4. Σωτήρης Μπαλάφας

Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Αμα ειναι ετσι και ειχε το παλικαρι μας ειδικες αποστολες στον blanco πως σκαρα γραφεται αυτος δεν ξερω, που ηταν ο μπαλαφακος στην φαση του goal? εεεεε που ηταν οεο?

ειναι λιγος..... ΤΕΛΟΣ....
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Αδερφε μου δεν νομιζω να ενωει καπιος οτι φταιει ο μπαλαφας που πειραμε το Χ προς θεου :lol: :lol:

Αλοστε μην ειμαστε και πλεονεκτες η ομαδα μας χτιζετε και οι στοχει ειναι ξεκαθαρει μην εχετε στο μυαλό σας πρωταθλήματα απο φετος.

ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ.
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Σωτήρης Μπαλάφας

Δημοσίευση από mi8rio »

Να θέσω ένα ερώτημα αδέρφια.
Ο Μπαλάφας από πρόπερσι, με αποκορύφωμα την περσινή χρονιά, έκανε πολλά παιχνίδια τα οποία ήταν κατώτερος του αναμενομένου. Η ηλίθια δική μου ερώτηση είναι η παρακάτω : ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΒΑΣΙΚΟΣ????

:) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

diniko80 έγραψε:ΑΛΛΗ μια μετριοτατη εμφανιση...κρατησε την ομαδα πισω , δεν εδωσε στριγματα στο βερον, δεν εβγαλε μπαλιες μπροστα και εχασε τη μαχη τυο κεντρου απο το μπασινα, δε πηρε κεφαλιες, δε σουταρε,δεν δεν δεν δεν...ισως πρεπει να δωθει δανεικος ή να πουληθει ή να μεινει ως ροστερ ως 4ος χαφ, πντως αλλος πρεπει να ειναι τριτος και αυτο επιβεβαιωθηκε εχτες
συμφρωνω..
κ εχω να πω πως η θεση του ειναι τετοια που αν δεν εισαι στον αγωνα δεν μπορεις να καταλαβεις ποσο αδυναμος κρικος ειναι..
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

ρε Σαντος γιατι ρε ??????
ΤΕΟ πουλησετον ρε αρχηγε...υπαρχουν κοροιδα στην αθηνα που τον θελουν....
ειναι κριμα να μην παιζει ο Στελιος ρε γαμωτο......

:D :shock: :? :P :twisted:
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

Ο Μπαλαφας κατα την γνωμη μου απλα δεν κανει για τον μεγαλο ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε τι να κανουμε..? το παιδι ειναι για ρεζερβα ΚΑΙ ΜΟΝΟ πιστευω.. να τον βαζει μετα το 70' που (αν) θα χουμε σκορ ασφαλειας..
Εγω για αλλο ανησυχω παιδια.. νομιζω οτι αποκτησαμε και δευτερο μπαλαφα λιγο πιο μπροστα.. δεν ξερω αν με πιανετε...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Τα ιδια και γω.....βαλε τον Ηλιαδι ρε χριστιανε μου εστω να τον δουμε σε 2-3-4-5 συνεχομενα ματς.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

οπα οπα οπα αποκλειετε να περνει τοσα χαλαροσε περσι το παιδι ηταν το πιο φθηνό συμβολεο 30.000 μην τα παραλεμε.
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Δημοσίευση από ta_myala_mas_ponane »

Δεν εχει σημασια ποσα παιρνει αλλα τι κανει για να δικαιολογησει τα οποια χρημτα παιρνει.Ημουν απο αυτους που τα ειχαν περυσι με οσους εκραζαν τον Μπαλαφα για ολη την αγωνιστικη καταντια της ομαδας.Φετος και μετα την χθεσινη παντελη απουσια του απο το γηπεδο θα περιμενω να τον δω μεχρι Δεκεμβριο.Δεν με νοιαζει αν στα φιλικα εδειξε οτι μπορει να προσφερει,ουτε αν εχει τα προσοντα και την ικανοτητα να παιξει καλη μπαλα.
Με ενδιαφερει να εχει και τον τσαμπουκα και τα @@ που χρειαζεται ενας ποδοσφαιριστης ειδικα στην θεση του αμυντικου χαφ.Σωτηρη ξεπερνα ολα τα κοπλεξ που εχεις παλικαρι μου και δειξε μας οτι αξιζεις να παιξεις σ'αυτη την μεγαλη ομαδα που λεγεται ΠΑΟΚ.Δε θελω να σε ξαναδω,να σου δινει την μπαλα ο Χαλκιας στα 3 μετρα με τα χερια,να μην εχεις αντιπαλο να σε πιεζει και να την γυριζεις πισω κινδυνευοντας να φαμε γκολ.
ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ.
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

ρε τεο μηπως εισαι ο μπαλαφας??? μηπως λεω
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

σιγουρα ομως θανο δεν ειναι ο μπαλαφας τεο............... :cry:

:twisted: :evil: :?:
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

για τον τεο1803 λεω ρε :) :D
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

Α ρε Αμπαλαφα!!
tsatalas

Δημοσίευση από tsatalas »

ειστε ολιο ασχετοι.πατε στο γηπεδο και δεν βλεπετε μονο για τη γκρινια ειστε.14 επιαζαν χτες παλι ο μπαλαφας εφταιγε..κουτρουκια ε κουτρουκια!!!!
Άβαταρ μέλους
dimi328

Δημοσίευση από dimi328 »

Τελικα το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι η ομαδα παει στο γηπεδο για να αντιμετωπισει τους αντιπαλους.. και οι περισοτεροι απο τον λαο πανε για να αντιμετωπισουν τον Μπαλαφα..ηρεμηστε λιγο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”