Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
αυτο που ειπε ο Παπαδοπουλος για το Βιολιδη οτι λογω της συμμετοχης του 2ου στη Τουμπα ΕΠΕ δεν μπορει να παρει μερος στις εκλογες, τα ραδια λενε οτι ητανε αυτογκολ, μιας και ο Βιολιδης εχει παραχωρησει ή ειναι σε διαδικασια παραχωρησης του ποσοστου του (οχι της ΠΑΕ αλλα της Τουμπα ΕΠΕ)
δεν ειναι ουσιας μεν, αλλα ειναι νομιζω ενδεικτικη της σχεσης ΠΑΕ και Παπαδοπουλο που απο οτι ειπε ο Τζορμπα (ο οποιος βεβαια γουσταρει το Κατσαρη) δεν ειναι καλες και αιτια ειναι η υπερβολικη προσωπικη προβολη του Παπαδοπουλου που του καταλογιζει η ΠΑΕ....
εγω παντως χαιρετιζω την υποψηφιοτητα και ο σκεπτομενος ΠΑΟΚτσης ειναι σιγουρο οτι θα τον ακουσει χωρις παρωπιδες εστω και αν δεν τον ψηφισει....
δεν ειναι ουσιας μεν, αλλα ειναι νομιζω ενδεικτικη της σχεσης ΠΑΕ και Παπαδοπουλο που απο οτι ειπε ο Τζορμπα (ο οποιος βεβαια γουσταρει το Κατσαρη) δεν ειναι καλες και αιτια ειναι η υπερβολικη προσωπικη προβολη του Παπαδοπουλου που του καταλογιζει η ΠΑΕ....
εγω παντως χαιρετιζω την υποψηφιοτητα και ο σκεπτομενος ΠΑΟΚτσης ειναι σιγουρο οτι θα τον ακουσει χωρις παρωπιδες εστω και αν δεν τον ψηφισει....
-
παιδια μια ερωτηση θελω να κανω.....
απο ποτε η παε ΠΑΟΚ ασχολειται με τα διοικητικα του ερασιτεχνη και βγαζει ανακοινωσεις που κατονομαζει προσωπα και καταστασεις...??
απο ποτε η παε ΠΑΟΚ εγινε τροχοπεδι το κυριου κατσαρη ο οποιος συνεχιζει να σκαβει τον λακκο σε ολα τα τμηματα του ΠΑΟΚ μας.....??
δεν υποστηριζω τον παπαδοπουλο, παρολο που σε εναμιση χρονο εδωσε το δικαιωμα στην παε ΠΑΟΚ να ελπιζει σε ενα μελλον, αλλα εχω και ακομα ενα ερωτημα...
αφου υπαρχει τοση διαφανεια κλπ.κλπ.κλπ. στην συναντηση του Ζαγορ με τον βενιζελο, περα απο τον κυριο δημοκρατη παπαδοπουλο(ανπληρωματικος προεδρος μετα την ''παραιτηση'' κατσαρη), τι δουλεια ειχε ο κυριος κατσαρης μπροστα στις καμερες???
απο ποτε η παε ΠΑΟΚ ασχολειται με τα διοικητικα του ερασιτεχνη και βγαζει ανακοινωσεις που κατονομαζει προσωπα και καταστασεις...??
απο ποτε η παε ΠΑΟΚ εγινε τροχοπεδι το κυριου κατσαρη ο οποιος συνεχιζει να σκαβει τον λακκο σε ολα τα τμηματα του ΠΑΟΚ μας.....??
δεν υποστηριζω τον παπαδοπουλο, παρολο που σε εναμιση χρονο εδωσε το δικαιωμα στην παε ΠΑΟΚ να ελπιζει σε ενα μελλον, αλλα εχω και ακομα ενα ερωτημα...
αφου υπαρχει τοση διαφανεια κλπ.κλπ.κλπ. στην συναντηση του Ζαγορ με τον βενιζελο, περα απο τον κυριο δημοκρατη παπαδοπουλο(ανπληρωματικος προεδρος μετα την ''παραιτηση'' κατσαρη), τι δουλεια ειχε ο κυριος κατσαρης μπροστα στις καμερες???

δεν εβγαλε ανακοινωσηseitaridis έγραψε:παιδια μια ερωτηση θελω να κανω.....
τροχοπεδη σημαινει εμποδιο, μαλλον το αναποδο ηθελες να πειςseitaridis έγραψε: απο ποτε η παε ΠΑΟΚ εγινε τροχοπεδι το κυριου κατσαρη ο οποιος συνεχιζει να σκαβει τον λακκο σε ολα τα τμηματα του ΠΑΟΚ μας.....??
εχεις δικαιο για την διαφανεια, και εμεις το ιδιο αναρωτιομαστε αλλα η καθοδος του στις εκλογες μας δινει και την απαντηση, αν δεν συναντιοταν δλδ ο νεος παλιος προεδρος του ΑΣ τοτε ποιος θα συναντιοταν με το μπενυ....seitaridis έγραψε: δεν υποστηριζω τον παπαδοπουλο, παρολο που σε εναμιση χρονο εδωσε το δικαιωμα στην παε ΠΑΟΚ να ελπιζει σε ενα μελλον, αλλα εχω και ακομα ενα ερωτημα...
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsess ... =144GM2KLV
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. θέλησε να κρατήσει διακριτική στάση στις επερχόμενες εκλογές του ερασιτέχνη Π.Α.Ο.Κ. Κάναμε την επιλογή που πιστεύουμε, ότι θα εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τα ζητήματα που αφορούν τον ποδοσφαιρικό Π.Α.Ο.Κ.
Η υποψηφιότητα του κ. Παπαδόπουλου δεν θα μας ενοχλούσε καθόλου αν δεν την ακολουθούσαν εμπρηστικές δηλώσεις, γεμάτες υπαινιγμούς για την διαφάνεια και την εντιμότητα της πρότασής μας. Ο κ. Παπαδόπουλος, που ως μέλος του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. κινδυνολογούσε για την συμμετοχή μας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αναρωτιέται σήμερα για νομικά κωλύματα…
Οι υπέρμετρες, έστω προσωπικές, φιλοδοξίες του καθενός δεν πρέπει να είναι τροχοπέδη στην ενότητα του Π.Α.Ο.Κ.. Η αγωνιώδης προσπάθεια κατάληψης αξιώματος (της ΚΑΕ πιο πριν, του Α.Σ. τώρα) δεν είναι δικαιολογία να ανακαλύψει ξαφνικά ο κ. Παπαδόπουλος, διακωμωδώντας βάναυσα το όνομα του μεγάλου συλλόγου μας, ότι ο κ. Κατσαρής είναι πάνω από τον Π.Α.Ο.Κ.
Η εξυγίανση της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. είναι ένα όραμα εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων, είναι σήμερα εφικτή χάρη στη συσπείρωσή τους και στη συνεχόμενη αιματηρή προσπάθεια. Την τρομακτική αυτή ενότητα είναι αδιανόητο πρώην στελέχη της Π.Α.Ε. να επιχειρούν να την ροκανίσουν προς ίδιον όφελος. Όποιος προσπαθεί –δημόσια ή στο σκοτάδι, με θεμιτούς ή αθέμιτους τρόπους- να καπηλευθεί αυτή την προσπάθεια είναι υπόλογος απέναντι στον ίδιο τον κόσμο.
Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. θέλησε να κρατήσει διακριτική στάση στις επερχόμενες εκλογές του ερασιτέχνη Π.Α.Ο.Κ. Κάναμε την επιλογή που πιστεύουμε, ότι θα εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τα ζητήματα που αφορούν τον ποδοσφαιρικό Π.Α.Ο.Κ.
Η υποψηφιότητα του κ. Παπαδόπουλου δεν θα μας ενοχλούσε καθόλου αν δεν την ακολουθούσαν εμπρηστικές δηλώσεις, γεμάτες υπαινιγμούς για την διαφάνεια και την εντιμότητα της πρότασής μας. Ο κ. Παπαδόπουλος, που ως μέλος του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. κινδυνολογούσε για την συμμετοχή μας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αναρωτιέται σήμερα για νομικά κωλύματα…
Οι υπέρμετρες, έστω προσωπικές, φιλοδοξίες του καθενός δεν πρέπει να είναι τροχοπέδη στην ενότητα του Π.Α.Ο.Κ.. Η αγωνιώδης προσπάθεια κατάληψης αξιώματος (της ΚΑΕ πιο πριν, του Α.Σ. τώρα) δεν είναι δικαιολογία να ανακαλύψει ξαφνικά ο κ. Παπαδόπουλος, διακωμωδώντας βάναυσα το όνομα του μεγάλου συλλόγου μας, ότι ο κ. Κατσαρής είναι πάνω από τον Π.Α.Ο.Κ.
Η εξυγίανση της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. είναι ένα όραμα εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων, είναι σήμερα εφικτή χάρη στη συσπείρωσή τους και στη συνεχόμενη αιματηρή προσπάθεια. Την τρομακτική αυτή ενότητα είναι αδιανόητο πρώην στελέχη της Π.Α.Ε. να επιχειρούν να την ροκανίσουν προς ίδιον όφελος. Όποιος προσπαθεί –δημόσια ή στο σκοτάδι, με θεμιτούς ή αθέμιτους τρόπους- να καπηλευθεί αυτή την προσπάθεια είναι υπόλογος απέναντι στον ίδιο τον κόσμο.
Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.
-
φιλε μου την τελευταια απαντηση στην ερωτηση μου θελω να μου την εξηγησης γιατι δεν την καταλαβα και μιλαω για την ανακοινωση που ανηρτησες εσυ....
παπαδοπουλε η αλαζωνεια ειναι κακο πραγμα ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ
ΥΠΕΡΤΟΝΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΖΑΓΟΡ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ και μετα την φυγη του η ΠΑΕ δουλεψε μια χαρα ...................ΖΑΓΟΡ-ΛΑΟΣ ηταν η συνταγη της επιτυχιας κανενας παπαδοπουλος ηταν απλο μελος σαν τους αλλους
στο Δ.Σ. ............
ΥΠΕΡΤΟΝΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΖΑΓΟΡ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ και μετα την φυγη του η ΠΑΕ δουλεψε μια χαρα ...................ΖΑΓΟΡ-ΛΑΟΣ ηταν η συνταγη της επιτυχιας κανενας παπαδοπουλος ηταν απλο μελος σαν τους αλλους
στο Δ.Σ. ............
η ανακοινωση ειναι απο το σαιτ της ΠΑΕ λιγα λεπτα πριν......φρεσκα κουλουρια δλδ......
η τελευται μου προταση πιο πριν αφορα στις φωτογραφιες που λες......συναντηθηκαν μπενυ με ζαγορ, κατσαρη, δημοκρατη και εναν ακατανομαστο.....με ρωτησες με ποια ιδιοτητα παρειστατο ο κατσαρης και σου απαντω με την ιδιοτητα του επομενου προεδρου του ΑΣ (κατα τα φαινομενα)...τοσο απλα αδερφε...
φιλε eorptol δεν ειναι καλο να μηδενιζουμε τη προσφορα συν ΠΑΟΚτσηδων....ο Παπαδοπουλος προσφερε και τον ευχαριστουμε για αυτο....μακαρι ολοι να εχουν τη καθαροτητα των λογων που εχει αυτος....ΦΥΣΙΚΑ ο ζαγορ ειναι προεδρος αυτον εμπιστευομαστε γιατι ΑΥΤΟΣ απεδειξε οτι αξιζει την εμπιστοσυνη μας
η τελευται μου προταση πιο πριν αφορα στις φωτογραφιες που λες......συναντηθηκαν μπενυ με ζαγορ, κατσαρη, δημοκρατη και εναν ακατανομαστο.....με ρωτησες με ποια ιδιοτητα παρειστατο ο κατσαρης και σου απαντω με την ιδιοτητα του επομενου προεδρου του ΑΣ (κατα τα φαινομενα)...τοσο απλα αδερφε...
φιλε eorptol δεν ειναι καλο να μηδενιζουμε τη προσφορα συν ΠΑΟΚτσηδων....ο Παπαδοπουλος προσφερε και τον ευχαριστουμε για αυτο....μακαρι ολοι να εχουν τη καθαροτητα των λογων που εχει αυτος....ΦΥΣΙΚΑ ο ζαγορ ειναι προεδρος αυτον εμπιστευομαστε γιατι ΑΥΤΟΣ απεδειξε οτι αξιζει την εμπιστοσυνη μας
-
ευχαριστω για την διευκρυνηση....και για να ανοιξουμε ετσι μια μικρη συζητηση, αν θελεις φυσικα, κ οποιος αδερφος ακομα θελει,(συζητηση κανουμε) ποια ειναι η θεση σου για τον ΑΣ ΠΑΟΚ
δεν ειμαι μελος και ως εκ τουτου δεν εκφερω αποψη, οπως ειδες γεγονοτα και πληροφοριες αλλων αναφερω αδερφε.....πηγα μια φορα να γραφτω και δε μου αρεσαν καποια πραγματα που ειδα και κυριως προσωπα που τοτε διεκδικησαν εν ονοματι του λαου καρεκλες........τα υπολοιπα ειναι δικα μου
...αν και ειναι λαθος μου που δεν ειμαι μελος, θα το διορθωσω οταν αποκτησω γερο στομαχι.....
...αν και ειναι λαθος μου που δεν ειμαι μελος, θα το διορθωσω οταν αποκτησω γερο στομαχι.....
ατοπημα κατα την γνωμη μου...Ο κ. Παπαδόπουλος, που ως μέλος του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. κινδυνολογούσε για την συμμετοχή μας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αναρωτιέται σήμερα για νομικά κωλύματα…
δλδ εκεινη την περιοδο ολοι λεγαμε τι ωραια τι καλα που ειναι ολα κ ο Παπαδοπουλος μας την χαλουσε; Δεν εβγαινε ολη η διοικηση κ ελεγε οτι δυσκολα τα πραγματα κλπ κλπ;
πραγματικα αυτη η προταση χαλαει ολη την ανακοινωση ειναι ασχετη και αβασιμη
κατα τα αλλα....
λεω κ εγω θα ειχαμε ηρεμες μερες;
ΥΓ. ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΠΑΠΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ... ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.
-
οκ....απλα ηθελα να πω οτι για να δουμε πραγματικα την εξαθλιωση που εχουν επιφερει οι μεχρι τωρα διοικουντες ( στην μονη ιδεα που ειναι αγνη και παρθενα στο διαβα των ετων....της προσφυγιας και της ελπιδας....της ζωης και του θανατου....της αυταπαρνησης και της λεβεντιας...σορρυ που ξεφυγα...) αρκει μια βολτα ακριβως διπλα απο την θυρα 1 στο τμημα της πυγμαχιας, αλλα και των λοιπων τμηματων, που η στεγαση τους ειναι τριτοκοσμικη...σε ενα γηπεδο τριτοκοσμικο, χωρις καμια συντηρηση και χωρις ενδοιασμο για το ρισκο χιλιαδων ζωων που ερχονται να ξεφυγουν απο τον καθημερινο καταναγκασμο...και διερωτομαι....ειμαι 20 χρονων...γαλουχηθηκα με την ποντιακη κουλτουρα και τις ιστοριες απο τα παλια της γιαγια μου....διαβασα ιστορια και περιμενω τον δικεφαλο να ανοιξει τα φτερα του....και εγινα ΠΑΟΚ....σε αυτη την κοινωνια της απαξιωσης και της μαζοποιησης αν δεν εχεις τις αθλητικες φαρετρες για να οπλισεις ακομη και το ποιο μικρο ΠΑΟΚσακι πως θα διαιωνιστεις?
ο παπαδόπουλος είχε τύχη να εκλεγει (η τουλάχιστον να πάρει μια μεγάλη ψήφο διαμαρτυρίας) αν έθετε τι διαμάχη στη σωστή τις βάση. δηλαδή στο παπαδόπουλος η κατσαρής , προσπαθώντας να αφήσει διακριτικά στην άκρη το θέμα τις συμμετοχής του βιολιδι και να το υποβαθμίσει.
αντί για αυτό , έτσι όπως έχει μεταφερθεί από τα ΜΜΕ, έχει κάνει μια συνέντευξη-ανακοίνωση που να επιτίθεται (τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια) στο βιολιδι, να διακωμωδεί το κύριος slogan τις νέας εποχής του ΠΑΟΚ και να μην αναφέρει καν ποιος μετέχει στη κίνηση. με αυτά και αυτά ο παπαδόπουλος καταφέρνει να κάνει την αναμέτρηση από παπαδόποπυλος εναντίον κατσαρή σε παπαδόπουλος εναντίον ζαγοράκη-βιολιδι.
συγχαρητήρια και στους 3
αντί για αυτό , έτσι όπως έχει μεταφερθεί από τα ΜΜΕ, έχει κάνει μια συνέντευξη-ανακοίνωση που να επιτίθεται (τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια) στο βιολιδι, να διακωμωδεί το κύριος slogan τις νέας εποχής του ΠΑΟΚ και να μην αναφέρει καν ποιος μετέχει στη κίνηση. με αυτά και αυτά ο παπαδόπουλος καταφέρνει να κάνει την αναμέτρηση από παπαδόποπυλος εναντίον κατσαρή σε παπαδόπουλος εναντίον ζαγοράκη-βιολιδι.
συγχαρητήρια και στους 3
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Παρ 08 Μάιος 2009, 22:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ειναι τρομερο παντως πως ο προτερος βιος σου μπορει να καταστραφει λογω μιας ανοητης βιαστικης και εντελως βιαστικης δηλωσης. Οπως ο βενιζελος μετα την τελευταια ηττα του πασοκ στις εκλογες ετσι κ ο παπαδοπουλος.
αγαρμπος χειρισμος εντελως για τους λογους που ανεφερε ο petm
αγαρμπος χειρισμος εντελως για τους λογους που ανεφερε ο petm
ανθρωποι ειμαστε και σφαλματα κανουμε......καποτε θα λεμε (ειμασι σιγουρος) τα ιδια και για το ζαγορ ρε μαγκες....εκανε αυτο ειπε τ'αλλο οχι ετσι γιουβετσι κτλπ
Έχασες πριν ακόμα παίξεις κε Παπαδόπουλε.Και αυτό στο λέει κάποιος που βγάζει σπυριά και μόνο που ακούει το όναμα Κατσαρής.Καλά ρε απόφοιτος του Harvard και να πέφτεις σε τέτοια λούμπα ?
Καλά τολμάς μετωπική σύγκρουση με κάτι που έδωσε όραμα στον Παοκτσή μετά από 30 χρόνια?
Σε είχα γιά έξυπνο.Πολύ πιό έξυπνο.Αλλά η ζάλη γιά εξουσία παρασύρει επικίνδυνα.
Καληνύκτα.........
Καλά τολμάς μετωπική σύγκρουση με κάτι που έδωσε όραμα στον Παοκτσή μετά από 30 χρόνια?
Σε είχα γιά έξυπνο.Πολύ πιό έξυπνο.Αλλά η ζάλη γιά εξουσία παρασύρει επικίνδυνα.
Καληνύκτα.........