novito έγραψε:Παραμύθι τέλος...
Δεν ξέρω τι να γράψω... έχει κολλήσει το μυαλό μου... έχει πονέσει το στομάχι μου...
Τώρα ρουφιανοδημοσιογράφοι μπορείτε να τα ρίξετε όλα στους 100 ανεγκέφαλους και να μην πείτε τίποτα για τα 87 λεπτά που προηγήθηκαν... μην πείτε, μην γράψετε τίποτα, επικεντρωθείτε στα γεγονότα και κάντε άλλη μία λοβοτομή στον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ.. Πλάκα πλάκα δεν χρειάζεται καμία σοβαρή λοβοτομή για να βελάξουμε άλλη μία φορά. Πάμε όλοι μαζί αδέρφια.... ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ.....
Να μιλήσουμε για το ματς;;; Μα είναι αστείο!! Σήμερα μπήκαμε για να χάσουμε, για κανένα άλλον λόγο. Το σύστημα δεν κατάφερε να μας αποτρέψει να βρεθούμε στο ΟΑΚΑ και τα κατάφερε η ίδια η ομάδα μας κατά περίεργο τρόπο.... ελπίζω να ήταν τυχαίο γεγονός....
Να μιλήσουμε για τον Π.Α.Ο.Κ. του 2011; Πόσες φορές πια να τα πούμε; Από το καλοκαίρι φωνάζουν κάποιοι "μεμψίμοιροι". Απλά σήμερα τελείωσε το παραμύθι... Τέλος παραμυθιού!! Το παραμύθι που μας κράτησε για να φτάσουμε σ αυτή την "ιστορική ημέρα", 15 Μαρτίου 2011. Η ημέρα που κατέρρευσε το παραμύθι... μην μιλάτε έχουμε Ευρώπη... μην μιλάτε έχουμε κύπελλο... και να οι 40 βαθμοί... και να ο αυτόματος πιλότος... και να οι παίκτες προπονητές... και να ο άφαντος πρόεδρος.... και να η ντροπιαστική σημερινή εμφάνιση που δυστυχώς δεν ήταν η πρώτη φέτος. Τέρμα πια τα παραμύθια, η αλήθεια είναι μία, έφυγαν δυο άνθρωποι που ήταν το Α και το Ω και η ομάδα πήγε σε εποχή σαρδέλας. Όσοι έμειναν και δεν μας παράτησαν ή δεν τους διώξαμε... λάθη, λάθη, λάθη... και ασχετοσύνη. ααααααααααααααααααα και χρυσοπληρωμένοι αδιάφοροι κολλητοί και απλήρωτοι ποδοσφαιριστές για 7 μήνες...
Τέλος παραμυθιού και το παραμύθι δείχνει να τελειώνει για πολλούς.
Και ποιος είναι ο Π.Α.Ο.Κ. του 2011; Αυτός που μοιράζει από δω και από εκεί διαρκείας για να κάνουν κάποιοι μούγκα; Αυτός που μοιράζει από εδώ και από κει εισιτήρια-φοράκια για να κονομάνε κάποιοι δυνατοί κολλητοί για να κάνουν μούγκα; Αυτός που ζει για να το παίζει τσάτσος της κάθε διοίκησης και της κάθε παπαριάς της και του κάθε αυλοκόλακα της; Αλήθεια ποιος είναι ο Π.Α.Ο.Κ.? αυτός που πηδάει το κάγκελο για να κάνει μανούρα, πλακώνεται με "αδέρφια" του και μετά από 6 μήνες θυμάται ότι ο κοντός είναι προδότης αλλά το καλοκαίρι έκανε μούγκα; Άραγε γιατί έκανε; Αλήθεια πόσοι κονομάνε επιτέλους από αυτόν τον Π.Α.Ο.Κ.; Έξω και μέσα από αυτόν;
Αλήθεια ακόμη ΕΣΥ δεν αηδίασες; Απορώ γιατί για μεγάλο ξέρασμα είστε.. πως να αηδιάσεις όμως αφού δεν επέστρεψες ποτέ; Αφού δεν είσαι εδώ; Σήμερα ήταν μεγάλη μέρα για σένα, αν το κατάλαβες... ελπίζω και για τον Π.Α.Ο.Κ. φυσικά υπάρχει ένα προβληματάκι αλλά μπορεί να λυθεί μέσω ερασιτέχνη.
Ας προσέχουν κάποιοι που και πως πετάνε την ΦΑΝΕΛΑ, γι αυτήν χάθηκαν ψυχές.... και αν δεν γουστάρετε να την φοράτε δεν θα κλάψουμε κιόλας.
Ένα ευχαριστώ και ένα συγνώμη στους δύο Πάμπλο! Είστε εσείς και μόνο εσείς...
Δεν μπορώ να γράψω κάτι άλλο.... και δεν πρόκειται να ξαναγράψω...
Ήρθε η ώρα να κοιτάξω περισσότερο την ζωή μου και την οικογένεια μου...
Χαίρομαι που εξαιτίας αυτού του blog γνώρισα κάποια άτομα και είναι το σημαντικότερο που μου πρόσφερε όλη αυτή η ενασχόληση μου. Γεια σας μάγκες...
τώρα βάλτε ράδιο να ακούσετε τον κάθε πιανόλα να σας κάνει μάθημα Π.Α.Ο.Κ.τσηδοσύνης..
http://paokland.blogspot.com/2011/03/blog-post_17.html
ξερω οτι ισως σοκαρω μερικους αλλα η ηττα ειναι μερος του ποδοσφαιρου..τα αιτια της καθε ηττας ειναι παντα υπαρκτα αλλα φυσικα δεν παιζουν κανενα ρολο οταν στο γηπεδο 100 ατομα ξεφτελιζουν τον ΠΑΟΚ πολυ περισσοτερο απο καποιες λαθος επιλογες της διοικησης..
Γιατι οποιος θεωρει πως μια κακη χρονια ειναι ξεφτιλα απλα κακως παρακολουθει ποδοσφαιρο..να παιζει μονο προ..
αυτο που σοκαρει περισσοτερο οτι υπαρχουν ανθρωποι που συμφωνουν με αυτους που μπουκαραν