4. Σωτήρης Μπαλάφας
Σωτήρης Μπαλάφας
Να θέσω ένα ερώτημα αδέρφια.
Ο Μπαλάφας από πρόπερσι, με αποκορύφωμα την περσινή χρονιά, έκανε πολλά παιχνίδια τα οποία ήταν κατώτερος του αναμενομένου. Η ηλίθια δική μου ερώτηση είναι η παρακάτω : ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΒΑΣΙΚΟΣ????

Ο Μπαλάφας από πρόπερσι, με αποκορύφωμα την περσινή χρονιά, έκανε πολλά παιχνίδια τα οποία ήταν κατώτερος του αναμενομένου. Η ηλίθια δική μου ερώτηση είναι η παρακάτω : ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΒΑΣΙΚΟΣ????

συμφρωνω..diniko80 έγραψε:ΑΛΛΗ μια μετριοτατη εμφανιση...κρατησε την ομαδα πισω , δεν εδωσε στριγματα στο βερον, δεν εβγαλε μπαλιες μπροστα και εχασε τη μαχη τυο κεντρου απο το μπασινα, δε πηρε κεφαλιες, δε σουταρε,δεν δεν δεν δεν...ισως πρεπει να δωθει δανεικος ή να πουληθει ή να μεινει ως ροστερ ως 4ος χαφ, πντως αλλος πρεπει να ειναι τριτος και αυτο επιβεβαιωθηκε εχτες
κ εχω να πω πως η θεση του ειναι τετοια που αν δεν εισαι στον αγωνα δεν μπορεις να καταλαβεις ποσο αδυναμος κρικος ειναι..
Ο Μπαλαφας κατα την γνωμη μου απλα δεν κανει για τον μεγαλο ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε τι να κανουμε..? το παιδι ειναι για ρεζερβα ΚΑΙ ΜΟΝΟ πιστευω.. να τον βαζει μετα το 70' που (αν) θα χουμε σκορ ασφαλειας..
Εγω για αλλο ανησυχω παιδια.. νομιζω οτι αποκτησαμε και δευτερο μπαλαφα λιγο πιο μπροστα.. δεν ξερω αν με πιανετε...
Εγω για αλλο ανησυχω παιδια.. νομιζω οτι αποκτησαμε και δευτερο μπαλαφα λιγο πιο μπροστα.. δεν ξερω αν με πιανετε...
- ta_myala_mas_ponane
Δεν εχει σημασια ποσα παιρνει αλλα τι κανει για να δικαιολογησει τα οποια χρημτα παιρνει.Ημουν απο αυτους που τα ειχαν περυσι με οσους εκραζαν τον Μπαλαφα για ολη την αγωνιστικη καταντια της ομαδας.Φετος και μετα την χθεσινη παντελη απουσια του απο το γηπεδο θα περιμενω να τον δω μεχρι Δεκεμβριο.Δεν με νοιαζει αν στα φιλικα εδειξε οτι μπορει να προσφερει,ουτε αν εχει τα προσοντα και την ικανοτητα να παιξει καλη μπαλα.
Με ενδιαφερει να εχει και τον τσαμπουκα και τα @@ που χρειαζεται ενας ποδοσφαιριστης ειδικα στην θεση του αμυντικου χαφ.Σωτηρη ξεπερνα ολα τα κοπλεξ που εχεις παλικαρι μου και δειξε μας οτι αξιζεις να παιξεις σ'αυτη την μεγαλη ομαδα που λεγεται ΠΑΟΚ.Δε θελω να σε ξαναδω,να σου δινει την μπαλα ο Χαλκιας στα 3 μετρα με τα χερια,να μην εχεις αντιπαλο να σε πιεζει και να την γυριζεις πισω κινδυνευοντας να φαμε γκολ.
ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ.
Με ενδιαφερει να εχει και τον τσαμπουκα και τα @@ που χρειαζεται ενας ποδοσφαιριστης ειδικα στην θεση του αμυντικου χαφ.Σωτηρη ξεπερνα ολα τα κοπλεξ που εχεις παλικαρι μου και δειξε μας οτι αξιζεις να παιξεις σ'αυτη την μεγαλη ομαδα που λεγεται ΠΑΟΚ.Δε θελω να σε ξαναδω,να σου δινει την μπαλα ο Χαλκιας στα 3 μετρα με τα χερια,να μην εχεις αντιπαλο να σε πιεζει και να την γυριζεις πισω κινδυνευοντας να φαμε γκολ.
ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ.
- thanasisp04
- thanasisp04