτο...Ιβαν καλως ηρθες στον ΠΑΟΚ μας ...και στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ της ΤΟΥΜΠΑΣ.
Υ.Γ.και εσεις οι παικτες του ΠΑΟΚ αυριο εχετε εναν ακομα λογο να τα δωσετε ολα.....
Ειμασταν τελικα πολυ κοντα στην καταστροφη.....να ναι καλα ο ανθρωπος.
Τα ''ξευτιλικια'' της κουλας και του ρουλη ειναι η απαντηση που θα ειμασταν αν δεν ερχοταν ο Σαββιδης.
για αυτο...Ιβαν καλως ηρθες στον ΠΑΟΚ μας ...και στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ της ΤΟΥΜΠΑΣ.
Υ.Γ.και εσεις οι παικτες του ΠΑΟΚ αυριο εχετε εναν ακομα λογο να τα δωσετε ολα.....
Ενα ζεστό χειροκρότημα στον ιβαν το αξίζει
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Χαχαχαχαχα
Τα αριανά θα έχουν αφρίσει σήμερα...
Δε θα κοιμούνται το βράδυ. Θα μουρμουρίζουν αλλάζοντας πλευρό..
Αχαχαχα πεταμένα λιμά.
Τα αριανά θα έχουν αφρίσει σήμερα...
Δε θα κοιμούνται το βράδυ. Θα μουρμουρίζουν αλλάζοντας πλευρό..
Αχαχαχα πεταμένα λιμά.
- PAPA TSIBIKOS
Περιμένω από τα παληκάρια στην 4 και 5-6 να σταθούν στο ύψος τους όσο αφορά τον παλμό
και τα συνθήματα.
Νομίζω ότι πρέπει να ακουστούν συνθήματα που θα είναι γνωστά και θα γουστάρουν να τα πουν όλοι οι οπαδοί που θα είναι στο γήπεδο.(τα ευκόλως εννοούμενα.....)
.........μην σταματάς Δικέφαλεεεε
μην σταματάς δικέφαλεεεε
...........
και τα συνθήματα.
Νομίζω ότι πρέπει να ακουστούν συνθήματα που θα είναι γνωστά και θα γουστάρουν να τα πουν όλοι οι οπαδοί που θα είναι στο γήπεδο.(τα ευκόλως εννοούμενα.....)
.........μην σταματάς Δικέφαλεεεε
Συμφωνώ , δεν είμαι πολύ αισιόδοξος για το θέμα αλλά περιμένω.moican4 έγραψε:Σε ένα παίκτη θα στοχεύσουν τα σκουλήκια..
Στον Κάτσε...
Γενικά αν πετάξεις 1-2 μπαλάκια στην αρχή άστους να μαλώνουν με τα ντουβάρια
Θελω καλη εμφανιση με πολλα γκολ για να ζεσταθει και ο κοσμος που εχει σταματησει να ερχεται στο γηπεδο.
Ελπιζω,πως σημερα θα ειμαστε γυρω στις 20000.Θα ειναι καλο αυτο και θα δωσει ωθηση και στον ανθρωπο που εβαλε τα λεφτα του και μπορουμε να μιλαμε σημερα για ποδοσφαιρο και οχι για επιβιωση!
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
Ελπιζω,πως σημερα θα ειμαστε γυρω στις 20000.Θα ειναι καλο αυτο και θα δωσει ωθηση και στον ανθρωπο που εβαλε τα λεφτα του και μπορουμε να μιλαμε σημερα για ποδοσφαιρο και οχι για επιβιωση!
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
- sourmenetes
- Moderator
Τι κριμα να μην μπορεις σε τετοια ματς να εισαι γηπεδο...
Αντε ρε μαγκες δωστε φωνη σημερα...Δωστε τα ολα...
Σοβαροτητα απο ολους.Και ομαδα και κοσμος..
Αντε ρε μαγκες δωστε φωνη σημερα...Δωστε τα ολα...
Σοβαροτητα απο ολους.Και ομαδα και κοσμος..
Μόλις μου ήρθε χεσεμες.....
Ο τύπος που μας έβγαλε τσου-λου + τσοπάνης-όγλου vs πικατσου + σαββατιάτικο πούλο. στον λίμπουρο (μυρμήγκι στα κυπριακά)
Πρώτον είναι ελλεινοί.
Δεύτερον από που βρήκαν το τηλέφωνό μου? Δεν έχω πάρει τηλ. ποτέ σε ραδιο-φονικό σταθμό. Η μοναδική σύνδεση που μπορώ να βρω είναι με το διαρκείας. Εάν το πήραν από την ΠΑΕ, πλήρωσαν????
Υ.Γ. Δεν ξέρω τα παρατσούκλια τους μαμώ. Μόνο τον πίκατσου με το γέλιο που ρίχνω.... Ας με διορθώσει κάποιος
Ο τύπος που μας έβγαλε τσου-λου + τσοπάνης-όγλου vs πικατσου + σαββατιάτικο πούλο. στον λίμπουρο (μυρμήγκι στα κυπριακά)
Πρώτον είναι ελλεινοί.
Δεύτερον από που βρήκαν το τηλέφωνό μου? Δεν έχω πάρει τηλ. ποτέ σε ραδιο-φονικό σταθμό. Η μοναδική σύνδεση που μπορώ να βρω είναι με το διαρκείας. Εάν το πήραν από την ΠΑΕ, πλήρωσαν????
Υ.Γ. Δεν ξέρω τα παρατσούκλια τους μαμώ. Μόνο τον πίκατσου με το γέλιο που ρίχνω.... Ας με διορθώσει κάποιος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale3 την Κυρ 30 Σεπ 2012, 11:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εχει γινει και αλλες φορες αυτο Αλε....λογικα απο παε..
ΥΓ αθλιο πρωτοσελιδο των σπορ του βορρα.....ολοταχως προς πρωταθλητη και γαβρο παει....και εις ανωτερα κωθτακη..
ΥΓ αθλιο πρωτοσελιδο των σπορ του βορρα.....ολοταχως προς πρωταθλητη και γαβρο παει....και εις ανωτερα κωθτακη..
Γιατι έχεις δει του σκορδα το πρωτοσέλιδο μπροστά σε αυτό τα σπορ παίρνουν το βραβείο πουλιτζερ......
Μην ασχολείσαι με αυτά αν ηταν έτσι θα υπήρχε μια αντικειμενική εφημερίδα και όλα καλά στην Ελλάδα όλες ακόμη και οι δήθεν αντικειμενικές μόνο αντικειμενικές δεν ειναι
Δεν όταν κερδίζει ο γαβρος τι γλυψιμο πέφτει απο goal sportday liberty πως την λένε την άλλη κλπ.
Μην ασχολείσαι με αυτά αν ηταν έτσι θα υπήρχε μια αντικειμενική εφημερίδα και όλα καλά στην Ελλάδα όλες ακόμη και οι δήθεν αντικειμενικές μόνο αντικειμενικές δεν ειναι
Δεν όταν κερδίζει ο γαβρος τι γλυψιμο πέφτει απο goal sportday liberty πως την λένε την άλλη κλπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Κυρ 30 Σεπ 2012, 11:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.