Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2012-2013

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2012-2013

Δημοσίευση από Sera4 »

sourmenetes έγραψε:Γιατι να γινουμε περιγελοι????

Οποιος μπορει και εχει τη δυνατοτητα να παρει παιρνει.Γιατι να μην παρει καποιος που μπορει???

Ή θα βρει παλι 1000 δικαιολογιες για να μην παρει.Οποιαδηποτε στιγμη βρισκω αφορμη για να μην παρω.

Οταν ομως θεωρω τον ΠΑΟΚ πανω απο προσωπα και καταστασεις και μεταγραφες και προεδρους και προπονητες, εφοσον εχω τη δυνατοτητα να παρω παω και παιρνω.Μηπως ομως ο ΠΑΟΚ ειναι για αρκετους ειναι πανω απο προσωπα και καταστασεις οταν αφορα τους αλλους???

προσωπικα θεωρω τα ποστ τετοιου ειδους προσβλητικα για την ανθρωπινη νοημοσυνη(μεταφορικα μιλωντας ;) )...

τι παει να πει δηλαδη στηριζω για τον ΠΑΟΚ και οχι για τα προσωπα...

πιστευω πως η συντριπτικη πλειοψηφια των ΠΑΟΚτσηδων με μεγαλη χαρα θα στηριζε μια υγειη προσπαθεια και ας μην εβλεπε καθολου μεταγραφες ουτε μπαλα ουτε τιτλους αυτο βασικα ειναι αποδεδειγμενο και απο την ιστορια...ο ΠΑΟΚτσης ομως σε καμια περιπτωση δεν μπορει να ανεχτει το ψεμα,την υποκρισια,την εκμεταλλευση και τον εμπεγμο στα μουτρα του..θελει αρσενικες συμπεριφορες πως να το κανουμε...οταν καταλαβαινει οτι τα χρηματα του δεν πανε στην αγαπημενη του ομαδα αλλα σε τσεπες τριτων που εκμεταλλευονται την αγαπη του για την ομαδα το καθηκον του δεν ειναι να παρει το διαρκειας...το καθηκον του ειναι να κανει τα αδυνατα δυνατα ετσι ωστε να καθαρισει το αγαπημενο του σωματειο...με αυτον τον τροπο βοηθαει την καψουρα του και οχι με ''ψηφους ανοχης'' σε αποδεδειγμενα επικινδυνα ανθρωπους(καποιοι και αποδεδειγμενα κλεφτοκοταδες) που μολυνουν το σωματειο...

με αυτο το σκεπτικο θα λεμε αγαπαμε την πατριδα μας στα @@ μας ποιος την εκμεταλλευτηκε και την οδηγησε σε αυτο το σημειο...πραγμα που ως ενα βαθμο κανουμε κιολας να με πεις...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

sourmenetes έγραψε:Γιατι να γινουμε περιγελοι????

Γιατί με 3000-4000 διαρκείας περίγελος είσαι. Όταν μέχρι και πέρυσι ήσουν καβάλα στ άλογο.

Αλλά δεν είναι τόσο θέμα το νούμερο, όσο η μηδέν προοπτική, τα ψέμματα πάνω στα ψέμματα και μέσα σε άλλα ψέμματα, οι συμπεριφορές που μόνο ΠΑΟΚ δεν είναι, κτλ κτλ. Ε, κάπου ο άλλος έχει όλα τα δίκια να σκεφτεί, τέρμα η κοροϊδία.
Α κι ο Sera καλα τα λέει.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αρα οσοι εχουνε παρει διαρκειας στηριζουν καποιους κλεφτεκοταδες και τους δινουν ψηφο εμπιστοσυνης και θελουν ενα βρωμικο σωματειο.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Η κούλα έχει βάλει ΟΛΑ τα διαρκείας απο 120 έως 150 ευρώ το ακριβότερο. Και 15.000 να πουλήσει, αφαιρώντας και το ΦΠΑ, ούτε η περσινή δόση του 44 δεν βγαίνει... Τα έσοδα της ερχόμενης χρονιάς (τηλεοπτικά, χορηγίες) είναι ήδη υποθηκευμένα ή παρακρατούνται/κατάσχονται από την εφορία. Το δάνειο του Ντέμη έχει επιτόκιο 6%. Τελειωμένη ομάδα.

Διαρκείας δεν έχω πάρει ποτέ. Μόνο τα mini των play-off αγοράζω. Εαν θα έπαιρνα, θα έπαιρνα μόνο για να στηρίξω οικονομικά, καθώς στην καλύτερη περίπτωση θα ανέβω για 2-3 ματς τη σεζόν. Τις τελευταίες 2 σεζόν δεν έχω ανέβει ούτε μια φορά (μετά το παιδί ήρθε και η ανεργία :( ). Τη χρονιά που έρχεται επίσης δεν θα ανέβω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GI4NNEN4 την Τετ 27 Ιουν 2012, 11:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

εσυ ανελυσες πως το βλεπεις εγω ανελυσα πως το βλεπω...απο εκει και περα τα νουμερα θα μιλησουν(και μιλανε) απο μονα τους...

δεν μπορω να κατηγορησω οποιον παρει διαρκειας αλλα δεν θα πω και σε οποιον δεν παρει εσυ ρε φιλε ΠΑΟΚ μονο μπλαμπλα και ετσι ΠΑΟΚ πανω απ' ολα ΠΑΟΚ πανω απο προσσωπα κλπ...ο καθενας βλεπει το το καλο του ΠΑΟΚ σε διαφορετικα πραγματα τι να κανουμε...

ΠΑΟΚ ειναι ιδεα κανεις δεν μπορει να κρινει ποιος νιωθει και ποιος δε νιωθει ΠΑΟΚ...
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Με ενοχλει αφανταστα οταν η υποκειμενικοτητα αγγιζει τα ορια του φανατισμου....

Σιγουρα,υπαρχουν παρα πολλοι που εχουν ξενερωσει με την αφερεγγυοτητα και τις συμπεριφορες των διοικησεων της ομαδας μας.Δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις αυτο.Εκεινο,ομως,που δεν βλεπω να λεγεται ειναι πως πολυ σημαντικο κομματι του κοσμου εχει ξενερωσει και με τις συμπεριφορες "συνοπαδων" του.

Και,επειδη,προσωπικα,ξερω αρκετο τετοιο κοσμο,καλο θα ηταν να το αναφερουμε και αυτο.

Τελος παντων,επειδη για μενα αποχη σημαινει συνενοχη-και δεν μιλαω μονο για τον ΠΑΟΚ-,δεν εχω σκοπο να κανω τη χαρη,ουτε στους μεν-διοικηση- ουτε στους δε-που θελουν να γινουν διοικηση- και να τους αδειασω τη γωνια,ωστε να κανουν οτι γουσταρουν.

Η γωνια η δικια μου στην Τουμπα,οσο ειμαι γερός,θα ειναι γεματη.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ο καθείς για τους δικούς του λόγους
Περνάς το τουρνικε και μόλις αρχίζεις να ανηφορίζεις τα σκαλοπάτια και βλέπεις την Τούμπα απο μέσα, η καρδιά σου χτυπάει σαν τρελή.Βιάζεσαι να φτάσεις επάνω ,να δεις,να ακούσεις,να νιώσεις,να γίνεις ένα με τους άλλους.Το παθαίνετε κι εσείς ρε παλικάρια ή χρειάζομαι βοήθεια?

ΥΓ Παραλαγή.Φοράς παντόφλα,κάθεσαι καναπέ ,ρουφάς μια γουλιά καφέ,πατάς το τηλεκοντρόλ.Φωνή απο κουζίνα:"Γιάννη τα σκουπίδια τα βγαλες?"
Εσείς διαλέγετε...

Και όταν βλέπω όλη αυτή τη μάζα ανθρώπων να κινούνται σαν ένας και να τραγουδάνε το ίδιο σύνθημα, συγκινούμαι σαν μικρό παιδί. Σαν να μην πέρασε μια μέρα...

ΥΓ Θελω να δώ αν θ αντέξετε τον καναπέ μερικοί μερικοί που ξέρω πόσο ΑΡΡΩΣΤΟΙ είστε :twisted:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Για μένα κακώς γίνεται συζήτηση για τα διαρκείας.
Κανεί δε μπορεί να αναγκάσει το κόσμο να πάρει ή να μη πάρει.

Για να μη πάρουν τόσοι πολλοί , κάτι βλέπουν. Αν δουν κάτι άλλο ίσως να αλλάξουν τη στάση τους.

Και στη τελική .... μπάλα.... προσφέρεις ένα προϊόν. Δείξε ότι κάνεις σωστές κινήσεις , δείξε ότι το παλεύεις και ο κόσμος θα σε ακολουθήσει !!!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

sourmenetes έγραψε:Αρα οσοι εχουνε παρει διαρκειας στηριζουν καποιους κλεφτεκοταδες και τους δινουν ψηφο εμπιστοσυνης και θελουν ενα βρωμικο σωματειο.

Όχι. Ο καθένας όπως το βλέπει.
Άλλος το βλέπει έτσι και για τον λόγο αυτό δεν παίρνει.
Άλλος το βλέπει αλλιώς και γι' αυτό και αγοράζει.

Προσωπικά, ίσως να μη πάρω διαρκείας λόγω έλλειψης ρευστότητας αν και θα το μετανιώσω σίγουρα γιατί με το να αγοράζω κάθε εβδομάδα εισιτήρια στο τέλος θα έχω πληρώσει τα διπλάσια. Αλλά αν δεν έχεις να τα δώσεις μαζεμένα από την αρχή και δεν έχεις κάρτα, την πατάς. Βέβαια πάντα υπάρχει η ελπίδα να προλάβω να το πάρω έστω και τελευταία στιγμή.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τωρα που έφυγε κι ο Λαζλο? :twisted:
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Ξεκίνησα σίγουρος ότι θα πάρω διαρκείας αλλά κάπου στην διαδρομή άρχισα να αλλάζω γνώμη, σήμερα αποφάσισα.Θα πάρω διαρκείας γιατί δεν μπορώ να αφήσω τον Πάμπλο Γκαρσία στίς τελευταίες μάχες της καρριέρας του που θα είναι για τον ΠΑΟΚ, χωρίς στήριξη έστω και ηθική.Θέλω να πιστεύω ότι στην ομάδα υπάρχουν κι άλλοι με κάτι από την ψυχοσύνθεση αυτού του ανθρώπου ή ότι έστω θα προκύψουν από τα νέα παιδιά.Είμαστε και θα παραμείνουμε έντονα συναισθηματικός λαός κι εγώ μεγάλωσα με τον Αρίσταρχο Φουντουκίδη και τον Χρίστο Τερζανίδη σε μια πιο ρομαντική εποχή.Πέρα από την οικονομική κατάσταση αυτός ο συναισθηματισμός είναι που γύρισε μπούμεραγκ και δεν τραβάνε τα διαρκείας.Οταν αισθάνεσαι ότι σε δουλεύουν ή ότι δεν σου λένε την αλήθεια........

:nairepaok:

Υ.Γ.Οσοι δεν πάρετε διαρκείας γιατί είστε χαλασμένοι μην ξεχνάτε τα δάκρυα του Βιερίνια όταν μας αποχεραιτούσε, τέτοιες στιγμές δεν ζούνε εύκολα άλλοι οπαδοί.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2012-2013

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Πολυ δύσκολοι καιροί για ρομαντισμους!
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

kataramenos5 έγραψε:Ο καθείς για τους δικούς του λόγους
Περνάς το τουρνικε και μόλις αρχίζεις να ανηφορίζεις τα σκαλοπάτια και βλέπεις την Τούμπα απο μέσα, η καρδιά σου χτυπάει σαν τρελή.Βιάζεσαι να φτάσεις επάνω ,να δεις,να ακούσεις,να νιώσεις,να γίνεις ένα με τους άλλους.Το παθαίνετε κι εσείς ρε παλικάρια ή χρειάζομαι βοήθεια?

ΥΓ Παραλαγή.Φοράς παντόφλα,κάθεσαι καναπέ ,ρουφάς μια γουλιά καφέ,πατάς το τηλεκοντρόλ.Φωνή απο κουζίνα:"Γιάννη τα σκουπίδια τα βγαλες?"
Εσείς διαλέγετε...

Και όταν βλέπω όλη αυτή τη μάζα ανθρώπων να κινούνται σαν ένας και να τραγουδάνε το ίδιο σύνθημα, συγκινούμαι σαν μικρό παιδί. Σαν να μην πέρασε μια μέρα...

ΥΓ Θελω να δώ αν θ αντέξετε τον καναπέ μερικοί μερικοί που ξέρω πόσο ΑΡΡΩΣΤΟΙ είστε :twisted:

ο καναπες δεν αντεχεται...... :redcard:
οι αφραγκιες ακομα περισσοτερο.... :mrgreen:
οσο για την αρρωστια του ΠΑΟΚ..ειναι ΑΡΡΩΣΤΙΑ χωρις γιατρεια...ανιατη ...ΠΑΟΚ ως το τελος... :nairepaok:
....και κατι ακομα,εχθες στην πρωτη της ομαδας,ειδα πολυ νεολαια,και λιγους 45αρηδες και πανω.
Αλλες χρονιες ειμασταν πολλοι,φετος λιγοι.
Αυτο λεει πολλα.
Χθες για πρωτη φορα δεν φωναξα...ημουν λιγο ξενερωμενος,λιγος μπερδεμενος,λιγο απ όλα.....αχταρμας....
το ιδιο και ο κοσμος....''μουδιασμενοι'' ειμασταν ολοι.....
Φοβαμαι οτι φετος ολοι θα ''ακροβατουμε'' σε τεντωμενο σχοινι......να δουμε αν θα μας αντεξει.....

Εγω παντος θα ειμαι εκει.....για μενα δεν υπαρχει γυρισμος.....ειπαμε..
....ΠΑΟΚ ως το τελος....

θα κλεισω με ενα ρεφρεν του Μελα...
εμενα με εκφραζει και με ακολουθει μια ζωη....
....νομιζω....και αρκετους απο εσας...

'' Είσαι το λάθος της ζωής μου το μεγάλο,
όμως δεν θέλω απ' το μυαλό μου να σε βγάλω,
είσαι το λάθος της ζωής μου το μοιραίο,
στα τόσα λάθη μου εσύ το πιο ωραίο''
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Φοβαμαι οτι φετος ολοι θα ''ακροβατουμε'' σε τεντωμενο σχοινι......να δουμε αν θα μας αντεξει.....

Εγω παντος θα ειμαι εκει.....για μενα δεν υπαρχει γυρισμος.....ειπαμε..
....ΠΑΟΚ ως το τελος....
Άβαταρ μέλους
stami paoktsis

Δημοσίευση από stami paoktsis »

sourmenetes έγραψε:
stami paoktsis έγραψε:Είναι δυνατόν να έχει μαζέψει γνωστούς και φίλους (...δες Τουρσουνίδης), οι οποίοι προφανώς και είναι έμμισθοι και να θέλει ο παοκτσής να πάρει διαρκείας; Για ποιον λόγο...για να πληρώνονται αυτοί; Άραγε ο Βρύζας πόσους μήνες είναι απλήρωτος;

Υ.Γ. Τι κακό και αυτό...να μην χαίρομαι που πήρα διαρκείας...θα σκάσω

Εσυ αδελφε για ποιον λογο πηρες διαρκειας???

Για τον ΠΑΟΚ???Για τον βρυζα???Για τον τουρσουνιδη???

Εσυ οταν πας στο γηπεδο ποιον πας να δεις???Τον ΠΑΟΚ,τον βρυζα ή τον τουρσουνιδη???
Αν ειναι δυνατον που σκας που πηρες διαρκειας...

Δειτε λιγο θετικα ρε παιδες καποια πραγματα.Νταξει μπορει καποια πραγματα να γιναν λαθος αλλα προς θεου μη μιζεριαζουμε για τα παντα.

Να παρω και γω διαρκειας και να λεω "μαλακια που το πηρα γιατι το καρεκλακι ειναι σπασμενο και ο βρυζας δεν το εφτιαξε".

Χαρειτε λιγο που θα δειτε και παλι τον ΠΑΟΚ μεσα στην Τουμπα του χρονου.

Ολοι λεμε δε γιναμε για τα πρωταθληματα ΠΑΟΚ.Γιατι δεν το δειχνουμε κιολας???

Φυσικά για τον ΠΑΟΚ. ...ΑΛΛΑ δεν μπορώ να νιώθω ότι χρηματοδοτώ ανθρώπους που ζητούσαν δανεικά και αγύριστα από γονείς για να παίζουν τα παιδιά τους στην Κ17.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”