ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 20:00 18/1/2012 ΟΤΕ TV
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 20:00 18/1/2012 ΟΤΕ TV
τράβηγμα της φανέλας ήταν από το λοιμοτάγαρο το χανούμι αφού έφαγε την ποδιά από το λαζάρ. άντε με την υπερβολική αντικειμενικότητα
Μάλιστα ....
Κερδίζουμε και τα καθαρόαιμα πετάνε φωτοβολίδες στον τερματοφύλακα της κούλας ....
Φανταστήτε να χάσουμε. Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα και τ' @ρχίδια μας κουνιούνται.
Κερδίζουμε και τα καθαρόαιμα πετάνε φωτοβολίδες στον τερματοφύλακα της κούλας ....
Φανταστήτε να χάσουμε. Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα και τ' @ρχίδια μας κουνιούνται.
Βρέστε αυτούς τους ηλίθιους που πετάνε φωτοβολίδες και κατ΄ευθείαν στη ψειρού, τους λαλάκες...

- cristiano4
είστε πολύ ζώα εσεις που τις πεταξατε μεσα....αν το πετυχει καμια σημερα δεν θα ξανασηκωθουν και θα ειμαι με το μερος τους.......ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!
Κλαους ελπιζω να ηρεμησεις αλλιως δεν το βγαζεις το ματσάκι ,μακαρι να του το πει καποιος
Κλαους ελπιζω να ηρεμησεις αλλιως δεν το βγαζεις το ματσάκι ,μακαρι να του το πει καποιος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristiano4 την Τετ 18 Ιαν 2012, 20:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Όπως πάει ο Κλάους θα την αρπάξει την κάρτα (ίσως και χωρίς να κάνει τη χοντράδα, τα χανούμια όταν μαρκάρει ο Κλάους πέφτουν σαν να τις π@......ες).
Ο Γιάχος δεν θα τόδινε χωρίς τον επόπτη.
Τον Μανωλά δεν τον βλέπει καθόλου...
Και πολλά φάουλ τους δίνει.

Τον Μανωλά δεν τον βλέπει καθόλου...
Και πολλά φάουλ τους δίνει.

Στην κίτρινη πάντως καλά έκανε και τον σταμάτησε ο Κλάους απλά ένας αμυντικός θα το έκανε πιο φινετσάτα!
Απαράδεκτο ματς. Πολύ κακής ποιότητας απόδοση απο τον ΠΑΟΚ. Και δεν είναι λόγω δυνατοτήτων. Νομίζω οτι είναι επιλογή λόγω κινδύνου στα μετόπισθεν. Εν τέλει κερδίζουμε, πιθανότατα δίκαια (οχι λόγω πέναλτι αλλά λόγω συνολικής εικόνας των ομάδων.) Μια ΤΟΣΟ κατώτερη ομάδα όταν δεν την πατάμε σημαίνει οτι δεν παίζουμε καλά. Για τους χ λόγους. Τζάμπα μπάλα τους δίνουμε, αφού δεν έχουμε καθόλου συνοχή στα χαφ. Και ο Λίνο δεν κάνει για τη θέση...
Οι μόνοι με θετικό πρόσημο στο πρώτο μέρος; Σάλπι, για τις πολλές μάχες που κέρδισε αλλά και για σωστές επιλογές, αλλά και Στάφυ, γιατί είναι ο μόνος που έπαιξε μπάλα στο γήπεδο.
υ.γ. Τα ζώα είναι ζώα. Και οι εγκάθετοι, εγκάθετοι.Τέλος.
Οι μόνοι με θετικό πρόσημο στο πρώτο μέρος; Σάλπι, για τις πολλές μάχες που κέρδισε αλλά και για σωστές επιλογές, αλλά και Στάφυ, γιατί είναι ο μόνος που έπαιξε μπάλα στο γήπεδο.
υ.γ. Τα ζώα είναι ζώα. Και οι εγκάθετοι, εγκάθετοι.Τέλος.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Λίγα πράγματα. Μόνο κέρδος οι πιτσιρικάδες, εκατέρωθεν. Χαίρομαι να βλέπω ελληνόπουλα να παίζουν, και στις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί, αλλά κάτι λείπει. Ισως να είναι της ιδέας μου, αλλά μου λείπει Η προσωπικότητα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά σήμερα ο Γκαρσία δεν μου το βγάζει αυτό...
Αμφίροπη η συνέχεια, η ομάδα μας πιο κοντά στη νίκη.
Για να δούμε...
Αμφίροπη η συνέχεια, η ομάδα μας πιο κοντά στη νίκη.
Για να δούμε...
πετάξτε και καμμια φωτοβολίδα στον γλύκο ρε.. έτσι να του φύγει ο τσαμπουκάς..να καταλάβει που ήρθε...
πφ.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΤΗΝ αεκ

πφ.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΤΗΝ αεκ