τι εννοεις??sidpanos έγραψε:πρέπει να είδες επίσης γιατί με γκαρσία παίζει μόνο 4-3-3 κύριε ροναλνίδη...
13.Στέλιος Μαλεζάς
Re: Στέλιος Μαλεζάς
εννοεις οτι εγω ελεγα για 4-4-2?
με βιτολο το ελεγα και εγω το 4-4-2
οντως ειναι βαρυς ο γκαρσια
τον βιτολο τον παω και εγω παρα πολυ και συμφωνω με τον σαντος που επεμενε να τον παρει
με βιτολο το ελεγα και εγω το 4-4-2
οντως ειναι βαρυς ο γκαρσια
τον βιτολο τον παω και εγω παρα πολυ και συμφωνω με τον σαντος που επεμενε να τον παρει
Έλα ρε diniko δεν μας φταίει ο Μαλεζάς που πάει και δίνει το χέρι στον διαιτητή.Τώρα έκατσα και ξανά είδα το παιχνίδι και ο Τσιρίλο μόλις σφυρίζει ο διαιτητής πάει και τον πιάνει από το χέρι και αυτός . ο Μαλεζάς πάει τον χαιρετάει και από το κέντρο μέχρι τα αποδυτήρια τον πάει καροτσάκι και είναι ο μόνος μαζί με τον Ιωσηφήδη που διαμαρτύρονται!
Μ@ΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΡΙΛΟ...ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΝΟΙΩΘΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΙΤΗΣΗ...ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ?????? ΟΤΑΝ ΠΙΝΕΙ ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΤΣΑΜΠΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ????? παοκακι ΜΑς ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ...ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΚ....ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΧΘΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΕΝΑ ΓΚΟΛ...τετοιο πραγμα στα 30 μου δεν εχω ξαναδει....
Ελλειψη δυνατής προσωπικότητας!
Στο παιχνίδι μέτριος, αλλά μερικοί πραγματικά πρέπει το ΠΑΟΚτσηδιλίκι και τον τσαμπουκά να τα βγάζουν (αν τα έχουν) προς τα έξω..
Στο παιχνίδι μέτριος, αλλά μερικοί πραγματικά πρέπει το ΠΑΟΚτσηδιλίκι και τον τσαμπουκά να τα βγάζουν (αν τα έχουν) προς τα έξω..
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
δευτερο συνεχομενο παιχνιδι μεσα ο μαλεζας δευτερο παιχνιδι χωρις να φαμε γκολ..
ολο το πρωταθλημα βασικος περυσι μια απο τις καλυτερες αμυνες ο ΠΑΟΚ
ειναι τυχαιο??
ολο το πρωταθλημα βασικος περυσι μια απο τις καλυτερες αμυνες ο ΠΑΟΚ
ειναι τυχαιο??
Με διαφορα ο πιο σταθερος και σοβαρος αμυντικος μεχρι στιγμης.
Λαθος του Σαντος που δεν τον χρησιμοποιουσε στα πρωτα παιχνιδια.
Λαθος του Σαντος που δεν τον χρησιμοποιουσε στα πρωτα παιχνιδια.
- paok4kyriakos
- ΑποστόληςΑ
Εντάξει μην θεοποπιήσουμε και τον Στέλιο!
Τον πάω, όπως άλλωστε όλους τους Έλληνες, πιστεύω ότι είναι καλούτσικο σέντερ-μπακ, αλλά πιστεύω επίσης - και αυτό είναι το κυριότερο - ότι έχει περιθώρια να γίνει καλός. Μιλάω με απόλυτα κριτήτρια γιατί για την Ελλάδα είναι ήδη καλός.
Τον πάω, όπως άλλωστε όλους τους Έλληνες, πιστεύω ότι είναι καλούτσικο σέντερ-μπακ, αλλά πιστεύω επίσης - και αυτό είναι το κυριότερο - ότι έχει περιθώρια να γίνει καλός. Μιλάω με απόλυτα κριτήτρια γιατί για την Ελλάδα είναι ήδη καλός.
- sidpanos
μπήκε μέσα και έσωσε δύο φορές στα τελευταία δύο ματς απο γκόλ πάνω στη γραμμή...
το λέω όχι για να τον υμνήσω..αν και είναι και έξυνπνος αμυντικός...
για τον άναρχο τσιρίλο το λεω...που απο τακτική μηδέν αν και ιταλός...κρίμα...κοντρέρας γύρνα πίσω....
το λέω όχι για να τον υμνήσω..αν και είναι και έξυνπνος αμυντικός...
για τον άναρχο τσιρίλο το λεω...που απο τακτική μηδέν αν και ιταλός...κρίμα...κοντρέρας γύρνα πίσω....
Συμφωνω αδερφε ΑποστόληςΑ .
Σκοπος ειναι να μπορει να συναγωνιστει με αλλα σεντερ μπακ της ευρωπης.

Σκοπος ειναι να μπορει να συναγωνιστει με αλλα σεντερ μπακ της ευρωπης.