Π.Α.Ο.Κ.-ΟΣΦΠ 0-2 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
-
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΟΣΦΠ 0-2 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
τσιριγο= κυηθηρα,τα οποια ανηκουν στον νομο αττικης. καλημερα σας ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ
- sourmenetes
- Moderator
Παιζει να ητανε κομματι στρατηγικης το οποιο δε δουλεψε σωστα...Δωστε χωρο και χτυπηστε στην κοντρα...Sick Bastard έγραψε:Να σας πω ρε παιδιά...
Μόνο εμένα με προβληματίζει που τα πρώτα 20-25 λεπτά του χθεσινού αγώνα είναι σχεδόν ίδια με του περυσινού με τον γαύρο;
Και τότε ύπνος και τρικυμία και τότε λάθος απο τον Κοντρέρας και τότε 0-1 νωρίς, πάλι ύπνος, πάλι τρικυμία με το σκατό στο δόντι έδιωξε ο Γκαρσία τη μπάλα πριν φτάσει στον Ζαϊρί για το 0-2...
ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ;
Το ζητημα ειναι οτι αφου φαγαμε το πρωτο δεν ξυπνησαμε...Μετα το δευτερο πηραμε μπρος...
- Sick Bastard
Για 2 συνεχόμενα χρόνια;
Και με διαφορετικό προπονητή;
Πωτς γενέν αυτό;
Πωτς γενέν αυτό;
-
Απλα οταν μεσα στην εβδομαδα τους αποκαλεις πελατες ,γατακια κ πως θα ριξουμε 3-4 η 5 ετσι γινεται. η υπεροψια δυστυχως δεν μας παει σαν ομαδα.ποτε δεν μας πηγαινε.. παμε για αλλα, για αλλη μια φορα γιατι οντως ΠΑΟΚ εισαι. απλα εαν κοβοντουσαν κ οι δηλωσεις απο τους παιχτες θΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ
- sourmenetes
- Moderator
Μην το συγκρινεις με το περσινο...Αλλη ομαδα αλλος προπονητης..Πολλα αλλα..Sick Bastard έγραψε:Για 2 συνεχόμενα χρόνια;
Πωτς γενέν αυτό;
Ητανε σιγουρο πως ο μπολονι θα εδινε χωρο στο γαυρο και θα τον χτυπαγε στην κοντρα.Απλα το ζητημα ειναι οτι αυτοι φορτωσανε την πλευρα του σταφυλλιδη και μεσα σε 20 λεπτα φαγαμε δυο γκολ απο ενα λαθος του παμπλο και λογω της υπερφορτωσης της αδυναμης μας πλευρας...
Ειχανε μεγιστη αποτελεσματικοτητα και εμεις ακριβως το αντιθετο.Κατι παρομοιο με το φετινο με το βαζελο..
Ας σκυψουν το κεφαλι να κοψουμε τα πολλα πολλα με τις δηλωσεις και να δουλεψουν.Τους πιστευουμε αλλα ολα μεσα στο γηπεδο...
Οι δηλωσεις ειναι να χαμε να λεγαμε..
Δεν ηθελα να γραψω κατι χθες μεσα στα νευρα μου,οποτε σημερα με καθαρο μυαλο γραφω τις σκεψεις/συμπερασματα μου.
Πρωτα πρωτα φιλικους χαιρετισμους στον τσιριγωτη,πανεμορφο νησι,ειχα την τυχη να το απολαυσω περυσι,παραδεισος πραγματικος.Ξαναπαω τρεχωντας!
1.Πλεον απο την Τουμπα περνανε ολοι.Μας εχουν κανει κηδειες εντος Ατρομητοι και Κερκυρες.Ξεκινας βελτιωνοντας την εντος εδρα συκομιδη σου και υστερα ολα τα αλλα.
2.Τιμωρια η κυρωσεις στον Λαζαρ.Ακομη και στο 70 δεν αφηνεις την ομαδα σου με 10.Και στα επομενα παιχνιδια.Οσο τετοιες συμπεριφορες περνανε ατιμωρητες,παντα θα εχουμε τετοια φαινομενα.Και το κακο ειναι πλεον οτι τα βλεπουν και οι πιτσιρικαδες μας.Για εμενα αυτο ειναι αγωνιστικη αλητεια.
3.Εαν θελουμε να ειμαστε ακριβοδικαιοι ο Γιαχος επρεπε να διακοψει το ματς (εστω και στο 90).Οταν πεφτει μεσα αντικειμενο,τερμα,διακοπη.Εχω βαρεθει 10-20 μαλακισμενα να χαλανε την ομαδα μου.Δλδ τι θα καταφερναν πετωντας μπουκαλια στο τελος του ματς?
4. Ειλικρινα πλεον ας μην κανουν δηλωσεις οι παιχτες.Χορτασα πλεον τις υποσχεσεις.Δεν μπορω να ακουω τον καθε Κλαους να λεει οτι "Ειμασταν ατυχοι,λεπτομερειες κτλ κτλ".Δεν ανεχομαι να υποτιμα την νοημοσυνη μου ο καθε 25χρονος ποδοσφαιριστης - και προφανως αυτο δεν παει μονο στο παιδι.
Φτανει πια.Εισαι στην μεγαλυτερη ομαδα της χωρας και πληρωνεσαι να τρεχεις και να κλοτσας μια μπαλα.Καντο επιτελους!!!!
Πρωτα πρωτα φιλικους χαιρετισμους στον τσιριγωτη,πανεμορφο νησι,ειχα την τυχη να το απολαυσω περυσι,παραδεισος πραγματικος.Ξαναπαω τρεχωντας!

1.Πλεον απο την Τουμπα περνανε ολοι.Μας εχουν κανει κηδειες εντος Ατρομητοι και Κερκυρες.Ξεκινας βελτιωνοντας την εντος εδρα συκομιδη σου και υστερα ολα τα αλλα.
2.Τιμωρια η κυρωσεις στον Λαζαρ.Ακομη και στο 70 δεν αφηνεις την ομαδα σου με 10.Και στα επομενα παιχνιδια.Οσο τετοιες συμπεριφορες περνανε ατιμωρητες,παντα θα εχουμε τετοια φαινομενα.Και το κακο ειναι πλεον οτι τα βλεπουν και οι πιτσιρικαδες μας.Για εμενα αυτο ειναι αγωνιστικη αλητεια.
3.Εαν θελουμε να ειμαστε ακριβοδικαιοι ο Γιαχος επρεπε να διακοψει το ματς (εστω και στο 90).Οταν πεφτει μεσα αντικειμενο,τερμα,διακοπη.Εχω βαρεθει 10-20 μαλακισμενα να χαλανε την ομαδα μου.Δλδ τι θα καταφερναν πετωντας μπουκαλια στο τελος του ματς?
4. Ειλικρινα πλεον ας μην κανουν δηλωσεις οι παιχτες.Χορτασα πλεον τις υποσχεσεις.Δεν μπορω να ακουω τον καθε Κλαους να λεει οτι "Ειμασταν ατυχοι,λεπτομερειες κτλ κτλ".Δεν ανεχομαι να υποτιμα την νοημοσυνη μου ο καθε 25χρονος ποδοσφαιριστης - και προφανως αυτο δεν παει μονο στο παιδι.
Φτανει πια.Εισαι στην μεγαλυτερη ομαδα της χωρας και πληρωνεσαι να τρεχεις και να κλοτσας μια μπαλα.Καντο επιτελους!!!!
- Sick Bastard
Μα ρε αδερφέ, αυτό μου κάνει εντύπωση.sourmenetes έγραψε:Μην το συγκρινεις με το περσινο...Αλλη ομαδα αλλος προπονητης..Πολλα αλλα..Sick Bastard έγραψε:Για 2 συνεχόμενα χρόνια;
Πωτς γενέν αυτό;
Ητανε σιγουρο πως ο μπολονι θα εδινε χωρο στο γαυρο και θα τον χτυπαγε στην κοντρα.Απλα το ζητημα ειναι οτι αυτοι φορτωσανε την πλευρα του σταφυλλιδη και μεσα σε 20 λεπτα φαγαμε δυο γκολ απο ενα λαθος του παμπλο και λογω της υπερφορτωσης της αδυναμης μας πλευρας...
Ειχανε μεγιστη αποτελεσματικοτητα και εμεις ακριβως το αντιθετο.Κατι παρομοιο με το φετινο με το βαζελο..
Ας σκυψουν το κεφαλι να κοψουμε τα πολλα πολλα με τις δηλωσεις και να δουλεψουν.Τους πιστευουμε αλλα ολα μεσα στο γηπεδο...
Οι δηλωσεις ειναι να χαμε να λεγαμε..
Πως είναι δυνατόν με άλλα όλα, να γίνονται τα ίδια απ την πλευρά μας.
Να μπαίνουμε έτσι κοιμισμένοι και στα δύο ματς για σχεδόν ένα ημίχρονο στο καθένα.
Και δεν φταίει ότι δώσαμε χώρο κτλ.
Φταίει που νομίζαν οι δικοί μας ότι το ματς άρχιζε κατά τις οχτώ η ώρα, ξέρωγω.
Ψάχνει να βρεις σενάρια για να κατανοήσεις ότι ο Μαλεζάς ΔΕΝ είναι το σούπερ σέντερ μπακ που νομίζεις, ότι ο Φωτάκης ούτε στον Ατρόμητο θα έπαιζε, ότι οι Λίνο και Γκαρσία μπορούν ένα στα δυο ματς πλέον, ο Σαλπιγγίδης κάνει πλέον μόνο για δεξί μπακ, τα πιτσιρίκια χρυσά και καλά αλλά θέλουν ψωμιά ακόμα ειδικά για τέτοια παιχνίδια, και ότι ο πάγκος μας είναι λίγο καλύτερος από αυτόν της Κέρκυρας.
Βρε πηρε ενας στον γεωργιου και τα ειπε ποιος φωτακης και ποιος μαλεζας
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Συφνωνώ απόλυτα. Στημενο ήταν, δηλαδή εμείς στηθήκαμε. Δείτε και τις δηλώσεις του Σάββα.
Εντάξει πιστεύω οτι ο Απόστολος είναι πολύ πικραμένος και αυτό που οι περισσότεροι το σκέφτονται απο μέσα τους ο Απόστολος έχει τα κακαλα να το λέει δημόσια και μην μου πει κανείς ότι δεν το σκέφτηκε αυτό το ενδεχόμενο.
Είμαι σίγουρος οτι είναι πιο πολύ Π.Α.Ο.Κ απο τους περισσότερους χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν και το ξαναλέω οτι είναι κάτω υπο την επήρεια της ήττας.
Απόστολε ας ελπίσουμε να μην είναι έτσι.
...η αλήθεια είναι οτι όλα αυτά τα συγχαρητήρια του Θεοδωρίδη προς τον Ζήση ούτε εμένα μου πολύ άρεσαν.
Είμαι σίγουρος οτι είναι πιο πολύ Π.Α.Ο.Κ απο τους περισσότερους χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν και το ξαναλέω οτι είναι κάτω υπο την επήρεια της ήττας.
Απόστολε ας ελπίσουμε να μην είναι έτσι.

Μα τι καθομαστε και λεμε ???? Μηπως και τα δοκαρια ηταν στο σεναριο του ????? Ελεος ....
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Όχι ρε δεν λέμε αυτό. Φυσικά και είναι κατά πολύ ανώτερος ο γαύρβος από μας. ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ!
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Παρόλα αυτά λέμε ότι το παιχνίδι ήταν πολύ περίεργο και ότι ο Θεωδωρίδης πρώτη φορά στην ζωή του μίλησε με ωραία λόγια χωρίς ειρωνικά. (και μάλιστα δεν αναφέρθηκε καν στο στεφάνι στου κορδελιού για να πω ότι μίλησε για αυτό) +
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Παρόλα αυτά λέμε ότι το παιχνίδι ήταν πολύ περίεργο και ότι ο Θεωδωρίδης πρώτη φορά στην ζωή του μίλησε με ωραία λόγια χωρίς ειρωνικά. (και μάλιστα δεν αναφέρθηκε καν στο στεφάνι στου κορδελιού για να πω ότι μίλησε για αυτό) +
σιγα μην φαω μπαν για εσας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος city_boy την Δευ 06 Φεβ 2012, 11:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.