CSKA Moskva - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: CSKA Moskva - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
Ευρωπη τελος αλλα το φετινο κυπελλο δεν χανεται με τπτ.
θα ειναι η επιβραβευση κοσμου,παιχτων κ διοικησης.
ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ
ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΝΙΩΘΩ....
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ.......
Υ.Γ οσοι μπορειτε καλο θα ηταν να πατε στο αεροδρομιο να εμψυχωσετε τα παιδια.....
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ.......
Υ.Γ οσοι μπορειτε καλο θα ηταν να πατε στο αεροδρομιο να εμψυχωσετε τα παιδια.....
- navigator11
sidpanos έγραψε:το ξερουμε ρε οτι τα λέμε τωρα πάνω στα νευρα...
τώρα έχουμε ανάγκη να ξεσπάσουμε...
όπως τώρα ήταν η στιγμή που έπρεπε να μεγαλουργήσει αυτή η ομάδα...
η ιδανική στιγμή...
ναι είμαι κλαψομούνης...
αλλα του χρόνου γκαρσία,λίνο,κοντρέρας,τσιρίλο και ίβιτς φτάνουν 30φεύγα...
βιερίνια στην ομάδα
ομάδα δουλεμένη...
χωρίς πολλές αλλαγές και προσθήκες...
αν κ μοιάζει άκαιρο,ειδικά σήμερα,το σχόλιο σου,θέτεις ένα τεράστιο ζήτημα.οι ... θεσμικές=διοικητικές <<απαντήσεις>> επί του θέματος θα δείξουν,αν προβλέπεται να ξαναζήσουμε ανάλογες στιγμές στο κοντινό μέλλον.
- PAOK_NORTH_ARMY
ΕΑΝ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΘΑ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ. Η ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΜΙΛΛΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΤΗΣ ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
kotsos έγραψε: Αν και θεωρώ τουλάχιστον αυτομαστίγωμα την περιήγηση μου στο paokmania, το μόνο που έχω δύναμη να σχολιάσω είναι το κείμενο αυτού του αρδ.
Αυτή η βραδιά κύριοι δυστυχώς δεν ήταν για εσάς. Ανήκει αποκλειστικά και μόνο σε όλους τους ΠΑΟΚτσήδες. Στους γραφικούς, μακεδονομάχους, κάγκουρες, καμμένους παπαροκάδες και χουλιγκάνους όπως τους χαρακτηρίζετε συχνά πυκνά.
Απόψε η λύπη και ο εκνευρισμός ανακατεύονται με την περηφάνια. Η κολοσσιαία εμφάνιση στις πιο αντίξοες συνθήκες, η απόλυτη κυριαρχία απέναντι σε μια ομάδα που στο ελληνικό πρωτάθλημα θα πάθενε υπερκούπωση, το καταπληκτικό ποδόσφαιρο και το ατέρμονο πείσμα των παικτών.
Γενικότερα με εκνευρίζει η προσέγγιση της λύπησης. Και κάπως έτσι νοιώθω όταν γράφουν για μας οι δημοσιογράφοι-οπαδοί έπειτα από μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές. Οι οποίοι στο βωμό του κέρδους και των πωλήσεων θα γλύψουν και λίγο ΠΑΟΚ μιας που τα dvd τους τελείωσαν. Δεν είμαστε ούτε είδος προς εξαφάνιση ούτε πρώην κατάδικοι που καταφέραμε να μπούμε στο πανεπιστήμιο. Είμαστε γνήσιοι οπαδοί που έχουμε κατορθώσει να κάνουμε την ομάδα να σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο. Ένα συνοθύλευμα φυλών-μισθοφόρων που δεν γεννήθηκαν ΠΑΟΚ ούτε τον υποστήριζαν στα στενά του Μοντεβιδέο και του Οπόρτο. Άνθρωποι που αγάπησαν την ομάδα γιατί αγάπησαν πρώτα τον κόσμο της. Και αυτό το συναίσθημα είναι ίσως το μοναδικό που κατάφερε να ζεστάνει τις ψυχές τους στις πολικές θερμοκρασίες της Μόσχας. Και μαντέψτε, δεν πρόκειται να μοιραστούν με κανέναν άλλο αυτή την απογοήτευση. Δε θα δεχθούν κανένα ευγενές σχόλιο από φυλλάδες που τους έχουν αποκαλέσει στο παρελθόν "βρώμικους", "ξεγραμμένους", "παραπονιάρηδες" και "πανηγυρτζήδες". Επειδή προχθές θυμηθήκατε πως το ποδόσφαιρό μας αξίζει όσο ένα ληγμένο μπουκάλι γάλα δε σημαίνει πως έχετε το δικαίωμα να ασχολείστε και με εμάς. Τους γραφικούς "από 'κει πάνω" που όλο διαμαρτυρόμαστε και δεν κοιτάμε πρώτα τα του οίκου μας.
Εμείς στο σπίτι μας γουστάρουμε λοιπόν να βάζουμε τα πόδια στο τραπέζι
Το καλοκαίρι μετά το ματς με τον Άγιαξ πίστευα πως δε γίνεται να πικραθώ περισσότερο και τη στεναχώρια μου ήρθε και την ξέπλυνε το έπος της Πόλης.
Σήμερα είμαι σε πολύ χειρότερη κατάσταση, ασχέτως εάν οι προσδοκίες ήταν σαφώς πιο μειομένες.
Κατακτήστε το κύπελλο πρώτα για εσάς. Ένας τίτλος για μια ομάδα που η αφίσα της θα κοσμεί πολλά παιδικά δωμάτια.
Εγώ πάλι θα συμφωνούσα ακόμα και με τον τρόπο που έβαλες τις τελείες και τις παραγράφους.
υ.γ.Μαλάκα Τσόχε που μόλις σήμερα χαρακτήρισες την απόπειρα του σαπιοκοιλιά να σώσει τα προσχήματα μόλις κατάλαβε ότι τον κράζει όλη η χώρα και δεν τον παίρνει πλέον "παλικαρίσια δήλωση"και που η κωλοεφημερίδα σου τη Δευτέρα είχε πρωτοσέλιδο πόσο τζέντλεμαν είναι ο Βαλβέρδε(απ' όλα όσα έγιναν την προηγούμενη μέρα αυτό τους έμεινε).
Αει γαμήσου και μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον ΠΑΟΚ.
Ένα μπουκαλάκι στο sid και από μένα...
[youtube]_qOm92i1n0c[/youtube]
[youtube]_qOm92i1n0c[/youtube]
- navigator11
έχουμε να διαβάσουμε-φυσικά θα το αποφύγουμε οι έχοντες σώας τας φρένας-κείμενα ... παρηγοριάς ......
να πάτε να γ@μηθείτε ρε @@,που αίφνης θυμηθήκατε τον ΠΑΟΚ.τον θυμηθήκατε διότι συγκυριακά μια χαρά σας έκατσε.να καταλαγιάσει λίγο το πράμα με τα γεγονότα της σύγχρονης ριζούπολης μέχρι να περάσει στη ... λήθη.@@.
να πάτε να γ@μηθείτε ρε @@,που αίφνης θυμηθήκατε τον ΠΑΟΚ.τον θυμηθήκατε διότι συγκυριακά μια χαρά σας έκατσε.να καταλαγιάσει λίγο το πράμα με τα γεγονότα της σύγχρονης ριζούπολης μέχρι να περάσει στη ... λήθη.@@.
felix 4 έγραψε:Ευρωπη τελος αλλα το φετινο κυπελλο δεν χανεται με τπτ.
ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ
+1.000.000 ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΜΑΖΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ.....

ναι,Bono έγραψε:...Μαλάκα Τσόχε....Αει γαμήσου και μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον ΠΑΟΚ.
(και στον kotsos επίσης)
...και στο navi