Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Φίλε @free4, θα σου πρότεινα, αν θέλεις, να ανεβάζεις τα ματς στο footballia γιατί στο YouTube αργά ή γρήγορα θα στα κατεβάσουν και θα πάει στράφι ο κόπος σου. Φαντάζομαι την ξέρεις την πλατφόρμα και έχεις τους λόγους σου για να προτιμάς το YouTube, αλλά είπα να το αναφέρω καλού κακού.
Ο λογος που προτιμαω το youtube παροτι εχω λογαριασμους και σε πολλα αλλα σαιτ, ειναι το γεγονος οτι το youtube ειναι το πιο ευκολα προσβασιμο στην πλειοψηφια του κοσμου που θελει να δει καποιον αγωνα.. Υπαρχει και η επιλογη της Ρωσιας που χρησιμοποιουμε αλλα δεν ειναι το ιδιο διαδεδομενη η προσβαση εκει..
Εδώ έχει πάρα πολλούς αγώνες μπάσκετ, από ΠΑΟΚ και άλλες ελληνικές ομάδες, από εθνική Ελλάδος, Γιουγκοσλαβία κτλ. Δεν ξέρω αν τους αγώνες του ΠΑΟΚ εδώ τους έχει ανεβάσει και ο free4! Βάζω το κανάλι για κάθε ενδιαφερόμενο.
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.
ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ, φτιάξτε ΜΠΟΥΤΙΚ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Εννοείται πως είναι από τα παιχνίδια που θυμάμαι πιο έντονα. Στο 2-2 δεν μου έμεινε φωνή για μια βδομάδα.
Ήμουν στην 4Α. 17 χρόνων, 3η λυκείου και αντί να διαβάζω για πανελλήνιες πήγαινα γήπεδο.
Είχα μεγαλώσει βλέποντας τον ΠΑΟΚ αιώνιο 4ο και σε εκείνο το ματς κλειδωναμε την 3η θέση (μαθηματικά βέβαια την κλειδωσαμε αργότερα με την Χαλκηδόνα 2-1 με γκολ Σπασιτς και Χάγκαν. Το θυμάμαι σαν χθες). Μου φαινόταν σαν θαύμα το ότι θα βγούμε πάνω από 4οι.
Ευτυχώς εκεινες οι εποχές είναι παρελθόν, όμως δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν ζήσει τον ΠΑΟΚ να μην είναι πρωταγωνιστής και αυτό δημιουργεί άλλου είδους προβλήματα.
Στο 2-2 έγινε και το ατύχημα στο πανί στη 4α.
Παρολίγον τραγωδία, το ένα παλικάρι έμεινε σε κώμα για βδομάδες αλλά ευτυχώς γλίτωσε από θαύμα με ζημιές βέβαια...
Το άλλο παλικάρι έφυγε λίγα χρόνια αργότερα,νομίζω από άλλα...