1.Jacobo Sanz Ovejero

Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: 1.Jacobo Sanz Ovejero

Δημοσίευση από Sick Bastard »

bane1980 έγραψε:Ρε παιδιά, τι ψυχάρα ΠΑΟΚάρα, δεν είπε κανείς αυτό....
Εικόνα
γκουχ γκουχ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Οκ, για εδώ μέσα εννοούσα, γενικά στο ΠΑΟΚτσήδικο σύνολο, είμαι σίγουρος οτι θα ειπωθούν τα πάντα.

Ένυγουεη, για μένα ο Ιάκωβος είναι το ελάσσον θέμα για χθες...και δεν θα ήθελα να πέσει εκεί τεχνηέντως η προσοχή (όχι από εμάς εδώ τόσο) για να μην συζητείται το μείζον...το οποίο για εμένα είναι πρωτίστως ο προπονητής και δευτερευόντως το επίπεδο του ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Άμα είναι θα πάω να κάνω κι εγώ προπονήσεις με τον Π.Α.Ο.Κ., να με πάρουν το Γενάρη και να μπαίνω στους αγώνες να τρώω κόκκινες κάρτες αφού έχω ρίξει ξύλο στο διαιτητή και στους αντίπαλους ποδοσφαιριστές! Οι αγώνες θα ξεκινάνε κάθε φορά με 10 παίκτες και μετά όλη η κερκίδα "Roman ψυχάρα ΠΑΟΚάρα", θα παίρνετε φανέλες "Roman", θα με έχετε φωτο προφίλ στο forum κτλ κτλ κτλ κι ας κρεμάω την ομάδα...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

bane1980 έγραψε: Όταν τα έκανε αυτά ο Γκαρσία και ο Κονσεισάο, δεν είδα να τρελαίνονται τόσοι!
Εγώ τα έλεγα και τη πρώτη χρονιά του Garcia..και όταν τα έκανε ο Conceicao δεν έγραφα στο forum..
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Kαλος , χρυσος ο Χακομπο αλλα με την χθεσινη μ@λακισμενη καρτα , μπηκε και αυτος στο πανθεον των παικτων του ΠΑΟΚ , που κατα καιρους πηραν καρτες για τους πιο ηλιθιους λογους.....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η μεγάλη μου απορία ήταν πάντοτε πώς αυτός ο γεμάτος προσόντα Ισπανός τεραμτοφύλακας δεν έχει κάνει καριέρα στη χώρα του! Σαν τερματοφύλακας είναι ο καλύτερός απ' όσους έχω δει τα τελευταία χρόνια. Αλλά προφανώς έχει κάψει τον εγκέφαλό του. Αν η ψυχική κατάστασή του δεν βελτιωθεί τότε να φύγει. Λυπάμαι που το λέω, αλλά ο παίκτης αυτός φαίνεται ότι χρήζει ιατρικής παρακολούθησης.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ας λογιστεί ως κακίστη παρένθεση. Ηλιθιότητα σίγουρα από μέρους του, αλλά δεν πιστεύω πως έχει νόημα να "καεί" εκ των έσω ο παίχτης,αναλογιζόμενοι τι υπάρχει πίσω απ'αυτόν. Κρίμα πάντως και για την ομάδα και για τον ίδιο ...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Δεν νομίζω ότι πρόκειται για παρένθεση, ειδικά αν βάλω και εκείνη την άνευ λόγου κι αιτίας αγκωνιά που πήγε να ρίξει σε άλλο ματς, στα καλά καθούμενα!
Με αυτό που έκανε χαρακτηρίστηκε και κάθε επιθετικός με ελάχιστο ''τσογλανισμό'' θα τον τσιγκλάει μπας και τσιμπήσει. Δεν μπορείς να έχεις μια ωρολογιακή βόμβα κάτω απ τα γκολπόστ.
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Εκεί που λέγαμε ότι βρήκαμε τερματοφύλακα, ξεκίνησε τα καραγκιοζιλίκια... Παικταράς είναι, αλλά έχει τις ιδιαιτερότητές του. Γουστάρουμε την τρέλα σου, αλλά όχι όταν δεν υπάρχει λόγος... Πάλι καλά που το παιχνίδι είχε χαθεί και δεν έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα η αποβολή του.
Αλλά φίλε Jacobo καλά να πάθεις... Τώρα κάτσε στην κερκίδα και κοίταζε τον Γλύκο να παίζει βασικός στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό. Εσύ έχασες...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Άρα,για τον έναν ή τον άλλο λόγο,θα έχεις ωρολογιακή βόμβα κάτω απ'τις δοκούς.
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Γιάφκα γίναμε.
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Δεν μπορω να καταλαβω μερικοι γιατι αποθεωνουν τον Γκαρσια και κραζουν τον Χακομπο...
ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.
Ειμαι σιγουρος πως δε θα το ξανακανει...ελεος...καταστροφολογοι παιχτων ολοι...
Ο αλλος γιαφκα γιναμε λεει...ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ...ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΧΙ "ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ"...
Αντε ναουμ
Άβαταρ μέλους
Clough

Δημοσίευση από Clough »

Τωρα η μ...κια εγινε αρκει να μην το ξανακανει γιατι ειναι καλος (ετσι δειχνει τουλαχιστον μεχρι στιγμης). Αφου ζητησε και συγνωμη μεσω των social media οκ..Φτανει τοσο ομως με τις μαγκιες, και αυτο ισχυει για ολους.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

o χακομπο φαινοταν οτι ηταν μες στα νευρα στα τελευταια ματς με τον πανιωνιο ηταν που κοπανουσε το δοκαρι απο τα νευρα του που εφαγε καρτα και κινδυνευσε να φαει και δευτερη....πολλα πολλα νευρα ανεξελεγκτα και ειναι ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΡΑ ρε γαμοτο ..... :( :(
Άβαταρ μέλους
amanaoua4

Δημοσίευση από amanaoua4 »

και για να χαλαρωσουμε λιγο

χακομπο-γκαρσια-μπιζερα...φονικη τριπλετα !!! να μπουν στο μαγαζι σου και να στο κανουν σαλοον!!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”