Π.Α.Ο.Κ.-ΠΑΣ Γιάννενα 1-2- MVP,Σχόλια και παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΠΑΣ Γιάννενα 1-2- MVP,Σχόλια και παραλειπόμενα
τον λογαριασμο στον πρωην προεδρο παρακαλω
Τώρα που ηρέμησα μπορώ να πω ότι, τέτοιο χάλι δεν έχω ξαναδεί...
Δηλ ώρες ώρες είναι να τρελαίνεσαι..
Με τόσο δυνατό αέρα, και ο ΠΑΟΚ έπαιζε με σέντρες ,γιόμες και σηκώματα της μπάλας..
Αντί να βάλει την μπάλα κάτω και να εκτελεί με σουτ έξω από την περιοχή...!!!
1ο σουτ έγινε στο 68 αν δεν κάνω λάθος και ήταν ένα ξερό εντελώς άστοχο του Σάλπι..
Από εκεί και πέρα, συνολικά έχουμε δώσει κοντά στους 15 βαθμούς στην Τούμπα..
Τους μισούς να είχαμε θα ήμασταν σε πολύ καλύτερη μοίρα..
Τον μέλλον δεν προδιαγράφεται λαμπρό...
Με τέτοιες εμφανίσεις δεν πας ΠΟΥΘΕΝΑ...
ΥΓ. Βλέπω πως πολλοί δεν τους αρέσει πλέον ο Μπόλονι...
όταν τελειώσει το πρωτάθλημα και τα πλεί οφς, θα ανοίξω ένα τόπικ σχετικά με το ποιον θα ήθελε ο καθένας για προπονητή στον ΠΑΟΚ, ή τουλάχιστον ποιος πιστεύει ότι ταιριάζει στα δεδομένα της ομάδας...
Εκεί θα πέσει μεγάλο γέλιο, θα τον βρει κανένας?...
ΥΓ. Ψηφίσα τον πρώτο για mvp..
Μπράβο Αργοναύτη για την σκέψη...
Δηλ ώρες ώρες είναι να τρελαίνεσαι..
Με τόσο δυνατό αέρα, και ο ΠΑΟΚ έπαιζε με σέντρες ,γιόμες και σηκώματα της μπάλας..

Αντί να βάλει την μπάλα κάτω και να εκτελεί με σουτ έξω από την περιοχή...!!!
1ο σουτ έγινε στο 68 αν δεν κάνω λάθος και ήταν ένα ξερό εντελώς άστοχο του Σάλπι..
Από εκεί και πέρα, συνολικά έχουμε δώσει κοντά στους 15 βαθμούς στην Τούμπα..
Τους μισούς να είχαμε θα ήμασταν σε πολύ καλύτερη μοίρα..
Τον μέλλον δεν προδιαγράφεται λαμπρό...
Με τέτοιες εμφανίσεις δεν πας ΠΟΥΘΕΝΑ...
ΥΓ. Βλέπω πως πολλοί δεν τους αρέσει πλέον ο Μπόλονι...
όταν τελειώσει το πρωτάθλημα και τα πλεί οφς, θα ανοίξω ένα τόπικ σχετικά με το ποιον θα ήθελε ο καθένας για προπονητή στον ΠΑΟΚ, ή τουλάχιστον ποιος πιστεύει ότι ταιριάζει στα δεδομένα της ομάδας...
Εκεί θα πέσει μεγάλο γέλιο, θα τον βρει κανένας?...

ΥΓ. Ψηφίσα τον πρώτο για mvp..
Μπράβο Αργοναύτη για την σκέψη...
- trel@menos
μβπ ο ΚαΝεΝαΣ. παντως αναμεσα στον ΚΑΝΕΝΑ και στον κανενα ψηφισα τον ΚΑΝΕΝΑ.
Ψήφισα τον Κανένα, γιατί έβαλε γκόλ ο Ιμπραί..εεεεε...o Sakis, και θα το αδικήσω... 

-
Δύσκολη μέρα ... έρχεται ως κερασάκι στη τούρτα μιας απελπιστικής πορείας μετά τα Χριστούγεννα.
Η γύμνια της ομάδας είναι εμφανής και δε γίνεται πάντα να μας σώζει το άστρο του Κλάους ( εκπληκτική η κίνηση και το άλμα του για να πάρει τη κεφαλιά που κατέληξε δοκάρι) ή η δεδομένη ποιότητα του Λάζαρ - Γκαρσία.
Εντάξει , το έχουμε πάρει χαμπάρι ότι δεν είμαστε για πολλά αλλά τουλάχιστον είχαμε τη κρυφή ελπίδα πως ότι μας λείπει σε ποιότητα , τεχνική και δύναμη να το βλέπαμε σε πάθος, αγωνιστικότητα και αυταπάρνηση. Αντί αυτού βλέπουμε μια άνευρη ομάδα , χωρίς εγωισμό και χωρίς ισχυρό κίνητρο. Κρίμα γιατί η διοικητική αναταραχή έκανε επιτακτική την ανάγκη να πάμε καλά αγωνιστικά για να έχει αποκούμπι ο κόσμος μας.. δυστυχώς κάτι τέτοιο δε συμβαίνει και είμαστε πλέον ( ομάδα + λαός) σε δεινή θέση ψάχνοντας κάτι να κρατηθούμε... Μακάρι να αλλάξει κάτι αλλά δε πιστεύω πια σε νεκραναστάσεις και σε παραμύθια. .
Και κάτι τελευταίο για το ΠΑΟΚμάνια... είναι ξεφτιλισμένο να βγαίνεις μετά από ήττες-χαστούκια και να λες μια εξυπνικίστικη μ@λακία ή μια ψαγμένη φωτογραφία για να αποδείξεις... αλήθεια τι να αποδείξεις? Σαλτα και αγαπηθείτε και εσείς και ο ζαγορ και ο κοντός και όλοι.. έχουμε το πόνο μας, μας έχει φουσκώσει το συκώτι σα σαμπρέλα , δεν μας χωράει ο τόπος με αυτά που βλέπουμε στη ζωή μας και στο ΠΑΟΚ και έχουμε 5 μαλ@κες να έχουν βαλθεί να μας κόψουν το ΠΑΟΚμανια.
Και επειδή ξέφυγα, αυτομπανάρομαι μόνος μου
Η γύμνια της ομάδας είναι εμφανής και δε γίνεται πάντα να μας σώζει το άστρο του Κλάους ( εκπληκτική η κίνηση και το άλμα του για να πάρει τη κεφαλιά που κατέληξε δοκάρι) ή η δεδομένη ποιότητα του Λάζαρ - Γκαρσία.
Εντάξει , το έχουμε πάρει χαμπάρι ότι δεν είμαστε για πολλά αλλά τουλάχιστον είχαμε τη κρυφή ελπίδα πως ότι μας λείπει σε ποιότητα , τεχνική και δύναμη να το βλέπαμε σε πάθος, αγωνιστικότητα και αυταπάρνηση. Αντί αυτού βλέπουμε μια άνευρη ομάδα , χωρίς εγωισμό και χωρίς ισχυρό κίνητρο. Κρίμα γιατί η διοικητική αναταραχή έκανε επιτακτική την ανάγκη να πάμε καλά αγωνιστικά για να έχει αποκούμπι ο κόσμος μας.. δυστυχώς κάτι τέτοιο δε συμβαίνει και είμαστε πλέον ( ομάδα + λαός) σε δεινή θέση ψάχνοντας κάτι να κρατηθούμε... Μακάρι να αλλάξει κάτι αλλά δε πιστεύω πια σε νεκραναστάσεις και σε παραμύθια. .
Και κάτι τελευταίο για το ΠΑΟΚμάνια... είναι ξεφτιλισμένο να βγαίνεις μετά από ήττες-χαστούκια και να λες μια εξυπνικίστικη μ@λακία ή μια ψαγμένη φωτογραφία για να αποδείξεις... αλήθεια τι να αποδείξεις? Σαλτα και αγαπηθείτε και εσείς και ο ζαγορ και ο κοντός και όλοι.. έχουμε το πόνο μας, μας έχει φουσκώσει το συκώτι σα σαμπρέλα , δεν μας χωράει ο τόπος με αυτά που βλέπουμε στη ζωή μας και στο ΠΑΟΚ και έχουμε 5 μαλ@κες να έχουν βαλθεί να μας κόψουν το ΠΑΟΚμανια.

Απογορεύετε η παράθεση.......το ξέρω....!!giapas έγραψε:Δύσκολη μέρα ... έρχεται ως κερασάκι στη τούρτα μιας απελπιστικής πορείας μετά τα Χριστούγεννα.
Απαγορεύεται η εισαγωγή παράθεσης από αμέσως προηγούμενο ποστ.
Κανόνας 47, εδάφιο 14, παράγραφος 22, τρίτη πόρτα αριστερά.

Κανόνας 47, εδάφιο 14, παράγραφος 22, τρίτη πόρτα αριστερά.

- Maximus
Συμφωνώ. Ο σοφός άνθρωπος για πραγματα που δεν γνωριζει δεν λέει ούτε "ναι, ετσι ειναι", ούτε "όχι, δεν είναι έτσι". Λέει : "Δεν γνωρίζω"...navigator11 έγραψε:ας μην το συνεχισουμε·και ας μην ειμαστε απολυτοι ως προς το ο,τιδηποτε η γνωμη μου.
(Αυτό για τα στησίματα, γενικα μιλωντας και οχι αποκλειστικά για σημερα)
Ομορφάντρες μου, ακούστε και λίγο από τον παππού ένα γνωμικό που έμαθε από τον προπαππού του... (απο τα πολύ παλια χρόνια δηλαδή)!
"Μην αγχώνεσαι για πραγματα που δεν μπορείς να αλλάξεις"...
Στο ποδόσφαιρο (οπως και στην πολιτικη) είναι οι "απ'έξω" και είναι και οι "απο μέσα"... Εμείς είμεθα οι "απόξω" που τους παραμυθιαζουν οι "απο μεσα" και που προσπαθουμε εναγωνίως να εξηγησουμε τον μηχανισμό των "απο μέσα". Δεν έχουμε όμως τα ίδια μέσα και την ιδια φιλοσοφία για να καταλαβουμε το μηχανισμό τους και αποτυγχάνουμε να συλλαβουμε το "γιατί"...
Για αυτο σας λέω... Αράχτε και κουλαρετε και δείτε το ποδοσφαιρο όπως μόνο ενας "απ'εξω" μπορεί να το δει...: Σαν ένα παιχνίδι!
Και μετά τα ξεχναμε ολα και βουρ για ενα φιλακι στην γυναικουλα και ενα φιλακι στο παιδί για καληνυχτα...
ΥΓ.
Χαιρετισματα στον σύντροφο giapas! (Να τον ενημερωσω οτι εγραψα και εγω την εξυπνιστικη μ@λ@κια μου)

εκεί τον έστειλες και προχθές;city_boy έγραψε:τον λογαριασμο στον πρωην προεδρο παρακαλω
city_boy έγραψε:τον λογαριασμο στον πρωην προεδρο παρακαλω
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
............
θΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ.
ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ, ΤΣΙΡΙΛΟ ΜΠΑΛΑΦΑ ΧΑΛΚΙΑ, ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΠΟΛΟΝΙ ΤΩΡΑ.
Ο ΣΑΝΤΟΣ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ.... ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΑΡΔΕΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙΑ, ΚΑΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ.
Η ΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΓΙΑΤΙ .
Α) ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΕΝΤΡΟ ,
ΚΑΙ Β , ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΣΟΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.
Ο ΜΠΟΛΟΝΙ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ.
ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΣ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΦΑ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΛΟ ΤΟΝ ΧΑΛΚΙΑ ΤΟΝ ΣΝΑΟΥΤΣΝΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΜΑΝΙ ΘΑ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ.
ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ? ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΕΦΥΣΗΧΑΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΒΟΡΙ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΝΟΥΜΕ. ΑΠΛΑ.
- Emprostisghsoitrelamenoi
Τίγκα το γηπεδάκι σήμερα. Μεγάλες στιγμές ζούμε. Μπράβο στα αδέρφια που κάθε Κυριακή δίνουν το παρών στον Ναό και στηρίζουν την εκπληκτική ομάδα μας. Χτυπάμε άνετα Τσ.Λ. με την 11άδα που αντίκρυσα σήμερα και τον πύρινο λαό.Ειδικά στις 5-6-7 πρέπει να πάθανε ασφυξία σήμερα. Ευτυχώς ανοίξανε την πόρτα της 4 να μοιραστεί ο κόσμος γιατί θα θρηνούσαμε θύματα.Κλαίγανε τα τσιμέντα από την συγκίνηση.
Στα αγωνιστικά μου άρεσε πολύ ο Βιειρίνια.MVP για μένα. Αν δεν τον είχαμε αυτόν τον παίκτη ποιον θα βάζαμε να τον αντικαταστήσει ?? Food for thought.
Σαφέστατα υπερπολίτιμος σήμερα ήτο και ο Κοντρέρας.Ογκόλιθος στην άμυνα, συν ένας για την εκκίνηση της επίθεσης από τα μετόπισθεν/πλεονέκτημα με παίκτη παραπάνω.Φαντάζεστε να μη τον είχαμε ? Food for thought.
Καλά ο Γκαρσία με τον Βιτόλο στα χαφ κάνουν παρτυ... Μόνο ίσως να υπάρξει πρόβλημα γιατί του χρόνου ο Γκαρσία δεν θα βγάζει 90λεπτο,οπότε θα χρειαστούμε μία προσθήκη στα χαφ ,κυρίως για να τον ξεκουράζουμε.Food for thought.
Αν και είμαι σίγουρος πως οι 2 τεχνικοί διευθυντές μας θα πράξουν καλώς και το αχαλίνωτο σκάουτινγκ θα αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Πραγματικά, μεγάλε Θόδωρε σ' ευχαριστώ που τώρα που είναι όλοι πεθαμένοι ,εγώ θα βγω περπατώντας στο Τσ.Λ. ,γεμίζω σχεδόν κάθε δεύτερη Κυριακή το γήπεδο μου, είμαι οικονομικά τακτοποιημένος ,την "ψάχνω" και για διακανονισμούς ,έχω και ρόστερ για πρωταθλητισμό,έχω και όραμα ,έχω και κίνητρο ,έχω και προπονητικό.
Επιτέλους, εκείνη η εξυγίανση δρέπει καρπούς. Η υπομονή άξιζε τον κόπο.
Φυσικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα "μπερδεμένα" και τα "καθαρόαιμα" που πλέον κάθονται σπίτι τους,κάνουν μόκο και δεν πληγώνουν/ζημιώνουν τον ΠΑΟΚ μας με τζάμπα έριδες και ανούσια σούτια.
Τώρα ,θα δείτε την ΚΑΥΛΑ μας αλλόθρησκοι !!!
YΓ. Ρε πούστη μου, και τι δεν θα δινα να ήμουν σε μια γωνία ρε Θεόδωρε, να έβλεπα τις αντιδράσεις σου για αυτό που έβλεπες σήμερα,αν φυσικά το έβλεπες.Κοιλιακούς θα (ξανά)κάνεις.
ΥΓ. 2 Εγώ θέλω να κάνουμε ένα γκάλοπ πόσοι από το φόρουμ πήγανε στο ματς σήμερα.
ΥΓ. 3 Ο ΠΑΟΚ βαδίζει στο τίποτα με μπόλικο καθόλου αλλά τα γελάκια και τα αστειάκια(σχώρα με Θέ μου) πάνε κι έρχονται μετά από άλλη μία ήττα ντροπή. Ο haute couture ΠΑΟΚ του 2007 δεν πεθαίνει ,κουφάλα νεκροθάφτη.
YΓ. 4 Σάλπι μείνε για πάντα στον ΠΑΟΚ . Άντε Δημητράκη ,άντε Δημητράκη, πάρε εισιτήρια για το Καραϊσκάκη.Υποκλίνομαι αμέσως μόλις το καταφέρεις..
Στα αγωνιστικά μου άρεσε πολύ ο Βιειρίνια.MVP για μένα. Αν δεν τον είχαμε αυτόν τον παίκτη ποιον θα βάζαμε να τον αντικαταστήσει ?? Food for thought.
Σαφέστατα υπερπολίτιμος σήμερα ήτο και ο Κοντρέρας.Ογκόλιθος στην άμυνα, συν ένας για την εκκίνηση της επίθεσης από τα μετόπισθεν/πλεονέκτημα με παίκτη παραπάνω.Φαντάζεστε να μη τον είχαμε ? Food for thought.
Καλά ο Γκαρσία με τον Βιτόλο στα χαφ κάνουν παρτυ... Μόνο ίσως να υπάρξει πρόβλημα γιατί του χρόνου ο Γκαρσία δεν θα βγάζει 90λεπτο,οπότε θα χρειαστούμε μία προσθήκη στα χαφ ,κυρίως για να τον ξεκουράζουμε.Food for thought.
Αν και είμαι σίγουρος πως οι 2 τεχνικοί διευθυντές μας θα πράξουν καλώς και το αχαλίνωτο σκάουτινγκ θα αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Πραγματικά, μεγάλε Θόδωρε σ' ευχαριστώ που τώρα που είναι όλοι πεθαμένοι ,εγώ θα βγω περπατώντας στο Τσ.Λ. ,γεμίζω σχεδόν κάθε δεύτερη Κυριακή το γήπεδο μου, είμαι οικονομικά τακτοποιημένος ,την "ψάχνω" και για διακανονισμούς ,έχω και ρόστερ για πρωταθλητισμό,έχω και όραμα ,έχω και κίνητρο ,έχω και προπονητικό.
Επιτέλους, εκείνη η εξυγίανση δρέπει καρπούς. Η υπομονή άξιζε τον κόπο.
Φυσικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα "μπερδεμένα" και τα "καθαρόαιμα" που πλέον κάθονται σπίτι τους,κάνουν μόκο και δεν πληγώνουν/ζημιώνουν τον ΠΑΟΚ μας με τζάμπα έριδες και ανούσια σούτια.
Τώρα ,θα δείτε την ΚΑΥΛΑ μας αλλόθρησκοι !!!
YΓ. Ρε πούστη μου, και τι δεν θα δινα να ήμουν σε μια γωνία ρε Θεόδωρε, να έβλεπα τις αντιδράσεις σου για αυτό που έβλεπες σήμερα,αν φυσικά το έβλεπες.Κοιλιακούς θα (ξανά)κάνεις.
ΥΓ. 2 Εγώ θέλω να κάνουμε ένα γκάλοπ πόσοι από το φόρουμ πήγανε στο ματς σήμερα.
ΥΓ. 3 Ο ΠΑΟΚ βαδίζει στο τίποτα με μπόλικο καθόλου αλλά τα γελάκια και τα αστειάκια(σχώρα με Θέ μου) πάνε κι έρχονται μετά από άλλη μία ήττα ντροπή. Ο haute couture ΠΑΟΚ του 2007 δεν πεθαίνει ,κουφάλα νεκροθάφτη.
YΓ. 4 Σάλπι μείνε για πάντα στον ΠΑΟΚ . Άντε Δημητράκη ,άντε Δημητράκη, πάρε εισιτήρια για το Καραϊσκάκη.Υποκλίνομαι αμέσως μόλις το καταφέρεις..
επισης.
ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!!!!!
ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ.
ΤΟ ΤΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΕΡΙΞΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Ή ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΙΧΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.
ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΙΖΕΤΕ ΡΕ. ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.
ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙ Ο Γ@ΜΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΛΑΤΙΝΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΤΑ @@ ΤΟΥΣ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΡΕΞΟΥΝ , ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕ ΤΡΕΞΟΥΝ.
ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΠΑΟΚ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ.
ΤΟ ΟΤΙ Η ΝΤΟΠΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΟΥΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΟ ΑΓΓΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ.
ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΚ@ΤΑ ΜΑΛ@Κ@.
ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ , ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗ 4 , Γ@ΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΟΥ.
ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 45 000 ΚΟΣΜΟ(ΕΠΙΣΗΜΑ) ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΣΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
Ο ΠΛΑΤΙΝΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΦΤΑΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΝΤΗΣΕ Ο ΠΑΟΚ.
......
ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΙΚΟΥΣΑ ΤΗ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ ΜΕΣ ΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ Ο ΖΗΣΗΣ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΜΠΟΛΟΝΙ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ.
Α ΣΤΑ ΔΙΑΟΛΑ, ΝΑ ΠΟΥΜΕ.
ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!!!!!
ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ.
ΤΟ ΤΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΕΡΙΞΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Ή ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΙΧΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.
ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΙΖΕΤΕ ΡΕ. ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.
ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙ Ο Γ@ΜΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΛΑΤΙΝΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΤΑ @@ ΤΟΥΣ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΡΕΞΟΥΝ , ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕ ΤΡΕΞΟΥΝ.
ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΠΑΟΚ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ.
ΤΟ ΟΤΙ Η ΝΤΟΠΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΟΥΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΟ ΑΓΓΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ.
ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΚ@ΤΑ ΜΑΛ@Κ@.
ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ , ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗ 4 , Γ@ΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΟΥ.
ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 45 000 ΚΟΣΜΟ(ΕΠΙΣΗΜΑ) ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΣΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
Ο ΠΛΑΤΙΝΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΦΤΑΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΝΤΗΣΕ Ο ΠΑΟΚ.
......
ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΙΚΟΥΣΑ ΤΗ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ ΜΕΣ ΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ Ο ΖΗΣΗΣ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΜΠΟΛΟΝΙ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ.
Α ΣΤΑ ΔΙΑΟΛΑ, ΝΑ ΠΟΥΜΕ.
Με στεναχωρεί που δεν υπάρχει ίχνος φαντασίας στο παιχνίδι μας. Πιο προβλέψιμη ομάδα από εμάς δεν νομίζω ότι υπάρχει
Ούτε ένας συνδυασμός, ένα τριγωνάκι, μία κομπίνα. Λες και δεν κάνουν καμία προπόνηση και ξαφνικά μαζεύονται την Κυριακή και πάνε να παίξουν.
Το γκολ σήμερα ήρθε από ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ σέντρα του ΣΝΑΟΥΤΣΝΕΡ με το ΑΡΙΣΤΕΡΟ (ποιος να το πίστευε) ασίστ του ΝΙΜΑΝΙ (ποιος να το πίστευε) και γκολ του ΣΑΚΗ (νταξ εγώ αυτό το πίστευα)και μέσα σε αναμπουμπούλα. Δηλαδή ένα γκολ χωρίς ορθολογική ανάπτυξη και εν μέρη συγκυριακό. Με τόση κατοχή και υπεροχή, οι τόσες λίγες αξιόλογες φάσεις δεν δικαιολογούνται

Το γκολ σήμερα ήρθε από ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ σέντρα του ΣΝΑΟΥΤΣΝΕΡ με το ΑΡΙΣΤΕΡΟ (ποιος να το πίστευε) ασίστ του ΝΙΜΑΝΙ (ποιος να το πίστευε) και γκολ του ΣΑΚΗ (νταξ εγώ αυτό το πίστευα)και μέσα σε αναμπουμπούλα. Δηλαδή ένα γκολ χωρίς ορθολογική ανάπτυξη και εν μέρη συγκυριακό. Με τόση κατοχή και υπεροχή, οι τόσες λίγες αξιόλογες φάσεις δεν δικαιολογούνται